Bilde 1 av Elvegata 76Bilde 2 av Elvegata 76
Digital salgsoppgave
Elvegata 76

2003 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 11 490 000

Omkostninger: kr 135 000Totalpris: kr 11 625 000
Volla - Påkostet familiebolig på 178 kvm BRA - Attraktivt villastrøk - Dobbelgarasje - Innbyttegaranti* Renteforsikring*
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
178 m²
Prisantydning
kr 11 490 000
Omkostninger
kr 135 000
Totalpris
kr 11 625 000
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 718 m²
Oppdragsnummer
127220004
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan
Visninger
Søndag 28. apr.
11:45 - 12:15
Meld deg på visning
Prisantydningkr 11 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 750 000,-)kr 118 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 11 625 000
Eiendom
Elvegata 76, 2003 Lillestrøm

Matrikkel
Gnr. 83 Bnr. 871 Snr. 1 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Q4 2023.

Selger/Utbygger
Romerike Utvikling AS

Hjemmelshaver
Romerike Utvikling AS

Areal
Bruksareal: 178 kvm

1. etg: BRA: 80 m²/P-rom: 42 m²/S-rom: 38 m².
2. etg.: BRA: 75 m²/P-rom: 75 m².
3. etg.: BRA: 23 m²/P-rom: 23 m². (Gulvareal ca. 50 m². Inkl. trapp.)

Bad i 3. etg. og deler av trapperom i 2. og 3. etg. er ikke målbart i henhold til NS3940.

Terrasser: 2. etg: ca. 6 m²/3. etg.: ca. 14 m²

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Det er arealavvik mellom vedlagte byggetegninger og kontrollmåling gjort av takstmann.
Dette primært grunnet takhøyde i loftetasje.

Antall soverom
4

Tomt
Fellestomt 718 kvm

Opplyst areal er kun en ca. angivelse da tomten ikke er oppmålt, endelig størrelse kan avvike fra det som er opplyst. Kjøper må som følge av dette akseptere avvik på tomtestørrelsen. Eksakt tomteareal vil først fremkomme etter at endelig oppmåling er utført av kommunen.

Prisantydning
11 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 118 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 119 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 609 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 625 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kontrollmålingen
Det er foretatt kontrollmåling av boligen. Dette ble foretatt 02.10.2023. Til stede ved befaringen var Takst øst AS som var representert av Robert Wilhelmsen.

NS3940 er lagt til grunn for oppmålingen.

Tilstandsrapport
Det er ikke foretatt tilstandsvurdering da boligen nylig er ferdigstilt. Kjøper vil overta garantier og reklamasjonsrettigheter overfor utbygger/selger.

Egenerklæring
Det er ikke utarbeidet en egenerklæring da boligen nylig er ferdigstilt.

Fellesutgifter
Ikke fastsatt p.t.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil kommunale avgifter, strøm, villa- og innboforsikring, tv/internett m.v. være faste løpende kostnader.

Eiendomsskatt
Kommunestyret har vedtatt at nye boliger fritas fra eiendomsskatt i ett år. Fritaket gjelder året etter brukstillatelsen foreligger.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

Innbyttegaranti
Dersom du kjøper bolig av Romerike Utvikling AS (RU) kan RU gi deg en innbyttegaranti på din nåværende bolig. Sagt i klartekst betyr det at dersom du ikke har solgt boligen din før du skal overta boligen du har kjøpt av RU, kjøper RU din nåværende bolig, til avtalt pris til avtalt tidspunkt.

Før du kjøper bolig av RU kan du be om en skriftlig bindende innbyttegaranti på din nåværende bolig, som bekrefter hvilken sum du er garantert å få i innbytte dersom du selv ikke har solgt før du overtar ny bolig av Romerike Utvikling AS.

Det eneste du forplikter deg til er, i samarbeid med RU og eiendomsmegler, og aktivt forsøke å selge nåværende bolig i markedet på vanlig måte. Skulle du derimot ikke lykkes med å få solgt nåværende bolig, kan du med innbyttegarantien i hånd lene deg trygt tilbake, bekymringsløst overta din nye bolig og overlate din gamle bolig til Romerike Utvikling AS!

Det orienteres om at Megler ikke er part i en eventuell innbyttegaranti. Partene avtaler seg imellom og Megler bistår kun med oppgjør der innbyttegarantien benyttes.

Beskrivelse
Velkommen til Elvegata 76!
Denne nyoppførte tomannsboligen ligger i det attraktive villaområdet på Volla i Lillestrøm. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø gjør Volla til det mest populære stedet å bosette seg i Lillestrøm.

Boligen leveres med god kvalitet i alle ledd - en moderne utforming med rene flater og store vindusflater i kombinasjon med enkelte tradisjonelle elementer som saltak og fasade i tre. Planløsningen er svært arealeffektiv og godt utarbeidet med integrert garasje og adkomstfunksjoner på bakkenivå, mens oppholdsrom og balkonger leveres i de overliggende etasjene. Soverommene er smart fordelt for optimal funksjonalitet. Vaskerommet, strategisk plassert i boligens første etasje, har inngang fra både entréen og uterommet. Dette gir muligheten til å skylle av både barn og eventuelle kjæledyr før de går inn i boligen. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er ikke bare visuelt tiltalende, men også svært praktisk. For barnefamilier vil dette være en god løsning, da kjøkkenet kan brukes til flere funksjoner samtidig, for eksempel å hjelpe barna med lekser mens middagen tilberedes.

Boligen har en fin plassering på tomten med mulighet for en solrik uteplass. Her er det rikelig med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster.

Tomt
Fellestomt, 718 kvm

Boligen har en arealmessig effektiv plassering på eiendommen. Tomten leveres ferdig opparbeidet med plenareal. Gårdsplassen leveres oppsinglet med tilstrekkelig fremkommelighet med snu- og vendeareal for kjøretøy.

Boder
Boligen leveres med mulighet for lagring i garasje samt mulighet for bodløsning i vaskerom i 1.etg.

Parkering
Boligen får integrert dobbelgarasje i første etasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år
- Lavere dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Beliggenhet
Tomannsboligen ligget i et godt etablert og attraktivt villastrøk på Volla i Lillestrøm. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. Område byr på flotte tur- og rekreasjonsområder, et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud, kort avstand til barnehager og skoler samt gangavstand til offentlig kommunikasjon. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø gjør Volla til det mest populære stedet å bosette seg i Lillestrøm.

Lillestrøm er kåret til landets beste sykkelby 2 år på rad av Syklistenes Landsforening - så her er det bare å ta sykkelen fatt enten det er for å komme seg på jobb eller dra nytte av Nitelva sine flotte gang- og sykkelstier, eksempelvis den populære "Nebbenrunden." Kun et par minutters gange fra boligen finnes lekeplasser, utegym og tennisbaner. Nebbursvollen friluftsbad er områdets populære badested med bassenger, vannsklier, sandvolleyballbane, grillmuligheter og kiosk. 

Av dagligvarebutikker finnes bl.a. Kiwi, Rema 1000 Coop Prix samt Coop Obs Hypermarked som er et populært handlested med tilbud innen dagligvare, sport, tekstil, kjøkken/hjem, leker, småelektrisk og byggevarer. Ytterligere servicetilbud finnes eksempelvis på Lillestrøm Torv kjøpesenter samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum. Gatene tilbyr et rikt og variert utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, kafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus, etc. Videre er det kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Skole/barnehage
Ett par minutter fra boligen ligger Furulund barnehage, Volla barnehage og Sølepytten barnehage. Det er også kort avstand til skoler i alle trinn. Eksempelvis barneskolene Volla skole og Vigernes skole. Nærmeste ungdomsskole er Kjellervolla skole og av videregåendeskoler finnes Skedsmo videregående skole og Lillestrøm videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Området har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Jonas Lies gate bussholdeplass ligger under 1km fra boligen med avganger mot blant annet Oslo bussterminal, Sinsen, Nittedal, Lillestrøm Bussterminal og Olavsgaard. Det er 1,5 km til Lillestrøm stasjon, som er et knutepunkt for buss- og togtrafikken på Nedre Romerike. Her er det totalt 10 ulike linjer med blant annet hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn med en reisetid på 11-13 min.

Inneholder
Entré:
Boligen har et inngangsparti med singeldekke og et funksjonelt glassentrétak over inngangsdøren. Vel inne i boligen vil man umiddelbart bli begeistret av den romslige hallen som tilbyr praktisk plass til oppbevaring for sko og yttertøy. Gulvet er flislagt, noe som gir et varig og vakkert preg, samtidig som det tåler påkjenninger fra vann og sand fra utendørsaktiviteter. Videre innover i entreen er det parkett. Det er godt med naturlig lys, downlights i taket og varmekablene i gulvet gir et ekstra nivå av komfort. Veggene er malt i en varm gråbeige nyanse, noe som skaper en harmonisk atmosfære som gjennomsyrer store deler av boligen, med hovedsoverommet og våtrommet som de eneste unntakene.

Bad/vaskerom:
Vaskerommet har en praktisk beliggenhet i boligens første etasje, tilgjengelig enten via entréen eller en egen dør fra hagen. Her finner man bl.a. opplegg for vaskemaskin, varmtvannstank, gulvsluk og utslagsvask.

Boligen har totalt tre elegante bad, ett i hver etasje. Badene er utstyrt med flisbelagte vegger og tak, med 5x5 fliser i dusjsonen for en ekstra elegant touch. Varmekabler i gulvet gir en behagelig opplevelse, og downlights i taket og integrert belysning i speilene gir godt lys. Badet i tredje etasje har også et flott takvindu. Baderomsinnredningen er levert av den anerkjente kvalitetsleverandøren Kvik, i modellen Avolia Clay. Den varme fargepaletten gir badene en frisk og moderne følelse. Her har man den ideelle settingen for en travel hverdag - enkelt å vedlikeholde og holde rent, laget av bærekraftige materialer og innhyllet i nydelig dansk design. En elegant takdusj med svarte detaljer og sorte glassdører er inkludert i to av de tre badene, mens badet i tredje etasje har et herlig badekar for ekstra komfort og avslapning. Alle de tre badene har vegghengt toalett.

Soverom:
Boligen tilbyr fire romslige soverom fordelt på de ulike etasjene, og hvert rom har sin unike størrelse og utforming. Dette gir fleksibilitet til å bruke rommene som barnerom, gjesterom, eller til og med et praktisk kontor/hobbyrom etter egne behov. Hovedsoverommet, som ligger i andre etasje, er en oase for avslapning med bl.a. egen masteravdeling. Alle soverommene gir god plass til seng samt ulike nattbords- og garderobeløsninger, slik at man kan tilpasse dem etter livsstil og preferanser.

Oppholdsrom:
Oppholdsrommet i andre etasje er et strålende eksempel på åpen og funksjonell planløsning, der stue og kjøkken smelter sammen. Her er det naturlig inndelte soner som gir fleksibilitet til å innrede etter eget ønske. Store, moderne vinduer gir rikelig med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære som man vil trives i. Kjøkkenet, levert av Kvik i modellen AVOLIA Arizona Beig, er den perfekte kombinasjonen av stil og funksjon. Med bærekraftige materialer og en moderne fargepalett er det både enkelt å vedlikeholde og visuelt tiltalende. Her finner man alt man trenger, inkludert laminat benkeplate, stemningsfull belysning under overskapene, en praktisk induksjonstopp med integrert ventilasjon, innebygde hvitevarer og ikke minst et elegant vinskap. En eksklusiv og praktisk barløsning langs benken gir ytterligere funksjonalitet.

I tredje etasje finner man enda et oppholdsrom som bl.a. kan brukes som en loftstue.

Gulvet i oppholdsrommene og soverommene er lagt med et herdet, mattlakkert tregulv i modellen Bjelin. Dette 1-stavs gulvet er ekstremt slitesterkt og har et vakkert design med karakteristiske trekk som kvister, yteved og naturlige fargevariasjoner. I kombinasjon med de varme gråtonene på veggene skaper dette en varm, behagelig og koselig atmosfære som man vil føle seg hjemme i.

Balkong:
Boligen har to romslige balkonger, perfekt tilknyttet oppholdsrommene i andre og tredje etasje. Med ca. 6 kvadratmeter og ca. 14 kvadratmeter til disposisjon, fungerer balkongene som en naturlig forlengelse av de tilstøtende rommene i løpet av sommerhalvåret. Den skjermede balkongen i tredje etasje gir en rolig og lun plass med naturlig beskyttelse fra tre yttervegger. Her er det god plass til å innrede med ulike utemøbler, noe som gir en egen privat uteplass i høyden.

Byggemåte
Prosjekteres og utføres iht. TEK17. Installasjoner er utført fagmessig av autorisert installatør i henhold til gjeldende forskrifter og krav.

Etasjeskille / gulv
Gulv i våtrom: Bjelkelag, mineralullisolasjon, fuktbestandige gulvplater. Membran, underlagsplate og påstøp med overflate tilpasset forskriftsmessig fall til sluk.
Etasjeskille/ gulv mellom hovedetasje/ underetasje og kjeller: Grunnmurslist, svill, gulvbjelke,  mineralullisolasjon og fuktbestandige gulvplater.
Etasjeskille/ gulv mot loftetasje: Fuktbestandige gulvplater, gulvbjelker og mineralullisolasjon.

Yttervegger i tre
Yttervegger i boligrom: gipsplater, diffusjonstett plast, bindingsverk, mineralullisolasjon, vindtette plater/ vindsperre, utlekting og utvendig bordkledning.
Yttervegg i våtrom: I yttervegg i våtrom benyttes rupanel som underlag for membranplate.
Utvendige vegger i uisolert bod eller kaldt loft: Bindingsverk, vindtett plate, utlekting og utvendig bordkledning.
Garasjevegg: Vegg mot boligrom i garasje under 50 m2 leveres med gipsplate på garasjeside, øvrige vegger leveres isolert og gipset.

Yttertak
Over boligrom: Takverk, mineralullisolasjon, undertak, krysslekting av selvbærende lekter og quadro aerodek takplater.
Takutstikk og inntrukne partier: Leveres med underkledning. Der det kreves ekstra brannsikring leveres utvendig gips og underkledning.

Balkong
Balkongrekkverk: Leveres glass og stål iht. tegning og tett kledningsrekkverk der det er inntegnet.

Himling
I boligrom, kjellerrom, skrå og flat loftshimling og innvendige boder: gipsplater lagt på elektrikerlekt.
Garasjehimling: Garasjehimling mot boligrom i garasje under 50 m² leveres med  gipsplater.

Dragere
Innvendige limtredragere: Leveres i laminert gran i malingskvalitet.
Utvendige dragere: Leveres laminert eller sammenspikret.
Ståldragere: Ståldragere med opplegg på mur i begge ender, leveres av leverandør og kles inn i boligrom.

Innvendige vegger
Ikke bærende skillevegger: Bindingsverk, mineralullisolasjon og gipsplater på begge sider.
Bærevegger: Bindingsverk,  mineralullisolasjon og gipsplater på begge sider.
Lydvegg: Dobbelt bindingsverk, mineralullisolasjon og to lag gipsplater på begge sider.
Våtrom: I våtrom benyttes rupanel som underlag membranplate.

Vinduer
Leveres fra Natre. Krav til U-verdi i henhold til energiberegning.

Ytterdører - Garasjeport
Utvendige dører til boligrom leveres fra Swedoor  Krav til U-verdi i henhold til energiberegning. Sikkerhetsglass leveres i henhold til forskriftskrav.
Hoveddør: Av typen Swedoor Michigan. Isolert dørblad med beslag, HC-terskel, messingvridere, det leveres sort medYale doormann.
Balkongdør - en eller tofløyet: Levers fra Natre. Isolert dørblad med beslag, HC-terskel, innvendig espagnolett vrider med 3-punkts lukking og beslag for trinnløs luftestilling.
Bi-inngangsdør/ utvendig kjellerdør, utvendig sportsbod/ garasje: Av typen Swedoor Artic Bering. Isolert dørblad med beslag, vrider og sluttstykke.
Garasjeport: sort garasjeport fra Harmonie av typen Helpanel.

Innvendige dører
Leveres av typen Swedoor stable med nødvendige beslag og vrider.

Listverk / foringer
Gerikter, tak og gulvlister: det leveres listefri overgang mellom tak og vegg, strimlet, sparklet og malt.
Foringer: Til dør og vindu i isolerte trevegger leveres listefritt innvendige dører leveres med listverk

Trapp
Leveres med sorte vanger og fingerskjøtet eiketrinn. Håndlist mot vegg/ yttervange. Rekkverk og returgelender leveres med runde stålspiler

Kjøkken
Leveres av fra Kvik i modellen AVOLIA Arizona Beig.

Baderom
Leveres av fra Kvik i modellen Avolia Clay.

FDV Dokumentasjon
Dokumentasjon til forvaltning, drift og vedlikehold overleveres ifm. overtagelse. Dokumentene lastes opp i boligmappen.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Det er foretatt energimerking av boligen, hvor oppvarmingskarakter oransje og energikarakter B ble oppnådd.

Oppvarming
Boligen leveres med elektrisk oppvarming og vedfyring.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner.

Varmtvannsbereder
Boligen leveres varmtvannsbereder på 300 liter.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Sameiet
Eiendommen gnr. 83 bnr. 871 i Lillestrøm kommune ligger i sameie mellom de 2 eierseksjonene med ½ på hver. Eiendommen består av en tomannsbolig og tomt.

Den delen av eiendommen som ikke omfattes av de enkelte sameiernes eksklusive bruksrettigheter, er fellesareal.

Rettslig råderett over seksjonen:
Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Bruken av bruksenhet og fellesarealer:
Den enkelte sameier har enerett til sin bruksenhet med følgende tilleggsarealer: Garasje og bod i sokkeletasje som tilleggsdel bygg samt andel av tomt som tilleggsareal grunn samt etasjeplaner som følger seksjoneringen.

Vedtekter for sameiet følger av vedlegg "Vedtekter for sameiet Elvegata 76-78 (Foreløpige).
Når ikke annet følger av disse vedtekter, gjelder lov om eierseksjoner av 16. juni 2017.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Sameiet har p.t. ikke vedtekter eller ordensregler som begrenser dette.

Felleskostnader
Det er per dags dato ingen månedlige felleskostnader, men det vil kunne påløpe.

Felleskostnader er alle kostnader ved eiendommens drift som ikke er knyttet til den enkelte seksjon, så som felles kjøreareal, felles ledninger ol. I felleskostnadene inngår også ev. kostnader knyttet til velforening, veilag ol. Felleskostnadene fordeles med ½ på hver av sameierne. For sameiernes felles ansvar og forpliktelser overfor utenforstående hefter den enkelte sameier også med ½ på hver.

Forsikring
Selger forsikrer eiendommen frem til overtagelse.

Etter overtakelsen er kjøper selv ansvarlig for å tegne bygningsforsikring og evt. innboforsikring.

Kjøper står selv ansvarlig for å tegne egen innboforsikring.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Grunndata:
2021/1120259-1/200 Registrering av grunn.
Tinglyst 10.09.2021 21:00
Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:83 Bnr:197

2022/1390270-1/200  Arealoverføring  
Tinglyst 07.12.2022 21:00 
Areal overført fra:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:197
 
2023/1041696-1/200  Seksjonering  
Tinglyst 25.09.2023 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tillegsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/2
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Grunn
Sameiebrøk: 1/2

Rettigheter på andre eiendommer. Gjelder rettigheter på 3030-83/197

2021/1120272-1/200 Bestemmelse om veg
10.09.2021 21:00
Rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:871

2021/1120272-2/200 Erklæring/avtale
10.09.2021 21:00
Rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:871
- Bestemmelse om renovasjonsdunker

2021/1120289-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
10.09.2021 21:00
Rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:83 Bnr:871
- Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse p.t.

Søknad om midlertidig brukstillatelser er sendt til kommunen.

Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av selger. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før boligen er klar til overtakelse og det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid.

Utleie
Boligene har bare én boenhet og ingen separat godkjent utleiedel. Boenheten kan leies ut med de eventuelle begrensninger som følger av sameieforholdet/sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseieren disponerer for øvrig fritt over egen jf. eierseksjonsloven § 24

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Regulering
Reguleringsplanen for området er midlertidig opphevet, men området er avsatt til boligformål iht. kommuneplanen. Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.

Temakart
Det følger av kommunens temakart for marin leire at eiendommen ligger under marine grenser, men utenfor kartlagte kvikkleireområder/ i kartlagt kvikkleireområde.
Det følger av kommunens flomkart at eiendommen ligger på et Lavpunkt: Eiendommen ligger i flomsone for 200-årsflom kote 105.

Reguleringsplan med bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

Eiendomsskatt
Kommunestyret har vedtatt at nye boliger fritas fra eiendomsskatt i ett år. Fritaket gjelder året etter brukstillatelsen foreligger.

Lillestrøm kommune har eiendomsskatt på 2 promille. Skattetaksten beregnes fra eiendomsskattetaksten minus 20% forsiktighetsmargin, minus bunnfradraget på kr. 1 800 000,-. Nye boliger skal ikke betale eiendomsskatt de første tre årene. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

Se Lillestrøm kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt. https://dialog.lillestrom.kommune.no/Search/PropertyTax

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 118 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 119 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 609 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 625 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke - Finn.no/Faktura 1036172267 (Kr.1 202)
Markedspakke - Finn.no/Faktura 10361970670 (Kr.1 202)
Markedsføring - Finn.no/Faktura 10362226762 (Kr.1 202)
Markedspakke - Finn.no/Faktura 10362485921 (Kr.1 202)
Markedspakke - Finn.no/Faktura 10362687785 (Kr.1 202)
Heise annonse til toppen av finn.no 08/11-2023 (Kr.1 500)
Markedspakke u/foto (Kr.18 000)
Provisjon (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visning pr. stk. 2490,- (Kr.2 490)
Overtakelse (Kr.2 490)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 181)
Oppgjør (Kr.6 200)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Heise annonse til toppen av finn.no 26/03-24 (Kr.1 500)
Markedsføring - Finn.no (Kr.1 500)
Markedspakke - Finn.no/Faktura 10361073515 (Kr.1 125)
Markedsføring - Finn.no/Faktura 10361276148 (Kr.1 202)
Markedspakke - Finn.no/Faktura 10361470990 (Kr.1 202)
Totalt kr. (Kr.117 647)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-22-0004

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovgrunnlag
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE nybygg Romerike
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Elvegata 76
For mer om objektet
Elvegata 76

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: