Bilde 1 av Tyrivegen 1ABilde 2 av Tyrivegen 1A
Digital salgsoppgave
Tyrivegen 1A

2069 Jessheim • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 8 190 000

Omkostninger: kr 223 670Totalpris: kr 8 413 670
Innholdsrik enebolig med innredet hybel | Skjermede uteområder og dobbelgarasje | Barnevennlig, gangavstand til alt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
212 m²
Bruksareal (BRA)
258 m²
Kommunale avgifter
kr 2 200 / Mnd
Prisantydning
kr 8 190 000
Omkostninger
kr 223 670
Totalpris
kr 8 413 670
Byggeår
1971
Tomt
Eiet tomt 1010 m²
Oppdragsnummer
20230090
card-default

Sebastian Prestby

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Sebastian
Visninger
Tirsdag 07. mai
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 8 190 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 190 000,-)kr 204 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke tryg(valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 8 413 670
Eiendom
Tyrivegen 1A, 2069 JESSHEIM

Matrikkel
Gnr. 4 Bnr. 90 i Ullensaker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 258 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1971

Tomt
Eiet tomt 1010 kvm

En eller flere grensepunkt er ikke koordinatfestet eller er koordinatfestet med lav nøyaktighet. Noe avvik på opplyst tomteareal kan derfor forekomme.

Prisantydning
8 190 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 204 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 190 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 206 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 396 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke tryg(valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 413 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 400 pr. år

Eier
Eva Camilla Dahlberg Erik Sylstad

Beskrivelse
Tyrivegen 1A er en innholdsrik enebolig over to plan med hybel. Boligen fremstår som godt holdt med gode løsninger. Her finner du entré, kjøkken, stue, spisestue, to soverom, kontor, bad, vaskerom og toalett i hovedetasjen. I underetasjen er det entré, kjøkken/ stue, to soverom og bad. Det er oppbevaringsplass i bod og parkering i dobbel garasje samt på stenlagt gårdsplass. Utenfor er det en skjermet og solrik hage med terrasser og utestue.

Entré:
Velkommen inn! Innbydende entré med plass for yttertøy og sko, samt garderobeskap. Entréen har fliset gulv og vegger malt i grått.

Stuer:
Hoveddelen har både en herlig dagligstue med plass for sofamøblement og en spisestue i tilknytning kjøkkenet. Fra dagligstuen er det god plass for sofamøblement og utgang til den fine uteplassen. I spisestuen er det plass til et generøst spisebord hvor både venner og familie kan samles. Her er det en deilig peisinnsats og spisestue/ kjøkken har også varmepumpe for oppvarming.

Stue i hybel er lysmalt med plass for sofaløsning. Her er det lyse flater som gjør innredningen enkel.

Kjøkken:
Kjøkkenet i hovedetasjen har parkett på gulv og malt trepanel på vegger. Kjøkkenet er utstyrt med Epoq kjøkkeninnredning fra 2014 med høyglans fronter og integrerte hvitevarer. Det er kjøkkenøy mot spisestue, overskap med belysning under og fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Videre er det laminert benkeplate med oppvaskkum med ett-greps armatur samt induksjons koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg. Innebygget kaffemaskin og stekeovn i høyskap. Innebygget oppvaskmaskin. Frittstående side by side kjøleskap med fryser samt dispenser, er plassert i nisje.

Kjøkken i underetasje har parkett på gulv og panelplater på vegger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Videre er det laminert benkeplate med oppvaskkum med ett-greps armatur samt keramisk koketopp. Stedvis platekledning over benkeplate. Innebygget stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser.

Soverom og kontor:
Boligen har fem soverom av god størrelse hvorav fire befinner seg i hoveddel og et i hybeldel. Alle soverommen har plass for klesoppbevaring og annet enkelt møblement i tillegg til seng. Et av soverommene er i dag i bruk som kontor.

Bad, vaskerom og toalett:
Boligen har et baderom i hver etasje, samt toalettrom og separat vaskerom.
Baderom i underetasje med overflater fra 2000. Flislagt gulv med varme og baderomsplater på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Speil samt enkel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg.

Bad i 1 etasje har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Innmurt speil på vegg. Frittstående toalett. Dusjnisje med skyvedør av glass og ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj.

Vaskerommet er pusset opp i 2017. Her er det flislagt gulv med varme og baderomsplater på vegger. Utslagsvask med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og 2 doble stikkontakter på vegg.

Toalettrom har flislagt gulv med varme og baderomsplater på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur, speil på vegg og vegghengt toalett.

Annet:
Utenfor er det flere nydelige uteplasser med terrasser, utestue og stenlagt gårdsplass. Skjermet og innhekket hage med boltreplass for liten og stor. Hagen forøvrig har prydbusker og annen beplantning og fremstår som godt holdt. Boligen har intilliggende garasjebygning på 30,6 m2 (5,25 x 5,84 m. innvendig mål). Garasje har i tillegg intilliggende utvendig bod på 10,9 m2 (2,74 x 3,98 m. innvendig mål).

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt boligområde på Nordbymoen, nordøst for Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Fra boligen er det gangavstand til togstasjon, skoler og gode servicetilbud og  Jessheim sentrum.

Stedet har også nærhet til flott natur. Du finner lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. For øvrig er det kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg.

Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for.

Nordbytjernet ligger i gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger og tilknytning til løyper i skogområdet Vestmoen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Jessheim, Rema 1000 og Meny Gystadparken. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter hele 145 butikker og serveringssteder, og er kjent som Øvre Romerikes største motehus. Strømmen storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nordby stasjon ligger ligger like nær km boligen, det samme gjelder bussholdeplass. Fra Nordby og Jessheim er det gode togforbindelser til blant annet Oslo, og få minutter til Oslo lufthavn.

Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 6 min til Jessheim sentrum, 9 min til Oslo Lufthavn, Gardermoen, 23 min til Lillestrøm, samt 35 min til Oslo sentrum. Jessheim er ellers et viktig trafikknutepunkt med kort vei til nye E6, riksvei 174 og E16.

Bebyggelse
Etablert boligområde bestående hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1010 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Byggemåte
Enebolig beliggende på Nordby østre/Jessheim i Ullensaker kommune. Boligen har tomt på 1 010,3 m2 opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og asfalterte/belgningssteinsbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass. Boligen har intilliggende garasjebygning på 30,6 m2 (5,25 x 5,84 m. innvendig mål). Garasje har i tillegg intilliggende utvendig bod på 10,9 m2 (2,74 x 3,98 m. innvendig mål).

Enebolig over 2 plan. Adkomst via inngangsparti i U.etasje og i 1.etasje. Boligen består i U.etasje av entre, baderom, kjøkken/stue, gang, trapperom og 2 soverom samt nisje og 2 boder. 1.etasje inneholder entre, baderom, vaskerom, toalettrom, kjøkken, trapperom, spisestue, stue, gang, kontor og 2 soverom samt garasje. Gulvflater med parkett, laminat og fliser. Trepanel, platekledning, tapet og malte overflater på vegger. Trepanel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Kjøkkeninnredninger med profilerte fronter. 2 baderom, vaskerom og toalettrom. Utgang fra vaskerom og stue til platting/terreng og terrasse.

Boligen ble oppført i 1971 (GAB-register), tilbygget i 2017. Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av lettklinkerbetong/tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Store deler av kledningen er byttet i 2017 og 2011/12. Samt at eiendommen ble etterisolert ifb med bytting av kledning. Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaks form utvendig tekket med platekledning av metall. Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe fra 2014 og varmekabler, kombinert med peis i spisestue. Parkering i garasje og på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.
Byggemåte er gjengitt fra tilstandsrapport. Fullstendig rapport er inkludert i salgsoppgave.

30% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 3:
Våtrom - Baderom U.etasje - Helhetsvurdering - Sjablongmessig prisanslag: Kr 100 000 - 300 000
Våtrom - Baderom 1.etasje - Helhetsvurdering - Sjablongmessig prisanslag: Kr 100 000 - 300 000
Våtrom - Vaskerom - Helhetsvurdering - Sjablongmessig prisanslag: Kr 10 000 - 50 000

20% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 2:
Kjøkken - Kjøkken U.etasje - Vannrør, Innredning.
Kjøkken - Kjøkken 1.etasje - Vannrør, Overflater gulv.
Toalettrom (Ikke våtrom) - W.c - Ventilasjon, Sanitærutstyr / innredning, Overflater gulv.
Øvrige rom - Overflater gulv.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM), Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).
Loft - uinnredet / råloft - Overflater vegger/undertak.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom), Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom), Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom).
Elektrisk anlegg - El-anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.
Dører og vinduer - Dører.
Yttertak - Hovedtak - Detaljer inn mot tilstøtende konstruksjoner, Beslag, renner, nedløp og snøfangere.
Drenering - Helhetsvurdering.
Stikkledninger og tanker - Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger).
Frittstående byggverk - Helhetsvurdering.

48% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 1. 2% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad iu (ikke undersøkt). Se tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av bygningsdelene.

Følgende fremkommer av selgers egeneklæring:
Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i
underetasje/kjeller?
Ja. I gang.
Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Maur på eiendommen.
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Bygd terrasse og lagt nytt tak på huset.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Gardermoen elektro. Ny strøm til kjøkken + downlight og til ny stue med gulvvarme. Strøm til nytt vaskerom.
Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om
lavspenningsanlegg)?
Ja. Gardermoen elektro.
Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det
som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Ja. Drenering av kjellervegg, bytte av kjellervindu med murerarbeid.
Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja.
Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av
bygningsmyndighetene?
Ja. Godkjent.
Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Stue og vaskerom er bygd ut.
Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja. Godkjent.

Primærrom
Primærrom: 212 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
U. et.: Entre, baderom, kjøkken/stue, gang, trapperom og 2 soverom.
1. et.: Entre, baderom, vaskerom, toalettrom, kjøkken, trapperom, spisestue, stue, gang, kontor og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 258 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for boligen iht. opplysninger fra Ullensaker kommune. Ferdigattesten er datert 11.09.73.
Det bemerkes følgende mangler:
1. Montering av permanent kjellertrapp m/rekkverk.
2. Støping av kjellergulv.
3. Montering av dører og div. innredningsarbeider.

Det foreligger ferdigattest for garasje datert 27.05.97.

Det foreligger ferdigattest for tilbygg enebolig datert 21.03.23.

Det foreligger ferdigattest for underbygg og bruksendring - enebolig datert 28.11.23.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe fra 2014 og varmekabler, kombinert med peis i spisestue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 26 400 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
I tillegg til offentlige/ kommunale avgifter kommer kostnader ifb strøm, forsikring, tv/internett, evt. velavgift mm. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 27008810/3

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 845 711,- Som sekundærbolig Kr. 6 644 561,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1995/7737-1/10  Bestemmelse om veg  
 28.09.1995 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:4 Bnr:14  
Bestemmelse om vedlikehold av felles veg

Grunndata

1969/5244-1/10  Registrering av grunn 
 13.08.1969 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3033 Gnr:4 Bnr:15
 
2020/328108-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
 01.01.2020 00:00 
 
Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3033-4/15

Rettigheter i eiendomsrett

1995/7737-2/10  Bestemmelse om veg  
 28.09.1995 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:4 Bnr:90  
Bestemmelse om vedlikehold av felles veg

Meglers kommentar:
Eier av Tyrivn. 1, gnr. 4 og bnr. 90 i Ullensaker kommune gir herved eier av gnr. 4 og bnr. 15 (parsell mot Tyrivn.) veirett til felles adkomstvei mellom disse eiendommene.
Eier av gnr. 4 og bnr. 15 (parsell mot Tyrivn.) i Ullensaker kommune gir herved eier av Tyrivn. 1. gnr. 4 og bnr. 90 veirett til felles adkomstvei mellom disse eiendommene.
Vedlikehold av felles adkomstvei, deles likt mellom eier av Tyrivn. 1. gnr. 4, bnr. 90 og eier av gnr. 4 og bnr. 15 (parsell mot Tyrivn.)


Utleie
Boligen er innredet med hybel som leies ut som del av egen bolig.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert. Avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse nåværende vedtatt 23.03.2021.
Grenser til reguleringsplan for 'Nordby Planovergang' vedtatt 09.05.2023.
Kommuneplan, Byplan, er under rullering.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 204 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 190 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 206 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 396 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke tryg(valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 413 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.1 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.68 035)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-23-0090

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr: 826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Sebastian Prestby

Saksbehandlere
Sebastian Prestby
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 95 29 75 78 / E-post: sp@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tyrivegen 1A
For mer om objektet
Tyrivegen 1A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: