Bilde 1 av Seljestien 54Bilde 2 av Seljestien 54
Digital salgsoppgave
Seljestien 54

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Påkostet rekkehus med høy standard og god intern beliggenhet rett utenfor Asker sentrum. Barnehage og skole like ved.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
237
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
111 m²
Bruksareal (BRA)
116 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
57 m²
Fellesutgifter
kr 2 966 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 995 / Mnd
Prisantydning
kr 7 200 000
Omkostninger
kr 186 170
Fellesgjeld
kr 29 350
Totalpris
kr 7 415 520
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
85240045
card-default

Per Olav Hess

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Per
Prisantydningkr 7 200 000,-
Fellesgjeldkr 29 350,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 175 720,-
  
Totalpris kr 7 415 520
Eiendom
Seljestien 54, 1387 Asker

Matrikkel
Gnr. 55 Bnr. 33 Snr. 237 i Asker kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 116 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 111 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 57 kvm

Areal
Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 116 kvm, BRA-i: 111 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 57 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
7 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Simen Thorp Takstdato: 29.04.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 29 350,- pr. 26.04.24
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 26.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 200 000,- (Prisantydning)
kr 29 350,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 7 229 350,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 175 720,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 176 920,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 406 270,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 415 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 966,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 11 938 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.

Eier
Hans-Kristian N Hovda Susanne K Nordli Hovda

Beskrivelse
Velkommen til Seljestien 54, presentert av eiendomsmegler Per Olav Hess ved EIE eiendomsmegling.

Høydepunkter om boligen:
  • Garasjeplass med el-billader
  • 4 uteplasser
  • Sol hele dagen
  • Flott utsikt
  • Varmepumpe på kjøkkenet
  • Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer, inkl. kjøleskuff
  • Innbydende bad med dusjtoalett
  • 3 soverom
  • Utebod ved inngangspartiet
  • Yale Doorman med geolokasjon og automatisk åpne/lukking
  • Downlights i takene delvis med smarthjembelysning
  • Stort lagringsloft
  • Varme i alle gulv 1. etasje, med unntak av hovedsoverom
  • Elektrisk screen utenfor skyvedør i stuen

Høydepunkter om nærområdet:
  • Trygg skolevei til skoler på alle trinn
  • Bilfrie interne veier
  • Meget barnevennlig område
  • Kort vei til sjøen og flere flotte badeplasser
  • Kort vei til Asker med butikker, spisesteder, servicetilbud og togstasjon.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Per Olav Hess på poh@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Parkeringsplass i felles garasjeanlegg med el-billader.

Beliggenhet
Velkommen til populære Seljestien, flott beliggende på Bleikeråsen i Asker. Boligen har en fin intern plassering på feltet med fantastisk utsikt til Oslofjorden, Oslo og Vardåsen. Dette er et utrolig hyggelig sted å bo med nærhet til det meste! Styret arrangerer en årlig dugnad som beboerne oppfordres til å delta på, for på denne måten å holde fellesutgiftene nede. Mange gater benytter da anledningen til å gjøre noe hyggelig sosialt ut av den felles innsatsen. Tradisjonen tro arrangerer styret 1. søndag i advent julegrantenning med korpsmusikk, gløgg og julekaker. Gatefester og 17. mai-samlinger er også populært i sameiet.

Boligsameiet har store grøntområder, akebakke, flere lekeplasser/samlingsplasser med bla. egen balløkke og klatrevegg. Området er etter intensjonen bilfritt og har umiddelbar nærhet til barnehager og skoler. Samtidig har man alt man trenger innen gåavstand som dagligvarebutikk, lege, skøytehall, tennisbaner innendørs og utendørs, idrettshall, svømmehall og ca. 20 minutters gange til Asker sentrum. Det er nærhet til både sjøen med badestrender og båthavner samt marka med gode turmuligheter. I sameiet bor en god blanding av både unge og eldre, og flere har bodd her siden det var nytt. Dette gir et allsidig og trygt bomiljø med mange kvaliteter hvor både unge og eldre finner seg vel til rette.

Offentlig kommunikasjon
Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det går buss til Oslo fra Slemmestadveien med hyppige avganger. Askerhallen bussholdeplass ligger en kort gåtur fra boligen og tar deg til Asker sentrum flere ganger i timen, turen tar ca. 3-4 minutter. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Populær er også hurtigbåten, som går fra Vollen til Aker Brygge, også på vinterstid (tar ca. 30 min) Det er parkering ved båten. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Skoler og barnehager
Det er flere barnehager like i nærheten. F.eks. Morellveien barnehage kun et par hundre meter fra boligen. Bleikerfaret barnehage var ny i 2017 og er meget populær. Eiendommen sogner til Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere videregående skoler å velge mellom i Asker. Asker videregående, Bleiker videregående og Nesbru videregående.

Fritidsaktiviteter
Fra boligen er det kort avstand til Risenga idrettspark med et mylder av fritidstilbud både for store og små. Her er Risenga svømmehall, idrettshall med to store baner, ishall for ishockey og kunstløp, grusbane (om vinteren skøytebane), friidrettsanlegg, tennishall, utvendig tennisbaner og nye Varner arena. Et rikelig tilbud for de idrettsinteresserte. Asker generelt kan tilby flotte turmuligheter både ved sjøen og i høyden. Kyststien er en populær turløype langs indre Oslofjord og kan ta deg langs kystlinjen fra Holmen og til Sætre i Hurum. En hyggelig søndagstur for hele familien. For tur i skog og mark er Vardåsen og tur rundt Semsvannet flotte alternativer. Det er også kort vei til sjøen med både badestrender og havner for fritidsbåter. En kort kjøretur tar deg til funkisperlen Hvalstrand bad, Leangbukta med båthavn og restauranten Riviera, Spirabukta på Konglungen og Vollen marina. Leangkollen hotell ligger like bortenfor boligen med restaurant og uteservering om sommeren. Asker golfklubb har en flott 18-hulls bane på Hogstad og Vardåsen kan tilby muligheter for alpint.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og ligger en kort kjøretur unna. Dette er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shoppingmuligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har mange varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teatersal og galleriutstilling. Radar kafé og scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo, grenser Asker kommune med Bærum kommune, nabokommuner på den andre siden er Lier kommune.. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. 01.01.20 slo Asker kommune seg sammen med Røyken og Hurum kommuner. Den nye storkommunen har en befolking på rundt 94.000 innbyggere.

Asker kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består for det meste av rekkehus med en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen inneholder følgende rom:
1. etg. Entré. mellomgang, bad og 3 soverom.
2. etg. Stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong på begge sider. Trapp ned til terrasse bak boligen.

Byggemåte
Boligbygg over 2 etasjer. Grunnmur i ringmur, bærende vegger og skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger kledd med malt trepanel. Saltak tekket med takpapp/shingel. Entredør med kodelås. Veranda og terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2021. Oppvarmet med varmepumpe, elektrisitet og vedfyring.

Sammendrag av boligens tilstandsgrad:
TG1 - i orden:
TG2 - alder, slitasje, skader mv:
TG3- strakstiltak nødvendig:
TGUI - ikke undersøkt:

TG2 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:
Overflater vegger Det er stedehvis sprekte skjøter på vegg ved entre.

Våtrom Overflater gulv s 8
Øvrige rom Overflater vegger s 8
Loft - uinnredet / råloft Overflater vegger/undertak s 9
Etasjeskiller - 1 og 2. etasje Skjevhetsmåling s 9
Yttervegger inkl. fasader og
konstruksjon Fasader ink. kledning s 11
Yttertak Konstruksjon s 11
Balkonger, terrasser,
veranda etc
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger,
verandaer) s 12
Drenering Alder s 12

TG3 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:
Ingen.

Bruksareal
BRA-i 111 kvm.
BRA-e 5 kvm.
Totalt BRA 116 kvm.

Boder
Isolert utebod.

Standard
1. etasje

Inngangsparti
Boligen har hele fire uteplasser. Den første vi møter er den utenfor inngangspartiet. Dette er et perfekt sted for en kaffekopp mens barna sykler eller hopper paradis. Her er det også en utebod for sykler og annet utstyr.

Entré
Velkommen inn! Det første vi møter i boligen er en romslig entré. Inngangsdøren har Yale doorman for en behagelig nøkkelfri tilværelse. Et vindu fra gulv til tak sørger for lys inn i entreen. En dobbel skyvedørsgarderobe med speilfronter byr på godt med oppbevaringsplass for ytterklær og sko. Det er lekre fliser på gulvet med varmekabler, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Trapperom
Videre fra entreen kommer vi til et trapperom. Under trappen er det plass til hjemmekontoret. Det er 1-stavs laminat på gulvet, malte flater på veggene og malte flater med downlight i taket.

Hovedsoverom
Hovedsoverommet har malt i en lun farge som innbyr til god søvn. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord. Det er garderobeskap med skyvedører langs den ene veggen. Det er 1-stavs laminat på gulvet, malte flater på veggene og takessplater i taket.

Soverom
Det er ytterligere to soverom i boligen. Begge rommene har god plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Rommene passer godt som både barnerom, gjesterom og kontor. Det ene soverommet har utgang til terrassen på baksiden av boligen. Det er 1-stavs laminat på gulvene, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Bad
I 1. etasje er det også et innbydende bad. Badet er innredet med dusjhjørne med innfellbare glassdører, baderomsinnredning med to servanter og skuffer under samt vegghengt toalett. Toalettet er et såkalt dusjtoalett med spylefunksjon. Badet har moderne farger og materialer og er det godt sted å starte dagen. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet. Badet har fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater med downlights i taket.

Terrasse
Terrassen på baksiden har adkomst både fra et av soverommene samt via trapp fra balkongen utenfor kjøkkenet i 2. etasje. Terrassen har god plass til spisebord og grill. I enden av terrassen er det lamper, trapp og beplantning som gir et flott uttrykk. Fra terrassen er det direkte adkomst til felles gressplen.

2. etasje

Stue/spisestue/kjøkken
Hele etasjen består av et stort og sosialt rom med stue og kjøkken. De ulike sonene glir naturlig over i hverandre. Rommet er gjennomgående med vinduer på begge sider, dette sikrer optimale lysforhold. Stuedelen har god plass til både sofagruppe og spisestue. En flott peisovn sørger for lun og god varme. Rekkverket til trappen er i glass. Stuedelen lar seg enkelt møblere med en romslig sofagruppe med plass til hele familien. Den flotte utsikten kan nytes fra sofakroken. Spisebordet får sin naturlige plassering ved kjøkkenet. I dag er spisestuen innredet med et rundt spisebord, men det er god plass til langbord her også. Perfekt for den som er glad i å invitere familie og venner på god mat og drikke. Kjøkkenet har en utforming som innbyr til sosial matlaging. Her er det godt med oppbevaringsplass og gode arbeidsflater. Innredningen har moderne fronter og benkeplate i komposittstein. Kjøkkenøya har barløsning med sitteplass for to, perfekt sted for hverdagsfrokoster eller en rask kaffekopp. Hvitevarene er integrerte; stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med frys og en praktisk kjøleskuff. Platetoppen er plassert på kjøkkenøya og har nedfelt vifte for et rent og lekkert uttrykk. Stue/spisestue/kjøkken har 1-stavs laminat på gulvet, malte flater på veggene og takessplater med downlights i taket. Fra kjøkkenet er det adkomst til et lagringsloft via loftsluke.

Balkong utenfor stuen
En heve/skyvedør tar oss ut på balkongen utenfor stuen. Her er det sol fra morgenen og utover dagen. Balkongen er delvis overbygget og har downlights i taket, samt utvendig screens forran skyvedør. Fra balkongen er det vidstrakt utsikt. Man ser innover mot Oslo, hele Nesoddlandet og videre ut mot Konglungen.

Balkong utenfor kjøkkenet
Utenfor kjøkkenet finner vi boligens tredje uteplass. Her er det markise og trapp ned til terrassen. Det er downlights i taket her også.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 10.01.1977 vedrørende nybygg, rekkehus hustype 2.
Følgende er anmerket:
1. Utvendige arbeider må gjøres ferdig.

Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisk oppvarming, samt peisovn med vedfyring. Det er varme i alle gulv i 1. etasje utenom hovedsoverom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 11 938 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 966,- pr.mnd.
Forretningsførsel, tv-internett grunnpakke, felles byggforsikring, vedlikehold fellesarealer, fellesgjeld, kostnader garasjeplass mm.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter:
Vann: 3.853,- pr. år.
Avløp: 4.419,- pr. år.
Renovasjon: 3.666,- pr. år.
Felleskostnader: 2 966,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: Handelsbanken. Lån nummer 9490.70.37716.
Lånetype: Annuitet, 12 terminer årlig, løpetid 15 år.
Årlig rentesats: 7,11% (nominell rente)
Dato siste termin: 13.09.2035
Sameiets fellesgjeld: 9 155 380 per 26.04.2024

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Fra revisors beretning:
Etter vår mening:
• Oppfyller årsregnskapet gjeldende lovkrav, og
• Gir årsregnskapet et rettvisende bilde av sameiets finansielle stilling per 31. desember 2023, og av dets resultater for regnskapsåret i samsvar med regnskapslovens regler og god regnskapsskikk i Norge.

Forsikring med polisenummer
IF skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1795732.6.1.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 310 665,- Som sekundærbolig Kr. 4 980 527,-

Sameie
Sameie: Bleikeråsen Boligsameie, Orgnr: 975683923

Forretningsfører
Boalliansen forvaltning.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
  • Vannmåler
  • Varmepumpe
  • Yale Doorman
  • Waterguard med vannstopper

TV-tuner følger med objektet.

Dyrehold
Tillatt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Det er privat vei til eiendommen.

Regulering
Området er regulert og omfattes av følgende reguleringsplaner:

Id: 0220133E
Navn: Fortau Bleikeråsen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 16.06.1999
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/284/133E_bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal: 172 m2
Formål: Gang-/sykkelvei
Delareal: 636 m2
Formål: Annen veigrunn

Id: 0220133
Navn: Bleikeråsen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 02.07.1975
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/285/133_bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal: 2 177 m2
Formål: Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: KS20
Delareal: 2 109 m2
Formål: Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: KS15
Delareal 990 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS27
Delareal 26 341 m2
Formål Felles grøntareal
Feltnavn FGA
Delareal 34 566 m2
Formål Felles grøntareal
Delareal 1 717 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS13
Delareal 1 800 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS10
Delareal 1 272 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS17
Delareal 996 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS14
Delareal 1 625 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS24
Delareal 975 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS18
Delareal 11 388 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FLB
Delareal 1 486 m2
Formål Felles avkjørsel
Feltnavn FA
Delareal 420 m2
Formål Offentlig trafikkområde
Feltnavn OT
Delareal 1 332 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS1
Delareal 1 041 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL6
Delareal 113 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL4
Delareal 1 540 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS6
Delareal 956 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL5
Delareal 4 087 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS4
Delareal 1 390 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS12
Delareal 853 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS3
Delareal 1 623 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS2
Delareal 22 m2
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T4
Delareal 819 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS11
Delareal 82 m2
Formål Annen veigrunn
Delareal 1 996 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS26
Delareal 1 504 m2
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P2
Delareal 1 772 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS28
Delareal 21 m2
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Delareal 14 198 m2
Formål Felles gangareal
Delareal 1 058 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS21
Delareal 1 400 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS8
Delareal 328 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B
Delareal 744 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS23
Delareal 1 174 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS5
Delareal 1 953 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS25
Delareal 1 544 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS7
Delareal 546 m2
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P1b
Delareal 1 005 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS19
Delareal 966 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS22
Delareal 79 m2
Formål Frisiktsone
Delareal 1 m2
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Delareal 2 037 m2
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P3
Delareal 69 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn F.park.pl
Delareal 19 m2
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T3
Delareal 20 m2
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T1
Delareal 2 139 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS16
Delareal 73 m2
Formål Gang-/sykkelvei
Feltnavn G/S
Delareal 2 172 m2
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P1a
Delareal 444 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL2
Delareal 264 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL1
Delareal 1 633 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS9

Id 0220132B
Navn GBNR. 54/36 m/adkomstveier
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.02.1980
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/286/132B_bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal 22 m2
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 73 m2
Formål Annen veigrunn
Delareal 7 m2
Formål Felles lekeareal

Id 0220133D
Navn Omregulering Bleikeråsen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 16.07.1982
Delarealer
Delareal 119 m2
Formål Felles lekeareal
Feltnavn S
Delareal 402 m2
Formål Konsentrert småhusbebyggelse

Id 0220132C
Navn Bleikeråsen fortau G/S-vei
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.05.1987
Delarealer Delareal 45 m2
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 77 m2
Formål Kjørevei

Id 0220134D
Navn Leangkollen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 25.03.1998
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/298/134D_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 19 m2
Formål Kjørevei

Id 02202017003
Navn Langenga 30
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.09.2019
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/7505/2017003_Bestemmelser.pdf
Delarealer
Delareal 39 m2
Formål Annen veggrunn - grøntareal
Feltnavn AVG

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 200 000,- (Prisantydning)
kr 29 350,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 7 229 350,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 175 720,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 176 920,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 406 270,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 415 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Profesjonell fotograf (Kr.10 062,50)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 950)
Provisjon (Kr.52 500)
Tilrettelegging (Kr.13 500)
Overtagelse (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.32 870)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 450)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 850)
Totalt kr. (Kr.162 032,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0045

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Per Olav Hess

Saksbehandlere
Per Olav Hess
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 28 24 49 / E-post: poh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Seljestien 54
For mer om objektet
Seljestien 54

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: