hero
Artikler / Nyheter

EIE kickoff 2022: – Å vinne denne prisen bygger sterk lagånd

EIE kickoff 2022 ble arrangert på Vestlia Resort på Geilo med 300 påmeldte, fantastiske konferansierer, Premium faglig innhold, konsert med vinneren av "Årets låt" fra Spellemannsprisen 2022 og prisutdeling for å hedre de beste av de beste.

Onsdag 20. april braket det løs med konferansier Marte Stokstad på scenen, som endelig kunne ønske velkommen til et etterlengtet kickoff, og administrerende direktør Hedda Ulvness, som presenterte enestående resultater fra 2021. Utover dagen ble det faglig påfyll fra markedsdirektør Stina Bredal-Rørvik og salgsdirektør Sveinung Solberg, etterfulgt av foredraget "Kunsten å være en god kollega" av Per Henrik Stenstrøm. For å avslutte første dag på kickoff og temafesten "Ice White Party" entret Chris Holsten scenen, og laget et show gjestene sent vil glemme.

(artikkelen fortsetter etter bildene)


Dagen etter inneholdt faglig påfyll fra juridisk avdeling ved Nina Skumsrud og Katerin Lind-Klev, og gjesteforeleser Terje Bergem. EIE eiendomsmegling Tønsberg, Sandefjord og Stokke gikk av med seieren under fagquizen på dagtid. I EIE har vi stort fokus på kvalitet og Premium rådgivning ovenfor våre kunder, og her beviste kontorene at de har gjort jobben og fulgt med i etterutdanningstimene. Foredragsholder Sigurd Granmark gjestet også scenen med foredraget "All in", som handlet om hva verdens beste meglerne gjør for å oppnå suksess. Fagdagen ble avsluttet med kåring av vinnerne fra "Salgskonkurransen våren 2022" fra salgsavdelingen.

På kvelden var det duket for gallamiddag og prisutdeling. Her var det 22 priser som skulle deles ut, og salen var full av spente ansatte i EIE. Kvelden var smekkfull av dans fra Show de Vida, god mat, prisutdeling og underholdning fra selveste Robert Stoltenberg.

Med stort fokus på kvalitet og Premium rådgivning er det en ære å motta prisen for "Årets fagansvarlig". Kristine Flusund Kolstad fra EIE eiendomsmegling Lillestrøm ble årets vinner av kategorien, og forteller at hun legger ned mye arbeid i rollen og er stolt over at det blir lagt merke til og verdsatt.

– Jeg har alltid et ønske om å være faglig sterk, tilegne meg ny kunnskap og utvikle meg både på fag og som person. Det får jeg mulighet til ved å jobbe sammen med en dyktig og fin gjeng på Lillestrøm-kontoret, godt samarbeid inn mot Nina og Katerin i fagavdelingen og ved å være engasjert og følge med på det som skjer i bransjen. Jeg ønsker at alle de ansatte hos oss skal komme til meg med sine utfordringer – dette for at vi sammen skal kunne løse det aktuelle problemet og at både jeg og megleren skal tilegne oss ny kunnskap, sier Flusund Kolstad, som har vært fagansvarlig i EIE siden 2018.


En av de gjeveste prisene som ble delt ut for kvelden var "Årets EIE orden". Vinneren, Cecilie Beckmann, har vært i EIE i 10 år og har lang fartstid i bransjen. Hun blir beskrevet som et stort forbilde og et sprudlende menneske med god energi av administrerende direktør, Hedda Ulvness.

– Prisen betyr mye for meg. Det er hyggelig å bli satt pris på, og lagt merke til. Jeg gleder meg til fortsettelsen for det er aldri for sent å lære. Med oppdatering fra unge og flinke kollegaer er jeg klar for mange nye år, sier vinneren av "Årets EIE orden", Cecilie Beckmann.

Prisen for "Årets kontor" gikk til EIE Bergen sentrum. Kontoret består av en gjeng hardtarbeidende og dyktige meglere. De leverer i eliten både på fag, provisjon og antall salg. Daglig leder ved kontoret, Morten Isaksen Framnes, mener denne prisen er en annerkjennelse for den jobben de ansatte har lagt ned for å nå et felles mål.

– Å vinne denne prisen bygger sterk lagånd innad, og vitner om at vi gjør mye riktig. Det er veldig spesielt å stå på en scene, og motta en slik pris med familien sin, spesielt når man vet hvor mye innsats alle og enhver legger ned, sier Isaksen Framnes.

(Alle vinnerne finner du nederst i artikkelen)Vinnere EIE kickoff 2022:

Årets regnskapsansvarlig
Marius Holst

Årets oppgjørsmedarbeider
Lene Jaeck

Årets backoffice
Morten Fuglem

Årets sosiale medier-ansvarlig
Pernille Øverland

Årets nykommer
Henrik Drabløs

Årets kontor (høyest snittsalg)
EIE nybygg Oslo Viken

Årets beste KTI (kundetilfredshet)
Runar Sveum

Årets eiendomsmeglerfullmektig
Fabian Haukedal

Årets fagansvarlig
Kristine Flusund Kolstad

Årets daglig leder
Andreas Forsell Lund

Årets kontor
EIE Bergen sentrum

Årets megler
Edvard Chapsang

Årets EIE orden
Cecilie Beckmann

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: