Bilde 1 av Tryms veg 4Bilde 2 av Tryms veg 4
Digital salgsoppgave
Tryms veg 4

7033 Trondheim • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 7 290 000

Omkostninger: kr 198 500Totalpris: kr 7 488 500
Svært innbydende tomannsbolig | Moderne elementer | Stort & lekkert kjøkken | 5 soverom & 2 bad | Garasje & p-plasser
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
171 m²
Bruksareal (BRA)
192 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
21 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
20 m²
Bruttoareal (BTA)
211 m²
Kommunale avgifter
kr 1 596 / Mnd
Prisantydning
kr 7 290 000
Omkostninger
kr 198 500
Totalpris
kr 7 488 500
Tomt
Eiet tomt 436 m²
Oppdragsnummer
133240014
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,-)kr 182 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 7 488 500
Eiendom
Tryms veg 4, 7033 Trondheim

Matrikkel
Gnr. 68 Bnr. 189 i Trondheim kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 192 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 171 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 21 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 20 kvm

Areal
Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 211 kvm, BRA-i: 171 kvm , BRA-e: 21 kvm , TBA: 20 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Tomt
Eiet tomt 436 kvm

Prisantydning
7 290 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato: 27.02.24
Boligen fremstår i normalt god stand og har vært gjenstand for en del oppussing. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.
Taktekking og pipe er ikke kontrollert da det ikke var etablert tilstrekkelig adkomst.

Følgende er gitt TG2:
Yttervegger / fasader: Bygget etter de forskrifter og normer som var gjeldene på oppføringstidspunktet. Konstruksjonsoppbyggingen er dårligere enn dagens krav. Lufting er ikke iht. dagens anbefalte løsninger, men de løsninger som var vanlig ved byggeår. Gavlvegg er etterisolert, det er etablert lufting og musbånd, TG1 på denne delen.

Loft: Det ble avdekket svertesopp på innsiden av himlingen/kaldloftet noe som indikerer manglende ventilering. Det registreres også fuktmerker på taktro/sperrer, men det ble ved fuktmåling i treverk ikke påvist forhøyde fuktverdier. Konstruksjonen må holde under jevnlig oppsyn og det bør gjøres tiltak for å sikre god ventilering av loftet, ved å åpne for lufting ved raft eller etablere ventiler på gavler.

Takrenner og nedløp: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det gjøres oppmerksom på at det ikke regnet på befaringsdagen, slik at eventuelle svekkelser på rennerskjøter og rundt nedløpskum ikke var mulig å avdekke.

Bad 1.etg - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett.

Bad kjeller - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett.

Etasjeskille: Bjelkelaget er fra opprinnelig byggeår, det er trolig underdimensjonert i forhold til dagens krav og et avvik utover dagens normer vil således være påregnelig.

Trapp: På grunn av trappens alder tilfredsstiller den ikke dagens krav for høyde av rekkverk, bredde og barnesikring. Det bemerkes at rekkverkhøyde og lysåpninger på trappen ikke oppfyller dagens krav.

VVS: Eldre vannrør av kobber kan over tid få svekkelser innvendig (groptæring). Det anbefales på generelt grunnlag en gjennomgang av rørstrekk, bend og eventuelle skjøter på vannrør som er over 30 år.
For den utfyllende tekniske standard og mer informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 183 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 473 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 488 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 148 pr. år 4787,- Termin nr. 4 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Tonje Milli Herseth Geir Stian Joakimsen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Daniel Lanto har gleden av å presentere Tryms veg 4 - En attraktiv og lys tomannsbolig med hele 5 soverom, 2 bad og 2 stuer. Boligen har en barnevennlig beliggenhet i et fredelig og veletablert område, med trygge oppvekstsvilkår. Det er kort vei til skole, barnehage og til det meste man måtte behøve.

Høydepunkter:
- Eiendommen disponerer både garasje og 2 parkeringsplasser
- Elbil-lader
- Svært god planløsning
- Oppvarming med vedfyring og varmepumpe
- Rehabilitering av el-anlegg i stue, kjøkken og entré i 2018
- Downlights med Eaton smarthusstyring
- Godkjent og rehabilitert kjellerstue og 2 soverom
- Spotter med Eaton smarthusstyring
- Huset ble malt utvendig i 2019
- Gode tur- og rekreasjonsmuligheter

Velkommen til visning!

Parkering
Parkering i garasje og på tomt.

Beliggenhet
Her har man alle fasiliteter man trenger i det daglige innen gangavstand. Nardo Centeret ligger bare et par minutters gange fra eiendommen. Her finnes det et godt utvalg av servicetjenester som frisør, kiosk, Rosenborg bakeri, Coop Mega, Boots Apotek, Legesenter, restaurant, blomsterbutikk m.m.

Boligen er plassert i et svært barnevennlig nærområde. Området kan betegnes som fredelig og meget barnevennlig med trygg skolevei til Nardo barneskole og Sunnland ungdomsskole, samt flere barnehager i nærområdet. Det er flere friområder, ballbaner, skøytebane og lekeplasser i nabolaget. Fantastiske Estenstadmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter ligger like ved.

Det er svært godt kollektivtilbud i nærområdet. Bussholdeplass kun ett minutt gange fra boligen med flere busser som har hyppige avganger til sentrum via store studiesteder som NTNU Gløshaugen, HiST, TØH, BI, Sintef og St. Olav Hospital. Avstanden er heller ikke større enn at man kan gå eller sykle.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Tomt
Eiet tomt, 436 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Vertikaldelt tomannsbolig med kjeller oppført i trekonstruksjon over støpt ringmur. Stående kledning av trepanel, saltaksform tekket med betongtakstein. Vinduer er gjennomgående fra byggeår med 2-lags glass. Drenering er fra 1999.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 163 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 192 kvm

Boder
Det er en bod i kjelleretasjen, samt et teknisk rom.

Standard
1. ETASJE
Stue & kjøkken
Innbydende stue med store vindusflater. Her er det god med naturlig lysinnslipp og en behagelig atmosfære. Stuens utforming gjør det enkelt å møblere etter egne behov. Åpen løsning mot kjøkkenet skaper en sosial utforming, med naturlige soner for stue og spisestue. Det er downlights i himlingen. Stuen har en flott vedovn for de kaldere dagene, og enkel utgang til terrasse for de solrike. Terrassen oppleves som skjermet, med sitt høye rekkverk - som gir godt med privatliv. Det er også montert varmepumpe på stuen.

Kjøkkenet oppleves som moderne og har en praktisk utforming som gir godt med lagringsplass i både skuffer og skap. Det er godt med arbeidsflate til å lage mat. Kjøkkenets utforming er nøye planlagt for en enklere hverdag. Her har du integrert stekeovn og mikro i høyden, som gjør det enklere å ha god oversikt underveis i matlagingen. Det er også integrert kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin.

I mellom stuen og kjøkkenet finner du en kjøkkenøy med integrert platetopp og ytterligere lagringsplass. Denne skaper et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Platetoppen har integrert ventilator, som viderefører det moderne uttrykket. Kjøkkenet har folierte skrog med slette fronter og laminert benkeplate. Det er etablert mekanisk avtrekk i egen kanal gjennom yttervegg. Folierte skrog med slette fronter og laminert benkeplate. Det er etablert både komfyrvakt over stekesonen og lekkasjevakt under skrog med vanninstallasjoner.

I mellom kjøkkenet og stuen er det naturlig plass til en større spisegruppe.

Baderom
I første etasje finner du et flislagt baderom renovert i 2006. Det er takplater i himlingen. Badet har etablert et sluk i dusjsonen, samt et utpå gulvet. Det er vannrør av kobber, plastavløp. Ingen avvik med vanntrykk eller avrenning i servant eller dusjsone. Innredningen er av klassisk karakter og har heldekkende servant. Det er godt med oppbevaringsplass i innredningens mange skap. Det er integrerte downlights i innredningen. Speil på vegg. Innredning fremstår i god stand og uten vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Badet har dusjhjørne med innfellbare dører. Det er både hånddusj og regndusj. Badet har vegghengt toalett.

Det er etablert mekanisk avtrekk via bryter på vegg. Det er etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel. Det er utført hulltaking mot våtrommets vanninnstallasjonen der det er antatt størst risiko for eventuelle vannlekkasjer/ fuktskader. Hullet er utført fra tilstøtende rom på baksiden av våtrommets fuktsikring. Ingen forhøyede fuktverdier funnet. Det er kun visuelt tegn til membran i sluket.

Øvrige rom i etasjen
I 1. etasje finner du ellers 3 soverom, som alle er av god størrelse. Rommene er på 7,2 kvm, 10,6 kvm og 9,4 kvm.

UNDERETASJE
Kjellerstue
I underetasjen finner du en hyggelig kjellerstue med åpen peis. Det er god plass til sofagruppe og annet møblement man skulle ønske.

Baderom
Baderom i underetasjen har den samme klassiske stilen som i 1. etasje. Det er også her flis på gulv og vegg, samt takplater i himling. Badet ble renovert i 2006 og har en klassisk innredning, opplegg til vaskemaskin og vegghengt toalett. Badekaret er fliset inn. Det er etablert et sluk i under badekar, samt et utpå gulvet. Det er besiktiget i sluk på badet uten å se noen klare tegn til bruk av membran eller mansjett. Dette kan være at membranen kan være tørket ut, det kan være for mye skit og lort eller at mureren har skjært av mansjett og membran helt inntil klemring så det
ikke synes - men etter fuktsøk og en visuell besiktelse er det ingenting som indikerer at det ikke foreligger membran og mansjett.

Badet har vannrør av kobber, plastavløp. Ingen avvik med vanntrykk eller avrenning i servant eller dusjsone. Innredning fremstår i god stand og uten vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er etablert mekanisk avtrekk via bryter på vegg. Det er etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel. Det er ikke utført hulltaking mot våtrommets fuktsikring. Dette på grunnlag av ingen tilgjengelige flater mot innvendige vanninstallasjoner. Ved bruk av fuktsøker i kombinasjon av visuell kontroll inne badet ble det ikke avdekket forhøyede verdier eller symptomer på svikt i tettesjiktet. Det er utført søk etter fukt fra tilstøtende rom der dette var mulig. Ingen tegn til forhøyede fuktverdier på baksiden av membran på tilfeldige valgte plasser.
Ingen konstaterte fuktskader.

Øvrige rom i underetasjen
Underetasjen består videre av en stor bod og to romslige soverom. Boden er på hele 6,8 kvm, soverommene er på henholdsvis 16,9 og 9,1 kvm. Teknisk rom har tilgang fra det største soverommet.

ANNET
Øvrige rom
Øvrige rom som stue, gang og soverom er besiktiget uten vesentlige avvik av det man kan forvente av alder og normalbruksslitasje.

Annet
Elementpipe fra byggeåret som er pusset og malt. Ingen riss, sprekker eller avvik avdekket på pipeløpet.
Pipe rehabilitert med nytt innvendig stålrør.

VVS
Varmtvannsberederen er datert 2005 og rommer 200 liter

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger godkjent byggemelding for boligen datert 1956. Godkjennelsen gjaldt vertikaldelt tomannsbolig over 2 etasjer. Det ble gitt byggetillatelse i 1966. Det er i disse saksdokumentene mottatt byggetegninger, men disse har ikke datoføringer.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er fremlagt ferdigattest datert 06.05.2021 for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Ferdigattesten gjaldt bruksendring av tilleggsdel til hoveddel på ca. 50 kvm. Tidligere hobbyrom og 2 boder er omgjort til 2 soverom og kjellerstue. Den gjaldt også mindre fasadeendringer i form av innsetting av to og bytte av ett vindu, med tilhørende lysgraver.

Boligens planløsning og ulovlighetsmangler er kontrollert opp mot kommunepakken. Siste godkjente bygningstegninger er fra 03.02.2021 og samsvarer med dagens utforming av boligen når det gjelder kjelleren. I boligens hovedetasje er opprinnelig WC og en del av gangen, samt badet slått sammen til et større bad. Dette er ikke et søknadspliktig tiltak. Kjøkkenet var også opprinnelig i et eget rom, men dette er blitt åpnet mot stuen. Dette er heller ikke et søknadspliktig tiltak.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enkel garasje og tilbygg datert 26.06.1984.
Vi gjør oppmerksom på at det i disse gamle dokumentene står Tryms Veg 2. Dette var eiendommens tidligere adresse.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
I tilstandsrapporten er det elektriske anlegget gitt TG1.

Det er automatsikringer og sikringsskapet er lokalisert i bod/teknisk rom i kjeller. Det ligger samsvarserklæring inne i skapet. Det er ukjent for takstmann hva denne gjelder. Det anbefales på generelt grunnlag at anlegget sjekkes av godkjent elektriker/el-takstmann i forbindelse med eierskifte.




Oppvarming
Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Boligen har varmepumpe.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 19 148 pr. år 4787,- Termin nr. 4 av 4 i 2023. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr 10 191,- i 2023. Dette faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer
If forsikring Polisenummer: 1021505

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 586 178,- Som sekundærbolig Kr. 6 027 477,-

Diverse
Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Utført av Vintervoll og Eleksperten. Rehab av el.anlegg på stue, kjøkken, entre og gang i 2018. Installert skjultanlegg, spotter med Eaton smarthusstyring, opptrekking av nye kurser og montering av nye stikk. 2021: Eleksperten utførte el.arbeid i kjelleretasje: 2 soverom, stikk i gang, lagt varmefolie på gulv på 2 soverom, kjellerstue, gang, legging av varmekabler i bod. La egen kurs til el-lader i garasjen og monterte Easee-lader i februar 2021. Montering av lysskinne i tak i kjellernedgang samt dimmer. Spottene og dimmer i kjellerstue, nytt utelys i garasje. Gjennomført av Vintervoll, Eleksperten. Info fra forrige selger.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Info fra forrige eier: el.kontroll i 2020 utført av Vintervoll AS. Samsvarserklæring av Eleksperten i 2021, info fra forrige eier.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja.  Sluttkontroll utført av arbeid fra Eleksperten i 2021. Info fra forrige eier.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
 Easee-lader. Eleksperten la opp egen kurs og monterte lader i garasjen, utført februar 2021. Info fra forrige eier.

 Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja  Godkjent oppholdsrom i kjeller, 2 soverom og kjellerstue. utført av Arnøy og Haugen AS.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja. Ferdigattest datert 06.05.2021

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det fremgår av tinglyst rettighet datert 28.04.2004 at det er gitt rett til adkomst over eiendom med gnr. 68 bnr. 183, mot at eiendommene med retten deltar i fremtidig vedlikehold, snørydding og utbedringer av adkomstvegen. Felles vegg og eventuell felles pipestokk i grenselinje, samt andre felles tekniske anlegg skal betraktes som felles eiendom med den andre halvparten av tomannsboligen. For mer informasjon om dette, se tinglyste erklæring/avtale datert 12.02.1968. Det foreligger også en heftelse vedr. samvirke vedkommende vertikaldelt bolig - datert 22.12.1967.
Alle de tinglyste heftelsene og rettigheten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ved spørsmål, konferer megler.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende tinglyste heftelser følger eiendommen:
1966/11121-1/107  Best. om adkomstrett  
05.10.1966 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:68 Bnr:182  

1967/15182-1/107  Erklæring/avtale  
22.12.1967 
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/1772-1/107  Erklæring/avtale  
12.02.1968 
Bestemmelse om felles vegg.
Gjelder denne registerenheten med flere

Følgende tinglyste rettigheter følger eiendommen:
8614-1/107  Erklæring/avtale  
28.04.2004 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:68 Bnr:102  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:68 Bnr:182  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:68 Bnr:189  
Bestemmelse om adkomstrett og vedlikehold
Med flere bestemmelser

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er etter r163m regulert til område for småhus og rekkehus, samt felles avkjørsel. I Kommuneplanens arealdel 2012-2024 er boligen avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det er flere aktive byggesaker i nærområdet.
Saksnr. 202380142: Tryms veg 8, riving av tomannsbolig og oppføring av fire eneboliger i rekke.
Det er gitt rammetillatelse for riving av tomannsbolig og oppføring av fire eneboliger i rekke 01.06.2023.

Saksnr. 202182628: Nornevegen 3 A og B, riving og nybygg tre eneboliger.
Det ble gitt igangsettingstillatelse for riving av eksisterende boliger og oppføring av tre eneboliger 12.12.223.

Det foreligger regulering under arbeid. PlanID og navn: 5001 r20230037 - Torbjørn Bratts veg og del av Utleirvegen.
Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for sykkelveg med fortau langs vestsiden av Torbjørn Bratts veg og Utleirvegen. Det ønskes å separere syklende og gående på dagens gangog sykkelveg, samt avklare hvor det er behov for støytiltak langs vegen. I tillegg skal området ved den eksisterende bussholdeplassen Tors veg oppgraderes. Sanering/ avkjørselssamling langs Utleirvegen skal vurderes.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 182 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 183 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 473 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 488 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 690)

Provisjon 0,82% (minimum Kr. 60 000, forutsatt salgssum: 7 290 000,-) (Kr.60 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Foto (Kr.4 000)

Interiørveiledning (Kr.3 000)

Markedspakke 2 (Kr.24 900)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
133-24-0014

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros- Eiendomsmegling Sentrum AS
EIE Trondheim sentrum
Org. nr: 831699132
Nedre Bakklandet 58 C
7014 Trondheim
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Daniel Lanto

Saksbehandlere
Daniel Lanto
EIE Trondheim sentrum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tryms veg 4
For mer om objektet
Tryms veg 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: