card-default

Anne Nordgård

Eiendomsmegler MNEF

Anne er født og oppvokst i Tromsø har over 16 års erfaring med eiendomsmegling. Hun har jobbet og vært medeier i Postbanken Eiendomsmegling og Ring Eiendomsmegling.

Hun stortrives i jobben av mange grunner. Det er faglig meget spennende, og hun møter mange flotte og forskjellige kunder. I tillegg er dagene fleksible og selvstendige. Det artigste Anne vet er å selge boliger. Hun har lang erfaring og god kompetanse som eiendomsmegler, og hun får ofte vite at hun er erfaren, positiv, trygg, tilgjengelig. Og ikke minst en god selger.

Når hun ikke jobber blir mesteparten av tiden brukt sammen med familien. Anne bor på en familiegård med masse mennesker, liv og røre - så det er sjelden kjedelig. En tur på teater, konsert eller hyttetur med gode venner er ypperlig avkobling for denne travle damen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: