card-default

Torje Olsen Slettli

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner

Utdannet eiendomsmegler med bachelorgrad fra Universitetet i Bodø. Videre er jeg utdannet siviløkonom med mastergrad fra Universitetet i Tromsø. Jeg har erfaring med salg av bruktboliger, nybygg, næringseiendommer og landbrukseiendommer. Alltid tilgjengelig, effektiv og løsningsorientert. Prosessen må gjøres riktig, slik at du sitter igjen med mest mulig. Med min juridiske og økonomiske bakgrunn og erfaring er du i trygge hender. Ta kontakt for en hyggelig boligprat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: