Bilde 1 av Aamodtterrassen 37Bilde 2 av Aamodtterrassen 37
Digital salgsoppgave
Aamodtterrassen 37

2008 Fjerdingby • Rælingen kommune

Prisantydning

kr 12 450 000

Omkostninger: kr 312 450Totalpris: kr 12 762 450
MARIKOLLEN - Prosjektert enebolig med høy standard - Hybel - 4 sov - 3 stuer - 4 bad - Attraktiv beliggenhet -
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
309 m²
Prisantydning
kr 12 450 000
Omkostninger
kr 312 450
Totalpris
kr 12 762 450
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt 579 m²
Oppdragsnummer
127230043
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Lasse
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan
Prisantydningkr 12 450 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 450 000,-)kr 311 250,-
  
Totalpris kr 12 762 450
Velkommen til Aamodtterrassen 37!
I Aamodtterrassen 37 selges nå en prosjektert enebolig som bygges av anerkjente 3-T Bygg AS. Boligen innehar en høy standard på materialer og innredninger, og vil kunne oppnå energikarakter A eller B for mulighetene for grønt boliglån. Det leveres vannbåren gulvvarme i de fleste rom som styres via en Alfasentral, lekkert kjøkken fra KEO og fire herlige bad med norskproduserte innredninger fra Linn Bad.

Det er gode muligheter for individuelle tilpasninger og tilvalg for den som måtte ønske å sette sitt personlige preg på boligen. Det er muligheter for hybel/praktikantdel som vil være perfekt for tenåringen, øvrige familiemedlemmer eller for kortidsutleie.

Det er gangavstand til skoler i alle trinn og aktiviteter som måtte favne de fleste. På Marikollen er det bygget et flott torg som innehar de fleste nødvendige servicefasiliteter, en flott alpinbakke og oppvarmet kunstgressbane slik at fotballen kan sparkes året rundt.

Kort fortalt
- Prosjektert familiebolig på 309 kvm BRA
- Tomten leveres med ferdigplen
- Gode muligheter for tilvalg og individuell tilpasning av bolig
- Vannbåren gulvvarme i nesten hele boligen
- Alfasentral som forvarmer kaldtvann inn i varmtvannsbereder - "dusj evig uten at vannet blir kaldt"
- Klargjort for oppkobling av varmepumpe Luft-Vann
- Flott kjøkkeninnredning fra KEO med hvitevarer inkludert
- Bad med norskproduserte innredninger fra Linn Bad
- Energieffekti bolig med snitt U-verdi på 0,78
- Energikarakter A eller B med mulighet for grønt boliglån med lavere boliglånsrente
- Vedlikeholdsvennlige materialer utvendig og innvendig
- Mange års garanti og reklamasjonsfrist
- Nytt, ubebodd - flytt rett inn!

Dokumentavgift
Ettersom deler av den gjenværende grunnmuren blir gjenbrukt, vil det som utgangspunkt betales dokumentavgift av hele kjøpesummen. Eiendomsmegler vil i forbindelse med overskjøting av eiendommen bistå og søke Kartverket om at det innbetales dokumentavgift av tomteverdi. Full dokumentavgift innbetales til overtagelse, og så vil eventuell differanse mellom full dokumentavgift og dokumentavgift av tomteverdi (kr. 4 500 000,-) tilbakeføres ved godkjennelse fra Kartverket.

Eiendom
Aamodtterrassen 37, 2008 Fjerdingby

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 71 i Rælingen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Det legges opp til en byggetid på rundt 6 måneder. Av telehensyn er det antatt en byggestart i mmars-april 2024 med ferdigstillelse i 4. kvartal 2024.

Selger
Selger: Flateby Eiendom AS
Utførende: 3-T Bygg AS

Areal
Bruksareal: 309 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra godkjent rammetillatelse Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt på 579 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 311 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 312 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 762 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt for private husholdninger i Rælingen kommune for inneværende år.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene fastsettes først når boligen er ferdigstilt. Basert på erfaringstall stipuleres de årlige kommunale avgiftene til å ligge på kr. 20-25 000,-. Avgiftene vil kunne variere med blant annet forbruk.

Standard - Leveransebeskrivelse
Det henvises til vedlagt leveransebeskrivelse for beskrivelse av de enkelte elementer i leveransen.

Kjøkkeninnredning leveres av KEO med hvitevarer inkludert. Det vil være mulig å gjøre tilvalg og endringer av kjøkken individuelt etter kjøpers ønske og utover det som er inkludert.

Baderomsinnredninger leveres av Linn Bad (norskproduserte møbler). Også her vil det være mulig for kjøper å velge innredninger utover det som er standard samt påvirke farge- og flisvalg.

Byggemåte
Bygningen er fundamentert til faste masser. Den eksisterende grunnmuren på eiendommen i dag gjenbrukes og utvides der det er behov for det. Yttervegger utføres i trebindingsverk med totalt 250mm isolasjon. Innervegger i trebindingsverk som isoleres 70-100mm. Etasjeskillere i 300mm K-bjelker og med påstøp for varerør til vannvarme. Tak utføres som saltakkonstruksjon, utvendig tekket med sort takstein. Vinduer med 3-lags glass og en snitt U-verdi på 0,78.

Elektrisk
Elektrisk leveranse utføres iht. NEK 400. Det vil bli komplett anlegg for distribusjon av data/TV til flere rom med eget dataskap. Det legges opp strøm og dimensjoneres kurs til en eventuell elbillader (ladeboks er tilvalg).

Oppvarming - Teknisk
Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje, hele 2. etasje og i bad og kjellerstue i underetasjen. Vannvarmen styres av en Alfasentral som forvarmer kaldtvann inn i varmtvannsbereder. Det  er mulig å koble Alfasentralen mot en varmepumpe for ekstra energivennlig løsning.

Pipe og peis kan leveres som tilvalg. Sentralstøvsuger fra Villavent, modell C3 med totalt tre uttak. Balansert ventilasjon fra Villavent, type SAVE VTR 500 Aggregat.

Areal
Bruksareal (BRA): 309 kvm

Boligen har følgende planløsning:
Underetasje: Trapperom/gang, bad, kjellerstue med mulighet for hybelkjøkken og bod
1. etasje: Entré/gang/trapperom, bod, bad, stue og kjøkken
2. etasje: Trapperom, to bad, fire stuer og loftstue

Arealene er hentet fra godkjent byggesøknad og er ikke kontrollert i ettertid. Det tas forbehold om mindre endringer i arealet.

Parkering
Det er rikelig med biloppstillingsplasser på egen tomt og i integrert dobbelgarasje på 40 kvm.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde like ved Marikollen i Rælingen kommune. Området er barnevennlig med lite trafikk og har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kun 7-10 min til Lillestrøm og Strømmen med alle bymessige fasiliteter. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Rælingsåsen. Her finner du flere lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Marikollen idrettspark ligger like i nærheten, og her er det hopp- og alpinbakke, skøytebane og en romslig kafeteria/varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet skilek- og akeområde for de aller minste.

En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad - Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Sykler du den andre veien kommer du til Myrdammen, Rælingens flotteste badevann. Her er det toalett, flytebrygge, flere benker og bålplasser, samt store plenområder for lek og moro.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm sentrum og Strømmen Storsenter, samt Metro og Triaden på Lørenskog godt innen rekkevidde.

Skoler og barnehage
Eiendommen har gangavstand til Fjerdingby skole (1.-7. trinn). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til  og Marikollen ungdomsskole (8.-10. trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Rælingen videregående skole som ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort vei og gode bussforbindelser til både Lørenskog videregående skole, Mailand videregående skole, Skedsmo videregående skole og Lillestrøm videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Det er godt med bussforbindelser i området med ruter til blant annet Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog. Fra Lillestrøm går det direktetog til Oslo S. og Gardermoen.

Bebyggelse
Området består hovedsaklig av frittliggende småhusbebyggelse.

Tomt
Eiendommen er en eiet tomt på 579 kvm. Tomten vil opparbeides med ferdigplen og gruset gårdsplass. Gårdsplassen kan asfalteres eller belegges med belegningsstein som tilvalg.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Området er avsatt til boligformål i kommuneplan. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i nærheten av Marikollen som er og har vært under stor utvikling de senere årene.

Stipulert overtagelse
Dersom handel kommer i stand innen 30. september vil man kunne starte med grunnarbeider på denne siden av året. Ferdigstillelse vil derfor kunne forventes å være i perioden mars-april 2024. Dersom boligen selges på et senere tidspunkt enn angitt og grunnarbeider ikke kan startes før etter vinteren i mars-april 2024, vil ferdigstillelse kunne forventes å være i 4. kvartal 2024.

Forsikring
Eiendommen er fullverdiforsikret av utbygger til overtagelsen. Fra og med overtagelsen må kjøper selv tegne villa- og innboforsikring og eventuelle andre særforsikringer.

Utleie
Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige hindre for at hele eller deler av eiendommen kan leies ut. Det vil være mulig å leie ut hybel/praktikantdel i kjelleren med adkomst til hovedboligen. Slik utleie er å anse som utleie av del av egen boenhet og er dermed ikke omfattet reglene som omhandler utleiedeler.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Grunndata
1957/5503-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 06.12.1957 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3027 Gnr:102 Bnr:15
 
2015/394182-1/200  Seksjonering  
Tinglyst 06.05.2015 
 
2020/231695-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2021/1174403-1/200  Opphevelse av seksjonering  
Tinglyst 22.09.2021 21:00 
 

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3027-102/100
Rettigheter i eiendomsrett
1991/4450-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 09.04.1991 
rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:102 Bnr:71  
Bestemmelse om rett til å grave kloakkledning over d.e.
m.v. Kan ikke avlyses uten samtykke fra Rælingen kommune.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 311 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 312 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 762 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Kr. 500 000,- innbetales ved avtaleinngåelse. Resterende kjøpesum med omkostninger og eventuelle tilvalg innbetales ved overtagelse av eiendommen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon (forutsatt salgssum: 12 450 000,-) (Kr.203 788)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Markedspakke (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.250 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Garantier
Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Selgers forbehold
Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/ overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Tegninger og bilder i illustrasjonsbok er kun illustrasjoner og kan avvike i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlegges kontrakt, herunder teknisk beskrivelse. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som for eksempel møbler og garderobeskap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Beplanting og blomster, innredninger, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er ferdig inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig avboligtype og etasjeplan.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med mer) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger og nedforinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder utbygger seg rett til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg samt innvendige og utvendige fellesarealer, uten at kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke utbygger rett til å foreta endringer som er av en slik art at boligens standard objektivt sett forringes eller objektivt svekker boligens bruksverdi. Utbygger skal så langt det er praktisk mulig informere kjøper om slike endringer. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen.

Tilvalg
Mot vederlag har kjøper rett til å få utført endrings- og tilleggsarbeider. Rettigheten begrenses oppad til 15% av avtalt vederlag. Til orientering opplyses det at bustadoppføringslovas § 9, andre avsnitt inneholder bestemmelse om at ønsker om endringer og tilvalg kan avvises når disse vil føre til ulemper for entreprenør/selger som ikke står i forhold til forbrukerens interesse. Dersom det likevel er mulig å få utført de ønskede endringer, vil det kunne påløpe ekstra kostnader.

Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Endringsavtaler skal være skriftlige.

Det gjøres oppmerksom på at dersom planløsningen endres, eller endringer medfører at nye byggetegninger må foreligge, vil det påløpe et gebyr til tegner/arkitekt for dette.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. Ved innflytning kan det foreligge en midlertidig brukstillatelse som senere blir avløst av en ferdigattest når mindre gjenstående arbeider er utført. Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
127-23-0043

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE nybygg Romerike
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Mob: 47 30 08 69

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Aamodtterrassen 37
For mer om objektet
Aamodtterrassen 37

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: