Eie Løren
Aktuelt

Her er det best å bo i bydel Bjerke

I en miniserie tar vi for oss ulike byer, områder og tettsteder hvor det er attraktivt å kjøpe bolig. Tidligere har vi tatt for oss BergenAker Brygge og Bærum . Denne uken står Bydel Bjerke på Oslos østkant for tur.

Silje Dammen er en ekte østkantjente, født og oppvokst i Oreliveien på Risløkka. Hun har bodd i bydelen hele sitt liv, og kunne ikke tenke seg å jobbe noe annet sted. Hun har bare jobbet i Eie et par måneder, men har allerede vist seg som en dyktig megler som ikke bare sier hun gjør det lille ekstra, hun gjør det. Vi har stilt henne noen spørsmål om boligmarkedet i bydel Bjerke.
Hvilke gater/veier er hottest?
På Årvoll er Steinbakken, Stølsveien, Østerheimsvien og Kildeveien attraktive veier. På Refstad er Eltonveien den hotteste veien å bo i. Når det kommer til Risløkka er Midtveien, Risløkkveien og Risløkkfaret attraktive adresser, og på Løren er Lørenveien og Petter Møllers vei populære.

Hvem er en typisk beboer i bydel Bjerke?
Bydelen huser mennesker i alle aldre. På Løren og Økern finner vi unge mennesker og familier som ønsker et urbant miljø. Rundt Årvoll, Risløkka, Refstad og Bjerke derimot er det barnefamilier og etablerte familier som bosetter seg. Disse er opptatt av nærhet til marka og skolekretser. Mange av disse er aktive familier med sans for sport og aktiviteter.

Hvilke type boliger går først?
Beliggenhet er viktig, så det har mye å si hvor boligen ligger. Samtidig opplever jeg at nyere boliger går relativt raskt, samt eneboliger som ligger i en prisklasse mellom 5-7 millioner.

Hvem ser du oftest på visning?
Førstegangskjøpere og barnefamilier.

Kan du huske et spesielt godt salg, eller et salg som utpekte seg?
Jeg husker spesielt et salg av en hel tomannsbolig etter et arveoppgjør, hvor begge enhetene skulle selges samtidig. Det var en del uklarheter angående eiendomsgrenser og rom som var innlemmet i den ene delen som tilhørte den andre osv. Selger hentet inn to andre meglere som anbefalte å selge som boligen var. Min anbefaling var å tilbakestille eiendomsgrensene slik de var opprinnelig. Dette var en tidkrevende prosess som innebar mange undersøkelser. Det viste seg å være verdt det. Begge enhetene gikk til godt over takst, og både kjøpere og selgere ble fornøyde. Jeg husker dette salget godt fordi jeg la så mye i det og fordi det var noe helt utenom det vanlige. Jeg lærte veldig mye nytt under prosessen som verken jeg eller andre meglere jeg sparret med hadde vært borti før.

Beskriv byen/bydelen/tettstedet med tre ord?
Mangfoldig, sentralt og urbant

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel