header image

Din lokalmegler i Harstad og omegn

Selg eller kjøp din drømmebolig med EIE Harstad

Møt en eiendomsmegler i Harstad med høy lokal kunnskap i Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund, Evenes, Ibestad og Lødingen. Vi i EIE Harstad kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Vi er også lokale eksperter på salg av næringseiendommer i regionen. Som en del av EIE-kjeden, Norges største uavhengige meglerkjede, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs.

Erfarne og fremoverlente meglere
Våre eiendomsmeglere, Vetle Larsen, Michael Knutsen og Runar Bjørkelund, har lang og god erfaring i bransjen og meget god kjennskap til lokalmiljøet. Til sammen har vi over 50 års erfaring fra lokalmarkedet og har solgt over 4 000 eiendommer. Våre meglere er også deleiere i selskapet og jobber derfor som et lag for at hver av eiendommene våre skal oppnå et godt salgsresultat.

Egen interiørveileder
På laget har vi vår egen interiørveileder og saksbehandler, Trine Natalie Solheim. Trine har jobbet i meglerbransjen i Harstad i over 13 år og sørger for at det er god kontroll på saksbehandlingen for eiendommene våre. Trine kommer hjem til kundene våre for å gå gjennom boligen deres og gi sine beste tips til klargjøringen for fotografering og visning. Slik sørger vi for at boligen presenteres fra sin beste side, og at du som kunde får en god opplevelse av salgsprosessen uten å være usikker på detaljene.

Vi har egen fotograf – sikrer kvalitet hver gang
EIE Harstad har eksklusivt samarbeid med den meget dyktige Martynas Milkevicius innen boligfotografering. Marty opplever vi som Harstads beste boligfotograf, og kundene våre er meget fornøyde med kvaliteten på bildene og hvordan hjemmet deres fremstilles. Han bruker god tid på oppdragene og gir seg ikke før han er stolt over resultatet.

Samarbeid med lokalbanken
Vi i EIE Harstad er deleid av Sparebank 68 Grader Nord og samarbeider om finansiering. Dette gjør at vi har egne bankrådgivere som jobber med våre kunder og sørger for at alle interessentene på din bolig får avklaring på finansiering før budrunden. Dette gjør at du som selger får mer for boligen din.

Vi er lokaleid og engasjerte i samfunnet vårt
Vi i EIE eiendomsmegling Harstad er 100 prosent lokaleid. Dette gir oss muligheten til å tilpasse oss til vårt markedsområde. Vi bryr oss om resultatet for hver av eiendommene vi selger. Samlet sett mener vi dette gir den beste presentasjonen av ditt hjem og verdifull rådgivning i hele prosessen.

Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og prosjekter - de fortjener det samme fra oss.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

EIE Harstad

image of Michael Knutsen

Michael Knutsen

Eiendomsmegler | Daglig leder | Fagansvarlig
Les om Michael
image of Vetle Larsen

Vetle Larsen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Vetle
image of Runar Bjørkelund

Runar Bjørkelund

Eiendomsmegler | Partner
Les om Runar
image of Trine Natalie Solheim

Trine Natalie Solheim

Salgskoordinator | Boligstylist
Les om Trine

Skal du selge bolig?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: