Bilde 1 av Øvre Båstad vei 36ABilde 2 av Øvre Båstad vei 36A
Digital salgsoppgave
Øvre Båstad vei 36A

1387 Asker • Asker kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 7 890 000

Omkostninger: kr 213 500Totalpris: kr 8 103 500
Pen halvpart tomannsbolig - 3 sov - garasje - blindvei - meget gode solforhold og unik utsikt - barnevennlig område
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
157 m²
Bruksareal (BRA)
182 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
25 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
20 m²
Kommunale avgifter
kr 1 323 / Mnd
Prisantydning
kr 7 890 000
Omkostninger
kr 213 500
Totalpris
kr 8 103 500
Byggeår
1980
Tomt
Eiet tomt 440 m²
Oppdragsnummer
85240099
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 890 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-)kr 197 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 8 103 500
Eiendom
Øvre Båstad vei 36A, 1387 ASKER

Matrikkel
Gnr. 48 Bnr. 66 i Asker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 182 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 157 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 25 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 20 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1980

Tomt
Eiet tomt 440 kvm

Prisantydning
7 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Mikkel Degland Takstdato: 01.06.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 198 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 088 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 103 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 876 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.

Eier
Anne-Berit Hagesveen

Beskrivelse
Velkommen til Øvre Båstad vei 36A, presentert av eiendomsmegler Fredrik von Krogh ved EIE eiendomsmegling.

Dette er en pen halvpart tomannsbolig nest innerst i barnevennlig blindvei. Boligen går over to plan og har lyse og luftige rom. I 1. etasje finner vi entré, bad, kjøkken med spiseplass og stue/spisestue med peis og utgang til balkong. I underetasjen er det to boder, to soverom, bad, vaskerom og et rom som er innredet som kjellerstue. Det er kaldtloft over boligen med gode lagringsmuligheter. Det er parkering for en bil i garasje, her er det også en utebod på 5 kvm. Hagen er frodig og pent opparbeidet. Hagen på baksiden er skjermet og omkranset av hekk og trær.

Høydepunkter om boligen:
Garasje
Flott og skjermet hage
Gode solforhold
Flott og landlig utsikt
3 soverom
2 bad + eget vaskerom

Høydepunkter om nærområdet:
Nest innerst i blindvei i rolig veletablert villaområde
Sentral beliggenhet mellom Asker sentrum og sjøen
Snarveier og trapper i nærområdet
Flere barnehager i nærområdet
Nærbutikk borte på Fusdal
Kort vei til skoler på alle trinn

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det er parkering for en bil i garasjen samt plass til flere biler på gårdsplassen.

Beliggenhet
Mellom Asker sentrum og Hvalstrand ligger dette godt etablerte og populære boligområdet. Boligen ligger nest innerst blindvei i et meget barnevennlig, landlig og solrikt område. Snarveier og trapper her og der gjør avstandene kortere. Sykkelgarasje på togstasjonen gjør det enkelt å pendle. Det er også kort vei til buss langs Slemmestadveien, om man ikke ønsker å ta båten fra Vollen. Områdets velforening er meget imøtekommende og har mange ildsjeler. Dette er et område man garantert vil trives i!

Til Asker sentrum hvor man har stort sett "alle" fasiliteter og servicetilbud tar det få minutter med bil eller ca. 10-15 minutters gange fra Øvre Båstad vei. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset med bibliotek, kino, teater og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssentre har også etablert seg i Asker sentrum.

Området har solrik beliggenhet nær sjøen og Asker sentrum. Dette er barnas eldorado med trygge oppvekstsvilkår i et hyggelig og veletablert boligområde. Like utenfor døren er det lekeområder og fotballbane, gangavstand til skoler, barnehage, Risenga, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Det er kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand og stupetårn. Det er også kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Området byr på et rikt utvalg av turmuligheter, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand. Undelstadbanen- fotballøkke med lys som blir islagt om vinteren. Det er lysløype i Grønlia på Holmen og på Solvang.

Skoler og barnehager
Boligen sogner til Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole. Dette er gode og svært populære skoler i Asker med godt rykte, det er kort gangavstand til begge skoler. I nærområdet er det flere barnehager som kan nevnes blant annet Båstadmyra andelsbarnehage, Bleikerfaret og Morellveien barnehage. Ellers Hval Gård som er kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shoppingmuligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Flere ildsjeler jobber hardt for et inkluderende, aktivt og levende sentrum. Flere ganger i året blir det arrangert forskjellige aktivitetsdager ute på torget i Asker sentrum. For å nevne noen; Bondens marked hvor bøndene stiller med hjemmelagde delikatesser og hjemmesnekret håndarbeid fra gårdene rundt om i Asker. Askerdagene hvor butikker, husmødre, bønder, kunstnere m.m danner marked midt i sentrum med konserter, taler og moteshow.

Offentlig kommunikasjon
Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min.

Fra Vollen går det båt inn til Aker brygge med fem avganger på morgenen og fem avganger fra Aker brygge til Vollen på ettermiddagene. Denne tar ca. 30 minutter og går hele året. Det er parkering ved båten.

Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Vollen
Vollen Handelssted er kjent som Askers sørlandsidyll og er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller syv ganger i uka, er bare noe av det Vollen handelssted i Asker har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med restaurant på bryggen og muligheter for leie av båtplass.

Generelt om fritidstilbud i Asker
Flotte turmuligheter i marka med ski- og turløyper. Flere ridesenter, Bl.a. Blakstad gård, Løkenes gård, Steinseth m.f. Vardåsen skisenter er kun en kort kjøretur unna. Kort sykkeltur til flere badevann i nærheten. Aktivt foreningsliv i Asker, både kulturelt og sportslig. Her kan nevnes: Fotballbaner ved de fleste forretningsområder som Risenga, Føyka, Borgen skole m.m., idrettspark på Risenga med mulighet for fotball, turn, basket, tennis (ute og inne), ishockey, skøyter med mer. Stor kunstisbane på Risenga i vinterhalvåret. Flott badeland på Risenga. I Asker har man også god tilgang til sjøen med bl.a. Spirabukta badeplass på Konglungen, Hvalstrand og Holmenskjæret med fine bademuligheter, velegnet for små barn. Flere båthavner i området, Leangbukta båtforening, Asker seilforening, Holmenskjæret båthavn, Vollen Marina med flere. Flotte Hvalstrand er verdt et besøk. Holmen idrettspark med lysløype, hoppbakke og turnhall. Kystkulturstien går fra Holmenskjæret og videre til Vollen. Kort vei til Asker Golfbane. Gangavstand til Asker sentrum med kino, kulturhus, spisesteder og de fleste servicetilbud.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo, grenser Asker kommune med Bærum kommune, nabokommuner på den andre siden er Lier kommune. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. 01.01.20 slo Asker kommune seg sammen med Røyken og Hurum kommuner. Den nye storkommunen har en befolking på rundt 94 000 innbyggere.

Asker kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består for det meste av eneboliger med den god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, 440 kvm
Flat og skrånende tomt. Tomt opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, plenområder og betongheller.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje: entré, bad, soverom, kjøkken og stue/spisestue med utgang til balkong.
Underetasje: trapperom, bad, vaskerom, to soverom, to boder og rom brukt som kjellerstue.

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

1. etasje:
BRA 81 m²
- BRA-i 81 m²: (entré, bad, soverom, kjøkken og stue/spisestue med utgang til balkong)
- TBA 20 m²: (Balkong med utgang fra stue/spisestue)

Underetasje:
BRA 76 m²
- BRA-i 76 m²: (trapperom, bad, vaskerom, to soverom, to boder og rom brukt som kjellerstue)

Garasje
BRA 25 m²:
- BRA-e 20 m²: (garasjeplass)
- BRA-e 5 m²: (utebod)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Byggegrunn: Boligen har ukjent byggegrunn.
Drenering: Drenering og utvendig fuktsikring er fra byggeår.
Grunnmur: Grunnmuren er av betong/murkonstruksjoner.
Yttervegger: Ytterveggene er av bindingsverk som er kledd utvendig med stående trekledning.
Vindu og dører: Vinduene er fra 1980 og har isolerglass. Vindu på kjøkkenet er fra 2019 og har isolerglass. Et vindu i stuen er fra 1983 med isolerglass. Ytterdøren er original og har glassfelt. Terrassedørene er fra 2015 og 1980.
Tak: Taket er valmet og er tekket med betongtakstein. Taket fikk takfornyer i 2018.

TG2 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:

Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet side 8
Vurderes da antatt drenering har passert forventet levetid. Det registreres noen avvik mellom overgang klemlist for knotteplast mot grunnmuren. I bod rom under terreng er det tegn på noe saltutslag på en av veggene som er tegn på noe fukt i muren over tid. Det bør påregnes å gjøre tiltak med dreneringen på sikt. Viktig å merke seg at deler av underetasjen ligger under terreng. Det registreres en sprekk i bod på vegg mot vaskerom - årsak er ukjent.

Terrengforhold side 8
TG2 vurderes da terreng ikke har tilstrekkelig fall ut fra grunnmur rundt hele boligen.

Vinduer og ytterdører side 9
Vurderes for vinduer og dører grunnet alder og mindre observasjoner. Det er ikke funnet noen vesentlige avvik, men det bemerkes at karmene og utvendig trevirke har en alder som tilsier at det kan være behov for utskiftning på sikt. Noen av vriderne til vinduene lukkes ikke helt igjen og bør smøres opp. Balkongdør i u.etg. treffer karm og burde justeres. Styreskinne til innvendig skyvedør mot kjøkken er sprukket opp og bør skiftes ut på sikt.

Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) side 9
TG2: Vurderes grunnet alder på undertekkingen.

Loft (konstruksjonsoppbygging) side 10
TG2 vurderes da det registreres noen fuktflekker på takbjelker og gulvbord, det er ikke målt unormale verdier på befaringsdagen ved fuktmåling med pigg i trevirke. Men det er verdt å merke seg at undertaksplatene stedvis kan ha behov for utskiftning.

Balkonger, verandaer og lignende side 10
Rekkverk for terrasse har ikke tilstrekkelig høyde eller riktig avstand mellom liggende spiler iht. gjeldende forskriftskrav. Rekkverk for trapp innvendig har for store åpninger mellom stående spiler iht. gjeldende forskriftskrav.

Bad 1.etg. Overflate vegger og himling side 11
Vegger synes å oppfylle tiltenkt funksjon da badet ble bygget, men TG er gitt utifra alder, tilstand, gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og manglende garantier. Det registreres riss / sprekker i servant. I fuger til flisene er det tegn til noe sprekkdannelser.

Bad 1.etg. Overflate gulv side 11
Tilstandsgrad vurderes da varmekabler ikke fungerer ifølge eier. Gulv synes å oppfylle tiltenkt funksjon da badet ble bygget, men TG er gitt utifra alder, tilstand, gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og manglende garantier. Det registreres sprekker for fuger til flisene. Dusj har oppkant ved gulv og eventuelle lekkasjer fra andre vanninstallasjoner vil ikke renne til sluk i dusj. Det bør etableres overløp til sluk.

Bad 1.etg. Membran, tettesjiktet og sluk side 12
Det må påregnes å totalrenovere baderommet for å få tilstandsgrad 0 eller 1. Da membranen har en forventet levetid kan det oppstå uforventet skade på et våtrom med en alder som dette. Våtrommet fungerer som normalt ifølge eier, men det kan allikevel oppstå uforventet problemer med lekkasjer eller skader uten forvarsel. Dersom baderommets membran er fra 1980 og 2015 som eier opplyser om har den originale membranen passert sin forventede levetid. En utskiftning av membranen anbefales innen rimelig tid hvis det er ønskelig å dusje direkte på gulvet. Bruk av et dusjkabinett vil redusere belastningen på membranen.

Bad u.etg. Overflate vegger og himling side 12
Tilstandsgrad vurderes grunnet alder og generell slitasje. Vegger synes å oppfylle tiltenkt funksjon da badet ble bygget, men TG er gitt utifra alder, tilstand, gjenværende brukstid og manglende garantier. Naturlig ventilasjon på badet. Baderomspanel med noe avvik på skjøter.

Bad u.etg. Overflate gulv side 12
Gulv synes å oppfylle tiltenkt funksjon da badet ble bygget, men TG er gitt utifra alder, tilstand, gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og manglende garantier.

Vaskerom u.etg. Overflate vegger og himling side 13
Tilstandsgrad vurderes grunnet alder og generell slitasje. Vegger synes å oppfylle tiltenkt funksjon da badet ble bygget, men TG er gitt utifra alder, tilstand, gjenværende brukstid og ukjent underlag/oppbygging.

Underetasje Veggenes og himlingens overflater side 15
Noen av ytterveggene ligger under utvendig bakkenivå, og er foret ut med organisk materiale (treverk), evt. isolert og kledd med panel/plater, er å betrakte som en risikokonstruksjon, om ikke drenering og fuktsikring lenger har tilstrekkelig funksjon eller det er kapillært oppsug fra grunnen. I tillegg er det risiko i forbindelse med kondens. På generelt grunnlag anbefales det at yttervegger under bakkenivå behandles med ikke-organiske materialer. På yttervegger i bodene er det synlig pusset mur og ved yttervegg bak kjøleskap i bod er det tegn på saltutslag i overflaten som antagelig kommer fra fuktinnsig fra grunn / grunnmur.

Underetasje Gulvets overflate side 15
TG2 vurderes da det er en del bruksslitasje for gulvet i kjellerstue samt gliper mellom gulv og vegg.

Underetasje Fuktmåling og ventilasjon side 16
Vurderes da det registreres føyede verdier ved overflatemålinger på støpe såler og yttervegger i bodene som er et tegn på kapillært oppsug fra grunn og eldre drenering. Tilstanden bør overvåkes fremover og tiltak med utvendig drenering bør påregnes på sikt da dette er fra byggeår.

WC og innvendige vann- og avløpsrør side 16
Tilstandsgrad vurderes da vannrør og avløp i boligen har passert sin forventede levetid. Tiltak bør påregnes. Det registreres noen fuktmerker under avløp til servant på kjøkken og baderom i u.etg., men det ble ikke avdekkes lekkasjer ved funksjonstesting på befaringsdagen.

Varmtvannsbereder side 16
TG2 vurderes da berederen har passert over halvparten av sin forventede levetid.

Ventilasjon side 17
Kun naturlig ventilasjon for våtrommene i kjeller.

TG3 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:

Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) side 9
Vurderes da undertaksplate (synlig fra loft ved trapp opp) er skadet og vann fra undertak kan trekke inn. Det registreres en flekk på gulv ved dette området, men det er ikke målt unormale verdier ved fuktmåling med pigg i trevirke. Det anbefales å utbedre dette, da kondensvann / vann fra snøsmelt på tak og annet kan trenge inn i dette området.

Bad u.etg. Membran, tettesjiktet og sluk side 13
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Behov for tiltak. Med bakgrunn i at badet er fra byggeår, sluk mangler en stk skrue og vil da ikke klemme vinylbelegg tilstrekkelig i sjikt mellom belegg og sluk og at baderomspanel har utgått på dato må badet påregnes oppgradert.
Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

Vaskerom u.etg. Overflate gulv side 14
TG3 er vurdert for belegget da det er sprekk midt på belegget og avvik på fuge som gjør at funksjonen ved eventuelle lekkasjer ikke er tilstrekkelig lenger. Prisvurdering er satt som en samlet sum under neste punkt for membran til rommet.

Vaskerom u.etg. Membran, tettesjiktet og sluk side 14
Vaskerommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Behov for tiltak. Med bakgrunn i at vaskerommet er fra byggeår, membran ikke har tilstrekkelig oppkant ved rørgjennomføringer til gulv og det registreres rift i belegget må vaskerommet påregnes oppgradert.
Tiltak: Vaskerommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

Standard
1. etasje

Entré
Det første vi møter er en entré med plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg sko. Entreen har fliser på gulvet, malt panel på veggene og malt panel i taket.

Stue/spisestue
Stuen er gjennomgående med naturlige avdelinger for stue og spisestue. Siden rommet er gjennomgående er det optimale lysforhold. I stuen sørger store vinduer for at den landlige utsikten kan nytes innenfra. Stuen har god plass til romslig sofagruppe samt TV-møbel. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong. I stuen er det også en peisovn, perfekt på kalde vinterdager og mørke høstkvelder. I den andre enden av stuen ligger spisestuen. Her er det god plass til langbord, perfekt for den som er glad i å invitere familie og gode venner. Stue/spisestue har parkett på gulvet og takessplater i taket. Stuedelen har malt panel på veggene, spisestuen har malt brystpanel med malt tapet over.

Balkong utenfor stuen
Fra stuen er det utgang til romslig balkong som strekker seg langs hele fronten av huset. Her er det gode solforhold og landlig utsikt.

Kjøkken
Kjøkkenet har hvitmalt innredning og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass og gode arbeidsflater. Det er integrert platetopp og stekeovn samt avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er også plass til et spisebord på kjøkkenet. Perfekt sted for hverdagsmåltider eller når barna skal gjøre lekser. Det er parkett på gulvet, malte tapet på veggene og malte flater i taket.

Hovedsoverom
Hovedsoverommet ligger i 1. etasje. Her er det skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er også god plass til dobbeltseng og andre oppbevaringsmøbler. Det er parkett på gulvet, malt panel på veggene og malte flater i taket.

Bad
Fra entreen er det adkomst til et gjestebad. Her er det toalett, servant med skap under samt dusjnisje. Det er fliser på gulvet, fliser på veggene og malte flater i taket.

Underetasje

Soverom
Boligen har totalt tre soverom. De to siste ligger i underetasjen og passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommene i underetasjen har god plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Det er laminat på gulvene, malt tapet på veggene og malte flater i takene.

Bad
Badet i underetasjen er av god størrelse og er innredet med toalett, badekar og innredning med servant og godt med oppbevaringsplass. Det er belegg på gulvet, våtromsplater på veggene og malte flater i taket.

Rom innredet som kjellerstue
I underetasjen er det også et rom som er brukt som kjellerstue. Med barn i hus er det praktisk med flere oppholdsrom. Det er god plass til både sofagruppe og hjemmekontor samt at det er peis her. Det er utgang til hagen herfra. Rommet er opprinnelig godkjent som redskap/hobby og det er dermed usikkert om dette er ment godkjent som hovedareal eller tilleggsareal. Det er laminat på gulvet, malt panel på veggene og malte flater i taket.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 29.06.1981 som omhandler nybygg tomannsbolig.

Rom brukt som kjellerstue er opprinnelig godkjent som redskap/hobby og det er dermed usikkert om dette er ment godkjent som hovedareal eller tilleggsareal. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner. Det er vedfyrt peis i kjellerstuen og vedfyrt ovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 15 876 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter pr år:
Vann: 3.961,-
Avløp: 4.446,-
Renovasjon: 7.120,-
Feiing: 349,-

Kabel-TV: (riksTV+Global connect): 16.044,- pr år
Forsikring: 13.000,- pr år

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.079 kwh pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
tryg Polisenummer: 2399781

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 669 442,- Som sekundærbolig Kr. 6 343 803,-

Tekniske installasjoner
Vannmåler

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende følger ikke med boligen:
Kjøleskap
Oppvaskmaskin

Varmekabler på badet i 1. etasje fungerer ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Følgende servitutt er registrert på eiendommen:

1980/17060-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
14.08.1980

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Det er offentlig vei til eiendommen.

Regulering
Området er regulert og omfattes av følgende reguleringsplan:

Id: 0220111B
Navn: Øvre Båstad
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 08.09.1923
Delarealer
Delareal: 440 m2
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 197 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 198 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 088 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 103 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Overtagelse (Kr.3 350)
Profesjonell fotograf (Kr.7 250)
Løft Finn.no 12.06.2024 (Kr.5 000)
Løft Finn.no 18.06.24 (Kr.5 000)
Oppgjør (Kr.7 850)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Meglerpakke kommunen med formuesverdi + restanse + byggetegninger (Kr.4 871)
Grunnpakke (Kr.12 490)
Totalt kr. (Kr.80 111)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0099

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Båstad vei 36A
For mer om objektet
Øvre Båstad vei 36A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: