Bilde 1 av Bankveien 10BBilde 2 av Bankveien 10B
Digital salgsoppgave
Bankveien 10B

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

MODERNE OG AREALEFFEKTIV 1-ROMS - BALKONG - HEIS - INGEN DOK. AVGIFT - VARMTVANN INKL. - MEGET SENTRALT MIDT I ASKER
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
108
Etasje
4
Internt bruksareal (BRA-i)
22 m²
Bruksareal (BRA)
25 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
3 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
10 m²
Fellesutgifter
kr 6 524 / Mnd
Prisantydning
kr 2 050 000
Omkostninger
kr 1 200
Fellesgjeld
kr 966 817
Totalpris
kr 3 018 017
Byggeår
2020
Tomt
Festet fellestomt 1235 m²
Oppdragsnummer
36230589
Prisantydningkr 2 050 000,-
Fellesgjeldkr 966 817,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 3 018 017
Eiendom
Bankveien 10B, 1383 Asker, Etasje: 4

Matrikkel
Andelsnr. 16 Orgnr. 923537449 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 25 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 22 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 3 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 10 kvm

Areal
Primærrom: 22 kvm, Bruksareal: 25 kvm, BRA-i: 22 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 10 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggeår
2020

Tomt
Festet fellestomt 1235 kvm

Prisantydning
2 050 000

Tilstandsrapport
Takstmann: John O. Ljungblom Takstdato: 12.02.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 966 817,- pr. 15.02.24
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 15.02.24

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 2 050 000,- (Prisantydning)
kr 966 817,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 016 817,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 018 017,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 524,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, felles byggforsikring, festeavgift, grunnpakke kabel-tv, varmtvann, renter fellesgjeld, drift og vedlikehold av borettslaget med mer.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av  partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Emmy Søe Eriksen

Beskrivelse
Velkommen til Bankveien 10B, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Leiligheten har en attraktiv og meget sentral beliggenhet midt i Asker sentrum, med utsikt mot Føyka i nordvest. Det er et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud like utenfor døren. Bebyggelsen, inkludert Bankveien 10 og naboeiendommen Wesselkvartalet, er nøye planlagt og knyttet sammen gjennom forlengelsen av Smuget som handlegate under boligene. Dette skaper åpne og luftige plasser, med bebyggelsen trappet ned mot bevaringsverdige trehus som omkranser Apotekerhagen.

Bygget ble ombygget i 2020. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og byr på moderne innredning, samt kvalitetsmaterialer. En romslig entré ønsker deg velkommen. Her er det godt med skapplass og opphengsmuligheter for yttertøy, samt en innebygd sittebenk med stort speil i en nisje. Fra entréen er det videre adkomst til den arealeffektive og lyse stuen. Stuen har smarte løsninger med bl.a. integrert spisebord, 4 stoler skjult i skap og integrert dobbeltseng. Dette åpner for flere gode innredningsmuligheter etter egne ønsker og behov. Fra stuen har du også direkte adkomst til en balkong som fungerer som en forlengelse av stuen om sommeren. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og fremstår som moderne og stilrent. Innredningen består av glatte fronter, benkeplate av kompositt og integrerte hvitevarer. Videre byr leiligheten på et pent flislagt baderom med gulvvarme, vegghengt wc, dusjnisje og plass for vaskemaskin.

Offentlig kommunikasjon er lett tilgjengelig med Asker stasjon som et knutepunkt for buss, lokal-, region- og flytogforbindelser. Hyppige avganger går til Oslo og Drammen, og det tar kun 18 minutter med toget til Nationaltheatret. Asker bussterminal har også gode forbindelser til andre steder i kommunen og utenfor.

KORT OM LEILIGHETEN:

- MODERNE OG LEKKER 1- ROMS FRA 2020
- PRAKTISK OG AREALEFFEKTIV
- NYBYGG GARANTI TIL DESEMBER 2025
- SMARTE LØSNINGER
- VARMTVANN INKL. I FELLESKOSTNADER
- PERFEKT FØRSTEGANGSKJØP / PENDLERLEILIGHET
- AVDRAGSFRIHET FREM TIL 2031
- IN-ORDNING
- STORE VINDUSFLATER MED SKYVEDØR UT TIL BALKONG
- ÅPEN KJØKKENLØSNING
- ROMSLIG ENTRÉ MED OPPBEVARINGSMULIGHETER
- INGEN DOKUMENTAVGIFT
- GULVVARME I ALLE GULV
- LAMELLGARDINER FOR SOLSKJERMING
- HEIS
- BOD
- HYGGELIG BALKONG
- ASKER SENTRUM
- KORT VEI TIL TREKANTEN SHOPPINGSENTER
- KORT VEI TIL ALT!

Lagring: Boligen disponerer en bod med tilkomst fra felles bodområde i kjelleretasje.

Parkering: Parkering i gate etter gjeldene bestemmelser.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Leiligheten har en attraktiv og meget sentral beliggenhet midt i Asker sentrum, med utsikt mot Føyka i nordvest. Det er et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud like utenfor døren.  Bebyggelsen, inkludert Bankveien 10 og naboeiendommen Wesselkvartalet, er nøye planlagt og knyttet sammen gjennom forlengelsen av Smuget som handlegate under boligene. Dette skaper åpne og luftige plasser, med bebyggelsen trappet ned mot bevaringsverdige trehus som omkranser Apotekerhagen.

Når det gjelder utdanning, har området god tilgang til barnehager og skoler, inkludert barnehager som Asker Gård barnehage, Solgården barnehage og Læringsverkstedet Bjørndalen. Boligen sokner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole, og det er flere videregående skoler i Asker-området.

Offentlig kommunikasjon er en styrke med Asker stasjon som et knutepunkt for buss, lokal-, region- og flytogforbindelser. Hyppige avganger går til Oslo og Drammen, og det tar kun 18 minutter med toget til National. Asker bussterminal har også gode forbindelser til andre steder i kommunen og utenfor.

Asker sentrum byr på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Utviklingen av Asker sentrum har skapt en levende småby med nye serveringssteder og butikker, inkludert populære steder som Fuji Sushi, TukTuk, Pop vinbar, Porfavor Tapas & Vinbar, Strauss, Petra, og Handlekraftig. Trekanten senter gir også et variert tilbud med 75 butikker.

Kunst- og kulturlivet i Asker sentrum blomstrer, med Asker kulturhus som en viktig aktør. Aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning, og Bondens marked arrangeres gjennom året.

Nærområdet har et mangfold av fritidsmuligheter, inkludert golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, og ishall. ASK er et fleridrettslag med variert aktivitetstilbud for barn og unge. For golfentusiaster ligger Asker golfklubb ca. 10 minutters kjøring unna. Asker treningssenter ligger i underetasjen i samme bygg, i tillegg til andre treningssentre i nærheten.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, næringsområder og som et av de mest populære stedene å bo i Norge. Den nærliggende Oslofjorden, fjellsider, dype skoger, innsjøer som Semsvannet, og Vestmarka med turstier, bademuligheter, og skiløyper gir flotte rekreasjonsmuligheter. Strender og badeplasser som Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret, og Hvalstrand bad er tilgjengelige. Fiskemuligheter, skøytebaner, idrettsanlegg, svømmehaller, og treningssentre legger til rette for en aktiv livsstil i Asker.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av leilighets-, kontor og forretningsbygg. Spredt villabebyggelse rundt sentrumskjernen.

Tomt
Festet fellestomt, 1235 kvm
Pent opparbeidet felles tomt med støpte arealer.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Boligbygg over 9 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av pusset samt malt betongkonstruksjon forblendet med treverk. Tak av betongkonstruksjoner tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse EI30 og Lydklasse R"w 38 dB. Heve-skyvedør og vindu med 3- lags glass og karmer/rammer av treverk utvendig kledd med plast/kompositt materiale.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 22 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 25 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Leiligheten har en innbydende entré med gode opphengsmuligheter for yttertøy.

Stue:
Leiligheten har en arealeffektiv og lys stue. Her er det god plass til bl.a. sovesofa, tv-benk, stuebord m.m. Det er praktiske løsninger hvor spisebord og seng er integrert i veggen for å spare plass. Det er åpen løsning mot kjøkkenet. Fra stuen har du tilgang til en balkong som fungerer som er forlengelse av stuen om sommeren.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra ombyggningsår. Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av kompositt. Underlimt oppvaskkum. Ett-greps armatur. Glassplate mellom benkeplate og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakt under overskap. Nedfelt induksjonsplatetopp. Oppvaskmaskin under benk. Ventilator i overskap. Stekeovn, kjøleskap og frittstående fryseskap som følger med leiligheten dersom ønskelig, i høyskap i gang. Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast tilkoblet avløpsrør av jern. Lekkasjestopper og komfyrvakt.

Baderom:
Bad fra ombyggningsår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Himling med slett malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende benkeplate av kompositt. Nedfelt servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt på vegg. Dusj på gulv i hjørnet. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Innfellbare dusjdører av glass. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Mekanisk avtrekksventilasjon med fraluftsventil i Himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Fordelerskap for rør-i-rør plassert i Himling. Avløpsrør av plast tilkoblet avløpsrør av jern.

Soverom:
Leiligheten har integrert dobbeltseng som om dagen lett omgjøres til sofa med bokhylle over.

Overflater:
Gulv: Enstavs eikeparkett.
Vegger: Slette malte flater.
Himling: Slett malt flate.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 79%
TG2: 15%
TG3: 0%
TGIU: 6%

Kommentarer fra tilstandsrapporten gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Våtrom - Bad med tilkomst fra gang:
Ventilasjon - Luftespalte mellom dør/terskel er vurdert til å ikke være tilfredsstillende. Redusert luftutskiftning.
Overflate vegger -  Det registreres svertesopp på mykfuger i dusjsonen. Oppgraderinger/rengjøring av fuger bør forventes.

Øvrige rom:
Overflater vegger - Det registreres oppsprekking mellom vegg og himling på stue/kjøkken samt på vegg ved servant på kjøkkendel. Setninger kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales for å vurdere eventuelle behov for oppgraderinger som kan vurderes.
Innerdører - Det registreres slitasje på karm/dør til bad. Overflatebehandling kan vurderes.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en el fagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert el fagkyndig kontrollør/eltakstmann.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på blokken, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.02.2021.

Brukstillatelsen gjelder for hele underetasjen (U1), deler av plan 1 og leiligheter i 8-9 etasje i Høyblokka. Søknaden gjelder også næringsareal til KIWI med varelevering, teknisk rom, garderober, lager mm. og leiligheter i 8 og 9 etasje i Høyblokka - A08-02, A08-03, A08-04, A08-05 og A08-06.

Det foreligger ny frist for ferdigstillelse datert 27.06.2023.
Det gis ny frist for ferdigstillelse av tiltaket, jf. plan- og bygningsloven (pbl.) § 21-10. Ny frist for innsendelse av søknad om ferdigattest settes til 01.11.2023.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Varmtvann tilknyttet felles varmesentral.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 524,- pr.mnd.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.524,- pr. md.
Herav:
- Felleskostnader: 1516,-
- Felleskostnader likt: 417,-
- Kabel-TV: 382,-
- Regulering lån 1: 93,-
- Kapitalkost. lån 1: 4116,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.:  OBOS02-98207945730
Type: A
Restgjeld: 99.410.000,-
Restløpetid:37 år 5 md.
Term pr. år: 12
Avdr.frihet til og med: 01.05.2031
Type rente: Flyt
Rente: 5,30%

Borettslaget har avdragsfrihet på fellesgjelden frem til mai 2031. Det er også avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7777472

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Bankveien 10 borettslag, Orgnr: 923537449

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Dette er et frittstående borettslag og forkjøpsrett for OBOS medlemmer gjelder ikke. Det er ingen forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges søknad.

Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Dyr skal føres i bånd på fellesarealene til borettslaget. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Se for øvrig liste over tilbehør og løsøre vedlagt salgsoppgaven.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Andelsnummer: 16
Heftelser
Ingen heftelser registrert.

Seksjon: Gnr: 50 Bnr: 35 Snr: 108
Tinglyste servitutter

Pengeheftelser i festerett
2011/101487-3/200 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST
07.02.2011
GJELDER FRA DATO: 15.12.2009
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 - SNR.180
TOMTEVERDI: NOK 1.146.560
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 85.992
Pant for forfalt festeavgift
Bestemmelser om regulering av leien
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3203-50/35
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/290120-1/200 NYE VILKÅR - FESTE TINGLYST
08.04.2014
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 724.104
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser

2014/754103-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
08.09.2014
RETTIGHETSHAVER:BANKVEIEN 10 TOMTESELSKAP AS
Org.nr: 989080180
Bestemmelse om rett til å montere antenner og annet kommunikasjonsutstyr på bygningens tak og fasade
OVERFØRT FRA: 3203-50/35
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/134673-2/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
02.02.2021 21:00
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/392230-1/200 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK TINGLYST
06.04.2021 21:00
BELØP: NOK 160.008.000
PANTHAVER:De Fremtidige Andelseierne I Borettslaget, Jfr. Lov Om Brl § 2-11, 1. Ledd
Lnr: 20026014
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/465664-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
21.04.2021 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2021/465649-1/200

2021/465649-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
21.04.2021 21:00
BELØP: NOK 106.672.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/122685-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
01.02.2021 21:00
SNR: 108
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 22/5626
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på 3203-50/33, 3203-50/431 i eiendomsrett
2021/134673-3/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
02.02.2021 21:00
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 F - 180 F
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:405 Snr:1 - snr. 54
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:432
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:433
Gjelder også for varetransport
Bestemmelse om vedlikehold

Gjelder denne registerenheten med flere i festerett
2021/134673-3/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
02.02.2021 21:00
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 F
180 F
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:405 Snr:1 Snr:54
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:432
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:433
Gjelder også for varetransport
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3203-50/432 i eiendomsrett
2021/134673-5/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
02.02.2021 21:00
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 F - 180 F
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på 3203-50/432 i eiendomsrett
2021/134673-6/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST
02.02.2021 21:00
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 F- 180F
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:431 F
Rett til 19 parkeringsplasser
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på 3203-50/431 i festerett
2021/1461726-3/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
19.11.2021 21:00
:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:35 Snr:84 F - 180 F
Gjelder feste

Festeavtale
Areal: 1 235 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Festet tomt. Festeavgiften betales av sameiet/via fellesutgifter.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig og næring i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf
Delarealer Delareal 1 235 m
BestemmelseOmrådenavn [1
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 1 235 m
Arealbruk Sentrumsformål,Framtidig
OmrådenavnSN1
Delareal 1 235 m
BestemmelseOmrådenavn [7
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 1 235 m
BestemmelseOmrådenavn [8
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 0220119F
Navn Asker sentrum, stasjonsområdet
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 08.12.1993
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/424/119F_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 64 m
Formål Felles gangareal
Feltnavn B1
Delareal 109 m
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 6 m
Formål Felles avkjørsel
Feltnavn C1
Delareal 1 056 m
Formål Bolig/Forretning
Feltnavn Sentrumgården

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 050 000,- (Prisantydning)
kr 966 817,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 016 817,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 018 017,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 350)
Provisjon (Kr.42 002)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Innhenting av servitutter (5X172 per stk) (Kr.860)
Look (Kr.3 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.13 700)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke borettslag (Kr.14 966)
Markedspakke 1 - foto - look (Kr.20 050)
Meglerbrev (Kr.3 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.145 723)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0589

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bankveien 10B
For mer om objektet
Bankveien 10B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: