Bilde 1 av Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47Bilde 2 av Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47
Digital salgsoppgave
Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 3 220 000

Omkostninger: kr 81 700Totalpris: kr 3 301 700
Helt ny 1 roms selveier- Kr. 0,- forskudd- Hvitevarer medfølger- Sentral beliggenhet- O.t aug. 24 - Perfekt 1. gangskjøp
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
37 m²
Bruksareal (BRA)
37 m²
Fellesutgifter
kr 2 472 / Mnd
Prisantydning
kr 3 220 000
Omkostninger
kr 81 700
Totalpris
kr 3 301 700
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
77230150
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 3 220 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 220 000,-)kr 80 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 3 301 700
Eiendom
Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47, 1473 LØRENSKOG, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 3 og Gnr. 102 Bnr. 399 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse er stipulert av utbygger til juli/ august 2024.

Selger av kontrakt (Kjøper 1) må overta boligen fra utbygger før Kjøper 2 kan overta. Dette skjer i utgangspkt. samme dag.

Selger/Utbygger
Utbygger: Rolvsrud Idrettspark AS, Org.nr. 991042032.

Eier av kontrakt: Thuy Van Thi Vo og Duy Quang Nguyen.

Hjemmelshaver
Rolvsrud Idrettspark AS

Arealer
Totalt BRA 40 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 37 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2,50 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 4,80 kvm

Areal
Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 37 kvm, BRA-i: 37 kvm , BRA-e: 2,50 kvm , TBA: 4,80 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Tomt
Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 102 Bnr. 3 og 399 i Lørenskog kommune. Endelig gnr/bnr er ikke fastsatt. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets/Borettslagets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 220 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 220 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 301 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Kr.2 472,- pr.mnd. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kun er stipulert av utbygger. Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilket budsjett som fastsettes av sameiemøte. Varmtvann forbruk og oppvarming leses av via måler. Kommunale avg. kommer ev. i tillegg.

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler. Dette vil være vedlegg til kontrakt. Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet. Kostnader til drift av realsameienes fellesareal og parkeringskjeller belastes i tillegg via sameiets felleskostnader.

Ved overtakelse vil det bli innkrevd tre ganger månedlig felleskostnad som oppstartkapital til Sameiet i tillegg til et etableringsgebyr pålydende kr. 1.350,- pr. seksjon.

Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader, stiftelsesomkostninger og startkapital på usolgte enheter.

Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall eierseksjoner, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget.

Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre boligselskapet andre eller større kostnader. Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i boligselskapet.

Stipulering av budsjett samt stifting av sameiet anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven.

Kommunale avgifter
Disse er ikke fastsatt da boligene ikke er bygget. Lørenskog kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. ev. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil enten inkl. i felleskostnadene eller faktureres direkte hver enkelt eier. Dette er ikke avklart p.t.

Beskrivelse
Velkommen til Rolvsrud Arena!

Nå får du muligheten til å kjøpe en splitter ny 1 roms med god standard. Det blir anlagt en platting på ca. 4,8 kvm. utenfor stuen. Perfekt førstegangskjøp eller som utleiebolig.

Overtagelse er av utbygger stipulert til juli/ august 2024.

Prosjektet Rolvsrud Arena består av  289 nye leiligheter midt i hjertet av Lørenskog. Omkranset av idrettsparken bor du med et bredt aktivitetstilbud rett på utsiden av døra, noe som skaper et energisk nabolag. Med Lørenskog sentrum som nabo har du også nærhet til alt du trenger.

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det følger ikke med parkeringsplass til leiligheten.

Det vil bli etablert felles kjeller- og sokkeletasjer med arealer for tekniske rom, parkeringsplasser, sykkelparkering og boder. Naboeiendommer innenfor reguleringsplanen vil få rettighet til adkomst og påkobling til teknisk infrastruktur (søppelsug, varmesentral, vann og avløp, etc.).

Kommunale parkeringsplasser
I underetasjen etableres det 40 kommunale parkeringsplasser, gjesteplasser for boligene og plasser til næring. Underetasjen vil være allment tilgjengelig og deler adkomsten med det private anlegget, men holdes ellers mest mulig adskilt fra anlegget til beboere.

Beliggenhet
Beliggende på Skårer ved Rolvsrud stadion midt i Lørenskog kommune i det som nå utvikles som komunens "by"-sentrum. Her er det gang-/ sykkelavstand til alt Lørenskog har å by på av fasiliteter

I fylket Akershus finner du en kommune som strekker seg nordover til Lillestrøm og sørover mot Enebakk, med ett bein i storbyen og det andre i vakker og vernet natur. Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av bygleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Oslo Lufthavn Gardermoen en kort tur nordover! Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka. I Lørenskog slipper du med andre ord å velge mellom action og ro. Visjonen om fremtidens urbane Lørenskog bærer bud om et enda mer mangfoldig tilbud

Bebyggelse
Det er planlagt totalt ca. 289 leiligheter fordelt på 5 bygg, og felles kjeller- og sokkeletasje for parkering. Prosjektet Rolvsrud Arena vil bli organisert som et eller flere seksjonssameier. Deler av prosjektet vil også bli organisert som borettslag.

Tomt
Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 102 Bnr. 3 og 399 i Lørenskog kommune. Endelig gnr/bnr er ikke fastsatt. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets/ Borettslagets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før
overtagelse.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Bygningen utføres med bærekonstruksjon hovedsakelig i betong, med enkelte vegger med stålsøyler og dragere. Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig. Fasadene utformes med en kombinasjon av teglstein, panel og beslag i henhold til arkitektens endelige anvisninger.

Balkongrekkverk utføres i glass og stål. Innvendige vegger av gips eller betong. Det vil normalt oppstå små riss ved materialoverganger mellom tak/vegg eller vegg/vegg pga. akklimatisering av materialer. Sprekker over 1 mm i overgang mellom tak/vegg og vegg/vegg utbedres på 1-årsbefaring.

Endelig utforming av tekniske sjakter må avvente detaljprosjekteringen og det kan derfor forekomme endringer av plassering, lengde og/eller bredde på disse. Videre kan vindus- og terrasse/balkongutforming og plassering for den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. arkitektoniske utformingen av bygningene og deres omgivelser. Toleransekrav for utførelse er iht. gjeldende NS3420.

Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv av trykkimpregnert trebord. Det etableres skille mellom sammenhengende balkonger/terrasser i hensiktsmessig høyde. Leiligheter med markterrasse leveres uten rekkverk. Leiligheter med balkong leveres med rekkverk i glass og metall. Leiligheter med takterrasse leveres med glassrekkverk på parapet/gesims. Alle balkonger/terrasser vil ha utelampe og strømuttak.

Balkonger og terrasser er utendørskonstruksjoner og det må påregnes vann på overflatene ved regnvær.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon i hver leilighet med desentralisert ventilasjonsaggregat plassert i leiligheten. Aggregat plasseres over himling i entre/bod/gang.

Vannfordelerskap
Det vil bli et eget vannfordelerskap for rør-i-rør system og vannbåren varme plassert innfelt i vegg med luke for inspeksjon og avlesning av målere. Plassering vil gjøres så lite sjenerende som mulig, men må samtidig være lett tilgjengelig for avstengning av vann dersom en lekkasje skulle oppstå.

Elektrisk anlegg
Anlegget installeres i henhold til offentlige myndigheters forskriftskrav- NEK 400. Det innebærer blant annet at det monteres komfyrvakt på kjøkken, alle kontaktpunkter er jordet. Fortrinnsvis benyttes skjult anlegg, men åpent anlegg må påregnes i spesielle tilfeller. Det benyttes kun automatsikringer. Antall elektriske punkt i leiligheten er i henhold til NEK 400. Elektriske punkt fremkommer av egen elektrotegning som utleveres i forbindelse med tilvalgsprosessen. I forbindelse med tilvalg vil det være mulig å bestille flere elektropunkter.

Oppvarming/ energi
Det leveres vannbåren varme i gulv i entre, bad, kjøkken og stue. Vannbåren varme i soverom og garderoberom er tilgjengelig som tilvalg. Energi til produksjon av varmtvann og oppvarming av leilighetene leveres fra fjernvarme. Det monteres måler i hver leilighet som måler forbruket av varmtvann til forbruk og oppvarming.

Data/ TV
Det legges fiber for TV-signaler og internett frem til eget svakstrømskap i hver leilighet. Dette skapet plasseres et hensiktsmessig sted i leiligheten hvor det er tilgjengelig. Utbygger inngår avtale med en leverandør for TV og data. Ett punkt for TV og data leveres i stuen, øvrige tilkoblingspunkter for TV og data er tilgjengelig som tilvalg. Fast telefonlinje eller analog linje for fax leveres ikke.

Brannvern
Det leveres røykvarslingsanlegg og slukkeløsning i form av brannslange eller brannslukningsapparat. Alle boligetasjer blir sprinklet, det medfører et eller flere sprinkelpunkter per rom plassert i himling eller innkassinger. 

Ovennevnte er hentet fra utbyggers salgsoppgave:
file://n10os2cfi006/138909$/TC/Users/138909jael/Downloads/Prospekt%20Del%20B%20-%20Hus%201.pdf

Primærrom
Primærrom: 36 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre, bad, kjøkken/stue.

Bruksareal
Bruksareal: 37 kvm

Boder
1 sportsbod plassert i kjeller/ garasjeanlegget medfølger.

Leveransebeskrivelse
Rolvsrud Arena består 289 leiligheter fordelt på 5 hus og 2 byggetrinn. I tillegg etableres det sokkeletasjer og en kjelleretasje med næring, parkering, boder og tekniske rom. Byggetrinn 1 består av hus 1 med 95 leiligheter. Boligene i hus 1 vil bli organisert som et sameie.

Gulv:
1-stav lys hvitpigmentert eikeparkett. Fotlister og dørterskler til innerdører leveres i lys hvitpigmentert eik. Vannbåren gulvvarme.

Vegger:
Sparklet og malte vegger i glans 05.  Alle 1- og 2-roms leiligheter males i NCS S 0500 N.

Tak:
Nedsenket himling, takhøyde minimum 220 cm. Hvitmalt overflate i NCS S 0500 N i glans 05. Hvite LED-spotter i tak med dimmer Polarhvit.

Kjøkken:
Kjøkken fra HTH modell One er fremstilt av en 19 mm plate som er belagt med melamin i en grå utførelse med mørkgrå, laminat benkeplate. Takhøye overskap 228 cm med toppforing til tak. Skuffer med demping. Selger har gjort tilvalg i form av en hvitevarepakke bestående av komfyr, koketopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin (45 cm) er inkludert. Slimline ventilator i stålfarge med integrert komfyrvakt. Moderne nedfelt sort komposittvask. Belysning under overskap integrert i gripelist fra HTH.

1-greps kjøkkenbatteri med høy tut, type Tapwell EVO184, i krom overflate. Innvendige dører leveres hvitmalte av type Swedoor Easy, i NCS S 0500 N. Separat 25A kurs til induksjonstopp. Stikkontakter og brytere leveres i farge Polarhvit, og plasseres iht. forskrifter i NEK400.

Bad:
Gulv - Alle 1- og 2-roms leiligheter leveres med 30x30 cm flis i farge Sand. 5x5 cm i nedsenket dusjsone (ca. 1 flistykkelse).
Vegger - Alle 1- og 2-roms leiligheter leveres med 30x60 cm flis i hvit matt farge.
Tak - Nedsenket himling, takhøyde minimum 220 cm. Farge NCS S 0500 N. Hvite LED-spotter i tak med dimmer Polarhvit.
Badets servantskap leveres av HTH i hvit overtlate og har to skuffer med sorte, matte nåndtak.
Sluk leveres i krom/stål farge. Vannbåren gulvvarme.

Markterrasse
Impregnert tregulv. Rekkverk på balkong i glass og metall. På markterrasser leveres ikke rekkverk. Skillevegger mot nabo i glass, tre eller perforert metall.

Innredning:
Ytterdør med FG-godkjent sikkerhetslås. Kikkehull. Dørblad leveres hvitmalt NCS S 0500N på innside av leilighet. Det leveres ikke garderobeskap, men avsatt plass iht. salgstegning.

Se Utbyggers salgsoppgave:
file://n10os2cfi006/138909$/TC/Users/138909jael/Downloads/Prospekt%20Del%20B%20-%20Hus%201.pdf

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Boder
Det leveres én sportsbod i kjeller på minimum 2,5 kvm for leiligheter inntil 50 kvm. Sportsbod leveres med gittervegger mot evt. sideboder, og tett
felt med netting fra 2,2 meter opp til himling mot korridor.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen og området er regulert. Reguleringsplan er godkjent 19.06.2019.

Servitutter / Rettigheter
Det er pr. d.d. tinglyst følgende heftelser/ servitutter som kan følge eiendommen:
1870/13-1/8 UTSKIFTING
12.11.1870

1916/105-1/8 BESTEMMELSE OM VEG
02.06.1916
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:102 Bnr:9

Bestemmelse om vannrett
1922/234-1/8SKJØNN
05.07.1922

Elektriske kraftlinjer
1922/232-1/8 BESTEMMELSE OM VEG
04.08.1922
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:102 Bnr:14

1922/233-1/8BESTEMMELSE OM VEG
20.09.1922
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:102 Bnr:13

1957/5780-2/8 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
28.12.1957
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0230-102/115
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1964/309-1/8 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
29.01.1964
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:124
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:125
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:126
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1969/1701-1/8 ERKLÆRING/AVTALE
30.04.1969
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1970/6711-1/8BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
23.12.1970
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
1982/3910-1/8 ERKLÆRING/AVTALE
14.06.1982
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet
forlanger det
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2007/972491-1/200ERKLÆRING/AVTALE
27.11.2007
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspent kabelanlegg som
erstatter eksisterende luftkabling (stedsvarig rett)
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2010/268952-1/200ERKLÆRING/AVTALE
15.04.2010
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspent
kabelanlegg og høyspent kabelanlegg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Sameiet har lovpålagt panterett (legalpant) til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Legalpant har førsteprioritet i eierseksjonene og tinglyses ikke.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan selger tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn.

Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3.mann. Kopi av grunnbokutskrift og servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Servitutter som ikke skal gjelde den nye eiendommen vil bli forsøkt slettet.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/ avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

Sameiet
Utbyggingen vil ved ferdigstillelse bli organisert som flere eierseksjonssameie(r) og borettslag. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes i forbindelse med seksjonering. Endelig organisering er under utarbeidelse.

Hus 1 organiseres som et sameie. Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/takterrasse eller privat uteareal for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Utbygger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Stipulert overtagelse
Det er stipulert overtagelse i juli/ august 2024.

Kjøper 1 må først overta boligen, deretter kan Kjøper 2 overta boligen. Dette skjer samme dag.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Utleie
Leilighetene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge eller leie ut sine seksjoner. Et hvert salg eller bortleie av seksjoner skal meddeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/ leietaker.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Annet
Alle nye boliger skal energimerkes. Energimerking utføres av opprinnelig utbygger. Energimerkingen må foreligge for å få utstedt ferdigattest.

Øvrige fellesarealer
Ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Det vil bli etablert arealer for sykkelparkering både utomhus, innendørs i første etasje og i parkeringsområdet.

Utomhusareal
Fellesarealer utomhus overskjøtes med ideell andel til alle sameier/borettslag som skal ha rettigheter. Gjennom utomhussameiet er man pliktig til å vedstå seg og respektere realsameiets rettigheter og plikter. Sameiet vil ha eget budsjett og vedtekter.

Fellesarealer skal være åpne for allmenn ferdsel og det vil bli tinglyst rettighet som regulerer dette.

Kostnadene ved forvaltning av utomhussameie vil bli belastet via boligsameiets felleskostnader. Dokumentavgift for ideell andel av felles utomhusareal er inkludert i kjøpesummen/tomteverdien for boligen. Det er selgers ansvar å gjennomføre overskjøtingen. Overskjøting av realandel til sameiet fellesareal vil ikke skje før alle boliger som skal ha rettighet er ferdigstilt. Kjøper kan ikke motsette seg overtakelse eller holde tilbake kjøpesum selv om overskjøting ikke er foretatt. Utomhus og fellesareal anses som overtatt selv om hjemmel til realandel ikke er overskjøtet. Dette innebærer at utbygger forbeholder seg retten til å foreta en pro contra-avregning for påløpte kostnader herunder offentlig gebyr, avgifter og eiendomsskatt.

Støyskjerm
I tilknytning til prosjektet etableres det en støyskjerm langs Nordliveien og Garchinggata. Det skal tinglyses en heftelse på prosjektets eiendom om at sameiet er ansvarlig for vedlikehold av støyskjermen på begge sider av skjermen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 220 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 220 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 301 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Ingen forskuddsbetaling.

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Alle opplysninger er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Utbygger og selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering.

Tegninger og perspektiv er kun ment som en illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige innvendige og forhold. Mindre justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger/planskisser/illustrasjoner, er det endelige leveransebeskrivelse som gjelder. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Utbygger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreslege (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.

Tilvalg
Grunnet fremdriften i prosjektet er det ikke lenger mulig å gjøre tilvalg.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Utbygger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen i våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Ta kontakt dersom du har behov for bistand i forbindelse med budgiving.

Lovgrunnlag
Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

RESALG AV BOLIG UNDER OPPFØRING:
Kjøper 1 har inngått avtale med Utbygger om kjøp av ny eierseksjon i sameie på eiet grunn. Eiendommen vil tildeles seksjonsnummer og sameiet vil bli etablert før ferdigstillelse. I dette tilfellet må kjøper 1 overta boligen fra utbygger da det er mindre enn 60 dager til ferdigstillelse/overtagelse. Skjøtet vil bli overskjøtet på kjøper 1. Ny eier må deretter tinglyses på nytt, og ny eier må derfor betale full dokumentavg.

Ny kjøper (Kjøper 2) er gjort kjent med at seksjonen er under oppføring, og tidligere er solgt fra Utbygger til Kjøper 1 i følge signert kontrakt.

Utbygger er Rolvsrud Idrettspark AS, Org.nr. 991042032.

Ny kjøper (Kjøper 2) er kjent med at utbygger forholder seg til Kjøper 1, og at Kjøper 1 er ansvarlig for å bringe all informasjon videre til Kjøper 2.

Kjøper 1 og Kjøper 2 har begge rett til/ krav på ettårsbefaring av boligen.

Kjøper 2 får et kontraktsforhold med Kjøper 1, og ikke med Utbygger. Kjøper 1 står fullt ut ansvarlig for å oppfylle alle sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakten inngått med Utbygger helt frem til overtagelse av boligen

Oppdragsnummer
77-23-0150

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud

Saksbehandlere
Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47
For mer om objektet
Triaden/ Rolvsrud Arena - Idrettsgata 47

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: