header image

Nyhauglia 11

En vellykket salgsprosess ev avhengig av kvalitet i alle ledd, fra presentasjon og prising til nøkkelen overleveres til nye eiere. Dette fikk familien i Nyhauglia 11 erfare da de skulle selge rekkehuset sitt.

Selger valgte et meglerhus som først la ut boligen til en pris på 3.950.000,-. Etter å ha prøvd å selge rekkehuset en måneds tid uten hell, ble rekkehuset priset ned med 200 000,-. Heller ikke dette førte til salg, og rekkehuset ble dermed fjernet fra markedet.

I starten av 2022 ble Nyhauglia 11 på nytt lagt ut for salg. Prisantydningen ble denne gangen satt opp til 4.200.000,- uten at det hadde blitt gjort noen endringer i boligen. Etter flere mislykkede forsøk på salg av boligen, ønsket selger å prøve noe nytt. Det var slik megler Marius Undheim Helvik fra EIE eiendomsmegling Bergen Sør, kom inn i bildet.


«Jeg ble kontaktet av selger om et eldre rekkehus som de ønsket å selge. Etter å ha sett den tidligere annonsen skjønte jeg raskt at her måtte vi gjøre noen endringer. En god presentasjon er et av de viktigste momentene ved boligsalg».Neste steg ble derfor å kontakte stylistene Aleksander Bowcutt og Pia Emilie Woldseth Løndal, for en konsultasjon. De er to av ni dyktige stylister i HEEM Studio.

«Etter en grundig gjennomgang av rekkehuset ble vi enige om å style hele boligen for å få en mer helhetlig presentasjon. I samråd med megler ble vi også enige om å male boligen i lysere toner. Dette endret hele inntrykket av boligen».
– Aleksander Bowcutt, Stylist HEEM Studio

Ikke lenge etter dette ble boligen på nytt lagt ut for salg. Interessen var stor, og det ble kjørt flere privatvisninger.

«Flere av dem som deltok på visning spurte om boligen hadde vært ute for salg tidligere. De kjente igjen adressen, men ikke boligen, noe som vi tok som et positivt tegn. Det er alltid gøy når man får gode tilbakemeldinger på visning» forteller megler Marius.

Boligen ble solgt etter 12 dager i markedet for en pris på 3.820.000,-. Selger var superfornøyd med både prosess og resultat.

«Salget av denne boligen understreker akkurat hvor viktig det er å ha kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi i EIE har et mål om å ha de beste boligannonsene, dette synes jeg virkelig vi lever opp til» smiler Marius.

Trenger du hjelp med boligsalget? Hos EIE eiendomsmegling leverer vi Premium rådgivning, de beste boligannonsene og god oppfølging. Ta kontakt med oss ved ditt neste boligsalg.

Kontaktinfo eiendomsmegler:

Eiendomsmegler MNEF/Partner | Marius Undheim Helvik | 40 55 40 51 | muh@eie.no | EIE Bergen Sør

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: