hero
Artikler / Arkiv

-Jeg synes synd på førstegangskjøpere nå

– Jeg synes synd på førstegangskjøpere i Oslo nå - Eiendom - original artikkel på E24

Den som kjøpte en Oslo-leilighet til 3,5 millioner kroner i fjor, kan nå selge den videre med 400.000 kroner i fortjeneste.

Det ble lagt ut ny statistikk fra SSB mandag, og det er Oslo som kommer best ut. Både på lang og kort sikt går Oslo ut som prispresseren. Første kvartal 2015 har gjennomsnittsboligen i Oslo og Bærum steget med 3,1 prosent mot et landsnitt på 1,7 prosent. I forhold til samme tid i fjor betyr det en vekst på 11,9 prosent i Oslo og Bærum, mot 7,2 prosent i resten av landet.


Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: