Bilde 1 av Sondrevegen 16Bilde 2 av Sondrevegen 16
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Sondrevegen 16

0378 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 17 400 000 - 17 400 000

Arealer: 176 - 177 m²Antall enheter: 2 (0 solgt)Byggeår: 2024
Beliggende på en høyde | 3 bad | 2 stuer | 4 soverom | Mulighet for hybel | Carpoort | Stor flott privat hage
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
5 - 5 soverom
Tomt
Eiet tomt 2161 m²
Oppdragsnummer
36249015
card-default

Jens Christian Killengreen

Daglig leder
Les om Jens

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Arealer
Totalt BRA 177 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 176,80 kvm - 177,90 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):  
 

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8,70 kvm - 10,30 kvm

 Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at boenhetens totale BRA er større enn summen av arealene fra hvert enkelt rom. Dette skyldes at boenhetens totale BRA også inneholder/medtar arealer for innvendige vegger. Se prislisten for detaljert oversikt over de enkelte boligene.

Arealer
Bruksareal: 176,80 kvm - 177,90 kvm, BRA-i: 176,80 kvm - 177,90 kvm , TBA: 8,70 kvm - 10,30 kvm

Beskrivelse
I Sondrevegen 16 har arkitekt Eirik Ryssgård i samarbeid med M3 Boliger AS tegnet en tomannsbolig. Det har vært viktig for utbygger å bevare eiendommens opprinnelige preg, og derfor har hovedhuset som er et av de eldste husene i området blitt bevart. Tomannsboligen er attraktivt plassert på eiendommen, noe som skaper flotte lys og utsiktsforhold. Boligenes arkitektur har et moderne og tidsriktig preg. Prosjektet preges av en stor hage, med bevaring av eksisterende trær noe som er sjeldent på nyere boliger i dag. Boligenes tomt følger eksklusivt med eiendommen. Se vedlagte utenomhusplan fra seksjoneringsbegjæringen der tomteareal er tinglyst som tilleggsdel for boligen. Eiendommene har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet og det er gode solforhold på tomten.

Boligene vil holde en høy standard både utvendig og innvendig. De vil bli ført opp iht. TEK-17. Kvaliteter som utsikt over nærområdet, mulighet for å etablere hybel, balansert ventilasjonsanlegg, 1-stavs eikeparkett og et flott kjøkken fra Sigdal fremhever boligens kvaliteter. Alt av materialer i standardleveransen er nøye utvalgt og tilpasset boligenes utforming og stil. Det er fokusert på store vindusflater som gir gode lysforhold og et moderne preg.

Husene er tegnet spesielt for tomten av i en modernistisk stil, uten å gå på kompromiss med klassiske kvaliteter i hverken planløsninger eller materialvalg. Det er lagt betydelig arbeid i å skape gode uterom rundt boligene og på fellesparkering etableres der Carport.

Kort fortalt:
- Flotte arkitekttegnet tomannsbolig
- Tegnet av Erik Ryssgård Arkitektur og Design
- Stor hage eksklusivt tilhørende hvert hus (tinglyst tilleggsdel)
- Master soveromsavdeling med suiteløsning
- Ytterligere 4 soverom
- Stort stue med åpen kjøkkenløsning.
- Kjøkken fra Sigdal, modell Uno eller lignende
- 2 stuer
- 3 baderom
- Separat toalett på hovedplanet
- Eget vaskerom
- Gode solforhold
- Fjordutsikt og utsikt over Oslo by
- God og arealeffektiv planløsning
- Meget god mulighet for å etablere hybel på ca. 33 kvm (se alternativ skisse)
- Antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2025
- 1-stavs eikeparkett
- Tilvalgs muligheter for personlig tilpassing
- Idyllisk beliggende på Montebello
- Montebello T-bane stasjon 2 minutters gange unna

Innhold
Hus 2 - snr. 2:

1.etasje
BRA-i: 58,5 kvm.
TBA: 4 kvm.

Entré, separat toalett, trappeløp, stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang vestvendt balkong på 4 kvm. Trapp ned til hage.

2.etasje
BRA-i: 59,6 kvm.
TBA: 4,7 kvm.

Trappeløp, gang 2 baderom og 4 soverom, hvorav hovedsoverommet er innredet med garderobe og bad en suite. Utgang til vestvendt balkong på 4,7 kvm fra hovedsoverommet.

Underetasje
BRA-i: 58.7 kvm

Trappeløp, gang, bod, teknisk rom og vaskerom. Inngang til hybel.
Hybel på ca. 33,6 kvm. som inneholder, separat inngang, entré, baderom, kjellerstue og soverom.

Totalt Areal:
BRA: 176,8 kvm.
BRA-i: 176,8 kvm.
BRA-e: 0 kvm.
TBA: 8,7 kvm.

Hver bolig har stor hage som følger eksklusivt med eiendommen. Se vedlagte utenomhusplan fra seksjoneringsbegjæringen der tomteareal er tinglyst som tilleggsdel for boligen.

Hus 3 - snr. 3:

1.etasje
BRA-i: 59,6 kvm.
TBA: 5,3 kvm.

Entré, separat toalett, trappeløp, stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang sydvendt balkong på 5,3 kvm. Trapp ned til hage.

2.etasje
BRA-i: 59,6 kvm.
TBA: 5 kvm.

Trappeløp, gang 2 baderom og 4 soverom, hvorav hovedsoverommet er innredet med garderobe og bad en suite. Utgang til sydvendt balkong på 5 kvm fra hovedsoverommet.

Underetasje
BRA-i: 58.7 kvm

Trappeløp, gang, bod og vaskerom. Inngang til hybel.
Hybel på ca. 33 kvm. som inneholder, separat inngang, entré, baderom, kjellerstue og soverom.

Totalt Areal:
BRA: 177,9 kvm.
BRA-i: 177,9 kvm.
BRA-e: 0 kvm.
TBA: 10,3 kvm.


Hver bolig har stor hage som følger eksklusivt med eiendommen. Se vedlagte utenomhusplan fra seksjoneringsbegjæringen der tomteareal er tinglyst som tilleggsdel for boligen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på en høyde på populære Montebello på Ullern med kort vei inn til sentrum og med utsikt over Oslofjorden. Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Montebello ligger sørvest i Oslo og består av rolige villastrøk, supplert med leilighetsbebyggelse.

For den aktivitetslystne kan idrettsforeningen Njård tilby fekting, alpint, bandy, basketball, fotball, håndball, langrenn, tennis, sykling og gymnastikk. Ved Njårdhallen er det SATS treningssenter og treningsanlegget er høyst moderne og fungerer til helårsbruk. Husebybakken Skipark ligger et stenkast unna boligen hvor store som små kan få stått på ski. Med bil er det kort kjøreavstand også opp til Oslo Vinterparks moderne anlegg omkring Tryvannshøgda, med hele 11 heiser og 18 bakker, inkludert den 1400 meter lange Wyllerløypa i Sørkedalen.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken Coop Extra, mens større shoppingmuligheter venter på Røa senter, i Karenslyst Allé på Skøyen og ikke minst på CC-Vest.

Langs Lysakerelven er det fine gangveier som fører deg ned til Lysaker brygge eller opp til Bogstadvannet. Du kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka. Idylliske Vækerø park er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det flotte, grønne lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger den pent opparbeidede Sollerudstranda, som også har en fin gresslette med mulighet for blant annet ballspill. Fra nabolaget er det umiddelbar nærhet til både Mærradalen med lysløype og fine turstier og selvfølgelig populære Husebyskogen.

For et slag golf er Oslo Golfklubb på Bogstad et utmerket alternativ med en flott 18 hulls bane beliggende ned mot Bogstadvannet. I vinterhalvåret er det innendørs treningssenter med både putt, pitch og slag mot nett i tillegg til eget golfsimulatorsenter i klubbhuset. I tillegg er det kun en kort kjøretur til Haga Golfklubb og Grini Golfklubb med henholdsvis blant annet 18 og 9 hulls baner.

Det er en hyggelig og kort gangvei/sti til nærmeste T-banestasjon som er Montebello. Reisetiden til Majorstuen er på effektive 6-7 minutter.

For barna er det kort skolevei til både Ullern videregående, Huseby barneskole, Smestad barneskole og Hovseter ungdomsskole, i tillegg er en rekke barnehager lett tilgjengelige i nærområdet.

Montebello Bad og Trim ligger på toppen av Torjusbakken, med flott utsikt over Oslofjorden. Det tilbys medlemmene tilgang til et stort svømmebasseng, treningsapparater, 2 badstuer og dusjfasiliteter. Det er et avslappet og sosialt treningsmiljø og hovedgruppen av medlemmene er i hovedsak fra 50 og eldre.

Tomt
Eiet tomt, 2161 kvm

Oppdragsnummer
36-24-9015

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Sondrevegen 16
For mer om objektet
Sondrevegen 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: