Bilde 1 av Camilla Colletts vei 13BBilde 2 av Camilla Colletts vei 13B
Digital salgsoppgave
Camilla Colletts vei 13B

0257 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Klassisk 4-roms boligdrøm - To balkonger - Totaloppusset i 2020 - Populær og ettertraktet beliggenhet - Må ses!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Aksje
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
91 m²
Bruksareal (BRA)
101 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
10 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
7 m²
Fellesutgifter
kr 6 194 / Mnd
Prisantydning
kr 11 700 000
Omkostninger
kr 16 038
Fellesgjeld
kr 282 090
Totalpris
kr 11 998 128
Fellesformue
kr 12 004
Byggeår
1924
Tomt
Eiet tomt 764 m²
Oppdragsnummer
15240048
card-default

Jacob Santiago Salvesen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Les om Jacob
Prisantydningkr 11 700 000,-
Fellesgjeldkr 282 090,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Transportgebyrkr 3 538,-
Noteringsgebyr forretningsførerkr 4 250,-
  
Totalpris kr 11 998 128
Eiendom
Camilla Colletts vei 13B, 0257 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Orgnr. 933713423 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Aksje

Arealer
Totalt BRA 101 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 91 kvm

Følgende rom inngår i innvendig areal: hall, baderom, stue med spisestue og kjøkken og tre soverom.

- BRA-e (eksternt bruksareal): 10 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 7 kvm

Areal
Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 101 kvm, BRA-i: 91 kvm , BRA-e: 10 kvm , TBA: 7 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1924

Tomt
Eiet tomt 764 kvm

Prisantydning
11 700 000

Tilstandsrapport
Tilstandsrapporten er avholdt av Rana Noman Tariq, datert 12.04.2024.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 282 090,- pr. pr. 01.03.2024
Andel fellesformue: kr. 12 004,- pr. pr. 31.12.2023

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 11 700 000,- (Prisantydning)
kr 282 090,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 11 982 090,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 3 538,- (Transportgebyr)
kr 4 250,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
kr 7 788,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 989 878,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 998 128,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 194,- pr. mnd.

Fibernett fra Globalconnect, vakstmester/renhold av fellesområder, kommunale avgifter, forsikring av bygning, nedbetaling av fellesgjeld, driftskostnader og forretningsfører.

På ordinær generalforsamling som vil bli avholdt før 30.06.2024, vil det bli lagt fram forslag om endring av husleiebrøken. Hvis dette blir vedtatt kan det slå ut med en økning av husleien for denne leiligheten. Hvor stor økningen eventuelt vil bli kan man på nåværende tidspunkt ikke angi.

Felleskostnad inkluderer
Fibernett fra Globalconnect, vakstmester/renhold av fellesområder, kommunale avgifter, forsikring av bygning, nedbetaling av fellesgjeld, driftskostnader og forretningsfører.

Totale felleskostnader per mnd er på kr. 6 194 og fordelt på følgende måte:
- Husleie kr. 3 879,-
- Renter/avdrag lån kr. 2 315,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Anders Wold Henriette Broch

Beskrivelse
Klassisk og ærverdig, moderne og stilren - Camilla Colletts vei 13B!

Dette er den perfekte miksen av klassisk og nytt. Boligen ble vakkert og omhyggelig pusset opp i 2020, og resultatet er virkelig enestående. Men den autentiske og gode følelsen, som kun en klassisk leilighet kan skilte med, er ivaretatt. Litt mer praktisk kan vi si at leiligheten har en svært god planløsning, store og gode rom, to balkonger og tre fine soverom.

Høydepunkter:
- Stilrent bad fra 2020 med delikate fliser fra Skogr, servant i italiensk sten, integrert regnfallsdusj fra Tapwell og møbelsnekrede skap
- HTH-kjøkken fra 2020 med Miele-hvitevarer, koketopp fra Bora, Quooker i blandebatteri, vinskap og vitrineskap fra Poliform
- Alt elektrisk nytt i 2020
- Heltre fiskebensgulv
- To solrike balkonger
- Gulvvarme på bad og i entré

Velkommen til en hyggelig visning, og husk at det bare er å ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

Parkering
Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Priser for beboerparkering i bydel Frogner, St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene:
- Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5 950 kroner for ett år
- Motorsykkel og moped: 2 975 kroner for ett år
- El-bil : 2 000 kroner for ett år
- El-motorsykkel og el-moped: 1 000 kroner for ett år
 
Det tas forbehold om prisendringer. For mer informasjon
se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-ogparkering/parkering/beboerparkering/.

Beliggenhet
Velkommen til Camilla Colletts vei - et område med æreverdige bygårder og utpreget arkitektur fra slutten av 1800-tallet og starten av 1900-tallet. Nærområdet byr på et rikt utvalg av service- og kulturtilbud, med gangavstand til Bislett, Bogstadveien og Hegdehaugsveien i den ene retning og Skovveien, Bygdøy Allé, Solli plass og Aker Brygge i den andre retning.

Nærmiljøet har flere populære restauranter, kaféer og vinbarer som blant annet Kastellet, Olivia, Oslo Raw og Victors vinbar som ligger noen få minutter unna. Frogner tilbyr også en rekke med nisjebutikker som Den Dama, Briskeby Gods og flere vintagebutikker.

For hyggelige søndagsturer har man flere flotte tur- og rekreasjonsområder som Uranienborgparken, Slottsparken eller Frognerparken. I tillegg bruker man underkant av 15 minutter ned til Frognerkilen.

Leiligheten er beliggende i et ettertraktet og sentralt område med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Av matbutikker har man blant annet Kiwi Hegdehaugsveien, Rema 1000 Parkveien og Briskeby. For den treningsglade er det gangavstand til Sats Bislett, Sats Solli plass og Sats Colosseum.

Bebyggelse
Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

Tomt
Eiet tomt, 764 kvm

Adkomst
Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eiendommen tilhører Uranienborg barne- og ungdomsskole som ligger en kort spasertur unna leiligheten. i tillegg er det flere barnehager i nærområdet, både private og kommunale.

Offentlig kommunikasjon
Området tilbyr et meget godt tilbud av kollektivtransport. Buss nr. 21 stopper rett utenfor døren til leiligheten som kjører mellom Tjuvholmen og Helsfyr. Videre bruker man noen få minutter til Bogstadveien der trikk nr. 19 kjører mellom Majorstuen og Ljabru, via sentrum. I tillegg kjører trikk nr. 11 fra Riddervolds plass som går mellom Majorstuen og Kjelsås samt via Grünerløkka. Fra leiligheten bruker man 10 minutter til Nationaltheatret med tilgang til tog, flytoget og T-bane.

Inneholder
Leiligheten holder gjennomgående meget god standard, og er i sin helhet pent pusset opp i 2020. For fyldig beskrivelse av standard henvises det til tilstandsrapporten. Vi må bare nevne at det her er lagt vekt på å være tro til byggets opprinnelse, samtidig som det nye fundamentet gir ny eier muligheten til å flytte rett inn med god samvittighet. Aksjelaget har også en fyldig og god vedlikeholdshistorikk, og mer om det kan du lese lengre ned i salgsoppgaven.

Under får du en liten beskrivelse rom for rom:

Dagligstue:
Stuen er stor og luftig, og har flere naturlige soner. Slik den står i dag er det TV ved sofagruppen under de store vinduene. Stuen er i et utbygg på selve gården, en arkitektonisk genistrek som gjør at stuen får lys fra to sider. Stuen rommer også plass til større spisebord, som er plassert ved den stilrene klebersteinsovnen og den store åpningen mot kjøkkenet. Alle tak- og veggflater er sparklet og malt, og gulvet er belagt med nydelig heltre i fiskebensmønster.

Kjøkken:
Kjøkkenet er også pusset opp i selgers regi i 2020, og her er det mange smarte løsninger. Dette er et stort spisekjøkken, der "spisebordet" er den store kjøkkenøya. Det er installert Quooker på kjøkkenarmaturet, som gir kokende, rent vann rett fra springen. Benkeplater på kjøkkenbenk og kjøkkenøy er i sten, levert av Sigvartsen Steinindustri. Det er også montert skjulte, vribare stikkontakter i kjøkkenbenk og kjøkkenøy. På øyens koketopp er det en smart nedtrekksventilator fra kvalitetsleverandøren BORA. Verdt å merke seg er det integrerte vinskapet, samt det spesialtilpassede vitrineskapet fra Poliform. Et av mange smykker i denne leiligheten. Kjøkkenet ble i likhet med resten av leiligheten sparklet og malt i 2020. Veggfargen er i likhet med stuen befriende frisk. Det er også en vakker rosett i himlingen, akkurat som i stuen. I 2020 ble alle vinduer malt.

Balkong I:
Døren ut til balkongen fra kjøkkenet slipper inn like mye lys som den slipper inn frisk vårluft, og vel ute på balkongen sitter man fint i solen fra tidlig ettermiddag og til kveld. Når det er sol selvsagt, og den kommer!

Hovedsoverom:
Det som i dag brukes som hovedsoverom er et innbydende og luftig rom. Det har adkomst fra kjøkkenet, og er dermed litt skjermet fra selve stuen om noen vil legge seg mens andre vil sitte oppe og se på TV litt til. Det er terskelfri overgang mellom rommene, og naturligvis samme flotte fiskebensgulvet også her. I 2020 ble det montert garderobe med møbelsnekrede fronter og foringer. Her er det ellers fin plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. I 2020 ble det også installert nye stikkontakter, samt brytere og dimmere.

Soverom II, hjemmekontor, eller bibliotek om man vil:
Dette rommet er perfekt som kontor, TV-stue eller gjesterom. Eller bibliotek, som selger har lagt til rette for med de plassbygde hyllene. Rommet gjør naturligvis også nytten som et barnerom eller gjesterom.


Balkong II:
Herfra finner vi boligens andre balkong, som er stor og vendt inn mot gårdsrommet. Den vender mot sørøst. Balkongen gir plass til både utemøblement og grill.

Soverom III:
Det tredje og siste soverommet benyttes av familiens yngste medlem. Det er plass til barneseng og garderobeskap her inne. Sistnevnte følger med i salget.

Baderom:
Deilig bad med inngang fra entreen, totalrenovert i 2020. Det består av dusjhjørne, vegghengt toalett, vaskesone og møbelsnekrede lagringsløsninger. Det er montert integrert Tapwell regnfallsdusj og blandebatteri. Servanten er i italiensk sten fra Skogr, og underskap og høyskap er finsnekret av møbelsnekker. Det er brukt smakfulle 60x60-fliser fra Skogr på gulv og i dusjsonen, og lysmalte tak- og veggflater. De nøytrale og elegante fargene gjør at det er lett å se for seg dette badet som tidsriktig også om flere år. Det er god plass til både vaskemaskin og stellebord i egen nisje.

Entré:
Entreen gir et mektig førsteinntrykk av leiligheten. Gulvet er belagt med 60x60-flis med varme under. Det er snekkerbygde garderobeløsninger og hylle. Downlights i himling.

Baderom:
Deilig bad med inngang fra entreen, totalrenovert i 2020. Det består av dusjhjørne, vegghengt toalett, vaskesone og møbelsnekrede lagringsløsninger. Det er montert integrert Tapwell regnfallsdusj og blandebatteri. Servanten er i italiensk sten fra Skogr, og underskap og høyskap er finsnekret av møbelsnekker. Det er brukt smakfulle 60x60-fliser fra Skogr på gulv og i dusjsonen, og lysmalte tak- og veggflater. De nøytrale og elegante fargene gjør at det er lett å se for seg dette badet som tidsriktig også om flere år. Det er god plass til både vaskemaskin og stellebord i egen nisje.

Byggemåte
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon og teknisk beskrivelse av eiendommen.

Primærrom
Primærrom: 91 kvm


Bruksareal
Bruksareal: 101 kvm

Boder
I tillegg til leilighetens arealer disponerer boligen 2 boder:
- 1 kjellerbod på ca. 10 m² i felles kjeller.
- 1 bod på loft med skråtak og gulvareal på ca. 6 kvm. Boden er ikke medtatt i arealberegningen da boden ikke har en takhøyde på 1,9m og en bredde på 0,6m som er minimum for målbart areal.

Standard
Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 3 og TG 2:

TG3 STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Etasjeskille/gulv mot grunn
Etasjeskiller i trebjelkelag. Etasjeskiller er kontrollert med krysslaser.
Det er målt ca. 35 mm høydeforskjell på gulv i stue med spisestue og kjøkken gjennom hele rommet. Det er målt ca. 21 mm høydeforskjell på gulv i stue med spisestue og kjøkken over en lengde på ca. 2 M. Det er målt ca. 17 mm høydeforskjell på gulv i det minste soverommet gjennom hele rommet.
Det er målt ca. 17 mm høydeforskjell på gulv i det minste soverommet over en lengde på ca. 2 M.

Vurdering av avvik:
- Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. • Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Det ble registrert skjevheter/plan- og helningsavvik samt svikt/knirk på gulvflatene. I slike bygninger av denne alderen må man påregne skjevheter på gulvflatene. Det presiseres at det var store møbler som seng og sofa samt annet løsøre på befaringstidspunktet som opptar en del av gulvarealet i boligen.
Konsekvens/tiltak
- For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.
Kostnadsestimat er skjønnsmessig av undertegnede, men det presiseres at de ovennevnte forholdene er vanskelig å estimere. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000


TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Vinduer
Vinduer og balkongdører med doble glass antatt fra byggeperioden, karm og ramme i tre. Balkongdører i soverom med isolerglass fra 2010.
Vurdering av avvik:
- Eldre vinduer uten isolerglass, og som er mangelfulle i forhold til dagens byggeskikk og som er trege. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år.
Konsekvens/tiltak
- Utskiftning av vinduene og balkongdører uten isolerglass er påregnelig, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Balkong på ca. 5 kvm med adkomst fra soverom. Balkongen er orientert mot øst. Balkong på ca. 2 kvm med adkomst fra kjøkken. Balkongen er orientert mot vest.
Vurdering av avvik:
- Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. • Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

TEK17 § 12-15. Utforming av rekkverk
(3) Balkonger, terrasser, tribuner, passasjer og lignende skal ha rekkverk med høyde a) minimum 1,2 m der nivåforskjellen er mer enn 10,0 m
b) minimum 1,0 m der nivåforskjellen er inntil 10,0 m.
Konsekvens/tiltak
- Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. • Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Bygningsdelen er del av byggets fellesareal. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Overflater
Gulvflatene består av fliser og fiskebensgulv i heltre. Veggflatene består av malte veggflater og brystningspanel. Takflatene består av malte takflater. Rosetter i stue/spisestue/kjøkken.
Vurdering av avvik:
- Rissdannelser på enkelte av overflatene. I slike klassiske bygårder av denne alderen må dette påregnes.
Konsekvens/tiltak
- Overflatene fungerer med disse avvikene og det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak å utbedre dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Innvendige dører
Malte profilerte innvendige dører.
Vurdering av avvik:
- To soveromsdører fra byggeperioden med bruksslitasje og med enkelte sår. Normal tid før utskifting av tredør er 30 - 50 år.
Konsekvens/tiltak
- Dørene fungerer med dette avviket og det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak å utbedre dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere utskiftning av dørene. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Sanitærutstyr og innredning
Veggmontert dusjvegg, dusj direkte på gulv med termostat batteri, veggmontert klosett, servant med skuff, speil med belysning og opplegg for vaskemaskin.
Vurdering av avvik:
- Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
Konsekvens/tiltak
- Drensåpning anbefales for å avdekke eventuelle lekkasjer i sisternen.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Avtrekk
Inductionstopp med integrert ventilator med kullfilter.
Vurdering av avvik:
- Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Konsekvens/tiltak
-Det er vanskelig å etablere andre løsninger. Kjøkkenet fungerer med dette avviket.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Avløpsrør
Avløpsledninger i plast og støpejern. Det er montert pumpe på avløpet til kjøkken, pumpes til avløp via gulv/himling.
Vurdering av avvik:
Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra avløpspumpe som er plassert inne i skap.
Konsekvens/tiltak
- Det bør etableres tilfredsstillende avrenning eller lekkasjesikring ved avløpspumpe.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

Ventilasjon
Naturlig oppdriftsventilasjon.
Vurdering av avvik:
- Oppholdsrom uten ventiler, kun vinduer og balkongdører. Ved salg av eiendommen er det viktig at kjøper er klar over at eldre bygninger er oppført i en periode med annen byggeskikk og andre forskrifter/regler en de som gjelder i dag, de krav som gjelder i dag er normalt strengere.
Konsekvens/tiltak
- Bygningsdelen fungerer med dette avviket, og det er vanskelig å etablere andre løsninger. Men ventilasjon i form av veggventiler/ vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det bør etableres for å lukke avviket dersom dette er tillatt i boligselskapet. Ytterligere undersøkelser anbefales. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger et ekspedisjonsdokument på bygget datert 1925.

Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp.

Det er utstedt ferdigattest for oppføring av balkonger datert 2011 og for utskifting av stigeledning for vann datert 2014.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Rommene i boligen er navngitt etter dagens bruk, uavhengig av hva de er godkjent og byggemeldt som. Det bemerkes i den sammenheng at det er utført endringer i boligens planløsning i forhold til tegningene i kommunen. I forbindelse med salg av eiendommen oppfordres interessenter til og sette seg inn i de godkjente tegningene.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med klebersteinsovn i stue, elektriske panelovner, samt varmekabler i hall og bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det betales i tillegg eiendomskatt i 2024 på kr 4 735,- Eiendomsskatt for 2024 vil bli fakturert i løpet av høsten 2024. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Fakturaen vil tilfalle på kjøper dersom denne kommer etter overtakelse.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 194,- pr.mnd.
Fibernett fra Globalconnect, vakstmester/renhold av fellesområder, kommunale avgifter, forsikring av bygning, nedbetaling av fellesgjeld, driftskostnader og forretningsfører.

Det er registrert pant i aksjene, se vedlagt panteutskrift.

På ordinær generalforsamling som vil bli avholdt før 30.06.2024, vil det bli lagt fram forslag om endring av husleiebrøken. Hvis dette blir vedtatt kan det slå ut med en økning av husleien for denne leiligheten. Hvor stor økningen eventuelt vil bli kan man på nåværende tidspunkt ikke angi. Vennligst kontakt styreleder for ytterligere informasjon i sakens anledning.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, innboforsikring og strøm.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: 1636.60.13303, DNB Bank ASA
Restgjeld: 4.844.128,- (pr. 01.03.2024).
Restløpetid: 17 år.
Type rente: Nominell
Rentekostnader per 12.03.24: 6,22%
Innfrielse av lån: 2041 ihht gjeldende nedbetalingsplan.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2023 var til sammen kr. 1 150 206,- og driftskostnadene i 2023 var til sammen kr 979 928,-. Årets resultat på kr. 88 515,- fremkommer i resultatregnskapet

Forsikring med polisenummer
Fremtind Skadeforsikring Polisenummer: 12067697

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 282 567,- Som sekundærbolig Kr. 8 673 756,-

Aksjelag
Aksjelag: AS Camilla Colletts Vei 13, Orgnr: 933713423

Boligen er en aksjeleilighet, og selve eiendommen eies av et aksjeselskap (Boligaksjeselskapet). Et boligaksjeselskap har flere likhetstrekk med borettslag. Kjøp av en aksjeleilighet innebærer at man kjøper en aksje i boligaksjeselskapet som gir borett til en bestemt bolig i eiendommen. Det påløper ikke dokumentavgift når man kjøper en aksjeleilighet, og leiligheten tinglyses ikke i Grunnboken. Din rettighet som eier registreres i stedet i aksjeeierboken. Boligaksjeselskaper reguleres av aksjeloven og deler av borettslagsloven, der §§ 1-5, 4-2, kapittel 5 samt § 13-5 gjelder tilsvarende for boligaksjeselskaper, jf. borettslagsloven § 1-4. Eierne av aksjene får medbestemmelsesrett i boligaksjeselskapet sammen med de øvrige aksjonærene, innenfor rammene av aksjeloven, selskapets vedtekter og borettslagsloven.
Selve kjøpsavtalen er regulert av kjøpsloven, men en forutsetning for salget er at avhendingsloven gjelder så langt den passer. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i boligaksjeselskapets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til megler.

AS Camilla Collettsvei 13 er et uansvarlig selskap med formål å gi aksjonærene bruksrett til egen bolig i selskapets eiendom Camilla Colletts vei 13, gnr. 213 bnr. 49 i Oslo. Selskapets forretningskontor er i Oslo. Aksjelaget består av 20 aksjeleiligheter.

SYKKELPARKERING
Sykler kan parkeres i bakgårdens sykkelstativer eller i egen kjellerbod.

STYRETS ARBEID
Hoveddelen av styrets arbeid i 2022 har handlet om rehabilitering av balkonger og fasade mot Camilla Colletts vei. Det har vært lagt ned et stort arbeid for å komme i mål med dette omfattende arbeidet. Det endelige sluttpunktet for Fasadebygg som gjennomførte arbeidet ble først satt i mai da den store dobbeltbalkongen i 2. og 3.etasje fikk nytt gulvbelegg.

STØRRE VEDLIKEHOLD OG REHABILITERING
2023:
- Fasaderehabilitering
- Oppussing av balkonger og forhagene
- Utelamper skiftet

2022:
- Ny sensorbelysning i oppgangene

2021:
- Innlegging av fibernett i alle leiligheter

2017:
- Oppgradering av grunnmuren på forsiden av bygget

2015:
 - Oppgradering belysning i baktrapp, loft i B-oppgang, samt utelys
 - Oppgradering trapperom kjeller i B-oppgang

2014:
 - Renovering av 6 pipeløp – PEWI. Pipeløp 1 som befinner seg vegg-i-vegg med Camilla Colletts vei 15 er ikke renovert. Dette betyr at aksjeeiere som skal selge sin leilighet på venstre side i AS CC 13 må opplyse selgere om at det ikke er anledning til å åpne ildsted i piperør.
- Rørfornying av all soilrør i hele bygården som ikke har vært utført tidligere – OLIMB.
- Utskiftning av alle bygårdens kaldtvannsrør – IVT

2013:
- Utskiftning av gammel kjøkkenstamme i oppgang A høyre side.

Sommeren 2012:
 - Utbedring av forhager
 - Utbedring av bakgården, utskifting av membran og dekke
 - Styret utredet muligheten og interessen for heis. Prosjektet ble utarbeidet grundig. Det ble stemt over forslaget, flertallet av aksjonærene var imot forslaget.

2011:
- Utbedring av dør i bakgården, samt låser og beslag på hovedinngangsdører
 
2010:
 - Arbeider sluttført vedrørende nye balkonger mot bakgård
 - Utskifting av bakdør inngang B

2009:
 - Utskifting av bakdør inngang A
 - Vindusutskifting av noen vinduer i enkelte leiligheter. Betalt av den enkelte.

2008:
 - Installasjon av felles brannvarslingsanlegg
 - Utbedring av vinduer i trappeoppganger
 - Fasadevask av byggets fasade mot gaten

2007:
 - Oppussing av trappeoppganger
 - Utskifting av gammel kjøkkenstamme i oppgang A venstre side

2006: 
- Utskifting av en del avløpsrør og høytrykksspyling av avløpsrør

2004
- Rensing av taknedløp

2000-2001:
 - Utelamper skiftet
 - Utbedret balkonger i forbindelse med oppussing av fasader
 - Loftsutbygging

1999:
- Nytt calling anlegg

1998:
 - Utbedring av tak
 - Nye entredører i oppgangene
 - Oppgradert kabel-TV anlegg

1997
- Oppussing av trappeoppganger på dugnad

1994-1995:
- Utbedring av forhager

1992-1993:
 - 75% av vinduene mot gaten skiftet ut
 - Utbedring av piper og balkonger
 - Utskifting av sikringsskap i kjelleren
-  Utbedring av callinganlegg


Forretningsfører
Byggforvaltning AS

Styregodkjenning
Erverv av aksjer krever selskapets godkjenning, enten ervervet skjer ved arv, gave, salg eller lignende. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. nektelse av samtykke kan kreves begrunnet skriftlig. Styregodkjennelse ansees å være gitt dersom underretning om nektelse ikke er gitt innen en måned etter at selskapet har mottatt skriftlig melding om eierskifte.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Aksjelaget har en avtale med GlobalConnect som er leverandør av internett.


Dyrehold
Det er ikke tillat med husdyr i gården, men styret kan imidlertid gi tillatelse til husdyrhold dersom det finner at dette ikke vil være til sjenanse for de øvrige beboerne.

Diverse
Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

- Hvitevarer og alle skap medfølger.
- Lamper i stue, kjøkken og hovedsoverom medfølger ikke.

Annet
Leiligheten har blitt betydelig oppgradert og påkostet i 2020 med:

Gang:
- Nytt gulv i gang med nye varmekabler og ny flis
- Gipset, sparklet og malt alle vegger og tak
- Snekkerbygget garderobeløsning og hylle
- Nye dørhåndtak
- Nye stikkontakter og brytere/dimmere
- Senket tak og montert spotter

Stue:
- Nytt gulv av heltre (fiskeben)
- Fjernet terskler og dører
- Sparklet og malt alle vegger og tak, samt malt alle vinduer
- Blendet døråpning mellom entré og stue
- Fjernet dør og åpnet mellom stue og kjøkken

Kjøkken:
- Renovering av kjøkken, teknisk: se egenerklæring
- Montert nytt HTH-kjøkken med nye hvitevarer, Quooker og vinskap
- Tilpasset og montert vitrineskap fra Poliform (kjøpt hos ExpoNova)
- Montert sten-benkeplater på kjøkkenbenk og kjøkkenøy (fra Sigvartsen Steinindustri), og montert to skjulte/vridbare stikkontakter i kjøkkenbenk og kjøkkenøy
- Nytt gulv av heltre (fiskeben)
- Fjernet terskler og dører
- Sparklet og malt alle vegger og tak, samt malt alle vinduer

Hovedsoverom:
- Montert garderobe, med fronter og foringer fra møbelsnekker
- Nye stikkontakter og bryter/dimmer
- Nytt gulv av heltre (fiskeben)
- Fjernet terskel
- Montert ny dør
- Sparklet og malt alle vegger og tak, samt malt alle vinduer

Bad:
- Renovering av bad, teknisk: se egenerklæring
- Montert integrert Tapwell regnfallsdusj og blandebatteri
- Montert vask i italiensk sten fra Skogr og bygget/tilpasset underskap og høyskap av møbelsnekker
- Nye fliser fra Skogr, inkludert lister av flis
- Sparklet og malt alle vegger og tak, senket tak og montert nye spotter
- Nytt toalett og dusjvegg

Soverom med balkong:
- Nye stikkontakter og bryter/dimmer
- Nytt gulv av heltre (fiskeben)
- Sparklet og malt alle vegger og tak
- Montert og malt bokhylle

Barnerom:
- Nye stikkontakter og bryter/dimmer
- Nytt gulv av heltre (fiskeben)
- Sparklet og malt alle vegger og tak, samt malt vindu

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1888/900247-1/105BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra Uranienborgvn 16A

1889/912123-1/105BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Overført fra Uranienborgvn 16 A

1923/993595-1/105ERKLÆRING/AVTALE
Best om vinduer i gavl

Utleie
Skriftlig søknad må foreligges styret minimum en måned før eventuelt fremleieforhold kan påbegynnes. Søknaden må inneholde dokumentert grunnlag for fremleie. Det er ikke adgang til fremleie for mer enn 3 år.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.


Regulering
Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser S-2255 kan sees hos megler.

Reguleringsbestemmelser S-2255 er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Informasjon om ny kommuneplan med lenke til kartinnsynsløsning finner du på http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no.

Vernestatus for Camilla Colletts vei 13B: Kommunalt listeført (tidligere kjent som Gul liste).

Kommunalt listeført (tidligere kjent som Gul liste). Gul liste gir en oversikt over erkjente og prioriterte kulturminner og kulturmiljøer i Oslo, og er Byantikvarens verktøy i arbeidet med å kartlegge og verne et utvalg av byens historie. Dersom en eiendom er registrert i Gul liste, vil Plan- og bygnings- etaten oversende byggesaker som berører eiendommen til Byantikvaren for rådgivende uttalelse. Saken returneres deretter fra Byantikvaren til Plan- og bygningsetaten for sluttbehandling

Pågående saker:
* Camilla Colletts vei 15 - Bruksendring av loft (fasadeendring godkjent i sak 201403104-58), dispensasjon fra plan. Saknummer: 202210608. Rammetillatelse ble gitt den 30.06.2023. Tiltaket omfatter bruksendring av loft hvor det etableres to boenheter. Fasadeendringer knyttet bruksendringen er godkjent i sak 201403104-11. I den forbindelse er det satt et vilkår, som kommer frem på vedtakets side 6.

* Skovveien 39 C - Bruksendring av loft til bolig og fasadeendring. Saksnummer: 202019440. Det søkes om bruksendring av loft til del av underliggende leilighet (nr.13) som ligger i tilbygg til eldre byvilla. Det skal etableres tre glugger i forbindelse med loftsutbyggingen samt takvinduer på bygningens hovedvolum for eksisterende loftsleilighet. Det er gitt godkjenning av rammetillatelse den 03.12.2020 og igngsettingstillatelse den 30.01.2023.

* Oscars gate 39 - Bruksendring av kjeller til bolig. Saksnummer: 202116194. Rammetillatelsen er gitt den 02.02.20222 med vilkår som må oppfylles før dere kan få igangsettingstillatelse. Søknaden omfatter bruksendring av arealer i kjeller fra fellesarealer til bolig. Oscars gate 39 er en bevaringsregulert murgård i 3 etasjer med samt loft og kjeller.





Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 700 000,- (Prisantydning)
kr 282 090,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 11 982 090,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 3 538,- (Transportgebyr)
kr 4 250,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
kr 7 788,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 989 878,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 998 128,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr selger (Kr.9 750)
Provisjon (Kr.50 000)
Visninger 2 stk. (Kr.5 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.6 590)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 750)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.35 000)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.126 990)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
15-24-0048

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sagene & Bjølsen Eiendomsmegling AS
EIE Ullevål & Sagene
Org. nr: 989734598
Maridalsveien 154 A
0461 Oslo
Tlf: 22 02 11 60

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner Jacob Santiago Salvesen

Saksbehandlere
Jacob Santiago Salvesen
EIE Ullevål & Sagene
Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Mob: 45 51 23 55 / E-post: jsa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Camilla Colletts vei 13B
For mer om objektet
Camilla Colletts vei 13B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: