Bilde 1 av Plahteskogen 19Bilde 2 av Plahteskogen 19
Digital salgsoppgave
Plahteskogen 19

1363 Høvik • Bærum kommune

Prisantydning

kr 43 500 000

Omkostninger: kr 1 106 250Totalpris: kr 44 606 250
VAKKER ARK.TEGNET VILLA M/ SOLRIK TOMT PÅ 2.8 MÅL BELIGGENDE I ET FANTASTISK BOOMRÅDE VED SJØEN - TRIPPELGARASJE - HYBEL
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
450 m²
Bruksareal (BRA)
468 m²
Kommunale avgifter
kr 1 447 / Mnd
Prisantydning
kr 43 500 000
Omkostninger
kr 1 106 250
Totalpris
kr 44 606 250
Byggeår
1997
Tomt
Eiet tomt 2827 m²
Oppdragsnummer
36230214
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 43 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 43 500 000,-)kr 1 087 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 44 606 250
Eiendom
Plahteskogen 19, 1363 Høvik

Matrikkel
Gnr. 11 Bnr. 591 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 450 kvm, Bruksareal: 468 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1997

Tomt
Eiet tomt 2827 kvm

Prisantydning
43 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 43 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 1 087 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 43 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 1 088 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 44 588 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 44 606 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 354,42 pr. år

Eier
Peder Nærbø Anette Rønnestad Nærbø

Beskrivelse
Velkommen til Plahteskogen 19 - presentert av Edvard Chapsang v/EIE eiendomsmegling. Plahteskogen 19 er en vakker arkitekttegnet villa over tre plan med nydelig tomt på 2,8 mål. Eiendommen er solrik og opparbeidet med stor hage, flotte uteplasser, samt steinlagt innkjørsel og gårdsplass. Det er oppført trippelgarasje og en frittstående utebod. Beliggenheten er sjønær og rolig, kun 200 m fra vannkanten.

Villaen har store rom med herlig lysinnslipp, flere plassbygde løsninger, materialer av høy kvalitet og god håndverksmessig utførelse. På hovedplan er det tre stuer, kontor, en representativ hall, et godt utstyrt kjøkken fra 2015 og egen kjøkkeninngang.

Andre etasje har fire soverom og to lekre bad som ble renovert i 2019. Hovedsoverommet ligger tilknyttet ett av badene og har utgang til balkong med sjøutsikt. I underetasjen er det flere oppholdsrom og hybel.

KORT OM BOLIGEN:
- ARKITEKTTEGNET VILLA.
- 2 827 KVM SOLRIK TOMT.
- SOLRIK, FLOTT HAGE.
- 200 M TIL VANNKANTEN.
- STORE TERRASSER.
- BALKONG MED SJØUTSIKT.
- TRIPPEL GARASJE.
- SKIFERTAKSTEIN FRA 2015.
- HYBEL I UNDERETASJEN.
- STORE, GODE ROM.
- FIRE STUER OG FIRE SOVEROM.
- NYDELIG KJØKKEN FRA 2015.
- TO LEKRE BAD, RENOVERT I 2019.
- TRIMROM MED BAD/BADSTUE.
- GJESTETOALETT OG VASKEROM.
- MANGE FLOTTE GARDEROBER.
- EGNE GARDEROBEROM.
- MATERIALER AV HØY KVALITET.
- DELS NY DRENERING I 2015/16.

Fantastisk beliggende villa over bolig over 3 plan som inneholder:

1. etasje: Entré/hall med trapp, toalettrom, tv-stue, stue, spisestue, kjøkken og kjøkkeninngang.
2. etasje: Trappegang, 4 soverom, 2 bad/wc og garderoberom.
U. etasje: Trappegang, kjellerstue, teknisk rom, rom innredet og brukt som soverom, 3 boder, vaskerom, treningsrom, bad/wc og badstue.
Hybel i u.etasje: Entré, soverom, bad/wc/vaskerom, gang og stue/kjøkken.

Annet: Isolert, frittstående utebod.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det er parkering i trippelgarasje ved inngangspartiet og gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen har en fantastisk og usjenert beliggenhet i Plahteskogen på Høvik i Bærum kommune. Området er etterspurt og attraktivt, kjent for å være veletablert og svært barnevennlig. Plahteskogen går sørvestover fra Maries vei og ble anlagt i 1969. Veien fikk navn etter den vakre skogen som en del av Nordre Høvik gård, som i sin tid var eid av grosserer Frithjof Plahte.

Fra eiendommen er det rundt 200 meter ned til vannkanten med strand, småbåthavn og lekeplass. En fin kyststi tar deg til store friområder og grønne parker. Det er også kort vei til offentlig transport, skoler, barnehager og alt man trenger i hverdagen.

I gangavstand ligger Høvikodden med badestrand og utsikt mot Kalvøya og Kadettangen. Kadettangen, også kalt Sandvika Fjordpark, er relativt nylig ferdigstilt med sandstrender, flotte grøntområder, stupetårn og lekeplasser, samt Tuftepark og sandvolleyballbaner.

Fotballbane finner du ved Høvik skole eller på Kadettangen, der du også kan spille sandvolleyball eller bare nyte strandlivet. Ønsker du å spille golf har Ballerud Golfklubb et intimt golfanlegg med høy kvalitet, ca. 2 km fra boligen. Det er også kort avstand til en av Norges største tennisbaner ved Engervannet, med Nordens største hall vinterstid.

Bærum kulturhus ligger i Sandvika sentrum og formidler et bredt og inspirerende kulturtilbud for alle aldre. I området finner du også et godt benyttet bibliotek, samt kino med THX-standard. Besøk også gjerne Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden, en av Nordens ledende kunstsentre for norsk og internasjonal samtidskunst og modernisme.

Tomt
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Plahteskogen, med en vakker tomt på 2 827 kvm. Tomten er inngjerdet med sortlakkert rekkverk og tette, velfriserte hekker. Innkjøringen er via to portstolper, og hele innkjørselen og gårdsplassen er steinlagt. Hagen ligger sydvendt mot sjøen, med stort plenareal, nydelig uteplass og flaggstang. I andre etasje er det balkong utenfor hovedsoverommet, med utsikt til sjøen.

Fra stuen på hovedplan er det tofløyet dør ut til en overbygd, syd- og vestvendt terrasse med impregnerte terrassebord og fin inngjerding. Taket har brunbeiset panel med downlights og varmelamper. Fra terrassen er det ett trinn ned til en stor skiferlagt markterrasse langs hele fasaden. Solforholdene er utmerket fra tidlig til sent, og møbleringsmulighetene er mange. Ved siden av terrassen er det en større, overbygd uteplass med skifer, som har adkomst fra spisestuen.

På vestsiden av boligen er det noe skrånende tomt, med plen, fine trær og flott beplantet bed. Fra gårdsplassen er det laget trapp på siden av trippelgarasjen ned til bakkeplan foran underetasjen og en overbygd markterrasse med inngang til hybelen og kjellerstuen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som for eksempel Stabekk, Sandvika og Valler videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School ligger på Bekkestua.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Høvik kirke som ligger ca. 400 meter unna boligen. Høvik stasjon ligger ca. 1 km fra eiendommen. Det er kort og enkel adkomst til påkjøring på E18. Med bil tar det ca. 6 min til Sandvika, 7 min til Bekkestua, 7 min til Fornebu, 14 min til Oslo S og 50 min til Oslo Lufthavn.

Primærrom
Primærrom: 450 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 468 kvm

Standard
Entré og hall:
Boligen har et overbygd inngangsparti med skiferdekke og en elegant inngangsdør i edeltre med vindusfelt over og på sidene - her er det hyggelig å komme hjem og ønske gjester velkommen.

Inne venter en stor hall med innebygd garderobe, mønstrete gulvfliser og gråmalte panelvegger med brede lister. Himlingen har hvitmalt panel. En malt, elegant trapp svinger seg opp til andre etasje og ned til underetasjen, med teppeløper i trinnene. Hallen har et tilliggende gjestetoalett og dører til både kjøkken, stue og tv-stue.

Fra det overbygde inngangspartiet er det også direkte inngang til kjøkkenet via en innredet gang med garderobeløsning.

Kjøkken:
Boligen har et stort, nydelig kjøkken med fine løsninger, behagelig fargepalett og en plassmurt peis. Kjøkkeninnredning var ny i 2015 og har et design som kler rommet. Langs tre vegger er det takhøye skap og midt i rommet en stor kjøkkenøy med sitteplass til fem - et samlingspunkt til matlaging og måltider. Kjøkkenet har også en liten krok som er utmerket for lekselesing.

Kjøkkeninnredningen har antrasittgrå rammefronter i finér og benkeplater i lys kompositt. Oppvaskkummen er messingfarget og underlimt, med matchende kran som har Quooker. Hvitevarene er integrert og i kjøkkenøya er det planlimt induksjonstopp med ventilator. Videre har kjøkkenet stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og kombinert kjøl/frys.

Stue:
Boligen har tre fine stuer i første etasje; stue, tv-stue og spisestue. Hovedstuen er lys og elegant med god takhøyde, plassbygde bokhyller, åpen peis og store vinduer. Mellom bokhyllene er det en plassbygd sittebenk foran et stort vindu.

Stuen har mønsterlagt enstavs parkettgulv i gyllenbrunt tre og vegger malt i beigefarge. Himlingen har hvitmalt kistetak med panel og downlights. Fra stuen er det tofløyet dør ut til terrassen.

Tv-stue: Tv-stuen blir fort et yndlingsrom for filmkvelder og avslapning. Her er det heldekkende gulvteppe, mørkegrå tapet på veggene og hvitmalt paneltak med spotskinne. En tofløyet dør med lav brystning fører ut den vestvendte delen av terrassen.

Spisestue: Spisestuen har adkomst fra hovedstuen og kjøkkenet via doble dører, som gir en unik kontakt mellom rommene. Spisestuen har nydelig, mønsterlagt parkett, mørkegrå tapet på veggene og to plassbygde hjørneskap med vitrinedører. Himlingen har hvitmalt panel med velplasserte downlights. Fra spisestuen er det tofløyet glassdør til et pent kontor, samt tofløyet dør med glass ut til en overbygd, skiferlagt markterrasse.

Kjellerstue og trimrom: Kjellerstuen er stor og lys med to vestvendte vindusfelt. Størrelsen på stuen gir god plass til både hjørnesofa, bordtennisbord og kontorløsning. Alt etter hva man ønsker. Gulvet har parkett og veggene er malt i moderne gråbeige farge. Himlingen er hvitmalt og har velplasserte downlights.
I underetasjen har boligen et stort trimrom med speil langs to vegger og utgang til hagen via trappeløp. Det er også direkte inngang til bad med badstue. Trimrommet har gulv med enstavs parkett, hvitmalte overflater og downlights.


Bad/wc/vaskerom:
I hovedboligen er det tre bad, et vaskerom og toalettrom. Ett bad ligger i tilknytning til hovedsoverommet, luksuriøst og delikat. Badet ble renovert i 2019 og har grå, store marmorfliser, samt en avdelt våtsone med glassvegger og glassdør. I våtsonen er det mosaikkfliser, stor dusjløsning og et innebygd badekar.

Badet har også glassdør til et avlukke med vegghengt toalett. Ellers er badet utstyrt med en stilig baderomsinnredning som består av et vegghengt møblement med heldekkende dobbelservant og stort speil. Under et skråtak er det vegghengt et tilsvarende møblement med benkeplate.

Bad 2:
Boligen har ytterligere et bad i andre etasje, som ble renovert i 2019. Badet har adkomst fra gangen og direkte inngang til et garderoberom. Badet har sorte marmorfliser, hvitmalt himling med downlights og en stor dusjnisje med mosaikkfliser. Dusjen har fastfelt og dør i glass, integrert hånddusj og en takhengt regnfallsdusj. Videre har badet et vegghengt toalett og en bred baderomsinnredning med heldekkende dobbelservant.

Bad 3:
Badet i underetasjen har direkte inngang til badstue med sittebenk, flislagt gulv og panel på veggene. Badet har hvite fliser på veggene og terrakottafargede fliser på gulvet. Rommet er utstyrt med søyleservant, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Toalettrom:
I første etasje har boligen en pent gjestetoalett i tilknytning til hallen. Rommet har mønstrete fliser, mørkegrå tapet, vegghengt toalett og en sylinderformet designvask med kobberkran.

Vaskerom:
Vaskerommet ligger i underetasjen og har fliser på gulvet og stripete tapet på veggene. Rommet har avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på en av sidene og en praktisk innredning på motsatt vegg. Innredningen har to skuffeseksjoner, arbeidsbenk og overskap.

Soverom og garderobe:
Hovedboligen har fire gode soverom, hvor alle ligger optimalt plassert i andre etasje. I tillegg er det et rom innredet som soverom (garderobe/rom) i u.etasjen. Hovedsoverommet stiller i egen klasse med sin herlige størrelse og flotte garderobeskap. I tillegg har soverommet ekstra luksus som utgang til balkong med sjøutsikt og direkte inngang til et velværebad.

Alle soverommene i andre etasje har heldekkende gulvteppe, og i ett av rommene er det garderobeløsning med skap og kommoder. Boligen har fantastiske garderobeløsninger i mange rom, med plassbygde skap, skyvedørsgarderober og egne garderoberom. Her skulle det være nok plass til det meste. Av lagringsplass er det en stor frittstående bod på ca. 23 kvm på gårdsplassen, samt lagringsloft over garasjen.


Hybel:
Hybelen ligger i en egen del av underetasjen og består av entré, soverom, bad og stue/kjøkken.

Stuen har parkett, hvitmalte vegger og kjøkkeninnredning montert langs én vegg lengst bak i rommet. Innredningen er i eik med benkeplater i heltre og flere overskap har vitrinedører. I innredningen er det en integrert oppvaskmaskin, og avsatt plass til komfyr og kjøleskap.

Badet har fliser på gulv og vegger, stort vindu og avtrekksvifte i yttervegg. Rommet er utstyrt med gulvstående toalett, dusjhjørne med skyvedører, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av hvitt skapmøblement med heldekkende servant, speil med belysning og to veggskap.

TG3 er i tilstandsrapporten gitt til:

Våtrom > Generell > Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk
etter dagens krav.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Våtrom > Generell > Bad u.etg
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk
etter dagens krav.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Våtrom > Generell > Bad hybel
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk
etter dagens krav.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Tomteforhold > Drenering
Det er avvik:
Kostnadsestimat: Over 300 000

For TG2 (mørk oransje) avvik som kan kreve tiltak, se vedlagt tilstandsrapport.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger midl. brukstillatelse på enebolig med hybel og garasje datert 23.juli 1997.
- Det foreligger ikke midl. brukstillatelse eller ferdigattest på svalgang - utvidelse av vindfang - terrengjustering - ny innkjøring - redskapsbod.
For mer informasjon se dokumentmappen hos Bærum kommune:
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2015149647&

Avvik ift byggeanmeldte tegninger:
Det er etablert walk in garderobe i gang i 2. etg. dette ble opprinnelig en åpen gang. I kjelleretasjen er dagens soverom(hybel) betegnet som hobbyrom, det er ikke søkt om bruksendring av dette rommet fra tilleggsdel til hoveddel. Det hvor det idag er etablert kjøkken står det praktikantdel på byggetegninger. Der hvor dagens kjellerstue er står det på byggetegninger ARB. Der hvor dagens soverom er står det betegnet barn.
Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har vedfyrt peis i stuen og kjøkkenet, og ellers oppvarming med vannbåren gulvvarme. Den vannbårne varmen er forsynt fra varmepumpe. Varmtvannstanken er på ca. 300 liter. Boligen har naturlig ventilasjon. Hovedsikring er på 160 A og mye av det elektriske anlegget er fra byggeåret. Noe elanlegg ble oppdater/supplert i 2015.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 17 354,42 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 6 123 202,- Som sekundærbolig Kr. 22 043 526,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
-Lysekronen i spisestuen, lampene i gangen (en ved hovedinngang og en i trappegangen fra annen etasje) medfølger ikke.

Annet
- Det ble tidligere sendt inn søknad om oppføring av enebolig m/ garasje på eiendommen Plahteskogen 21A.
For mer informasjon se:
- https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?sakid=&tittel=&fradato=&tildato=&gardsnr=11&bruksnr=1604&sok=S%C3%B8k&startrow=0&showresults=true&tomtsok=false&simple=false&response=arkivsak_sok_tomdefault

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1968/307853-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
10.12.1968
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0219-11/920

1970/301606-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
27.02.1970
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0219-11/920

1987/38183-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.12.1987
Ang utkobling av septiktank
OVERFØRT FRA: 0219-11/920

1995/33616-3/100 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST
07.12.1995
Bestemmelse om beplanting
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Det går vann- og/ avløpsledninger via tomten. Se VA- kart vedlagt salgsoppgaven.
- Adkomst over eiendom gnr. 11 bnr. 990 eiet av Bærum kommune.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 201601 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 2 828 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planforslag

Plantype Kommuneplanens arealdel
Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1972174 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1972174)
Navn PLAHTEJORDET M/OMG., SØNDRE DEL AV "GÅRDSTUNET"
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 01.11.1977
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8810/1972174.pdf
Delarealer Delareal 2 827 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Odel og konsesjon
På grunna av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 43 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 1 087 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 43 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 1 088 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 44 588 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 44 606 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Foto (Kr.17 750)
FINN.NO LØFT 15.02.24 (Kr.1 350)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.35 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 43 500 000,-) (Kr.348 000)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.442 395)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0214

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Plahteskogen 19
For mer om objektet
Plahteskogen 19

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: