Emilie er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI, og jobbet noen år i Oslo før hun flyttet tilbake til hjembyen. For Emilie er noe av det viktigste i jobben å presentere boligene hun selger fra sin aller beste side, å ha gode kunderelasjoner og å sørge for at kundene alltid føler seg godt ivaretatt. Emilie er født og oppvokst i Sandefjord, og hun kjenner markedet her i byen meget godt – og det kommer deg som kunde til gode. På fritiden er Emilie veldig sosial, og hun liker å høre på musikk og å gå turer på Østerøya hvor hun bor.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: