card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmeglerfullmektig /Sosiale medier-ansvarlig

Mari Rolfsen Ask er oppvokst og bor i Bærum, og har stor personlig tilhørighet og kunnskap om nærområdet. Hun er utdannet fra USN, og har tidligere jobbet hos Nordvik og Aktiv før hun kom til EIE. Hun erfaring med salg og bistand med kjøp av alt fra mindre leiligheter til dyre eneboliger i Bærum, Asker, Oslo og har spesialisert seg på områdene Gjettum, Skui og Rud. I tillegg til ekspertise som megler har hun både erfaring fra markedsføring på sosiale medier og jobbet som fotograf.

Mari elsker å levere over kundens forventninger, og gir seg ikke før hun har snudd hver stein for at boligen skal bli solgt til den beste prisen. Hun er svært opptatt av detaljer, og vet at best mulig resultat oppnår man kun med kvalitet i alle ledd.

Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat, og Mari kan garantere en tett og personlig oppfølging. Hennes engasjement blir deres trygghet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: