Bilde 1 av HallhaganBilde 2 av Hallhagan
Digital salgsoppgave
Hallhagan

3442 Hyggen • Asker kommune

Prisantydning

kr 1 490 000

Omkostninger: kr 38 620Totalpris: kr 1 528 620
Tomt på 2,5 mål i Hyggen - Utsikt - Barnevennlig - Nærhet til strand og marka - Kort vei til skole
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 1 490 000
Omkostninger
kr 38 620
Totalpris
kr 1 528 620
Tomt
Eiet tomt 2502 m²
Oppdragsnummer
93230020
card-default

Linda Bahajeva

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Linda
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 1 490 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)kr 37 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 1 528 620
Eiendom
Hallhagan, 3442 HYGGEN

Matrikkel
Gnr. 275 Bnr. 166 i Asker kommune

Boligtype
Boligtomt

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt 2502 kvm

Prisantydning
1 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 38 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 528 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Hege Leitås Frogner

Beskrivelse
Velkommen til en stor og usjenert tomt uten gjenboere, med gangavstand til sjøen og barneskole. Her kan du oppfylle drømmen om å skape ditt eget hjem, i rolige og landlige omgivelser på det lille tettstedet Hyggen. Det er nærhet til sandstrand for ekte sommeridyll med bading og båtliv, og eiendommen grenser til marka - med flott turterreng året rundt. Tomten er på ca. 2502 kvm og er ryddet for trær.

Den kan skilte med svært gode solforhold, samt fritt utsyn mot jorder, skogen og en nydelig eplehage. Avhengig av husets plassering er det mulighet for sjøutsikt fra egen bolig.

Tomten er avsatt til formålet boligbebyggelse, men er uregulert. Tomten er omfattet av et plankrav, og det vil derfor være nødvendig å regulere tomten før det gjennomføres tiltak. Maksimal tillatt utnyttelsegrad (BYA)  er 25 %, småhusbebyggelse iht kommuneplanen.Tomten er forsøkt  delt i 2 parseller i 2020. Dette var ikke mulig ifølge brev fra Asker kommune til selger. Det går en bekk på den ene siden av tomten, og man må bygge minumum 15 meter fra bekken. Det antas man bare kan bygge en enebolig, iht til informasjon som foreligger fra kommunen . Dette er  utenfor eiendomsmegler og eiers kontroll, så her henvises det til Asker kommune.

Selger har vært i kontakt med Asker kommune i oktober 2022 for å sjekke muligheter for bebyggelse av enebolig med garasje , og har fått følgende svar: Eiendommen er uregulert og omfattes av Kommuneplan for Røyken 2015 - 2027, (B1a). bestemmelsen under punkt 7.8 i kommuneplanen er gjeldene for eiendommen. Videre ligger eiendommen i hensynsone 310 for ras- og skredfare. Det betyr at det må sendes inn en rapport med klare anbefalinger av sikkerhet for tiltaket. Undersøkelsen skal gjennomføres av en skredfagkyndig.Det stilles i kommuneplanen punkt 3.1 krav om detaljregulering der tomten er uregulert. Søknad om ny reguleringsplan krever en ansvarlig søker. Det er ikke innhentet noen tilbud for geotekniske undersøkelser.

Kjøper er selv ansvarlig for å byggemelde, samt å fremskaffe bygningsmyndighetenes godkjennelse for den bebyggelse som er tenkt oppført på eiendommen før eventuelle byggearbeider igangsettes. Kostander i forbindelse med byggemeldelse, tilknytningsgebyr, grunnundersøkelser, geoteknisk rapport m.m. påhviler kjøper. Hva som blir godkjent og ikke er utenfor eiendomsmegler og selgers kontroll, dette avgjøres av lokale bygningsmyndigheter.

Beliggenhet
Tomten ligger i et rolig, landlig og barnevennlig område på Hyggen i Asker kommune, like ved et boligfelt med barn og voksne i alle aldre. Den kan skilte med svært gode solforhold, samt fritt utsyn mot jorder, skogen og en nydelig eplehage. Avhengig av hvor boligen plasseres vil man kunne få strålende sjøutsikt fra egen tomt. Hyggen er et lite og koselig tettsted med sentral beliggenhet nær Røyken og Spikkestad. Tomten har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Det er kort vei til Hyggenstranda, kanskje Drammensfjordens fineste badeplass, med stor, flott sandstrand, deilig gresslette og fint toalettanlegg. En steinbrygge gir også mulighet for å prøve fiskelykken. Ved badeplassen har et populært asiatisk spisested åpent året rundt, og en hyggelig bruktbutikk åpner opp om sommeren. Hernestangen Strand ligger også i nærheten, med ulike badeperler og små, usjenerte strender.

Sommerstid er det salg av bruk og håndverk, og det er oppført en scene hvor det avholdes konserter og andre arrangementer om sommeren. Du finner lekeplass, fotballbane, skiløyper, treningssenter og golfbane i nærheten. Hyggen idrettsforening har et godt tilbud som favner de fleste, med blant annet allidrett, fotball, ski og vannsportaktiviteter. På Hyggen er det også speider- og bandylag, samt mulighet for dans og ulike kurs.

Både Røyken og Spikkestad har store idrettsanlegg med tilhørende fasiliteter, og det nye Røykenbadet inneholder både svømmehall, treningssenter, klatreanlegg, kafeteria og helsebygg. ROS idrettslag har ulike idretter som fotball, turn, badminton, boksing (landsmestere), håndball (norgesmestre i G18 i 22/23-sesongen) og langrenn (inkludert Kristian - den beste 17-åringen i landet).

Fotball-delen av idrettslaget har 800 spillere fordelt på 50 lag. Det er fotballakademi, og idrettslaget er satelittklubb for spillerutvikling. Tomten grenser til marka, med flott turterreng sommer som vinter. Her er det utallige turmuligheter med både sykkel, rulleski og beina. For severdigheter og kulturelle tilbud anbefales en tur til Drammen. Her finner du blant annet teater, kino, museum og Union scene, samt Union Brygge med bibliotek, uteliv og universitet.

Tomt
Eiet tomt, 2502 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle eiendommen.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar og Kiwi på Røyken. Kjører du andre veien kommer du til Kiwi og Rema 1000 på Spikkestad. Legg gjerne turen til Hyggen Gårdsutsalg med gårdspresset eplemost og andre velsmakende produkter. Nede ved sjøen, i det gamle landhandleriet, finner du en populær thai-restaurant.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det en kort biltur til Røyken Senter, Liertoppen eller Drammen sentrum. På førstnevnte finner du optiker, Nille, sportsforretning, pizzeria, apotek, sparebank, frisør og Wow Beauty salong. Åpningstidene ved senteret er 10 - 20 (10 - 18).

Kollektivtilbudet består av bussavganger til Røyken, Drammen, Spikkestad, Klokkarstua, Asker og Oslo sentrum. Nærmeste holdeplass er Hyggenhagan, som ligger ca. 5 - 6 min unna. Videre er det ca. 5 - 7 minutters kjøring til togstasjon i Røyken sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Røyken, 17 min til Drammen, 15 min til påkjøring E-18 Kjellstad, 37 min til Oslo S og 48 min til Kongsberg.

Fra tomten er det gangavstand til Hyggen oppvekstsenter med barnehage, barneskole og SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til både Røyken og Spikkestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte
Gjeldende bestemmelser hentet fra kommuneplanen for Asker kommune 2023-2035:

§ 14.3.2 Utnyttelse:
Maksimal tillatt utnyttelse skal ikke overstige 25 % BYA.

§ 21.4   Faresone ras og skred, H310:
Ved arealplanlegging og søknad om tiltak innenfor område angitt som faresone ras og skred(H310) skal det foretas og redegjøres for nødvendige tiltak.

Det har kommet ny Kommuneplan for Asker kommune i juni 2023, kjøper bes sette seg inn i denne.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter vil tilkomme for vann, kloakk og renovasjon ved utbygging av tomten. Ved bygging, må kjøper i tillegg påregne tilknytningsgebyr. Det kan også komme kostnader forbundet med klargjøring av tomt, eks. hogging av trær, fyllmasser o.l. Vi oppfordrer interessenter til å ta kontakt med fagkyndige / entreprenører for å få prisestimat på hva det kan koste.

Kostnader til brøyting/strøing og vedlikehold må påregnes.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdi verken overstige 80 prosent av
eiendommens kostpris eller 80 prosent av eiendommens markedsverdi. Ved senere år skal denne formuesverdien videreføres, men med en eventuell årlig fastsatt oppjustering.

Diverse
Tomten er ikke oppmålt av megler. Oppgitt areal er hentet fra kart og eiendommens målebrev.

Tomten er ryddet for trær. Det er oppført en brannhydrant.

Veirett
Det er tinglyst erklæring om veirett. Gnr 75 bnr 6 gir veirett som omfatter bruk til adkomst fram til gnr 75 bnr 166 og del av atkomst fram til gn 75 bnr 64.

Radonmåling
Eiendommer ligger i et radonutsatt område.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Dagboknr 1467951-1/200  Bestemmelse om veg  
06.12.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:Gustavsen Inge  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:275 Bnr:64  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:275 Bnr:166

Dagboknr: 547438-1/200  Best. om adkomstrett  
17.06.2016 
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:275 Bnr:165  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:275 Bnr:166  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei/vann/kloakk
Tomten er tilknyttet Hallhagan, som er en privat vei.

Det går vannledning og spillvannsledning gjennom tomten. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp.Det er et søknadspliktig tiltak å koble seg til.

Regulering
Eiendommen er uregulert:
Bestemmelser til kommuneplanen for Røyken kommune 2015-2027:

Kommuneplan for  Asker 2018 -2030.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det gjøres oppmerksomt  på at det kan  vedtas en ny kommuneplan for Asker den 13.06.2023. Den nye planen vil kunne endre forutsetningene for denne tomten.

Odel og konsesjon
Når tomten er ubebygget og over 2 mål kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 38 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 528 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering (Kr.4 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 1 550 000,-) (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.14 990)
Visningshonorar (Kr.3 190)
Bestilling av nye opplysninger fra kommunen (Kr.823)
Grunnpakke (Kr.4 990)
Markedspakke (Kr.7 990)
Oppgjør (Kr.8 490)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.80 866)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-23-0020

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Linda Bahajeva
EIE Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 45 80 86 71 / E-post: lba@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hallhagan
For mer om objektet
Hallhagan

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: