Bilde 1 av Fredbos vei 64Bilde 2 av Fredbos vei 64
Digital salgsoppgave
Fredbos vei 64

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen 4-roms leilighet med innglasset balkong på 8 kvm - flott utsikt - parkeringsplass - kort vei til Asker sentrum.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
23
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
73 m²
Bruksareal (BRA)
90 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
9 m²
Innglasset balkong (BRA-b)
8 m²
Fellesutgifter
kr 5 088 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 109 670
Fellesgjeld
kr 69 270
Totalpris
kr 4 068 940
Fellesformue
kr 7 188
Byggeår
1974
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
78240092
card-default

Håvard Nilsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Håvard
Prisantydningkr 3 890 000,-
Fellesgjeldkr 69 270,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 99 220,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 4 068 940
Eiendom
Fredbos vei 64, 1383 ASKER

Matrikkel
Gnr. 50 Bnr. 6 Snr. 23 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 90 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 73 kvm
- BRA-b (innglasset balkong): 8 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 9 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1974

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
3 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Daniel Buchhave Takstdato: 21.03.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 69 270,- pr. 15.03.24
Andel fellesformue: kr. 7 188,- pr. 15.03.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 69 270,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 959 270,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 220,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 100 420,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 059 690,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 068 940,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 088,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
parkering, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, brøyting/strøing, renhold fellesareal, TV/internett og div drift/vedlikehold

Eier
Vidar Røisland

Beskrivelse
Velkommen til Fredbos vei 64, presentert av eiendomsmegler Håvard Nilsen ved EIE eiendomsmegling.

Fredbos vei 64 er en pen 4-roms leilighet beliggende i byggets 3. etasje med heis opp fra bakkeplan. Den har moderne overflater og fremstår som innflytningsklar. Stuen har store vindusflater, plass til både sofagruppe og spisestue samt utgang til en innglasset balkong på 8 kvm. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og flott utsikt. Leiligheten har tre soverom, alle av god størrelse. Badet og toalettet ble oppgradert i 2017. Det følger med to kjellerboder og parkeringsplass.

Hagaløkka er et hyggelig og familievennlig boligområde med nærhet til Asker sentrum, skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, lekeplass og skøytebane.

Høydepunkter om boligen:
3 soverom
Heis i bygget
Innglasset balkong på 8 kvm
Downlights i taket i stue/spisestue og kjøkken
2 kjellerboder (6 kvm og 2 kvm)
Flott utsikt
200 liters varmtvannsbereder
Rør-i-rør på badet og toalettet
Tak med 7,5cm isolasjon(støyisolering/mindre romklang)
Tak med lydbøyler(støyisolering/mindre romklang)
Eget toalettrom som gjør at det er mer fleksibelt.
Særdeles godt sikringsskap med 15 kurser
Fleksibelt med 10 dimmere i leiligheten

Høydepunkter om nærområdet:
Rusleavstand til Asker sentrum
Togstasjon i Asker som tar deg raskt mot Drammen/Oslo
Flotte turmuligheter i nærområdet
Kort vei til skoler og barnehager

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Håvard Nilsen på hn@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det følger med en plass på felles parkeringsplass. Ellers gjesteparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Hagaløkka er et hyggelig og familievennlig boligområde med nærhet til Asker sentrum, skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, lekeplass og skøytebane. På Borgen skole er det blant annet kunstgressbane og sandvolleyballbaner. Boligen ligger også i nærhet til flotte friluftsområder med tur- og skiløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Vardåsen Skisenter ligger 5 minutter unna med bil, her finner du også mange mil med langrennsløyper. På Bleiker har vi Askers aktivitetssentrum Risenga med tennishall, ishall, skøytebane, kunstgressbane, svømmehall, tuftepark med mer. Rett i nærheten ligger Bondivann og Bondistranda, her kan man bade og kose seg på varme sommerdager.

Skole og barnehage
Området sogner til Hagaløkka barneskole og Borgen ungdomsskole. Begge ligger i fin gangavstand fra boligen. Det ligger flere barnehager i nærområdet, de nærmeste er Hagaløkka, Søndre Borgen og Lilleborgen barnehage som ikke er lang unna leiligheten. Nærmeste videregående skoler er Asker og Bleiker videregående skole som begge ligger nede i sentrum.

Servicetilbud
Det ligger en stor Meny-butikk kun 5 minutters gange fra leiligheten. Her er det et rikholdig utvalg av alt man trenger i en hektisk hverdag. Oppe på Borgen ligger det en Rema 1000 og et tannlegesenter. For større innkjøp finner man det meste man trenger av servicetilbud nede i Asker sentrum.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, bibliotek, kino, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shoppingmuligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har mange varierte butikker å velge mellom. Ute i gågatene finner man nisjebutikkene hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer i sentrum. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt Baracoa bar tilby konserter med flere kjente artister. I Asker kulturhus er det også bibliotek, kino, teatersal og galleriutstilling. Radar kafé og scene er ungdommens arena i kulturhuset: Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Alt dette ligger samlet i hjertet av Asker.

Offentlig kommunikasjon
Asker togstasjon ligger kun 7 minutters gange fra boligen. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 20 min, og til Drammen ca. 12 min. Flytoget stopper også her. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport er det kort vei til utkjøringen på E18. Om man heller vil ta bussen er det 5 minutters gange til bussholdeplassen på hovedveien.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo grenser Asker kommune med Bærum kommune. Nabokommuner på den andre siden er Lier kommune og Slemmestad i Røyken kommune. Fra 2020 vil Asker kommune slås sammen med Røyken og Hurum. Den nye storkommunen vil få en langstrakt kystlinje og enda flere flotte turmuligheter. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i og har en befolking på rundt 60 000 innbyggere. I tillegg er Asker kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne og et godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv samt marka med flotte tur- og skiløyper. mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består for det meste av leiligheter. Det er mye villabebyggelse i områdene rundt. Dette er med på å skape en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, kvm
Fellesområde opparbeidet med blant annet asfalterte adkomst- og internveier, plenarealer, busker, trær og annen beplantning.

Adkomst
Fra Asker sentrum ligger Fredbos vei i retning Dikemark og Borgen. Ta til venstre inn Gamle Borgenvei ved bensinstasjonen ST1. Etter ca. 100 meter ta til venstre inn Fredbos vei. Kjør videre til du kommer til en stor parkeringsplass.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
3. etasje: entré, gang, bad, toalett, stue/spisestue med utgang til innglasset balkong, kjøkken og tre soverom.

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

BRA 90 m²
- BRA-i 73 m²: (Entré, gang, bad, toalettrom, stue, kjøkken og tre soverom.)
- BRA-e 9 m²: (To kjellerboder)
- BRA-b 8 m²: (Innglasset balkong)

Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Grunnmur: Grunnmuren er i betongkonstruksjon.
Etasjeskiller: Etasjeskillere er i betongkonstruksjoner.
Yttervegger: Bærende vegger er i betongkonstruksjon. Utvendige fasader er forblendet med fasadeplater.
Vindu og dører: Balkongdør og vinduer har karmer av tre. Balkongdøren har 2-lags glass fra byggeår. Vinduene i stuen har 2-lags glass fra 2016. Vinduet på hovedsoverommet har 3-lags glass av ukjent årstall. Resten er koblede vinduer med 1x tolagsglass og 1x 1-lags glass fra 1984. Entrédøren er av ukjent alder.
Tak: Taket er tilnærmet flatt.

Sammendrag av boligens tilstandsgrad:
TG1 - i orden: 81%
TG2 - alder, slitasje, skader mv: 17%
TG3- strakstiltak nødvendig: 0%
TGUI - ikke undersøkt: 2%

TG2 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:

Våtrom - adkomst via gang og hovedsoverom
Ventilasjon side 8
Overflater vegger side 8

Kjøkken
Vannrør side 8

Toalettrom (Ikke våtrom)
Vannrør side 9
Overflater vegger side 9

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget side 10

Dører og vinduer
Vinduer side 11
Dører side 11

TG3 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:
Ingen

Boder
Det følger med to boder i kjelleren. (En på 6 kvm og en på 2 kvm)

Standard
Entré
Vel innenfor inngangsdøren møter vi en hyggelig entré. Entreen har mørke gulvfliser og garderobeskap med plass til ytterklær og sko. Det er malte flater på veggene og malt panel i taket.

Stue/spisestue
Stuen er både lys og luftig og lar seg enkelt møblere med både sofagruppe og spisestue. Stuedelen er innredet med en romslig sofagruppe hvor det er plass til å samle hele familien. Fra denne delen av stuen er det også utgang til balkongen. Spisestuen har god plass til langbord, dermed ligger alt til rette for hyggelig stunder med familie og gode venner. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malt panel med downlights i taket. Downlights i taket gjør at man kan endre belysningen etter stemning og anledning.

Innglasset balkong
Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på 8 kvm. Balkongen har lys i taket og utestikk. Det er god plass til utemøbler her.

Kjøkken
Kjøkkenet har profilert innredning og benkeplate i laminat. Det er integrert platetopp, stekeovn og mikro samt avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøl/frys. Her kan hobbykokken diske opp med lekre og smakfulle retter. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malt panel med downlights i taket.

Hovedsoverom
Det er integrert platetopp, stekeovn og mikro samt avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøl/frys. Her er det garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malt panel i taket.

Soverom
Det er ytterligere to soverom i leiligheten. Rommene passer godt som både barnerom, gjesterom og kontor og har plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Begge har den samme flotte og landlige utsikten. Rommene har parkett på gulvet, malte flater på veggene og malt panel i takene.

Bad
Badet ble oppgradert i 2017 og er innredet med dusjkabinett og frittstående servant med skap under. Varmtvannsberederen, som er på 200 liters, er også plassert her. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater i taket.

Toalett
Toalettet er plassert i et eget rom vegg i vegg med badet. Dette rommet ble også oppgradert i 2017. Rommet er innredet med toalett og servant med skap under. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater i taket.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 08.10.1970 vedrørende Boligblokk.
Følgende er anmerket:
1. utvendige arbeider må gjøres ferdig.
2. området må sikres med gjerde mot motorvei
3. veier, parkeringsplasser og tekniske anlegg må godkjennes av ingeniørvesenet.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på badet og toalettet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 088,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer: parkering, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, brøyting/strøing, renhold fellesareal, TV/internett og div drift/vedlikehold

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånegiver: Handelsbanken,
Lånenummer: 8398.71.51229
Lånetype: annuitet, 12 terminer årlig
Rentesats: 7,6% (nominell rente)
Dato siste termin: 01.06.2039
Sameiets totale fellesgjeld: kr 11 083 274 per 15.03.2024

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årsregnskapet for 2022 viser et overskudd på
569.416,- som ble overført til egenkapitalen.
Driftsinntekter 2022: 8.131.981,-
Driftskostnader 2022: -7.070.337,-
Sum finansposter 2022: -491.228,-

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1745441

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 137 606,- Som sekundærbolig Kr. 4 322 902,-

Sameie
Sameie: Hagaløkka 1 Sameie, Orgnr: 977187540

Forretningsfører
Boalliansen forvaltning

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjennelse av ny kjøper, ny eier må kun registreres hos styret.

Tekniske installasjoner
200 liters varmtvannsbereder
Rør-i-rør på badet og toalettet
Komfyrvakt på kjøkkenet
Utebelysning og stikkontakt i taket på balkongen

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det henvises til Asker Kommunes bestemmelser om generell båndtvang på alle offentlige og tettbygde steder i Asker. Lufting av hund skal IKKE foretas på lekeplasser, plener og områder der barn leker. Det er påbudt å bruke hundepose.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Følgende servitutter er registrert på eiendommen:

1898/993938-1/100  Bestemmelse om veg  
21.10.1898 
rettighetshaver:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:20  
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1898/993957-1/100  Erklæring/avtale  
20.12.1898 
Rett til gangsti.
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1901/909730-1/100  Bestemmelse om vannledn.  
06.03.1901 
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1911/990287-1/100  Bestemmelse om vannledn.  
04.12.1911 
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/90000-2/100  Erklæring/avtale  
04.11.1912 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.flytte en
vannledning
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1923/910474-1/100  Bestemmelse om veg  
27.04.1923 
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1933/907381-1/100  Skjønn  
17.11.1933 
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1934/904213-1/100  Bestemmelse om vannledn.  
06.04.1934 
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1937/900001-1/100  Skjønn  
12.08.1937 
vedr grunnavståelse til vei fra Østvang til Vestengen.
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/531-1/100  Best. om adkomstrett  
13.02.1945 
rettighetshaver:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:101  
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/3304-1/100  Bestemmelse om vannrett  
11.06.1948 
rettighetshaver:Knr:3203 Gnr:50 Bnr:50  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1950/5326-1/100  Erklæring/avtale  
10.07.1950 
Drammensbanens Dobbeltsporanlegg vedr overdragelse av byggetomt
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1960/301572-1/100  Skjønn  
02.05.1960 
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/306966-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
27.11.1964 
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/303969-1/100  Skjønn  
15.07.1966 
Vedr Drammensbanens dobbeltsporanlegg frem til Amtmannssvingen
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/72-1/100  Erklæring/avtale  
02.02.1972 
vedr tilfluktsrom
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Feilkonvertert. Rett dagboknr. er 72
Overført fra: 3203-50/6
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei via privat stikkvei.

Regulering
Området berøres av følgende reguleringsplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id: 022020
Navn: Hagaløkka - Nordre Borgen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 19.10.1967
Bestemmelser: se https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/73/20_bestemmelser.pdf
Delarealer:
Delareal 1 987 m2 - Formål: Blokkbebyggelse
Delareal 15 534 m2 - Formål: Felles grøntareal
Delareal 7 437 m2 - Formål: Felles parkeringsplass
Delareal 185 m2 - Formål: Kjørevei
Delareal 4 462 m2 - Formål: Høyspenningsanlegg

Id: 022020A
Navn: Hagaløkka - Nordre Borgen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.1973
Bestemmelser: se https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/76/20A_bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal 1 m2 - Formål: Felles grøntareal
Delareal 23 m2 - Formål: Kjørevei
Delareal 2 m2 - Formål: Felles avkjørsel

Id: 3025Uregulert
Navn: Uregulert område, kommuneplanen med bestemmelser gjelder
Plantype: 20 (NB! Finner ikke tekstbeskrivelse for denne koden. Kontakt kommunen for oppdatert verdi)
Status: Overstyrt
Ikrafttredelse: 14.11.2017
Bestemmelser: se https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/3029/2018001_Bestemmelser.pdf

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 69 270,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 959 270,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 220,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 100 420,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 059 690,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 068 940,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 046,88)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Provisjon (Kr.40 000)
Fakturagebyr (factoring) - trukket ut av tilretteleggingsgebyert (Kr.3 000)
Tilrettelegging (Kr.15 950)
Grunnpakke kommune (Kr.5 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.22 609)
Grunnpakke sameie (Kr.10 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 850)
Overtagelse (Kr.2 950)
Totalt kr. (Kr.140 255,88)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
78-24-0092

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Bolig & Prosjektmegling AS
EIE Asker
Org. nr: 997034902
Kirkeveien 212
1387 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Håvard Nilsen

Saksbehandlere
Håvard Nilsen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 94 89 89 25 / E-post: hn@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fredbos vei 64
For mer om objektet
Fredbos vei 64

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: