Bilde 1 av Lensmannsjordet 14Bilde 2 av Lensmannsjordet 14
Digital salgsoppgave
Lensmannsjordet 14

1352 Kolsås • Bærum kommune

Prisantydning

kr 9 800 000

Omkostninger: kr 261 250Totalpris: kr 10 061 250
FLOTT ENDEREKKEHUS - SOLRIKE UTEOMRÅDER - 3 SOVEROM - 2 BAD - GARASJE M/ELBILLADER - PEIS - MEGET BARNEVENNLIG
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
163 m²
Bruksareal (BRA)
168 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
16 m²
Fellesutgifter
kr 667 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 924 / Mnd
Prisantydning
kr 9 800 000
Omkostninger
kr 261 250
Totalpris
kr 10 061 250
Byggeår
1978
Tomt
Eiet tomt 220 m²
Oppdragsnummer
36240126
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 9 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-)kr 245 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 10 061 250
Eiendom
Lensmannsjordet 14, 1352 Kolsås

Matrikkel
Gnr. 89 Bnr. 362 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 168 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 163 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 16 kvm

Areal
Bruksareal: 168 kvm, BRA-i: 163 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 16 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1978

Tomt
Eiet tomt 220 kvm

Prisantydning
9 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 08.04.24 15:06

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 246 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 046 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 061 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 083,97 pr. år

Eier
Berit Johannessen Beckman og Svein Erik Beckman

Beskrivelse
Velkommen til Lensmannsjordet 14, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette flotte enderekkehuset strekker seg over tre plan og tilbyr en kombinasjon av funksjonalitet og moderne komfort. Her bor du i et etablert og barnevennlig boligområde på Kolsås med kort vei til både urbane fasiliteter og naturskjønne omgivelser.

I boligens første etasje ønsker en romslig entré deg velkommen, og leder deg inn i et lyst oppholdsrom med stor stue og delvis åpen kjøkkenløsning. Her er det god plass til både sofagruppe og spisestue, ideelt for sosiale sammenkomster. Store vinduer sikrer rikelig med lys, og fra stuen har du direkte tilgang til en balkong på 7 kvm, perfekt for morgenkaffen eller ettermiddagssolen. Kjøkkenet, som ble oppdatert rundt 2002, tilbyr praktiske løsninger med profilerte skapfronter og moderne hvitevarer.

Opp en trapp finner du boligens andre etasje som byr på en ekstra TV-stue, tre soverom og et flislagt bad fra 2013, komplett med gulvvarme og moderne sanitærinnredning. Soverommene er velproposjonerte og gir fleksibilitet til å tilpasse hvert rom etter ønske.

I underetasjen er det en kjellerstue som er ideell for avslapning eller spill, et ekstra bad og et vaskerom. Her er også to boder som tilbyr tilstrekkelig lagringsplass. Utendørs finner du en 9 kvm stor markterrasse som gir muligheter for utendørs aktiviteter.

Kolsås byr på en unik blanding av natur og nærhet til bymessige fasiliteter. Med kun seks minutters gange til Kolsås T-banestasjon, er Oslo sentrum aldri mer enn en halvtime unna. Lokale butikker, idrettsanlegg, og skoler er også innen rekkevidde, noe som gjør dette området svært attraktivt for familier. Naturelskere vil sette pris på de nærliggende turstiene, skiløypene og geologiske severdighetene som Kolsåsåsen tilbyr.

KORT OM BOLIGEN:

- FAMILIEVENNLIG ENDEREKKEHUS OVER TRE PLAN
- 3 SOVEROM
- 2 BADEROM
- ÅPEN KJØKKENLØSNING
- SOLRIK TERRASSE / HAGE
- BALKONG
- GARASJEPLASS MED ELBILLADER
- PEIS
- MEGET BARNEVENNLIG OG HYGGELIG OMRÅDE
- BILFRIE GANGVEIER / UTEAREAL
- KORT GANGE TIL SKOLE OG BARNEHAGE
- GODT MED LAGRINGSPLASS

Flott beliggende bolig over 3 plan som inneholder:
1.etg.: Entré og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang fra trapperepos mellom 1/2 etasje til balkong på 7 kvm. Utgang fra trapperepos mellom underetasje/1 etasje til markterrasse på 9 kvm.
2.etg.: Gang, bad, tre soverom og Tv-stue. U.etg.: Trappegang, bad, vaskerom, to boder og kjellerstue.

Parkering: Boligen disponerer en garasjeplass i felles nærliggende garasjeanlegg med elbillader.

Lagring: Boligen disponerer en utvendig bod på 5 kvm og innvendig boder.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Boligen ligger fint til på Kolsås, i et etablert og barnevennlig boligområde.

Kolsås stasjon med både T-bane og buss ligger ca 6 min gange fra boligen. Herfra er det hyppige T-baneavganger mot Oslo og det tar ca. 30 min til Oslo sentrum. Her er det også busstasjon i retning Rykkinn/Bærums Verk og Sandvika, samt mot Oslo med ekspressbusser i rushtidene. Kolsås Senter, som ligger like nedenfor sameiet har både Meny-butikk med et særdeles rikt utvalg, nytt vinmonopol, diverse klesforretninger, apotek, samt god sushi fra Kolsås sushi.

Fra boligen er det nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegget på Rud/Hauger, skiløyper/turveier og golfbaner. Eiendommen sokner til Bryn/Hammerbakken barneskole og Hauger ungdomskole. Innenfor ca 5-10 min med bil finner du ytterligere handlemuligheter både på idylliske Bærums Verk, nye sentre på Rykkinn og Bekkestua og selvsagt alt som Sandvika kan by på.

Det er kort vei til gode badeplasser, med bl.a. Høvikodden og Kalvøya. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Bærums Verk og Henie Onstad Kunstsenter anbefales.

Kolsås har en svært spesiell geologi, grunnet opprinnelse på vulkansk grunn. Sett fra øst og vest danner åsen to topper i Nordre og Søndre Kolsåstopp. Midt i mellom toppene ligger lille idylliske Setertjern. Stedet er et eldorado for klatrere og Søndre Kolsåstopp gir deg en majestetisk utsikt mot Sandvika og Oslofjorden. Det går sti til toppen, godt tilrettelagt med trapper og gelendre. Øst for toppene finner du flere spennende naturreservater. På sørøstsiden ligger koselige KIF-hytta med fin utsikt over østre Bærum. På nordsiden av toppen Nordre ligger Kolsås Skisenter. Senteret har bakker for hele familien, skicrossløype og varmestue. Bærum idrettspark på Hauger/Rud byr på kunstisbane, baseball/softballanlegg, putting-greener for golf og grøntarealer for fotball m.m.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av småhus-/ rekkehusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 220 kvm
Tomt for boligen opparbeidet med busker, trær diverse beplantning, plenområder og belegningsstein.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Bryn/ Hammerbakken barneskole
Hauger ungdomsskole

Byggemåte
Rekkehus over tre etasjer samt kaldtloft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med shingel(Ikke besiktiget). Boligen har slett entrédør med sikkerhetslås. Vinduer med karmer fra byggeår og to-lags isolerglass fra 2012. Balkongdører med karmer fra byggeår og to lags isolerglass fra 2012. Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ildsted i kjellerstue. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 168 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré med gode opphengsmuligheter for yttertøy.

Stue/ spisestue/ kjellerestue:
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp i 1. etasje. Stuen har god plass til sofa, tv-benk m.m. Ved stuen er det plass til en spisestuedel. Dette skaper en sømløs overgang som gjør det lett å samle venner og familie på større selskap. En halvplan opp fra stuen har du utgang til en balkong hvor du kan nyte morgenkaffen.

I 2. etasje er det en praktisk TV-stue som kan innredes etter behov. Her er det flere gode muligheter!

Det er også en praktisk kjellerstue. Rommet har store vindusflater som skaper en luftig atmosfære. Sentralt i rommet er det et  vedfyrt ildsted som gir varme på kjøligere dager.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra ca år 2002 i følge selgers opplysninger. Innredning med profilerte fronter i treverk. Benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg og lysarmatur med stikkontakt under overskap. Nedfelt keramisk platetopp og innebygget stekeovn. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Integrert oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap plassert i nisje. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast.

Bad/ vaskerom:

Våtrom - Bad. 2. etasje:
Bad fra 2013 verifisert via årstall på sluk og fremlagt dokumentasjon. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med slette fronter i høyglans hvit utførelse og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Speil med integrert belysning og stikkontakt på vegg over servant. Belysning på vegg over speil. Innmurt badekar med innfellbar glassvegg og to-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Synlige vannrør av typen rør-i-rør koblinger og synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg i tilstøtende soverom.

Våtrom - Bad. u. etasje:
Bad fra byggeår verifisert via type sluk og selgers opplysninger. Badet er senere oppgradert på 90 tallet med fliser, innredning og armaturer i følge selgers opplysninger. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malt platehimling. Servantskap med profilerte fronter og nedsenket servant med ett-greps armatur. Dushjørne med to-greps armatur. Frittstående toalett. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksvifte på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Våtrom - vaskerom u. etasje:
Vaskerom fra byggeår verifisert via type sluk og selgers opplysninger. Gulvflate med gulvbelegg. Tapetserte veggflater. Malt platehimling med taklampe. Vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Tørkeskap er montert.

Soverom:
Boligen består av tre soverom. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov. Her er det flere gode muligheter! Soverom 1 har en praktisk skyvedørsgarderobe og soverom 2 har et praktisk garderobeskap.

Overflater 1. etasje:
Gulv: Parkett.
Vegger: Malte flater.
Himling: Malte platehimlinger.

Overflater 2. etasje:
Gulv: Parkett.
Vegger: Tapetserte og malte flater.
Himling: Malte platehimlinger.

Overflater u. etasje:
Gulv: Parkett, vegg til vegg teppe og malte betonggulv.
Vegger: Tapetserte og malte flater, veggplater og betongvegger.
Himling: Tapetserte og malte flater samt himlingsplater.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
TG1: 47%
TG2: 41%
TG3: 4%
TGIU: 8%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 3, TG3:
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - underetasje - Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger):
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i konstruksjonen. Det er ikke observert skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser følgende: RH 80,3 %, temperatur 11,3 grader C og duggpunkt 8,1 grader C. Dette kan indikere utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og videre fukttilførsel må stoppes.

Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt og temperaturforhold. Målingene viser vektprosent over 20. Dette indikerer utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres.

Hulltaking i forbindelse med fuktmåling viser at konstruksjonen har en oppbygning som erfaringsmessig medfører forhøyet risiko for kondens-/fuktproblematikk. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak.
Sjablonmessig prisanslag gjelder innvendige tiltak/ utbedringer.
Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

Brann - Rømningsveier:
Det er ikke to uavhengige rømningsveier fra underetasje. Det er vurdert til at kravet kan ivaretas ved å montere en fast montert installasjon under vindu i kjellerstue. Det gjøres oppmerksom på at bygningssakkyndig ikke er brannteknisk kompetent personell og videre hos undersøkelser hos bygningsmyndigheter anbefales på generelt grunnlag.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Balkonger, terrasser, veranda etc - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer):
TG2: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales - se side nr. 18 i tilstandsrapporten.
TG3: Råteskader på rekkverk. Råteskader må utbedres.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Våtrom - Bad 2. etasje - se side nr. 9 i tilstandsrapporten.
Våtrom - Bad u. etasje - se side nr. 10 i tilstandsrapporten.
Våtrom - vaskerom u. etasje - se side nr. 11 i tilstandsrapporten.
Kjøkken 1. etasje - se side nr. 11 i tilstandsrapporten.
Øvrige rom - 1+2. etasje - se side nr. 12 i tilstandsrapporten.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - underetasje - se side nr. 12 i tilstandsrapporten.
Loft - uinnredet / råloft - se side nr. 13 i tilstandsrapporten.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - se side nr. 13 i tilstandsrapporten.
Innvendig trapper - se side nr. 13 i tilstandsrapporten.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - se side nr. 15 i tilstandsrapporten.
Elektrisk anlegg - se side nr. 16 i tilstandsrapporten.
Dører og vinduer - se side nr. 17 i tilstandsrapporten.
Yttertak - se side nr. 17 i tilstandsrapporten.
Drenering - se side nr. 19 i tilstandsrapporten.
Stikkledninger og tanker - se side nr. 19 i tilstandsrapporten.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på 3- manns bolig datert 22.7.1980.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ildsted i kjellerstue. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 11 083,97 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 252 428,- Som sekundærbolig Kr. 8 559 226,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Det er lagt inn fiber til boligen. Er planlagt en oppgradering av fibernettet i løpet av året i forbindelse med sameiet.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger. Taklampe og to lampetter v/spisebordet medfølger ikke.
- Områdeanalyse viser stor mulighet for marin leire. Områdeanalyse er vedlagt salgsoppgaven.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Nabotomten er regulert til tjenesteyting- offentlig barnehage.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer Delareal 220 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1968223 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1968223)
Navn KOLSBERG - NORDRE HAUGER
Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.06.1975
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8794/1968223.pdf
Delarealer Delareal 220 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B6

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 246 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 046 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 061 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.7 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Foto (Kr.4 350)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.35 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 800 000,-) (Kr.86 240)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.176 780)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0126

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lensmannsjordet 14
For mer om objektet
Lensmannsjordet 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: