Bilde 1 av Romeriksgata 72 og 74Bilde 2 av Romeriksgata 72 og 74
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Romeriksgata 72 og 74

2003 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 12 990 000 - 12 990 000

Arealer: 202 - 202 m²Antall enheter: 2 (2 solgt)Byggeår: 2024
Stor prosjektert tomannsbolig med hybel* og integrert dobbelgarasje, 3 soverom og 3 bad | Kun 1 igjen!
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 - 3 soverom
Tomt
Fellestomt 780 m²
Oppdragsnummer
127239004
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Velkommen til Romeriksgata 72 og 74!
En fantastisk tomannsbolig under oppføring i det ettertraktede villaområdet Volla i hjertet av Lillestrøm. Med en harmonisk blanding av rolig omgivelse og familievennlige kvaliteter i et samtidig sentralt bomiljø gjør at Volla uten tvil er en av Lillestrøms mest ettertraktede steder å bosette seg.

Tomannsboligen tilbyr kvalitet i enhver detalj, med en moderne og estetisk tiltalende arkitektur som forener glatte flater og store vindusflater i kombinasjon med tradisjonelle trekk som det karakteristiske saltaket og fasaden i tidløst treverk. Boligene er speilet og planløsningen er nøye gjennomtenkt og optimalisert for plass, inkludert en integrert dobbelgarasje med plass til sportsbod. Innvendig leveranse er en hyllest til moderne estetikk og kvalitet. Høydepunkter som trekkes frem er eksempelvis 1-stavs eikeparkett, vedovn og et stilfullt kjøkken fra kvalitetsleverandøren Kvik.

Begge boligene leveres med to inngangspartier, hvorav hovedinngangen har et funksjonelt takoverbygg. Vaskerommet er strategisk plassert i boligenes første etasje og gir muligheten til å skylle av både barn og eventuelle kjæledyr før de går inn i boligen. Tre oppholdsrom, tre bade, ett WC og tre soverom er smart plassert utover de tre etasjene for optimal funksjonalitet. Hovedsoverommet leveres med det lille ekstra, nemlig en egen luksuriøs masteravdeling. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i andre etasje er ikke bare visuelt tiltalende, men også svært praktisk. For barnefamilier vil dette være en god løsning, da kjøkkenet kan brukes til flere funksjoner samtidig, for eksempel å hjelpe barna med lekser mens middagen tilberedes. Boligene leveres med to romslige balkonger, perfekt tilknyttet oppholdsrommene i andre og tredje etasje. Med til sammen ca. 22 kvadratmeter til disposisjon, fungerer balkongene som en naturlig forlengelse av de tilstøtende rommene under sommerhalvåret.

I boligenes første etasje er det lagt til rette for mulighet til praktikantdel via egen inngang. Dette vil kunne bidra til en økt økonomisk trygghet.

Tomannsboligen har en fin plassering på tomten med mulighet for solrike uteplasser. Her er det rikelig med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster.


For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av bolig.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
  • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti
  • Utbygger stiller med garantier i inntil fem år
  • Lavere dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele Kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig
  • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
  • Tidsriktige materialer og høy bo komfort
  • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
  • Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Hovedoppdragsnummer
127-23-9004

Eiendom
Romeriksgata 72 og 74, 2003 Lillestrøm

Matrikkel
Gnr. 83 Bnr. 401 Snr. 1 og 2 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Bolig 1 og 2 er speilet, arealene er tilnærmet identiske.

Bruksareal: 202 kvm.

Følgende rom er inkludert i primærrom:
1.etg. Vindfang inkl. trapperom, Vaskerom, WC, gang, bad og oppholdsrom
2.etg: Stue/kjøkken, Garderoberom, Soverom og Bad.
3.etg: Loftstue inkl. trapperom, bad og 2 soverom.

Sekundærerom:
1.etg: Sportsbod og Garasje
3.etg: Bod og kott

BRA per etasje:
Garasje: 31,3 kvm
1.etg: 43,3kvm
2.etg: 74,3 kvm
3.etg: 44,1 kvm
Sp.Bod: 9,1 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbyggers byggetegninger. Det tas derfor forbehold om eventuelle avvik i oppgitt areal.

Tomt
Eiet tomt med tomteareal på ca. 780 kvm.

Opplyst areal er kun en ca. angivelse da tomten ikke er oppmålt, endelig størrelse kan avvike fra det som er opplyst. Kjøper må som følge av dette akseptere avvik på tomtestørrelsen. Eksakt tomteareal vil først fremkomme etter sammenføying/fradeling og når endelig oppmåling er utført av kommunen.

Ferdigstillelse
Q1 2024

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Selger/Utbygger
Svaabe Eiendom AS v. Leif-Martin Brodahl

Hjemmelshaver
Svaabe Eiendom AS v. Leif-Martin Brodahl

Priser
Prisantydningen pr. bolig er kr. 12 990 000,-.

Fellesutgifter
Ikke fastsatt p.t.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil kommunale avgifter, strøm, villa- og innboforsikring, tv/internett m.v. være faste løpende kostnader.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lillestrøm det første året etter brukstillatelsen foreligger.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt.

Innbyttegaranti
Dersom du kjøper bolig av Svaabe Eiendom AS (SE) kan SE gi deg en innbyttegaranti på din nåværende bolig. Sagt i klartekst betyr det at dersom du ikke har solgt boligen din før du skal overta boligen du har kjøpt av SE, kjøper SE din nåværende bolig, til avtalt pris til avtalt tidspunkt.

Før du kjøper bolig av SE kan du be om en skriftlig bindende innbyttegaranti på din nåværende bolig, som bekrefter hvilken sum du er garantert å få i innbytte dersom du selv ikke har solgt før du overtar ny bolig av Svaabe Eiendom AS.

Det eneste du forplikter deg til er, i samarbeid med SE og eiendomsmegler, og aktivt forsøke å selge nåværende bolig i markedet på vanlig måte. Skulle du derimot ikke lykkes med å få solgt nåværende bolig, kan du med innbyttegarantien i hånd lene deg trygt tilbake, bekymringsløst overta din nye bolig og overlate din gamle bolig til Svaabe Eiendom AS!

Det orienteres om at Megler ikke er part i en eventuell innbyttegaranti. Partene avtaler seg imellom og Megler bistår kun med oppgjør der innbyttegarantien benyttes.

Innhold
Innholdet i boligene følger av leveransebeskrivelsen samt vedlagt romskjema rev. 11.01.2024.

Boder
Begge boligene leveres med sportsbod i garasje samt en innvendig bod i 3. etg.

Parkering
Begge boligene får integrert dobbelgarasje i første etasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tomt
Fellestomt, 780 kvm

Tomten disponeres av seksjonseierne i henhold til seksjonsbegjæring og/eller eierseksjonssameiet sine vedtekter.

Boligen har en arealmessig effektiv plassering på eiendommen. Tomten leveres ferdig opparbeidet med plenareal. Gårdsplassen leveres oppsinglet med tilstrekkelig fremkommelighet med snu- og vendeareal for kjøretøy.

Beliggenhet
Tomannsboligen ligger i et attraktivt villaområde på Volla i Lillestrøm. Området består hovedsakelig av ene- og tomannsboliger og tilbyr vakre tur- og rekreasjonsmuligheter, et mangfoldig utvalg av fasiliteter og tjenester, nærhet til barnehager og skoler, samt gangavstand til offentlig transport. Volla kombinerer fredelige, familievennlige omgivelser med en sentral beliggenhet, og er derfor et av de mest ettertraktede stedene å bosette seg i Lillestrøm.

Servicetilbud
Område har et rikt utvalg av ulike dagligvarebutikker, inkludert Kiwi, Rema 1000, Meny, søndagsåpen Bunnpris og det velkjente Coop Obs som dekker alle behov fra ferske matvarer til sportsutstyr, tekstiler, kjøkkenutstyr, leker, småelektriske apparater og byggematerialer.

For shoppingentusiaster er Lillestrøm et senter for handel og rekreasjon. Utforsk Lillestrøm Torv kjøpesenter og de sjarmerende handlegatene i sentrum som byr på et rikt utvalg av butikker, apotek, Vinmonopolet, kafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus og mye mer. For de som ønsker enda flere shoppingalternativer, er det bare en kort kjøretur til det imponerende Strømmen Storsenter, som huser over 200 butikker og virksomheter.

Skole/barnehage
Området har et rikt utvalg av både barnehager og skoler, noe som legger til rette for gode utdanningsmuligheter. Nærmeste barnehage er Furulund barnehage som ligger ca. 4 minutters gange fra boligen, noe som gir både nærhet og komfort for barn og foreldre. Sølepytten barnehage og Volla barnehage ligger ca. 10-12 minutter fra boligen og gir et godt pedagosik grunnlag for de aller minste. Volla skole er nærmeste barneskole etterfulgt av, Sagdalen skole og Frydenlund skole og ressurssenter. Kjellervolla skole, som dekker 8. til 10. klasse, tilbyr en sømløs overgang til høyere utdanning. Stav skole er et annet alternativ for denne aldersgruppen, og begge skolene gir et bredt spekter av faglige og sosiale muligheter. Det er videregående skoler i både Lillestrøm og Skedsmo.

Offentlig kommunikasjon
Når det gjelder offentlig transport, er Lillestrøm godt betjent med buss- og togforbindelser. Jonas Lies gate bussholdeplass ligger ca. 400m fra boligen og gir tilgang til ruter med destinasjoner som Oslo bussterminal, Sinsen, Nittedal, Lillestrøm Bussterminal og Olavsgaard. Lillestrøm stasjon, som er et knutepunkt for buss- og togtrafikk på Nedre Romerike, er kun 1,1 km unna. Herfra kommer man seg enkelt til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn på rekordtid med ulike linjer, inkludert hurtigtog/flytog, med en reisetid på kun 11-13 minutter. Videre er tilkoblingen til Gardermoen, en stor fordel for de som reiser internasjonalt. Med en reisetid på ca. 28 minutter, gir dette området et flott utgangspunkt for hyppige og bekymringsfrie reiser til og fra flyplassen.

Fritidstilbud
Lillestrøm har blitt hedret som Norges fremste sykkelby i to påfølgende år av Syklistenes Landsforening.  Enten man søker etter en miljøvennlig og praktisk måte å pendle til jobb på eller ønsker å utforske de vakre gang- og sykkelstiene langs Nitelva, inkludert den berømte "Nebben runden," er Lillestrøm stedet å være.

Beliggenheten ved bykjernen gir fantastiske rekreasjonsmuligheter. Her finner man lokale lekeplasser, utegym og tennisbaner, klare for å bli benyttet. Nebbursvollen friluftsbad, områdets mest populære badeanlegg, frister med sine svømmebassenger, vannsklier, sandvolleyballbane, grillområder og en sjarmerende kiosk hvor man kan nyte forfriskninger.

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med denne leveransebeskrivelse samt vedlagt romskjema revidert 11.01.2024.

Tomannsboligen prosjekteres og utføres iht. TEK17.

Etasjeskille / gulv
Gulv i våtrom: Bjelkelag, 150 mm mineralullisolasjon, fuktbestandige gulvplater. Membran, underlagsplate og påstøp med overflate tilpasset forskriftsmessig fall til sluk leveres av Entreprenør
Etasjeskille/ gulv mellom hovedetasje/ underetasje og kjeller: Grunnmurslist, svill, gulvbjelke, 150 mm mineralullisolasjon, 22 mm fuktbestandige gulvplater.
Etasjeskille/ gulv mot loftetasje: Fuktbestandige gulvplater, gulvbjelker, 150 mm mineralullisolasjon.

Yttervegger i tre
Yttervegger i boligrom: 13 mm gipsplater, diffusjonstett plast, 200 mm. bindingsverk, 200 mineralullisolasjon, vindtette plater/ vindsperre, utlekting og utvendig bordkledning. Isolasjonskvalitet og krav om utvendig asfaltplate i henhold til energiberegning.
Yttervegg i våtrom: I yttervegg i våtrom benyttes rupanel som underlag for 12 mm. membranplate.
Utvendige vegger i uisolert bod eller kaldt loft: Bindingsverk, vindtett plate, utlekting og utvendig bordkledning.
Garasjevegg: Vegg mot boligrom i garasje under 50 m2 leveres med 13 mm gipsplate på garasjeside, øvrige vegger leveres isolert og gipset.

Yttertak
Over boligrom: Takverk, mineralullisolasjon i henhold til energiberegning, undertak, krysslekting av selvbærende lekter, og quadro aerodek takplater
Takutstikk og inntrukne partier: Leveres med underkledning. Der det kreves ekstra brannsikring leveres utvendig gips og underkledning.

Balkong
Balkongrekkverk: Leveres glass og stål iht. tegning og tett kledningsrekkverk der det er inntegnet

Himling
I boligrom, kjellerrom, skrå og flat loftshimling og innvendige boder: 13 mm gipsplater lagt på elektrikerlekt.
Garasjehimling: Garasjehimling mot boligrom i garasje under 50 m² leveres med 13 mm gipsplater.
Himling utvendig bod: Ingen leveranse

Dragere
Innvendige limtredragere: Leveres i laminert gran i malingskvalitet.
Utvendige dragere: Leveres laminert eller sammenspikret.
Ståldragere: Ståldragere med opplegg på mur i begge ender, leveres av leverandør og kles inn i boligrom. Øvrige ståldragere leveres av leverandør.

Innvendige vegger
Ikke bærende skillevegger: Bindingsverk, 70 mm mineralullisolasjon, gipsplater på begge sider.
Bærevegger: Bindingsverk, 100 mm mineralullisolasjon, gipsplater på begge sider.
Lydvegg: Dobbelt bindingsverk, 2 x 70 mm mineralullisolasjon, to lag gipsplater på begge sider.
Våtrom: I våtrom benyttes rupanel som underlag for 12 mm. membranplate.

Vinduer
Vinduer leveres fra Natre som er tilsluttet dør - og vinduskontrollen. Utvendig kondens kan forekomme på moderne vinduer med gode isolasjonsegenskaper. Dette er et tegn på at moderne vinduer isolerer godt. Kondensen vil normalt forsvinne i løpet av få timer. Som standard leveres ikke innvendig eller utvendig solavskjerming, da nedkjøling av boligen tidlig vår og sen høst forutsettes å skje ved gjennomlufting. Sikkerhetsglass leveres i henhold til forskriftskrav.
Standard lukkevindu / fastkarmvindu:  Karm og ramme leveres ferdig malt. Krav til U-verdi i henhold til energiberegning. Funksjon i h.t leverandørs spesifikasjon.
Vinduer i garasje og utv.bod Leveres ferdig malt med 2-lags glass.
Overflatefarger er spesifisert i romskjema.

Ytterdører - Garasjeport
Utvendige dører til boligrom leveres fra Swedoor som er tilsluttet dør- og vinduskontrollen. Krav til U-verdi i henhold til energiberegning. Sikkerhetsglass leveres i henhold til forskriftskrav.
Ytterdør leveres som hovedregel med utforing.
Hoveddør: Av typen Swedoor Michigan. Isolert dørblad med beslag, HC-terskel, messingvridere, det leveres sort medYale doormann. Karm leveres ferdig behandlet.
Balkongdør - en eller tofløyet: Levers fra Natre. Isolert dørblad med beslag, HC-terskel, innvendig espagnolett vrider med 3-punkts lukking og beslag for trinnløs luftestilling. Karm leveres ferdig behandlet.
Bi-inngangsdør/ utvendig kjellerdør, utvendig sportsbod/ garasje: Av typen Swedoor Artic Bering. Isolert dørblad med beslag, vrider og sluttstykke. Karm leveres ferdig behandlet.
Garasjeport: sort garasjeport fra Harmonie av typen Helpanel.
Overflatefarger er utover dette spesifisert i romskjema.

Innvendige dører
Innvendige dører:  Leveres av typen Swedoor stable i hvit farge med nødvendige beslag og vrider. Karm leveres ferdig malt håndtak leveres i sort utførelse
Overflatefarger er spesifisert i romskjema.

Listverk / foringer
Gerikter, tak og gulvlister: det leveres listefri overgang mellom tak og vegg, strimlet, sparklet og malt.
Foringer: Til dør og vindu i isolerte trevegger leveres listefritt innvendige dører leveres med listverk

Trapp - loftsluke - inspeksjonsluke
Trapp: Trapp leveres med sorte vanger og fingerskjøtet eiketrinn. . Håndlist mot vegg/ yttervange. Rekkverk og returgelender leveres med runde stålspiler
Inspeksjonsluker: Det leveres 200 x 200 mm luker for branninspeksjon bak knevegger, og ca. 400 x 400 mm fastmontert plate mot kaldt loft.

Kjøkken
Kjøkken  Leveres av fra Kvik iht. egne kjøkkentegninger, se salgsoppgave

Bad
Baderom leveres av kvikk iht. egne baderomstegninger, se salgsoppgave

Garderobe
Illustrert garderobeplassering er kun men som illustrasjon, og leveres ikke av utbygger

Ventilasjon
Klimapakke: for boligen bestående av balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. Det legges opp ventilasjonskanal for kjøkkenventilator iht. kjøkkentegninger.

Brannutstyr
Brannslukningsutstyr/ varsler: Det leveres ett 6 kg`s pulverapparat til hver boenhet. (Seriekoblet røykvarsler med strømtilførsel og batteribackup i henhold til byggeforskriftenes krav leveres av elektriker.

Blikkenslager
Takrenner: Med nedløpsrør leveres i metall. Leveres i sort utførelse.
Beslag / Takhatt: Spillblikk, overgangsbeslag og underbeslag til takhatter. Nødvendige dør - og vindusbeslag i trevegger.

Rør og sanitær
Sanitærinstallasjonen leveres og monteres komplett, fagmessig og etter gjeldende forskrifter. Arbeidet regnes fra innvendig stoppekran og innstøpte vann og avløpsforgreninger i gulv på grunn. Avløpsledninger samt varmt- og kaldtvanns fordelingsledninger fra hovedstoppekran og frem til det enkelte utstyr/ oppstikk, skal monteres i betongplaten og utgjør dermed en del av bunnledningsarbeidet som skal leveres av kjøper. Det tas forbehold om lokale særkrav.
Sanitærutstyr: blir levert i h.t tegning og romskjema
Varmtvannsbereder: Leveres barnesikret mot skolding med blandeventil. 200 l.
Vannmåler: I henhold til kommunale særkrav.

Elektriske installasjoner
Installasjonen utføres fagmessig av autorisert installatør i henhold til gjeldende forskrifter og krav til elektriske installasjoner. Installasjonen utføres som skjult anlegg i boligrom. I skrå og flat loftshimling, på murvegger, på lydvegger, på lydhimling og i boder leveres åpen installasjon.   sikringsskap. Det leveres 3-faset overbelastningsvern og jordfeilautomater på alle kurser. Ved sluttkontroll leverer installatør samsvarserklæring, sikkerhetsvurdering og nødvendig utstyrsdokumentasjon.

Fordelingskurser
Kurssikringene leveres som allpolige automatsikringer med jordfeilautomater. Det leveres overspenningsvern i fordeler.

Elektriske punkt - leveranse
Det leveres komplett ringeanlegg, som består av ringeklokke med innebygget eller separat trafo og ringeknapp. Det leveres komfyrvakt til komfyr. Det leveres seriekoblet røykvarsler med strømtilførsel og batteribackup.
Som elektriske punkt regnes:
  • Lyspunkter
  • Lysbryter
  • Stikkontakter
  • Framlegg for ringeanlegg
  • Framlegg for tilkobling av varmeovner
  • Punkt for komfyr
  • Framlegg for elektriske apparater og utstyr
  • Punkt for fast tilkobling av varmtvannsbereder
  • Framlegg for ventilasjonsanlegg
  • Framlegg for kjøkkenventilator
  • Punkt for uttak på balkong
  • Punkt for utvendig belysning
  • Røranlegg for radio, TV og telefon.

Tekniske anlegg
Fremføring av tekniske anlegg i boligen kan medføre at enkelte kanaler, rør etc. må legges åpent. I boligrom blir disse synlig innkasset. I enkelte rom, så som vaskerom, gang, bad, soverom og lignende, kan himling senkes til lavere høyde enn 2,6 m. Ventilasjonsenhet samt fordelingsenhet for interne vannrør er i hovedsak plassert på vegg i vaskerom. Anleggene kan også være plassert i andre rom avhengig av planløsning. Dersom sanitærutstyr plasseres mot yttervegg, vil rør for vanntilførsel leveres synlige.

Oppvarming
Oppvarming vil være basert på elektriske panelovner, gulvvarme i enkelte rom og vedfyring.

Energimerke
Ved overtakelse blir det utstedt en energiattest som angir energimerket for huset. Denne karakteren bestemmes både av bygningstekniske tiltak og oppvarmingssystemet som velges i boligen

Tilvalg
Kjøper kan kreve endrings- og tilleggsarbeider i tråd med bustadoppføringsloven § 9. Slike endrings-/tilleggsarbeider gir selger rett til å justere vederlag jf. bustadoppføringsloven § 42. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger, mv. jf. bustadoppføringslova § 44.

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette kan sette begrensninger for hvilke endrings- og tilleggsarbeider som kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Partene har avtalt at kjøperen ikke kan kreve endringer som vil endre kjøpesummen med 15 prosent eller mer.

Partene er enige om at alle endringer, tillegg eller tilvalg (heretter benevnt "Endringer") til kontrakten skal skje skriftlig og med kopi til eiendomsmegler, også etter inngåelsen av kjøpekontrakten.

Endringene blir en del av kjøpekontrakten, på samme måte som de opprinnelig avtalte hovedytelsene. Endringer innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet med vedlegg, justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter Endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av eiendommen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til Endringene.

Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for Endringene, til meglers klientkonto. Selgers forpliktelse til å stille garantier etter denne kontrakten og bustadoppføringslova § 47 vil gjelde tilsvarende for Endringene.

Selger kan kreve et påslag for tilvalg hos underleverandører.

Dersom endrings-/tilleggsarbeider eller tilvalg for kjøkkeninnredning, elektriker, rørlegger osv. skal betales mot faktura fra underleverandører direkte til kjøper før overtakelse, er det en forutsetning at beløpet forfaller til betaling etter overtakelse og overskjøting.

Arealangivelser
Det er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Terrenglinjer mot kjeller/grunnmur som er vist på fasadetegninger, er kun orienterende og kan avvike noe fra endelig planeringsnivå.

Detaljprosjektering
Prosjektet er på salgstidspunktet ikke ferdig detaljprosjektert, og opplysninger om prosjektet og boligene er derfor gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, herunder som følge av pålegg fra myndighetene eller tiltak for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Slike endringer gir ikke rett til prisavslag eller andre sanksjoner.

Det må påregnes mindre justeringer av planer, innvending og utvending fargevalg, materialbruk og løsninger. Eksempler på dette er veggtykkelser, sjakter/innpassing for tekniske føringer, mindre justeringer på kjøkkeninnredning, vinduer, dører, bod, justering i garasje og annet. Sjakter og føringer for VVS er ikke endelig inntegnet, og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme. Generelt er himling i bod/entre/hall nedsenket for å skjule tekniske anlegg/føringer. Selger har rett til å bestemme endelig utforming av utomhus-arealer og fellesarealer. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over det som er nevnt ovenfor, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Justeringer som beskrevet over kan også medføre mindre endringer i bygningsmessig bruksareal, uten at dette berettiger endringer av kjøpesum dersom boligene og prosjektets ytre mål er tilsvarende som på salgstidspunktet.

Plantegningene er i skalert målestokk. De må imidlertid ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler. Mindre avvik kan forekomme. Krymping i betong, tre, plater etc. kan medføre riss. Selger er ikke forpliktet til utbedring av slike mangler utover normer/krav etter Norsk Standard NS3420 3. utgave etter NBI-byggdetaljblad "520.008 toleranser, anbefalte toleranser til ferdige overflate for utførelse". Skader som måtte skyldes kjøpers bruk eller manglende vedlikehold vil heller ikke vedrøre selger.

Enkelte illustrasjoner i salgsmateriellet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen. Som eksempel nevnes møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer som for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. Tegninger, tegningsmateriale og 3D-tegninger er kun av illustrativ art, og dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger mm., er det leveransebeskrivelsen og kontrakts tegninger for den aktuelle boligen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. Alle modeller, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. Det kan derfor fremkomme elementer som ikke inngår i leveransen. Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er endelig/ferdig detaljprosjektert. Selger har rett til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer og fellesarealer, herunder, men ikke begrenset til, blant annet materialvalg, plassering av teknisk utstyr. Leveranse av utomhusplan vil bl.a. måtte tilpasses krav og pålegg fra kommunen. Kjøper må påregne at utomhus arealer ikke er ferdigstilt samtidig med boligen.

Selgers forbehold
Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter, uten forutgående varsel når selger finner dette hensiktsmessig.

Kjøper gjøres oppmerksom på at alle skisser, frihånds- og oversiktstegninger i perspektiv, annonser, VR, bilder og planer er foreløpige og utformet for å illustrere prosjektet. Dette materialet vil derfor inneholde detaljer - eksempelvis beplanting, innredning, møbler, omfang av kjøkkeninnredning, tekst og andre ting - som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen, og er ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side.

Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av byggene.

Kjøper er innforstått med og aksepterer de ulemper som naturlig finner sted under gjennomføringen av byggeprosjektet, også etter at innflytting har funnet sted. All ferdsel på byggeplass i anleggsperioden er beheftet med høy risiko og er forbudt. Befaringer avtales på forhånd med byggeleder.

Selger tar forbehold om at det kan forekomme innsekter/smådyr som f.eks. maur og skjegg-/sølvkre i bygget/bygningene. Forekomst av slike innsekter/smådyr gir ikke rett på kompensasjon. 

Salgsdokumentasjonen er utarbeidet på grunnlag av opplysninger mottatt fra det offentlige, selger og selgers leverandører. All dokumentasjon er godkjent av selger.

Selger og megler tar forbehold om trykkfeil i prospekt

Stipulert overtagelse
Forventet overtagelse er Q1 2024.

Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Lillestrøm kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti i hht. Bustadoppføringslova § 47. 

Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart samtidig som boligens drift instruks/ FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt. 

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene.

Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Sameiet
Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie, som reguleres av Eierseksjonsloven, samt vedtekter. Som hovedregel vil den enkeltes sameieeierbrøk fordeles etter bruksareal (BRA) for den enkelte leilighet. Det gjøres oppmerksom på at ingen, verken direkte eller indirekte, kan erverve mer enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. 

Kjøper vil ha rett og plikt til å være medlem av eierseksjonssameiet.

Utkast til vedtekter følger av "Vedtekter for sameiet Romeriksgata 74."  Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Utkastet ligger vedlagt salgsoppgaen.

Dyrehold er tillatt. Sameiet kan likevel forby dyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold, kan brukeren av seksjonen likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Seksjonering kan ta noe tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen og vil muligens først være klar en tid etter overtakelse. Kontakt megler for nærmere opplysninger dersom boligen eventuelt skal selges før seksjonering er gjennomført. Selger står fritt til å endre seksjonsnummer i prosjekteringsprosessen

Forretningsfører
Det vil ikke bli etablert avtale med forretningsfører for dette sameie. Videre er det ikke utarbeidet eget budsjett på vegne av sameiet

Det tas forbehold om oppgitte arealer, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget.

Stipulering av budsjett samt stifting av sameiet anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse / ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven.

Forsikring
Selger har forsikret eiendommen i byggeperioden.

Etter overtakelsen er kjøper selv ansvarlig for å tegne bygningsforsikring og evt. innboforsikring.

Kjøper står selv ansvarlig for å tegne egen innboforsikring.

Utleie
Boligen har bare én boenhet og ingen separat godkjent utleiedel, men leveres med mulighet for praktikantdel i 1.etg.

Boenhetene kan leies ut med de eventuelle begrensninger som følger av sameieforholdet/sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseieren disponerer for øvrig fritt over egen bolig jf. eierseksjonsloven § 24.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

GRUNNDATA

1957/3034-1/8 registrering av grunn tinglyst
Tinglyst 15.07.1957
Denne matrikkelenhet opprettet fra:knr:3030 gnr:83 bnr:39

1968/100364-1/8 registrering av grunn tinglyst
Tinglyst 01.02.1968
Utskilt fra denne matrikkelenhet:knr:0231 gnr:83 bnr:499
Eiendommen er gategrunn

2020/967270-1/200 omnummerering ved kommuneendring tinglyst
Tinglyst 01.01.2020 00:00

2023/1042460-1/200 seksjonering tinglyst
Tinglyst 25.09.2023 21:00
Snr: 1
Formål: bolig
Tilleggsdel: bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/2
Snr: 2
Formål: bolig
Tilleggsdel: bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/2

Tinglysing
Det forutsettes av boligen skal overskjøtes til kjøper, og tinglyses på kjøper som ny eier.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Reguleringsplanen for området er midlertidig opphevet, men området er avsatt til boligformål iht. kommuneplanen.

Temakart
Kommunens temakart for marin leire viser muligheten for marin leire.
Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire.

Eiendommen ligger i et område under marin grense.

Reguleringsplan med bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av selger. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før boligen er klar til overtakelse og det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid.

Fellesutgifter
Det er per dags dato ingen månedlige felleskostnader, men det vil kunne påløpe.

Felleskostnader er alle kostnader ved eiendommens drift som ikke er knyttet til den enkelte seksjon, så som felles kjøreareal, felles ledninger ol. I felleskostnadene inngår også ev. kostnader knyttet til velforening, veilag ol. Felleskostnadene fordeles med ½ på hver av sameierne. For sameiernes felles ansvar og forpliktelser overfor utenforstående hefter den enkelte sameier også med ½ på hver.

Eiendomsskatt
Fritak fra eiendomsskatt gjelder året etter brukstillatelsen foreligger.

Lillestrøm kommune har eiendomsskatt på 2 promille. Skattetaksten beregnes fra eiendomsskattetaksten minus 20% forsiktighetsmargin, minus bunnfradraget på kr. 1 800 000,-. Nye boliger skal ikke betale eiendomsskatt de første tre årene. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

Se Lillestrøm kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt. https://dialog.lillestrom.kommune.no/Search/PropertyTax

Formuesverdi
Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon.

Oppdragsnummer
127-23-9004

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedsføring finn.no - Prosjektannonse 30 dager (Kr.2 502)
Markedsføring finn.no - Prosjektannonse 30 dager (Kr.2 502)
Markedsføring finn.no - Prosjektannonse 30 dager (Kr.2 502)
Totalt kr. (Kr.7 506)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Prisantydning og omkostninger
kr 12 990 000,- (Fastpris) Omkostninger: kr 200,- (Pantattest kjøper) kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) kr 125 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 5 000 000,-)) -------------------------------------------------------- kr 126 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning) -------------------------------------------------------- kr 13 116 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
- Tinglysningsgebyr skjøte kr 585
- Tinglysningsgebyr pr. pantobligasjon med attest kr 585

Dersom det benyttes elektronisk tinglysing, utgjør tinglysingsgebyr for skjøte og pantedokumenter kr 540

Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av endringer i de offentlige gebyrene eller tomteverdien før overtakelsen. Den eventuelle merutgift som følge av forhøyet tinglysningsgebyr og/eller dokumentavgift vil bli belastet kjøper.

Betalingsbetingelser
Kjøper skal innbetale forskudd stort kr. 10% av det avtale vederlaget ved kontraktinngåelse. Forskudd må være fri egenkapital, så det kan ikke være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at eiendomsmegler ikke kan disponere over beløpet til fordel for eller på vegne av selger.

Før slik innbetaling foretas skal selger stille entreprenørgaranti i hht. Bustadoppføringsloven § 12. Eiendomsmegler besitter alle kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke foreta utbetaling til selger/på selgers vegne før overskjøting av boligen, med mindre selger stiller garanti i hht. Bustadoppføringsloven § 47.

Resterende del av kjøpesum, samt omkostninger skal betales 5 dager innen overtakelsesdato. Ved eventuelt forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100

Skjøte vil ikke bli tinglyst før fullt oppgjør er innbetalt eiendomsmeglers konto, og midlertidig brukstillatelse/ferdigattest er utstedt av kommunen. Som hovedregel skal signert overtakelsesprotokoll foreligge før skjøtet vil bli tinglyst.

Der kjøper er å anses som næringsdrivende er utbygger ikke forpliktet til å stille entreprenør- og/eller forskuddsgaranti i henhold til bustadoppføringsloven. Utbygger forbeholder seg likevel rett til å kreve forskuddsbetaling.

Garantier
Utbygger plikter å stille garanti etter §12 i bustadoppføringslova straks etter at avtale er inngått. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse, og garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse.

Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Budgivning
Faste priser.

Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel.

Avtalebetingelser
Boligene selges i henhold til bestemmelsene i Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997 nr.43. I tillegg gjelder lov om eierseksjon (eierseksjonsloven) av 12. april 2020 nr. 65.

Bustadoppføringsloven kommer ikke til anvendelse der kjøper anses for å gjøre avtalen som ledd i næringsvirksomhet/investor, eller når boligene er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som utgangspunkt reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. Juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringsloven, men kan i så fall velge å fravike blant annet bestemmelser om garantistillelse mm.. Dersom en nyoppført bolig selges til forbruker innen 6 mnd. etter ferdigstillelse, skal selger stille garanti i tråd med reglene i avhendingsloven § 2-11.

Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller godta ethvert kjøpstilbud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldene lovgivning til enhver tid til anvendelse. Kjøper er innforstått med at selger kan kreve fremlagt forpliktende finansieringsbevis for hele kjøpesummen når avtale om kjøp inngås iht. Bustadoppføringslovas § 46, 2. ledd, og at disse opplysningene kan bli videreformidlet til utbyggers byggelånsbank. Bindende avtale er inngått når kjøpers tilbud er bekreftet akseptert av selger og/eller eiendomsmegler. Dersom kjøper ikke overholder sine forpliktelser, og det foreligger et vesentlig mislighold vil selger kunne heve avtalen og gjennomføre dekningssalg. Kjøper er ansvarlig for økonomisk tap, herunder kostnader til dekningssalg, som misligholdet påfører selger. Interessenter og kjøper godtar at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen.

I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjonen (transport av kontrakt) eller overdragelse av boligen før ferdigstillelse /overtakelse forutsetter samtykke fra selger. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke.

Ved utbyggers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr til selger/utbygger på kr 45.000,- inkl. mva. I tillegg kommer administrasjons kostnad på kr. 20.000,-. Kjøper må selv bekoste eiendomsmegler for selve salget.

Selger/eiendomsmegler har opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten megler/ selgers samtykke.

Det opplyses om at dersom boligen er kjøpt av profesjonell/ investor med hensikt om ikke å overta eller bebo denne, herunder som et videresalgsobjekt, vil videresalg av boligen mens den er under oppføring reguleres av Bustadoppføringslova. Videreselger vil ha et selvstendig oppfyllelsesansvar etter Bustadoppføringslova, noe som også medfører full garantistillelse.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Romeriksgata 72 og 74
For mer om objektet
Romeriksgata 72 og 74

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: