card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmegler MNEF

Mari Rolfsen Ask er oppvokst og bor i Bærum, og har stor personlig tilhørighet og kunnskap om nærområde. Hun er utdannet fra USN, og har tidligere jobbet hos Nordvik og Aktiv før hun kom til EIE. Hun har erfaring med salg og bistand med kjøp av alt fra mindre leiligheter til større eneboliger i Bærum, Asker og Oslo. I tillegg til ekspertise som megler har hun erfaring med markedsføring på sosiale medier og har jobbet som boligfotograf.

Mari elsker å levere over kundenes forventninger, og gir seg ikke før hun har snudd hver stein og boligen er solgt til høyest tenkelig pris. Hun er svært opptatt av detaljer, og vet at best mulig resultat oppnår man kun med kvalitet i alle ledd.

Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat, og Mari kan garantere en tett og personlig oppfølging.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Selger: Moshdah, desember 2023

Mari Ask har hele tiden vært tilstede for oss uansett på døgnet. Veldig hjelpsom og jobbet for vårt beste. Vi har følt oss veldig godt ivaretatt. Mari er også veldig tålmodig, proffesjonell og flink i jobben sin. Anbefales på det sterkeste!

Selger: Frode og Anne, juni 2023

Mari er en superflink og profesjonell megler. Hun solgte leiligheten vår på første runde og problemfritt. Hun bryr seg virkelig om kunden, og vi kunne skrevet en lang liste med hyggelige ord om henne! Vi anbefaler henne videre på det sterkeste.

Selger: Javad, september 2022

Mari er en superflink og profesjonell megler. Hun solgte leiligheten vår på første runde og problemfritt. Hun bryr seg virkelig om kunden, og vi kunne skrevet en lang liste med hyggelige ord om henne! Vi anbefaler henne videre på det sterkeste.

Kjøper: Aneta, juni 2022

I hvilken grad fikk du tillit til megleren? Hun henvendte seg profesjonelt og var veldig hjelpsom. Hvor tilfreds er du med meglers gjennomføringen av visningen? På et høyt nivå. Hvor fornøyd er du med meglers kunnskap om eiendommen? Veldig god kundetilnærming. Hvor fornøyd er du med megler som rådgiver i forbindelse med kjøpet av bolig? Mer en full score. Hvor sannsynlig er det at du vil anbefale denne megleren til noen du kjenner? Jeg vil anbefale til alle.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: