Bilde 1 av Askerveien 54Bilde 2 av Askerveien 54
Digital salgsoppgave
Askerveien 54

1383 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 6 650 000

Omkostninger: kr 167 450Totalpris: kr 6 817 450
Gjennomført og eksklusiv leilighet med lekre tilvalg og 19 kvm markterrasse - garasje - Klar for overtakelse.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Prisantydning
kr 6 650 000
Omkostninger
kr 167 450
Totalpris
kr 6 817 450
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 5067 m²
Oppdragsnummer
85240026
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 650 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 650 000,-)kr 166 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 817 450
Eiendom
Askerveien 54, 1383 Asker, Etasje: 1
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig som er under oppføring.

Matrikkel
Gnr. 2 Bnr. 373 og Gnr. 2 Bnr. 315 og Gnr. 2 Bnr. 316 og Gnr. 2 Bnr. 375 og Gnr. 2 Bnr. 519 og Gnr. 24 Bnr. 183 i Asker kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Antall soverom
2

Byggeår
2024

Tomt
Fellestomt 5067 kvm
Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Tomtearealet vil justeres ifm sammenføyning og seksjonering.

Prisantydning
6 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 166 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 650 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 167 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 817 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Trine Follestad

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 18.01.2022 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 959.725, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

I tillegg kommer transportgebyr og forskudd som første kjøper allerede har innbetalt til opprinnelig selger/utbygger.

Opprinnelig kjøpesum: 5 500 000
Garasjeplass: 390 000
Dokumentavgift: 29 250
Tilvalg: 371 025
Transportgebyr: 50 000

Perlen er et spennende prosjekt i Asker sentrum. Prosjektet består av 69 leiligheter med 2-4-roms med størrelse fra 40 til 162 kvm. Sameiet glir naturlig inn i terrenget og nærområdet. Det er kun 150 meter til torget og togstasjonen. Til tross for den sentrale beliggenheten ligger leilighetene i en grønn lunge som gir en landlig beliggenhet. Her blir det parkmessige uteområder med beplantning, plener, eksklusiv steinsetting og grøntarealer rundt og mellom byggene.

Stikkord for leiligheten er høy kvalitet på materialer og løsninger. Verdt å nevne er integrerte hvitevarer fra Miele, klassiske og gjennomførte fargevalg, samt oppgraderte eksklusive løsninger på kjøkken og bad. Leiligheten får vannbåren varme og balansert ventilasjon. Leiligheten ligger i 1. etasje og har en markterrasse på hele 19 kvm. Leiligheten ligger i bygg D, Oslobygget, som er det innerste bygget i prosjektet. Dette bygget ligger skjermet til i sameiet og grenser mot villastrøket på oversiden.

Byggingen er i full gang og stipulert overtagelse er Q2 2024.

Salget gjelder salg av en kontraktsposisjon. Dette innebærer at salget gjøres for en kunde som allerede har kjøpt. Garantier blir stilt på vanlig måte fra utbygger.

Les mer om prosjektet på prosjektets egen hjemmeside: https://perlenasker.no/prosjektside
Se mer på prosjektets byggeplasskamera: https://perlenasker.no/prosjektside/byggeplasskamera

Parkering
Det følger med en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Her er det mulighet for lader til elbil.

Beliggenhet
Perlen ligger i Asker sentrum. Her har du rusleavstand til alt sentrum kan by på. Enten om det er restauranter, matbutikker, kjøpesenter eller treningssenter, her har du alt i umiddelbar nærhet. Dersom du er glad i skog og mark er det kun få minutter til en rekke turmuligheter.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shoppingmuligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teatersal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker. Asker sentrum byr på det meste for de fleste!

Dagligvarebutikker
Det ligger flere matbutikker i rusleavstand. Nærmeste er Joker som ligger rett borte i gaten (også Søndagsåpen) og Kiwi i Bankveien. Andre dagligvarebutikker i området er bla Meny inne på Trekanten og Extra Askerholmen ved Føyka. Det ligger også en rekke andre dagligvarebutikker i området.

Skole og barnehage
Området sogner til Jansløkka skole og Solvang ungdomsskole. Til begge skoler er det fine skoleveier med fortau. Det er ca. 2 km til Jansløkka skole og 1,3 km til Solvang ungdomsskole.

Det ligger flere barnehager i området, den nærmeste er Asker Gård barnehage, som ligger en liten rusletur unna. Andre barnehager i området er Solgården barnehage, Føyka barnehage og Leikestua barnehage.

Marka og turmuligheter
I Perlen bor man med nærhet til flotte turmuligheter året rundt! Bare en liten gåtur fra boligen er det fine turmuligheter og skiløyper så her ligger forholdene til rette for enkel rekreasjon like utenfor døren. Og kun en liten kjøretur unna ligger Solli. Her er det utfartsparkering med milevis med skiløyper eller stier sommerstid. Det er serveringshytte på Myggheim søndagers vinterstid og på Solli gård hele året. På Solli gård er det mulighet for både middag, bakverk, hesteridning og leie av hytte. Gupu er et annet populært serveringssted i marka, med adkomst både fra Semsvann og fra Vestmarka fra Bærumssiden. Området byr også på flere DNT-hytter.

Semsvannet er et annet meget populært utfartssted. Her går, sykler og løper folk rundt vannet. Etter en tur rundt vannet kan man nyte en vaffel og en kaffekopp på Nakuhel. Semsvannet er et meget vakkert sted, som ble kåret til Askers tusenårssted.

Offentlig kommunikasjon
Asker stasjon ligger noen minutters gang fra boligen og er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direktetog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Fra Vollen går det båt inn til Aker brygge. Denne har tre avganger morgen og ettermiddag og tar ca. 30 minutter. Båten går hele året og det er mulighet for å parkere ved båten.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo, grenser Asker kommune med Bærum kommune, nabokommuner på den andre siden er Lier kommune.. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. 01.01.20 slo Asker kommune seg sammen med Røyken og Hurum kommuner. Den nye storkommunen har en befolking på rundt 94 000 innbyggere.

Asker er kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt- og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består av eneboliger og leiligheter med en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Fellestomt, 5067 kvm
Det blir det parkmessige uteområder med beplantning, plener, eksklusiv steinsetting og grøntarealer rundt og mellom byggene.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Bygget får bærende konstruksjoner i plasstøpt og/eller prefabrikkerte elementer av betong(eller en kombinasjon av disse) og stål. Alle utvendige metallkonstruksjoner leveres overflatebehandlet. Fasadene får trepanel som hovedmaterialer. Det kan også være innslag av puss, fasadeplater og betong (med eller uten behandling) Innvendige vegger får stål/trestendere med gipsplater. Skillevegger mellom leilighetene er betongvegger eller lydvegger bygd opp av stål og gips. Alle innvendige vegger isoleres. Himlinger får synlige betingdekker eller nedforet gipshimling. Takene tekkes med folie eller takpapp, minst 50% av takflatene er grønne tak.

Vinduer/vindusdører leveres med trekarmer innvendig og lakkert aluminiumskledning utvendig. Glassene får god energiklasse. Vinduene har støydempet utførelse. Låser og beslag leveres i børstet rustfri utførelse.

For mer info se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger i originalt prospekt.

Primærrom
Primærrom: 65 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: alle rom er p-rom.

Bruksareal
Bruksareal: 65 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er under oppføring og er derfor ikke oppmålt.

Boder
Hver enkelt leilighet får 1 stk. sportsbod i tilknytning til garasjekjeller på ca. 5 m2.

Standard
I boligen er det valgt interiørkonseptet "Klassisk eleganse"
Dette interiørkonseptet har et vakkert hvitpigmentert eikegulv i samspill med varme veggfarger i beige toner. Kjøkkeninnredningen er stilren med slette fronter. Stilen videreføres inn på badet med matte fliser i en matchende og lekker lys sandfarge. Baderomsinnredningen har de samme slette frontene som på kjøkkenet.

Klassisk Eleganse har en fargepalett som gir hjemmet et tidløst og klassisk uttrykk der materialer som ull, lin og skinn og utvalgte fargesatte detaljer er med på å gi leiligheten et spennende moderne og delikat snitt. (hentet fra prosjektets hjemmeside)

Leiligheten har interiørkonseptet klassisk eleganse som er ytterligere oppgradert - dette blir en meget lekker leilighet! Leiligheten har åpen løsning som skaper et sosialt hjem og er perfekt for den som er glad i å invitere gjester. Leiligheten har balansert ventilasjon og vannbåren varme.

Entré
Entreen har god plass til garderobeskap samt å ta imot gjester. OBS: merk at det ikke følger med garderobeskap, disse er kun tegnet inn på illustrasjonene for å vise hvordan leiligheten kan innredes. Det er 1-stavs hvitpigmentert eikegulv med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater i taket. Veggene er i fargen klassisk eleganse.

Stue/spisestue/kjøkken
Stuen er lys og luftig med store vindusflater ut mot markterrassen. Stuen har god plass til sofagruppe foran de store vinduene. Herfra er det også utgang til markterrassen via en heve/skyvedør. Spisestuen får sin naturlige plassering ved kjøkkenet. Et rundt spisebord innbyr til sosiale sammenkomster med god mat og drikke. Kjøkkenet er oppgradert og vil bli meget innbydende. Innredningen fra Sigdal er malt i fargen mohair og får integrerte hvitevarer fra Miele. Benkeplaten blir i en eksklusiv og lekker utførelse i Dekton med messing armatur fra Tapwell med uttrekk. Benkeplaten er i en lys lekker marmor utførelse og er en keramisk benkeplate fra Sigvartsen Steinindustri. Stue/spisestue/kjøkken har 1-stavs hvitpigmentert eikegulv med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater i taket. Veggene er i fargen klassisk eleganse.

Markterrasse
Fra stuen blir det utgang til en herlig markterrasse på hele 19 kvm. Deler av terrassen blir overbygget og gjør det enkelt å skape en lun og tilbaketrukket sone. Markterrassen er vestvendt og har ettermiddags/kveldssol.

Hovedsoverom med walk-in closet
Hovedsoverommet er både romslig og luftig. Det er god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Hovedsoverommet har adkomst til et eget walk-in closet. Walk-in closet står høyt på manges ønskeliste! OBS: det følger ikke med garderobeskap, dette er kun ment som forslag til hvordan rommet kan innredes. Det er 1-stavs hvitpigmentert eikegulv med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater i taket. Veggene er i fargen mohair.

Soverom
Det andre soverommet i leiligheten har god plass til seng, skrivebord og garderobeløsning. Det er 1-stavs hvitpigmentert eikegulv med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater i taket. Veggene er i fargen klassisk eleganse.

Bad
Det lekre badet er oppgradert med blant annet messingfargede armaturer og matchende trykkplate for toalett . Innredningen er fra Sigdal og er malt i farge mohair, akkurat som på kjøkkenet, dette gir en gjennomført helhet i boligen. Benkeplaten er den samme eksklusive benkeplaten som på kjøkkenet, Decon som ser ut som marmor. Armatur, dusj og håndtak er i messing fra Tapwell. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet. Merk at skuffen under avsatt plass til vaskemaskin vil bli levert i hvit utførelse. Over avsatt plass til vaskemaskin er det tre hvite hyller (disse er ikke med på illustrasjonene). Disse kan fjernes om ønskelig og skuffen kan males. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater i taket.

Det er gjort tilvalg også i belysning, til 38.000 kroner:
Dimmer på alle taklamper, bad etc.
Egen dimmer til ledlys rundt speil på badet
Ekstra god belysning over kjøkkenbenk og i taket i garderoberommet.
Ekstra utestikk.


Se leveransebeskrivelse, tilvalg og opprinnelig prospekt.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten leveres med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, bortsett fra på badet hvor det leveres elektrisk gulvvarme. Det leveres og monteres målere i hver leilighet for registrering og avregning av forbruk av varmtvann til tappevann og oppvarming.

Energien til det vannbårne anlegget kommer fra bergvarmepumpe.

Energimerking
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Fordeling felleskostnader/oppstartskapital
Felleskostnader er estimert til ca. kr 33,00 pr. kvm BRA
A-konto energi - oppvarming og varmt tappevann ca. kr 8,00 pr.kvm.bra.
Digital-tv / bredbånd erfaringsmessig ca. kr 350,- pr mnd.
Fellesutgift parkering pr plass kr 150,- pr mnd.

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a. felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer mm.

I estimatet som ligger til grunn ved oppstart representerer dette 33 per kvm BRA. X 2 mnd. som oppstartskapital til
sameiet.

Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører OBOS, er disse stipulert til ca. kr. 33,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.

Formuesverdi
Ligningsverdi blir først fastsatt etter at seksjonen er tinglyst. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Se http://www. skatteetaten.no for nærmereinformasjon.

Sameie
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31. Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Forretningsfører
Obos eiendomsforvaltning er engasjert som forretningsfører for Sameiet.

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning, kun registrering hos styret.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Merk at skuffen under vaskemaskinen på badet er hvit (mohair på bildene) Hyllene over kan fjernes og er ikke med på bildene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Opplysninger her gjelder for den faste eiendommen som er omfattet av den underliggende avtalen. For mer informasjons vises til den underliggende kjøpekontrakten som kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i. Kommunen vil ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er lovbestemt, og tinglyses ikke. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon. Øvrige sameiere vil ha panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf.eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Eierseksjonssameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Eiendommen som kontrakten gir rett til skal overdras fra utbygger/entreprenør fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av den underliggende kjøpekontrakten og som etter avtale skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen. Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Leiligheten kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Området omfattes av detaljreguleringsplan for Perlen og Fusdalskogen. Denne ligger under vedlegg på oppdragets hjemmeside.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 950 000,- (Prisantydning)




Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 29 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 170 000,-))

kr 50 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)

--------------------------------------------------------

kr 80 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 7 030 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Merverdien, eventuelt transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales til EIE eiendomsmegling Asker sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten. Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av [prosjektets megler/oppgjørsavd.]

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 385)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Løft Finn.no 10.4.24 (Kr.5 000)
Løft på finn.no 3.5.24 (Kr.5 000)
Look 3.5.24 (Kr.3 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 650 000,-) (Kr.53 200)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.127 285)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
85-24-0026

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Askerveien 54
For mer om objektet
Askerveien 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: