header image
EIE eiendomsmegling Asker presenterer

EIE nøkkelbefaring

Vi tar smittevernstiltakene på alvor, og tar grep for å sikre en trygg prosess fra første befaring til overtagelse. EIE eiendomsmegling Asker tilbyr nå muligheten for EIE nøkkelbefaring. Du gir nøkkelen til en av våre meglere, og vi gjennomfører en befaring av boligen du ønsker å selge. Etter befaringen får du tilsendt en e-takst eller tilbud på mail.

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret har vært i EIE-kjeden siden 2006, og huser både toppmeglere og noen av landets mest erfarne meglere. De gleder seg over at de stadig får muligheten til å selge fantastiske og unike boliger i Asker. Med over 50 års erfaring innenfor eiendomsmegling sammenlagt, har EIE Asker grunnlaget for å kunne gjøre vurderinger som kommer kunden til gode. Her er du virkelig i trygge hender.

Ta kontakt med en av våre meglere i kontaktskjemaet under for å bestille EIE nøkkelbefaring.

Bestill EIE nøkkelbefaring

Fyll ut skjemaet så tar en av våre meglere kontakt med deg og planlegger tid for EIE nøkkelbefaring.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: