hero
Nyheter

Informasjon vedrørende visning og smittevernstiltak

I EIE skal vi gjøre vårt for at bolighandelen gjennom oss forblir trygg for alle involverte parter. Vi følger alle anbefalinger og restriksjoner fra FHI, Helsedirektoratet og Eiendom Norge, samt legger til rette for godt smittevern på visninger og kontraktsmøter.

Visning er ikke definert som et arrangement eller en privat sammenkomst. Eiendom Norges vurdering er at reise til visning for visningsdeltakere er å anse som nødvendig, selv om visningen foregår i en annen kommune enn bostedkommunen. Dette gjelder selv om man er bosatt i en av de 25 kommunene hvor det er innført anbefaling om å unngå andre reiser enn de som er strengt nødvendige.

Har du meldt deg på visning eller har du en avtale med oss, kan du trygt forholde deg til den. Vi ber deg lese gjennom Eiendom Norges koronaretningslinjer her før du møter oss. Din megler vil bistå deg dersom du har spørsmål. Ta gjerne også kontakt på eie@eie.no

Ellers unngår våre meglere å håndhilse på visning, men møter som alltid alle visningsdeltakere med et smil.

Vi i EIE ønsker å gjøre det vi kan for å oppfylle din boligdrøm.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: