Bilde 1 av Brådalsfjellet 74ABilde 2 av Brådalsfjellet 74A
Digital salgsoppgave
Brådalsfjellet 74A

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Energieffektiv og moderne familiebolig - 60 kvm terrasse - Grenser til marka - Carport m/lader - Solcellepanel
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
144 m²
Bruksareal (BRA)
144 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
60 m²
Kommunale avgifter
kr 25 102 / Mnd
Prisantydning
kr 6 290 000
Omkostninger
kr 162 320
Totalpris
kr 6 452 320
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 394 m²
Oppdragsnummer
127240023
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
Prisantydningkr 6 290 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 151 870,-
  
Totalpris kr 6 452 320
Eiendom
Brådalsfjellet 74A, 2022 Gjerdrum

Matrikkel
Gnr. 37 Bnr. 208 Snr. 2 i Gjerdrum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 144 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 144 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 60 kvm

Areal
Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 144 kvm, BRA-i: 144 kvm , TBA: 60 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 394 kvm

Prisantydning
6 290 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex v/ Magnus Slåtsveen
Befaringsdato: 16.04.2024
Rapportdato: 18.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 151 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 153 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 443 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 452 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1.000 ,- pr.år.

Beløpet dekker snøbrøyting.

Kommunale avgifter
Prognose for inneværende år er kr. 25 102,46,-.

Kommunale avgifter inkl. vann a-konto, kloakk a-konto, feiegebyr, geb.branntilsyn og renovasjon husholdning.

Eier
Andreas Duarte Sveen Maria Elise G Matre

Beskrivelse
Velkommen til Brådalsfjellet!

Denne eksklusive tomannsboligen på Brådalsfjellet i Gjerdrum kommune er en moderne perle som tilbyr det beste innen livsstil og komfort. Beliggenheten appellerer til en bred kjøpegruppe og er særdeles barnevennlig med umiddelbar nærhet til barnehager, skoler og forskjellige typer idrettsanlegg, enten man er glad i vinter- eller sommeridrett.

Dette hjemmet ble oppført i 2017 og er en drøm for familier som søker moderne livsstil på sitt beste. Med et gjennomtenkt design, førsteklasses materialvalg og energieffektive løsninger gir denne boligen luksuriøs komfort og praktisk funksjonalitet. Inngangspartiet er smart utformet med en praktisk carport som lar deg gå tørrskodd til og fra bilen, uansett vær. Inne i boligen blir man møtt av en åpen entré/hall med god oppbevaringsplass som gjør det enkelt å holde området ryddig og organisert. Gulvet er flisbelagt med gulvvarme for ekstra komfort. Boligen har totalt tre romslige soverom, hver med sin egen unike estetikk som gir personlighet og innbydende atmosfære. De to badene er elegant designet med essensielle fasiliteter og gulvvarme for ekstra luksus, badet i underetasjen er også tilknyttet et praktisk vaskerom. Kjøkkenet er utstyrt med førsteklasses HTH-innredning med integrerte hvitevarer. Boligen inneholder også en loftetasje som gir ekstra plass og allsidig innredning, perfekt for både avslapning og arbeid. Boligen imponerer med en generøs terrasse på 60 kvm, ideelt for solfylte dager og hyggelige sammenkomster med venner og familie.

Boder
Boligen leveres med to kneloft i loftetasjen.

Parkering
Boligen har parkering i privat carport med lademuligheter for el-bil.

Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Bebyggelse
Område er et populært og nylig etablert boligområde og består hovedsakelig av ene- og tomannsboliger, fortrinnsvis av høy standard.

Tomt
Eiet tomt, 394 kvm

Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, prydbusker og diverse beplantning.

Beliggenhet
Boligen ligger på Brådalsfjellet i Gjerdrum kommune. Kommunen er populær for nyetablerte og har et utpreget barnevennlig oppvekstmiljø der det satses stort på idrett innenfor de fleste områder. I kombinasjon med blant annet fantastiske friluftsmuligheter og kort avstand til Oslo lufthavn, Lillestrøm og Oslo har kommune hatt en stor vekst i senere år.

Brådalsfjellet er et populært og nylig etablert boligområde og består hovedsakelig av ene- og tomannsboliger, fortrinnsvis av høy standard. Selve beliggenheten er i vakre omgivelser med Romriksåsen som nærmeste nabo - her starter rekreasjonen ved inngangsdøren både sommer og vinter. Romriksåsen har flere idylliske badevann i nærheten og innover i marka finnes det flere oppmerkede løyper og koselige turisthytter som tilbyr servering i helgene.

Rekreasjonstilbud
Kommunen har flotte friluftsmuligheter og rik variasjon i tilbud for barn og unge. Romeriksåsen og områdene rundt har milevis med merkede løyper som egner seg både for gåturer, løping og sykling. Om vinteren er det tilgang til en 7,5 km. lang lysløype samt milevis med oppkjørte løyper langs Romerikssåsen. Kniplia har et godt slalåmtilbud som blir hyppig brukt av bygdas barn og unge. Om sommeren er Lysdammen en ypperlig plass for bading og strandliv. Myrgruvfossen, Buvannet, Utsiken, Busterudvangen og Spikertjernhytta er også flotte turmål som er verdt et besøk.

Grøkul Kunstgressløkke er nærmeste fotballhall og ligger ca. 2,2 km fra boligen. Nærmeste aktivitetstall er Gjerdrumshallen. Andre tilbud er f.eks. Gjerdrum Fysioterapi og Trening samt SPREK Gjerdrum som begge ligger ca. 6 minutter unna med bil.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra Gjerdrum og Bunnpris Gjerdrum som begge ligger ca. 6 minutters kjøretur fra boligen. Bunnpris har søndagsåpent samt post i butikk. Ask sentrum har også et godt og variert servicetilbud med blant annet kulturhus, idrettshall, kafé, vinmonopol og butikker. Forøvrig er det kort vei til Kløfta med Romerikssenteret, samt Jessheim, Lillestrøm og Strømmen. Sistnevnte har landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand på ca. 13 minutter til nærmeste barnehage, Espira Brådalsfjellet barnehage. Andre nærliggende alternativer er blant annet Gjerdrum barnehage og Grønlund barnehage. Barneskolene Veståsen skole og Gjerdrum barneskole ligger ca. 6 minutters kjøretur fra boligen. Gjerdrum ungdomsskole ligger ca. 5 minutters kjøretur fra boligen. Av videregåendeskoler er OKS Videregående skole og Lillestrøm videregående skole de nærmeste. Det er gode og trygge gang og sykkelveier til skolene i Ask Sentrum og til Veståsen, det er også stikkveier på området som korter ned tiden det tar til skolene.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kniplia som ligger ca. 14 minutters gange fra boligen. Her går Linje 400 og 400E med blant annet avganger til Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Nærmeste togstasjon er Kløfta stasjon som ligger ca. 9,4 km unna. Det tar 26 minutter å kjøre til Oslo lufthavn.

Inneholder
Underetasje: Carport, entré, bad, vaskerom og tre soverom.
1.etasje: Stue/kjøkken med utgang til terrasse.
2.etasje: Loftstue og bad.

Byggemåte
Boligen er en tomannsbolig over 3 plan som inkl. underetasje, 1. etasje samt loftetasje. Byggemåte består av grunnmur og gulv mot grunnen er av betong. Ytterveggene kombinerer tre- og betongelementer og er kledd med både stående og liggende trekledning. Boligen har yttertak med saltaksform og taket er dekket med takstein. Det leveres profilert entrédør med glassfelt, tofløyet balkongdør og vinduer med rammer/karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår. Det er utgang fra stue/kjøkken til terrasse.

Boligen levres med solcellepanel, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon.

Areal
Boligens areal fordeler seg på følgende måte:

- Underetasje: BRA-1 på 57 kvm.
- 1.etasje: BRA-1 på 57 kvm.
- 2.etasje: BRA-1 på 30 kvm.*

Dette utgjør tilsammen 144 kvm.

* Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 37 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 30 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 7 m2.

I tillegg har boligen en terrasse i 1.etasje: TBA 60 kvm.

Det leveres også en carport på 22 kvm.

Arealet er beregnet ut ifra oppmåling på stedet.

Entré/hall
Boligen har en innbydende adkomst via en jevnt planert og asfaltert gårdsplass. Entreen ligger smidig tilknyttet carporten, og er beskyttet av et takoverbygg som består av ovenforliggende terrasse. Herfra kan man komfortabelt gå fra bilen og inn i boligen, uten å måtte tenke på fottøyet. Inne i boligen ønskes man velkommen av en svært romslig hall, som både er praktisk og stilfull. En smart skyvedørsgarderobe er plassert strategisk for å gi god oppbevaringsplass til sko og yttertøy. Gulvet i hallen er flislagt med gulvvarme, noe som ikke bare gjør det svært behagelig, men flisene gjør det også ekstra slitesterkt mot eventuell fuktighet og sand fra utendørsaktiviteter. Hallen ligger i direkte tilknytning til boligens i alt tre soverom samt et bad med separat vaskerom. Dette gjør det enkelt å organisere og tilrettelegge for dagliglivets rutiner og behov.

Soverom
Underetasjen inneholder totalt tre soverom av variabel størrelse og utforming, som gir fleksibilitet til å tilpasse etter individuelle behov og ønsker. Disse rommene kan fungere som hovedsoverom, barnerom, et effektivt hjemmekontor, et innbydende gjesterom eller et kreativt hobbyrom, eller til en kombinasjon av flere bruksområder. Med beroligende fargetoner skaper soverommene en svært behagelig atmosfære, perfekt for avslapning og hvile.

Bad og vaskerom
Boligen er utstyrt med to moderne og stilrene bad, plassert i underetasjen og loftetasjen. Begge badene er utstyrt med nødvendige fasiliteter for komfortabel bruk. Vegger og gulv er flislagt og det leveres varme i gulv. Badet i underetasjen har en elegant nedsenket himling med downlights, som skaper behagelig og god belysning. I loftetasjen har badet et praktisk takvindu som slipper inn naturlig lys, og dette bidrar til en lys og luftig følelse. Begge badene er utstyrt med vegghengt toalett og vegghengt servantskap med glatte overflater og ett-greps armaturer. Speilet over servanten har integrert belysning for optimal synlighet. Dusjområdene er utformet med innfellbare glassdører for enkel tilgang og en moderne stil. Dusjene har både hånddusj og regndusj-funksjonalitet, og gir dermed et luksuriøst preg. I tillegg har badet i loftetasjen et badekar.

Vaskerommet, som ligger i underetasjen og er tilgjengelig via badet, er utstyrt med praktiske fasiliteter som gjør det til et funksjonelt rom. Gulvet er flislagt og har gulvvarme, mens veggene er kledd med slitesterke baderomsplater. Rommet har en nedsenket himling som er utstyrt med downlights, noe som gir god og jevn belysning. I tillegg er det installert en varmtvannsbereder med en kapasitet på omtrent 282 liter, som har vært i bruk siden boligen ble bygget. Å ha et eget vaskerom er praktisk av flere grunner, det bidrar til å holde resten av boligen ryddig og organisert, det gir rom for oppbevaring av vaskemidler og annet utstyr, og det gir også muligheten til å sortere og behandle vasken uten å forstyrre andre aktiviteter i hjemmet.

Kjøkken og stue
Oppholdsrommet i andre plan leveres med stue og kjøkken i en åpen og luftig løsning. Rommet er smart delt inn i naturlige soner, som gjør det enkelt å møblere samtidig som man opprettholder en følelse av separate områder. Store og moderne vinduer gir rommet rikelig med naturlig dagslys og bidrar ytterligere til den åpne atmosfæren. Rommet er dessuten utstyrt med en koselig peis som gir behagelig varme.

Kjøkkenet i boligen er utstyrt med førsteklasses HTH kjøkkeninnredning, som gir både stil og funksjonalitet. De slette frontene i kombinasjon med en lekker plate over benken gir kjøkkenet en tidløs eleganse samt en estetisk finish, mens laminat benkeplater gir solidhet og enkel rengjøring. Belysning under overskapene gir godt arbeidslys og skaper en koselig atmosfære om kvelden. Kjøkkenet er fullt utstyrt med moderne bekvemmeligheter, inkluderte hvitevarer som kjøleskap, fryser, stekeovn og en induksjonstopp som gir nøyaktig kontroll over matlagingen. For god luftkvalitet og effektiv luftrensing har kjøkkenet en vifte.

Boligen har ytterligere et oppholdsrom i loftetasjen. Rommet imponerer med god takhøyde og har svært god møbelfleksibilitet. Per i dag er rommet innredet med egen soveavdeling, stue med sofa, sofabord samt TV med tilhørende møbler. Det er også svært praktiske oppbevaringsmuligheter under loftets to knevegger.

Terrasse
Boligen har en svært generøs terrasse på 60 kvm beliggende i andre plan. Terrassene er tilknyttet stue og kjøkken, og fungerer som en naturlig forlengelse av oppholdsrommet i sommermånedene. De sjenerøse utearealene gir idylliske muligheter for å nyte solrike dager, milde kvelder og hyggelige sammenkomster med venner og familie.

Utdrag fra tilstandsrapport
Alle bygningsdeler angitt med tilstandsgrad TG2 er angitt i rapportsammendraget. Det er ikke registrert tilstandsgrad TG3. Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten som følger av vedlegg til salgsoppgaven, datert 18.04.2024.
 
Våtrom - Baderom loftetasje
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 20 mm. Det er i tillegg vurdert å ikke være oppbrett av membran ved dørterskel. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Våtrom - Baderom underetasje
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 21 mm. Det er i tillegg vurdert å ikke være oppbrett av membran ved dørterskel. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Våtrom - Vaskerom med adkomst via baderom
Overflater vegger: Underkant veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning og levetiden vil derfor være redusert.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Grunnet plassering av varmtvannsbereder over sluket er det ikke mulig å foreta undersøkelse av sluket. Dette kan ha betydning for rommets lekkasjesikkerhet.
Fallforhold (gulv): Det er ikke mulig å måle fallet i sluksonen grunnet plassering av varmtvannsbereder over sluk. Det er ikke kjent om fallforholdet fører til tilfredsstillende avrenning av bruksvannet hvis varmtvannsbereder fjernes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Øvrige rom
Overflater gulv: Parkettbord bærer stedvis preg av slitasje. Eventuell fornyelse kan vurderes.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Overflater vegger: Det er registrert riss/sprekker på vegg over balkongdør. Eventuell utbedringer kan vurderes.
Konstruksjonsoppbygging: Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko

Loft - innredet
Overflater vegger: Det er registrert riss/sprekker på vegg over balkongdør. Eventuell utbedringer kan vurderes. Konstruksjonsoppbygging: Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko.

Innvendige trapper
Det er knirk i trappen. Eksakt årsak er ukjent. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Stakeluke: Stakeluke er ikke lokalisert. Stakeluke bør lokaliseres og tilkomst bør etableres.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Fasader inkl. kledning: Utvendige omramminger rundt vinduer går for langt ned mot vannbrett og er utsatt for fuktskader. Det er i tillegg registret råteskader rundt omramming rundt vindu til soverom 2. Tiltak bør påregnes

Dører og vinduer
Dører: Tofløyet balkongdør har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Justering av dørblad/dørkarm kan vurderes.

Balkonger, terrasser, veranda etc.
Terrasser/inntrukket balkong over innvendigerom: Over carporten utgjør overliggende balkong takkonstruksjonen. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Bygningsdelen er fuktutsatt.

Drenering
Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur: Det er høyst usikkert om deler av grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Utdrag fra selgers egenerklæring
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring som ligger vedlagt salgsoppgaven.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, CFA rørleggerbedrift. Montert kuleventil i vannfordelerskap på vaskerom til utekran

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
- Ja,  Observert skjeggkre på bad i 2023. Skadedyrkontroll har vært inne med behandling. Ikke observert skjeggkre siden det.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
- Ja, Undertegnede er selv faglært. Montert laderpunkt for el-bil, lys carport+ div. oppgraderinger innendørs.

13.1Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja,  Samsvarserklæring leveres ved overtagelse.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, El-tilsyn med målinger utført i 2023. Avvik utbedret i mars 2023. 15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja,  Ladepunkt montert av eier.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har oppvarming med elektrisitet og varmepumpe kombinert med vedfyring.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Prognose for inneværende år er kr. 25 102,46,-.

Kommunale avgifter inkl. vann a-konto, kloakk a-konto, feiegebyr, geb.branntilsyn og renovasjon husholdning.

Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger. På nettsiden til kommunen under Min side kan man velge mellom å motta faktura for kommunale avgifter 4 eller 12 ganger i året.

Gebyr Fakturert beløp i 2023
Avløp 11 097,09 kr
Feiing 498,00 kr
Renovasjon 4 230,00 kr
Vann 7 670,73 kr
Sum 23 495,82 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Gjerdrum kommune har ikke eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1.000 ,- pr. år.

Beløpet gjelder snøbrøyting.

Felleskostnader er ifølge vedtektene alle kostnader ved eiendommens drift som ikke gjelder den enkelte bruksenhet, så som vedlikeholdsansvar, forsikring, administrasjonskostnader, skatter og offentlige avgifter mm.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil kommunale avgifter, strøm, villa- og innboforsikring, tv/internett m.v. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 6864868

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 538 324,- Som sekundærbolig Kr. 5 845 631,-

Sameie
Sameie: Brådalsfjellet 68-74, Orgnr: 919297980

Sameiet består av 8 boligseksjoner.

Bebyggelsen og tomten ligger i sameie mellom eierne av de seksjoner som bebyggelsen og tomten er oppdelt i. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk (1/8) som utrykker sameieandelens størrelse. Tomten og alle deler av bebyggelsen som ikke etter oppdeling omfattes av bruksnummer, er fellesareal.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte vedtekter for sameiet, vedtatt 02.06.2017. For så vidt ikke annet følger av vedlagte vedtekter, gjelder reglene i lov om eierseksjoner av 27.mai 1997 nr. 31.

Det er ikke utarbeidet regnskap eller budsjett for dette sameiet.

Pliktig medlemskap i velforening. Beløpet tilsvarer kr. 750,- per år.

Forretningsfører
Sameiermøtet kan med vanlig flertall vedta at sameiet skal ha forretningsfører.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

HEFTELSER
Kun pantedokument fra selger bank

GRUNNDATA
2020/1103831-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2024/188604-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2024 00:00 
 
2017/881698-1/200  Seksjonering  
Tinglyst 16.08.2017 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/8
 
Det er ingen rettigheter funnet på andre eiendommer.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for boligen, datert 23.11.2017. Attesten gjelder oppføring av 4 kjedede tomannsboliger med carport mellom husene.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

I henhold til eierseksjonsloven er det forbud mot kortidsutleie av seksjonen i sin helhet mer enn 90 døgn i året.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse av Kommuneplanens arealdel 2012 - 2024 for Gjerdrum kommune.
Gjeldende reguleringsplan er "Detaljregulering for Brådalsfjellet B6 og B7"  ikraftsatt  27.08.2014. Formålet med detaljreguleringen er boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, feltnavn BKS2.

Reguleringsplan under arbeid: Detaljregulering for Fjellgrinda. Planident: 201801

Det er ingen pågående byggesaker som berører denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 151 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 153 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 443 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 452 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon (Kr.75 937)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Visning pr. stk. (Kr.2 490)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.29 808,25)
Overtagelse med megler tilstede (Kr.2 490)
Premium markedsføring (Finn.no - stor annonse med ukens bolig, Stylist med veiledningstime, Eie.no, Look Digital markedsføring, Digitalt prospekt, Fotopakke som inkluderer dagfoto og kveldsfoto) (Kr.24 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 181)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.500)
Panteattest (Kr.200)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)
Totalt kr. (Kr.172 018,25)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0023

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr: 929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE nybygg Romerike
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56 / E-post: tov@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Brådalsfjellet 74A
For mer om objektet
Brådalsfjellet 74A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: