Bilde 1 av Stovnerveien 72DBilde 2 av Stovnerveien 72D
Digital salgsoppgave
Stovnerveien 72D

0982 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og pen enebolig over 3 plan - 5 soverom - 3 bad - Carport m el-lader - Utleiemuligheter - Byggeår 2007
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
200 m²
Bruksareal (BRA)
200 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
42 m²
Kommunale avgifter
kr 2 598 / Mnd
Prisantydning
kr 8 750 000
Omkostninger
kr 226 700
Totalpris
kr 8 976 700
Byggeår
2007
Tomt
Fellestomt 1336 m²
Oppdragsnummer
75240038
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 8 750 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 216 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 8 976 700
Eiendom
Stovnerveien 72D, 0982 Oslo

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 321 Snr. 3 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 200 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 200 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 42 kvm

Areal
Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 200 kvm, BRA-i: 200 kvm , TBA: 42 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2007

Tomt
Fellestomt 1336 kvm

Prisantydning
8 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien Takstdato: 14.03.24 09:54

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 216 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 217 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 967 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 976 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 31 172,58 pr. år Eiendomsskatt 5 513,00 Renovasjonsgebyr 9 205,10 Vann- og avløpsgebyr 16 454,48 Totale avgifter 31 172,58

Eier
Shazam Navid Khan

Beskrivelse
Velkommen til Stovnerveien 72D presentert av eiendomsmegler Ali Hashmi ved EIE eiendomsmegling.

Boligen er oppført i 2007 og byr på gode planløsninger i hver etasje. Videre finner du to utleiemuligheter i kjeller etasjen. Hver av delene har separate innganger.

Boligen består av:
2.etasje med stue, bad og tre soverom. Utgang fra hovedsoverom til balkong.
1.etasje med entré, toalettrom, vaskerom, kjøkken og stue/spisestue. Utgang fra stue/spisestue til veranda med videre adkomst til hage.
Kjeller med vindfang, to bad, gang, trappegang, stue/kjøkken og to soverom.

Kvaliteter ved boligen:
  • Enebolig over 3 plan
  • Familievennlig planløsning
  • Praktisk og arealeffektiv
  • Terrasse på 37kvm
  • 5 romslige soverom
  • 3 bad
  • Praktisk vaskerom
  • Mulighet for å leie ut en del av egen bolig
  • To utleiemuligheter
  • Separat inngang til underetasjen
  • Carport med elbillader
  • Kort avstand fra Stovner senter
  • Meget barnevennlig og sentralt
  • Flytt rett inn!

Parkering
Carport i felles bygg med el-lader.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt i veletablert og rolig villaområde, midt i smørøyet, på populære Stovner. Eiendommen er tilbaketrukket og ligger i en stille boligområde. I tillegg er det barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud som alle ligger innen kort rekkevidde fra boligen. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og servicetilbud gjør dette til et svært attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Rema 1000 eller på Joker (søndagsåpen).  Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Stovner senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. lekeplasser, tennisbaner, Golfbane (Stovner og Losby), fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger også i gangavstand fra boligen. Høybråten og Stovner IL har begge et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

I tillegg er verdens største innendørs skianlegg, SNØ en kort kjøretur unna. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og har en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Restaurant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness m.m. I tillegg er det kort vei til andre spennende aktivitetssentre som Høyt og lavt, Jumpyard og Hoppeloppeland.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Høybråten, som ligger kun minutters gange fra boligen. Toget går hvert 15.minutt og tar deg raskt inn til sentrum med en reisevei på kun 13 minutter til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass er Folkvangveien.

Med bil tar det ca. 10 min til Stovner, 12 min til Økern, 16 min til Oslo S og ca. 30 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger.

Tomt
Fellestomt, 1336 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Velkommen til Stovnerveien 72D! Denne boligen strekker seg over tre etasjer og tilbyr en fantastisk blanding av plass, komfort og stil. Når du entrer gjennom den elegante entréen på første etasje, blir du møtt av en følelse av velkomst og varme som gjennomsyrer hele hjemmet. Denne etasjen rommer også et praktisk toalettrom og et vaskerom som gjør hverdagen enklere, samt et romslig kjøkken.  Boligen er svært arealeffektiv og strekker seg over to plan. Eiendommen er meget familievennlig og tilbyr et bredt spekter av flotte funksjoner.

Gjennom en lysfylt stue/spisestue med store vinduer som slipper inn naturlig lys, kan du slappe av og nyte måltider med familie og venner mens du beundrer utsikten over den sjarmerende verandaen. Denne terrassen fører videre til en velholdt hage, hvor grønne omgivelser og frisk luft inviterer til utendørsaktiviteter og avslapning.

I andre etasje finner du tre romslige soverom og et bad. Høydepunktet på denne etasjen er det luksuriøse hovedsoverommet med direkte tilgang til en privat balkong, ideell for å nyte morgenkaffen mens du tar inn den friske luften og den beroligende utsikten.

Videre i kjeller etasjen har du en vindfang som fører det inn til boligens to utleie muligheter. Hver del inneholder et soverom, bad og en stue/kjøkken. Her har du mulighet til å leie ut en del av din egen bolig.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog, t-bane og buss.

Her får du både luksus og praktisk funksjonalitet i en lekker enebolig. Denne boligen bør oppleves!

Byggemåte
Enebolig med carport samt elbillader beliggende i bydel Stovner, Oslo kommune. Tilnærmet flat tomt opparbeidet med steinlagt adkomstvei og biloppstillingsplass, plenareal, prydbusker og diverse beplantning. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trepanel. Yttertak av valmtaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er inspisert fra bakkeplan). Ytterdører med karmer av tre. Balkongdører og vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Følgende punkter har fått TG-3:
Ildsteder
Skorsteiner inne i boligen: For liten avstand mellom feieluke og brennbart materiale henhold til brannkrav i kjeller, grunnet plassering av kjøkkeninnredning. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Følgende punkter har fått TG-2:
Bad - 2 etg:
Overflater vegger: Flisfuger i dusjsonen bærer preg av slitasje. Fuger bør fornyes.

Overflater gulv: Flisfuger i dusjsonen bærer preg av slitasje. Fuger bør fornyes. Det registreres bomlyd i enkelte fliser utenfor dusjsonen, noe som kan indikere redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk under badekar er på tilfeldig sted målt til 1 mm. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk i dusjsonen er på tilfeldig sted målt til 5 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Bad - Kjeller:
Overflater gulv:  Det registreres bomlyd i enkelte fliser i og utenfor dusjsonen, noe som kan indikere redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av
slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til 10 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Bad 2 - Kjeller:
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til 15 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Vaskerom:
Overflater vegger: Det registreres enkelte løse sokkelfliser. Utbedringer bør påregnes.

Overflater gulv: Riss/sprekker i flisfuger observert under utslagsvask. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Skade bør utbedres. Det er riss/sprekk i gulvflis under utslagsvask. Kan skyldes utettheter i tettesjikt. Skade bør utbedres.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes. Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet utslagsvask er usikker. Fare for fukt i konstruksjon. Tettedetaljer bør fornyes.

Fallforhold (gulv):  Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til 0 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Kjøkken - Kjeller:
Innredning: Det er observert avflassing/slitte flater.

Toalettrom:
Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Gulvflater belagt med parkett bærer stedvis preg av slitasje. Det registreres blant annet hakk/riper.
Det registreres knirk ved balkongdør i stue/spisestue.

Rom under terreng:
Overflater vegger TG2 gjelder gang og trappegang. Enkelte veggflater bærer preg av slitasje. Det registreres hull i veggflate over ventil i gang. Overflater bør fornyes.

Overflater gulv: Gulvflater belagt med parkett bærer stedvis preg av slitasje. Det registreres blant annet hakk/riper.
Det registreres bomlyd i enkelte fliser i vindfang, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Annet: Enkelte gulvlister var ikke fastmontert på befaringstidspunktet. Tiltak bør påregnes.

nnvendige trapper:
Innvendige trapper: Trappens bruksflater bærer stedvis preg av slitasje. Overflater bør fornyes.

Tekniske anlegg:
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Radon:
Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget:  Stedvis manglende/løsedeksler. Eksempelvis i kjøkken i 1.etasje. Forholdet må
utbedres av en kvalifisert fagperson. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Med bakgrunn i de registrerte avvik/manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger:
Konstruksjon: Grunnet observasjon av råteskader på hjørnekasse kan skade i bakenforliggende konstruksjoner ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at utbedringstiltak kan iverksettes ved behov.

Fasader ink. kledning: Det registreres råteskade på hjørnekasse. Råteskade bør utbedres. Det er ikke montert musesperre bak trekledning. Musesperre bør etableres.

Dører og vinduer:
Dører:
 TG2 gjelder:
Det registreres manglende beslag ved balkongdører. Fare for fuktinntrengning. Tiltak anbefales.
Balkongdør i 1.etasje bærer stedvis preg av slitasje. Utskiftninger/utbedringer kan vurderes.
Til informasjon:
Ytterdører har noe bruksslitasje.

Yttertak:
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det er registrert symptomer på elde (mose). Selv om det ikke ble observert tegn på
lekkasjer eller skader, anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholdsog eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av observert tilstand.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer):
TG2 gjelder veranda. Det registreres skjevheter i konstruksjonen. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov. Overflatebehandlingen er stedvis slitt. Overflater bør fornyes.
TG2 gjelder balkong. Overflatebehandlingen er stedvis slitt. Overflater bør fornyes.

Utvendige trapper:
Helhetsvurdering: Overflatebehandlingen er slitt og bør fornyes.

Drenering:
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Det registreres manglende klemlist på grunnmursplast. Konsekvens kan være økt
fare for fuktvandring i konstruksjonen under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov. Terrenget rundt bygget har stedvis fall mot grunnmur. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/-skader. Tilstrekkelig fall rundt bygget anbefales.

Forstøtningsmurer:
Forstøtningsmurer: TG2 gjelder forstøtningsmur mot kjellernedgang. Riss observert. Uvisst om negativ utvikling er fortsatt gjeldende eller om utviklingen har stoppet/er stabil. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Carport:
Helhetsvurdering: Carport. Det er foretatt en forenklet overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak. Det registreres blant annet svertesopp og fuktmerker på trekonstruksjoner, samt skjevheter i
konstruksjonen.







Andre forhold:
Annet: Det registreres fuktmerker og stedvis svertesopp, samt manglende downlights i himling over inngangsparti. Videre undersøkelser og tiltak anbefales.

Følgende punkter fremkommer i selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun faglært. Teknisk rør service AS. Byttet diverse blande batterier begge bad i hoved delen.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Ja.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Bygget terasse selv ikke bygge meldt.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Ingen. Montert el-bil lader av bror som er elektriker, men det foreligger ingen dokumentasjoner og garantier.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Montert i carport.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
- Ja.

Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
- Nei. Kan leies ut som en del av egen bolig.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. Bruksendret tre boder i underetaske til oppholdsrom.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. Godkjenning foreligger.

Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
- Ja. Felles pumpeanlegg for tre seksjoner, service kr ca 10000 pr gang til sammen fordelt på tre hus etter behov.

Primærrom
Primærrom: 200 kvm
Bolig over tre plan samt kaldtloft bestående av:
2.etasje med stue, bad og tre soverom. Utgang fra hovedsoverom til balkong.
1.etasje med entré, toalettrom, vaskerom, kjøkken og stue/spisestue. Utgang fra stue/spisestue til veranda med videre adkomst til hage.
Kjeller med vindfang, to bad, gang, trappegang, stue/kjøkken og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 200 kvm

Standard
Entré/hall
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en meget romslig hall som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er holdt i lyse farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen. Her er det god plass til oppbevaring av ytterklær og sko

Stue
Delikat og romslig stue som kan deles i ulike soner. Det er god plass for sofagruppe med tilhørende møblement, medievegg, spisebord til flere gjester med mer. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med lys og skaper en trivelig atmosfære. Fra stuen er det utgang til en terrasse på hele 37 kvm.

Kjøkken - 1 etg:
Kjøkken med åpen løsning mot stue/spisestue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel samt vann/isdispenser. Oppvaskmaskin. Integrert komfyr med nedfelt platetopp. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Brannslange og stoppekraner plassert under oppvaskkum.

Kjøkken - Kjeller:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Stikkontakter under overskap. Ventilator på vegg tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast.

Bad - 2 etg:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og stikkontakter på vegg over servant. Dusj på gulv med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Innmurt badekar med badekararmatur tilkoblet hånddusj. Frittstående toalett. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert under servant.

Bad 1 - Kjeller:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Vegg- og himlingsflater av malte flater. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Dusjkabinet med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Frittstående toalett. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder på ca 300 liter fra byggeår. Stoppeventil plassert ved toalett. Hovedstoppekran.

Bad 2 - Kjeller:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil og overbelysning på vegg over servant. Dusj på gulv med forheng. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Frittstående toalett. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventil plassert ved toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom:
Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Vegg- og himlingsflater av malte flater. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speilskap på vegg over servant. Frittstående toalett. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventil plassert ved toalett.

Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Vegg- og himlingsflater av malte flater. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom 1
Hovedsoverommet er meget romslig og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rommet romslige størrelse gir god plass til ulike garderobeløsninger. Store vindusflater bidrar til naturlig lysinnslipp. Fra hovedsoverommet har man utgang til en privat balkong.

Soverom 2
Det er god plass til seng, garderobeskap, skrivebord med mer.  Rommet har romslige vindusflater som skaper en god atmosfære i rommet.

Soverom 3
Dette soverommet tilbyr både plass til en seng, garderobeskap og en praktisk pult. Rommet kan benyttes som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Alt etter behov.

Soverom 4
Soverommet er malt i lune og behagelige farger med gode møbleringsmuligheter. Rommet er perfekt som gjesteværelse eller kontor.

Soverom 5
Romslig soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Det store vinduet slipper inn rikelig med lys og gir rommet en luftig atmosfære.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en ferdigattest datert 29.05.2019 som omhandler oppføring av enebolig.
Det foreligger en ferdigattest datert 30.08.2022 som omhandler bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller.

Det er avvik fra de godkjente byggetegningene.
Terrassen på 37kvm med utgang fra første etasje er ikke byggemeldt.
Det ble ikke bygget bod i kjeller etasjen som de orginale bygetegningene viser. Dette er nå et åpent rom/gang.
I første etasje ved siden av toalettrommet er det bygget et vaskerom som ikke vises i de orginale byggetegningene.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 31 172,58 pr. år Eiendomsskatt 5 513,00 Renovasjonsgebyr 9 205,10 Vann- og avløpsgebyr 16 454,48 Totale avgifter 31 172,58
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt 5 513,00
Renovasjonsgebyr 9 205,10
Vann- og avløpsgebyr 16 454,48
Totale avgifter 31 172,58

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikrig, kabel TV etc. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 4 500,- pr mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 381 822,- Som sekundærbolig Kr. 9 050 923,-

Sameie
,

Eierseksjonssameiet består kun av tre enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Selger informerer om følgende kostnader knyttet til sameiet:
Felles pumpeanlegg for tre seksjoner, service ca. kr. 10 000,- pr gang til sammen fordelt på tre hus etter behov.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Alle garderobeskap i huset og kun integrete hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd


1921/900950-1/105  Erklæring/avtale  
23.09.1921 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: 0301-102/321
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1924/901465-1/105  Bestemmelse om veg  
21.03.1924 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-102/321
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1931/159-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
28.08.1931 
Overført fra: 0301-102/321
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1950/5518-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
11.05.1950 
 Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-102/321
Gjelder denne registerenheten med flere


2007/413625-1/200  Erklæring/avtale  
22.05.2007 
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE PLAN- OG  
Org.nr: 971040823
Stovnerveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av vei grunn til Oslo kommune.
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Overført fra: 0301-102/321
Gjelder denne registerenheten med flere
Erklæring legges ved.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen som en separat utleidel. Men det er mulighet for å leie ut som en del av egen bolig.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert til byggeområde for boliger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 216 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 217 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 967 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 976 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Prospekter (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Ekstra bilder (Kr.500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.52 674,50)
Foto (Kr.4 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.54 495)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.173 819,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0038

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Sandra Nilssen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66
[/ E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stovnerveien 72D
For mer om objektet
Stovnerveien 72D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: