Bilde 1 av Hiltonåsen 60Bilde 2 av Hiltonåsen 60
Digital salgsoppgave
Hiltonåsen 60

1341 Slependen • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDSRIKT REKKEHUS M/ PANORAMAUTSIKT - STORE TERRASSER - FLOTT HAGE - GARASJE EL.LADER - GOD STANDARD - BARNEVENNLIG
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
170 m²
Bruksareal (BRA)
178 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
8 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
83 m²
Fellesutgifter
kr 744 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 530 / Mnd
Prisantydning
kr 10 500 000
Omkostninger
kr 271 250
Totalpris
kr 10 771 250
Fellesformue
kr 6 705
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 381 m²
Oppdragsnummer
36240093
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 10 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 255 000,-
  
Totalpris kr 10 771 250
Eiendom
Hiltonåsen 60, 1341 Slependen

Matrikkel
Gnr. 54 Bnr. 165 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 178 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 170 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 8 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 83 kvm

Arealet på hems måles til 3 kvm og arealet på rom ved hems 9 (ALH), men grunnet lav takhøyde er ingen deler av arealet måleverdig som bruksareal.

Areal
Bruksareal: 178 kvm, BRA-i:170 kvm , BRA-e: 8 kvm , TBA: 83 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 381 kvm

Prisantydning
10 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Simen Thorp Takstdato: 05.03.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 255 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 256 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 756 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 771 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 352,09 pr. år

Eier
Hans Christian Randem Marie Berge Holm Randem

Beskrivelse
Velkommen til Hiltonåsen 60, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Hiltonåsen 60 er et fantastisk beliggende rekkehus med panoramautsikt i flere retninger. Boligen ligger høyt på Hiltonåsen. Området er kjent som et eldorado for barnefamilier med store grøntområder, fotballbaner, et aktivt idrettsmiljø, nærhet til marka, Ringi gård, Kadettangen m.m. Boligen har en flott plassering på tomten og grenser til friarealet, noe som gjør at denne boligen får mindre innsyn og oppleves som usjenert.

Med nøye gjennomførte oppgraderinger av nåværende eiere, viser boligen seg fra sin beste side, både estetisk og funksjonelt. I første etasje finner man hjertet av hjemmet: en åpen og innbydende stue og spisestuedel som får rikelig med lysinnslipp takket være de store vindusflatene. Herfra er det direkte tilgang til en solrik terrasse, som naturlig forlenger stuen om sommeren. Kjøkkenet er praktisk utformet og har innredning som benkeplate av treverk, nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer. Et treningsrom (som kan brukes som et soverom), et moderne bad, og ytterligere praktiske rom som bod og kjølerom, gjør hverdagen både enkel og behagelig.

I andre etasje finner familien et privat tilfluktssted med tre soverom, alle plassert sammen for å skape en følelse av nærhet og trygghet. Tilleggsfasiliteter som et vaskerom og enda et bad understreker hjemmets gjennomtenkte design for å imøtekomme en aktiv familie. Fra soverommene kan man nyte utsikten og roen som Hiltonåsen tilbyr. I 2. etasje er det også en praktisk loftstue som kan innredes etter behov.

Utenfor døren venter et bomiljø som er hardt å overgå, med gangavstand til skoler, barnehager, og Slependen togstasjon, legger til rette for enkel tilgang til både natur og byens mange tilbud. Sandvika sentrum, med sitt rike utvalg av shopping og rekreasjon, ligger bare en kort kjøretur unna, mens de omkringliggende turmulighetene i Vestmarka inviterer til utendørs aktiviteter gjennom hele året.

Nåværende eiere har utført diverse oppgraderinger, se gjerne under feltet ``Standard``.

KORT OM BOLIGEN:

- FLOTT REKKEHUS BELIGGENDE HØYT PÅ HILTONÅSEN
- HJØRNEREKKEHUS MED ENEBOLIGFØLELSE
- SOLRIKT
- LYS OG FIN MED GODT LYSINNLIPP
- FANTASTISK PANORAMAUTSIKT MOT STORE DELER AV OSLO OG SKAUGUMSÅSEN
- TRYGG OG USJENERT EIENDOM
- UTSIKT I FLERE RETNINGER
- SVÆRT BARNEVENNLIG BOOMRÅDE
- BILFRITT BOMILJØ
- FLOTT, LETTSTELT HAGE FOR EN AKTIV BARNEFAMILIE
- 3 SOVEROM PÅ SAMME PLAN + ETT I 1.ETG.
- VELETABLERT BOLIGOMRÅDE
- SVÆRT BARNEVENNLIGE OMGIVELSER MED BARN I ALLE ALDRE
- GANGAVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT GANGAVSTAND TIL TOG/BUSS
- KORT VEI TIL DAGLIGVAREHANDEL
- NÆRHET TIL VESTMARKA
- FLOTTE TUR-/ OG REKREASJONSMULIGHETER
- KORT KJØRETUR UNNA SJØEN/KALVØYA
- KORT AVSTAND TIL SANDVIKA SENTRUM

Flott beliggende bolig over 2 plan som inneholder:

1.etg.: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom/treningsrom, bod, kjølerom og bad. Utgang fra stue til terrasse.
2.etg.: Gang, tre soverom, bad og vaskerom.

Parkering: Boligen disponerer en garasjeplass i felles ekstern anlegg med elbillader.

Lagring: Boligen disponerer en bod ved entré på ca. 8 kvm.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Unikt beliggende rekkehus høyt på Hiltonåsen med meget gode solforhold, åsens beste beliggenhet og utsikt. Det er fra boligen fantastisk panorama fjordutsikt der du ser fra Oslo sentrum, over Nesoddlandet til Drøbaksundet og videre til Skaugumsåsen. En praktfull og unik utsikt du aldri blir lei av.  Området er kjent for et godt bomiljø i hyggelige og trygge omgivelser. Fra boligen er det kort vei til Sandvika sentrum.

Eiendommen ligger på et skjermet område som er et "bilfritt tun" med tomannsboliger, rekkehus og lave terrasseblokker med selveierleiligheter på grensen mellom Asker og Bærum på Slependen.

Det er mulig å kjøre frem til boligen, men denne veien skal fortrinnsvis benyttes til av- og pålessing og særlige behov, slik at det blir minimalt med trafikk. Boligen har tomt med eget gårds- og bruksnummer som grenser mot nabo samt store fellesareal forbundet med gangveier.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon ca. 12 min gange til Slependen togstasjon, ca. 8 min til busstopp Juterudveien der det går busser til Sandvika og Oslo. Kort vei til Sandvika sentrum med alle fasiliteter og strender. Fantastiske turmuligheter i kort avstand til Vestmarka. Gangavstand til Jong barneskole og Bjørnegård ungdomsskole samt Sollia barnehage ligger på tomt utskilt fra Hiltonåsen. Nærmeste matvarebutikk ligger nær buss og togstasjon. Ca. 18-20 min gange til Sandvika Storsenter med alle tenkelige servicetilbud, 5 min kjørevei.

Skole og barnehager:Ca. 18 min gange til Jong barneskole, Ca. 16 min gange til Bjørnegård ungdomsskole, Sollia barnehage som ligger på tomt utskilt fra Hiltonåsen ca. 5 min trilletur, eller 3 min på sti fra friareal. Andre alternativ er Vågebytoppen eller Vestre Jong eller Jong barnehage.

Turmuligheter
Vestmarka - lysløyper m.v. Kort avstand til fantastiske turmuligheter i Vestmarka i området Sollihøgda, Krokskogen og ut til Lier. Her kan du sykle i terrenget, bade i skogsvann som Sandungen eller Semsvann, gå turorientering eller ta en skitur til hytter på Gupu, Furuholmen eller Mikkelsbånn der det er servering. Vestmarksetra forbinder lysløypene Jordbru Kattås, Skui og Vestmarksetra og gir stort løypenett på kveldstid. Man kan gå på ski noen hundre meter fra stuedøra over Tanumjordene ved Tanum kirke.

Tanumskogen
Hiltonåsen ligger innenfor Tanum vel sitt område, med gangavstand til Tanumskogen. Der arrangerer velet kulturdag og barnas dag hvert år. Tanumplatået og den tilliggende skogen er i flere planer fremhevet som et av de vakreste og mest verdifulle landskapene i Akershus. Les evt. mer på www.tanumvel.org

Ringi gård
I området er også Øvre Ringi Gård der det er eplepresseri for egne medbrakte epler, her kan du få laget din egen økologiske eplejuice. Du kan også kjøpe Ringis egen prisbelønnede eplemost samt hyllebærsaft, eplegløgg mv. Hver høst er det selvplukk av mais fra åkeren.

Kadettangen/Kalvøya/Holmenskjæret - strand og bademuligheter
Kort vei til sandstranden på Kadettangen med sandvolleyballbaner. Derfra er det gangbroa over til Kalvøya med badestrender herunder naturistområde, turstier, lekestativ og fotballbaner. I motsatt retning ligger Holmenskjæret der stranden har badeflåte med stupebrett, kiosk og minigolf. Forsetter du utover Kyststien kommer du til Hvalstrand og Vollen.

Kirkerudbakken m.v. - alpint og snowboard
Kort vei til Kirkerudbakken alpinanlegg. Alternativt er Kolsåsbakken noe lenger unna.

Idrettslag:Hiltonåsen sokner til idrettslaget Jardar. Et aktivt idrettslag med et stort miljø. Klubben bedriver fotball, håndball, sykling, langrenn og hopp i alle aldersgrupper samt idrettsskole. Idrettslaget har et eget klubbhus og disponerer en egen kunstgressbane, gressbane samt en kombihall. Hoppbakken, Jardarkollen ligger i forlengelsen av utearealene på Hiltonåsen. Og idrettsanlegget rett ved Bjørnegård skole i ca. 16 min. gangavstand fra Hiltonåsen. Elixia Billingstad ligger en kort spasertur unna.

Bebyggelse
Området består for det meste av småhus, leilighet- og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 381 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Billingstad K&F barnehage.
Sollia barnehage.
Ås bhg. - avd. Vågebytoppen.
Jong barneskole.
Bjørnegård ungdomsskole.
Sandvika videregående skole.
Valler videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Buss fra Tanumveien og tog fra Slependen togstasjon.
Buss to ganger i timen, noe hyppigere i rush tiden. Tog 4 ganger i timen. Ca. 20 minutter til Nationaltheatret stasjon.

Byggemåte
Bolig over 2 etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betong, bærende vegger og skillende dekker av trekonstruksjon. Yttervegger kledd med malt trepanel. Saltak tekket med takstein. Yttertaktekking er fra byggeår. Saltak. Entrédør i treverk med kodelås. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 1987. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Etasjeskillere
Etasjeskille av tre.
Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Entre, stue, kjøkken i 1. etasje og stue, soverom og gang i 2. etasje.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner.
Utvendig kledd med liggende trekledning

Drenering
Dreneringen er fra byggeår.
Nedløpsrør for takvann er avsluttet over bakkenivå.
Tilnærmet flat tomt i to nivåer.

Dører og vinduer
Vinduer i 3-lags glass datert 1987.
Terrassedør i 3-lags glass datert 1987.
Brannsertifisert dør med sikkerhetslås.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 178 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré med gode lagringsmuligheter i tilhørende garderobeskap i gang.

Stue / spisestue / kjellerstue:
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Stuen har god plass til en spisestuedel med langbord for hele familien. Det er også gode innredningsmuligheter med bl.a. sofa, tv-benk m.m. Sentralt i stuen er det en peis som gir varme på kjøligere dager. Fra stuen har du direkte tilgang til en stor terrasse som fungerer som en forlengelse av rommet om sommeren. Her er det enkelt å samle venner og familie for hyggelige kvelder utendørs.

I 2. etasje er det en praktisk loftstue som kan innredes etter behov. Her er det gode muligheter!

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra ukjent dato med profilerte fronter. Benkeplate av treverk. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, komfyr, mikroovn og kaffemaskin i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast. Ventilator tilknyttet kanal i overskap. Lekkasjestopper er montert.

Bad/ vaskerom:

Bad 1. etasje
Bad fra 2023. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjnisje med glassvegg. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling.

Bad 2. etasje
Bad fra ukjent dato. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Dobbel ovenpåliggende servant med ett-greps armaturer. Speil med overlys. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av støpejern. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Varmtvannsbereder plassert i egen nisje.

Vaskerom
Vaskerom fra ukjent dato. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Våtromstapet på vegger. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av støpejern. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Boligen har 3 soverom i 2. etasje. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov. Hovedsoverommet har to tilhørende garderobeskap. Soverom 2 har også hems. Treningsrommet i 1. etasje er originalt byggmeldt som arbeidsrom/soverom. Det er da mulighet til å innrede det som et ekstra soverom, for å få totalt 4 soverom.

Overflater:
Gulv: Parkett og flis i entré og bod. Gulvbelegg på vaskerom og fliser på badene.
Vegger: Flislagte vegger på badene, våtromstapet på vegger. Øvrige rom har veggflater med glassfiberstrie.
Himling: Panel og himlingsplater. Nedsenket himling med downlights på badene.

Oppgraderinger utført av nåværende eier:

2021
Gjerdet inn hagen
Byttet glassfelt som grenser til verandadør (3-lags)

2023
Totalrenovering av bad 1 etg. Nytt avtrekkssystem
Kosmetisk oppussing av bad 2. etg. Nytt avtrekkssystem
Kosmetisk oppussing av vaskerom 2. etg
Oppgradering av rørsystem 1. etg inkl ny vannlås
Oppstillingsplass for bil

2024
Varmepumpeinstallasjon med komplett kursopplegg (egen sikring)
Elbillader med komplett kursanlegg (egen sikring)
Oppgradert hovedsikring inkl søknad til Elvia (50A)
Utskiftning av spotter fra halogen til led inkl utskiftning av kabler, gangareal og hjemmegym

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 67%
TG2: 26%
TG3: 1%
TGIU: 6%

TG3 er i tilstandsrapporten gitt til:
Våtrom- Bad 2. etasje- Overfalter gulv
Riss/sprekker i flisfuger observert ved sluk. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Omfattende bomlyd i fliser. Utbedring må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

TG2 er i tilstandsrapporten gitt til disse punketene: for nærmere beskrivelse se henvinsning til sidetallet ved hvert punkt:

Våtrom - Bad 2. etasje Vannrør - se tilstandsrapport side 8
Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Fallforhold (gulv)
Avløpsrør (ink. sluk)
Overflater gulv

Våtrom - Vaskerom Membran, tettesjikt og overgang til sluk - se tilstandsrapport side 9
-Fallforhold (gulv)
-Avløpsrør (ink. sluk)

Kjøkken - Vannrør - se tilstandsrapport side 9
Øvrige rom - Overflater gulv - se tilstandsrapport side 10
Loft - uinnredet / råloft Overflater vegger/undertak - se tilstandsrapport side 10
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Skorsteiner inne i boligen - se tilstandsrapport side 10

Innvendige trapper Innvendige trapper - se tilstandsrapport side 10
Etasjeskiller - 1 og 2. etasje Skjevhetsmåling - se tilstandsrapport side 11
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - se tilstandsrapport side 11

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Fasader ink. kledning - se tilstandsrapport side 12
Dører og vinduer - se tilstandsrapport side 11
-Vinduer
-Dører

Yttertak Tekking (undertak, lekter og yttertekking) - se tilstandsrapport side 13
Utvendige trapper - Helhetsvurdering - se tilstandsrapport side 13
Grunnmur, fundamenter - Grunnmur - se tilstandsrapport side 13
Drenering -  se tilstandsrapport side 14
-Vann fra yttertak og bortledning
-Alder

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på rekkehus datert 15.11.1990.
- Det foreligger ikke ferdigattest/ midl. brukstillatelse på tilbygg. Det foreligger rammetillatelse på tilbygget datert 12.4. 1998. Vedlagt salgsoppgaven. Tegninger for tilbygget er også vedlagt salgsoppgaven.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 18 352,09 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Huseierforeningen betaler alle kostnader til opparbeidelse, drift og vedlikehold av fellesområdene med veier, lekeplasser, biloppstillingsplasser, grøntarealer og beplantninger, fellesbygninger og fellesinnretninger av enhver art.

Forsikring: Protector Forsikring ASA, polisenr 3441878 - Gjelder kun garasjer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 467 955,- Som sekundærbolig Kr. 9 378 229,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Taklamper og kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Vaskemaskin medfølger ikke.
- Områdeanalyse vedlagt salgsoppgaven viser moderat til lav aktsomhet av radon.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1987/19277-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
24.06.1987 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/11951-2/100  Pantsettelseserklæring  
14.04.1988 
BELØP: NOK 5.000
Panthaver:Hiltonåsen Huseierforening  
Lnr: 997135
PANTSETTELSESERKLÆRING
PRIORITET ETTER: 90 %
AV LÅNETAKSTEN, TIL ENHVER TID
 
1988/11951-3/100  Best om garasje/parkering  
14.04.1988 
 
1988/11951-4/100  Erklæring/avtale  
14.04.1988 
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 381 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1979024 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1979024)
Navn HILTONÅSEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 08.06.1984
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8887/1979024.pdf
Delarealer Delareal 381 m
Formål Blokkbebyggelse
Feltnavn B1,B2 Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 255 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 256 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 756 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 771 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.14 966)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.81 600)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.35 900)
Overtagelse (Kr.3 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Innhenting av servitutter (2X240per stk) (Kr.480)
Stylistveiledning (Kr.1 900)
Foto (Kr.4 900)
Totalt kr. (Kr.182 436)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0093

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hiltonåsen 60
For mer om objektet
Hiltonåsen 60

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: