Bilde 1 av Øygardveien 80ABilde 2 av Øygardveien 80A
Digital salgsoppgave
Øygardveien 80A

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

LYS OG PENT OPPUSSET 3- ROMS - SOLRIK VESTVENDT BALKONG M/UTSIKT - FYRING OG VARMTVANN INKL I FELLESK. - PEIS - SENTRALT
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Internt bruksareal (BRA-i)
67 m²
Bruksareal (BRA)
73 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
8 m²
Fellesutgifter
kr 3 453 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 1 200
Fellesgjeld
kr 123 967
Totalpris
kr 4 815 167
Byggeår
1967
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
36240076
Prisantydningkr 4 690 000,-
Fellesgjeldkr 123 967,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 4 815 167
Eiendom
Øygardveien 80A, 1357 Bekkestua, Etasje: 4

Matrikkel
Andelsnr. 8 Orgnr. 952951432 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 73 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 67 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8 kvm

Areal
Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 73 kvm, BRA-i:67 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 8 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1967

Tomt
Fellestomt kvm

Prisantydning
4 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Erichsen (Anticimex). Takstdato: 20.02.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 123 967,- pr. 26.02.24 16:30
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 26.02.24 16:30

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 4 690 000,- (Prisantydning)
kr 123 967,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 813 967,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 815 167,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 453,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Nina Paaske Hage

Beskrivelse
Velkommen til Øygardveien 80A, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Øygardveien 80A fremstår som en pent oppusset og moderne 3-roms leilighet i et attraktivt og barnevennlig område ved Nadderud, kun en kort spasertur fra Bekkestua sentrum. Denne leiligheten byr på en gjennomgående planløsning som maksimerer både romfølelse og funksjonalitet, gjort enda mer innbydende med en solrik og hyggelig balkong på ca. 8 kvm hvor morgenkaffen kan nytes i fred og ro.

Ved ankomst ønskes du velkommen inn i en innbydende entré med praktiske lagringsmuligheter, før du ledes videre inn i en lys og romslig stue. Her er det store vindusflater som sikrer rikelig med lysinnslipp, og en peis som står klar til å varme på kjøligere dager. Stuen har plass til en spisestuedel, og sammen med det delvis åpne kjøkkenet fra 2023, gjør dette planløsningen svært praktisk. Kjøkkenet er moderne og funksjonelt med slette fronter, laminat benkeplate, og integrerte hvitevarer som gjør matlaging både enkelt og hyggelig.

Leiligheten inneholder også to godt dimensjonerte soverom, et flislagt bad med gulvvarme fra 2005, og et separat toalettrom, alle designet med komfort og brukervennlighet i fokus. Den praktiske siden ved boligen forsterkes av en romslig bod i kjelleren for ekstra lagring, og muligheten for å leie en garasjeplass i borettslagets felles garasjerekke, noe som gjør parkering bekymringsfritt.

Beliggende i grønne og naturskjønne omgivelser, kombinerer Øygardveien 80A det beste av to verdener; nærhet til Bekkestua sentrum med sitt rike utvalg av butikker, caféer og kulturelle tilbud, samtidig som du har flotte turområder like ved. For familier er det også verdt å merke seg den korte avstanden til skoler, barnehager, og det brede spekteret av fritidsaktiviteter i området. Med offentlig transport rett utenfor, holdeplass "Nadderudjordet", inkludert ekspressbuss til Oslo, er dette en ideell bolig for de som verdsetter enkel tilgang til både urbane og naturlige omgivelser.

KORT OM LEILIGHETEN:

- PENT OPPUSSET OG MODERNE 3-ROMS
- GJENNOMGÅENDE PLANLØSNING
- STOR KJELLERBOD
- VESTVENDT, SOLRIK OG HYGGELIG BALKONG PÅ CA. 8 KVM
- ATTRAKTIV BELIGGENHET
- FYRING/ VARMVANN INKLUDERT I FELLESKOSTNADER
- PEIS I STUEN
- GARASJEPLASS TIL LEIE
- MEGET ATTRAKTIVT OG BARNEVENNLIG OMRÅDE
- HYGGELIG NABOLAG
- KORT VEI TIL BEKKESTUA SENTRUM MED HYGGELIG KAFEER OG BUTIKKER
- NÆRBUTIKK I BYGGET
- KORT VEI TIL FLOTTE TUROMRÅDER
- GRØNNE OG NATURSKJØNNE OMGIVELSER
- OFF. KOMMUNIKASJON RETT UTENFOR
- KORT VEI TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT VEI TIL CC VEST MED HYGGELIGE KAFEER OG BUTIKKER
- KORT VEI TIL OSLO SENTRUM

Flott beliggende 3- roms med følgende romfordeling:
Entré/ gang, kjøkken, bad, toalettrom, to soverom og stue.

Lagring: Leiligheten disponerer en bod i kjeller merket med nr 404 på 6 m². (BRA-e).

Parkering: Andelseier leier i dag en garasjeplass i felles garasjerekke av borettslaget. Det betales p.t. ca. 300 kr/ mnd for leie av plassen. Plassen vil bli ledig når nåværende eier selger. Styreleder opplyser om at det er og har alltid vært nok garasjeplasser enn etterspurt og mente derfor at denne plassen kunne overtas av ny eier også.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et solrikt og hyggelig nabolag ved Nadderud med kort avstand til Bekkestua sentrum. Bebyggelsen er i en liten stikkvei med lite trafikk og grønne omgivelser. Området består i hovedsak av villabebyggelse med hyggelige og velholdte eiendommer og hager.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen 2 km fra døra, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man: Bekkestua skole 1.-10, Bekkestua ungdomsskole og Oslo International School.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For dem som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier i marka, en kort buss- eller kjøretur fra boligen. Det er også hyggelige turstier i nærområdet. Nadderud Kunstgress, Nadderud svømmehall og Nadderud Stadion ligger kort unna, rett ved Bekkestua skole. For dem som ønsker byliv, er det kort vei til Bekkestua med flere trivelige caféer og butikker. I Bekkestua finner man også Bærum Bibliotek med et stort utvalg bøker og kulturelle tilstelninger som språkcafe og mer. Sandvika er heller ikke langt unna og tilbyr blant annet et av Nordens største kjøpesentre. Her finnes det meste av butikker og tjenester, samt restauranter og cafeer, både på senteret og i byen. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. De som er mer interessert i langrenn kan finne flere gode og snøsikre skiløyper i Vestmarka, kun en kort biltur unna.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud i kort avstand fra boligen. Busslinje 140 og 140N stopper rett utenfor på busstopp «Nadderudjordet» og går til Bekkestua, 3 stopp unna, Oslo Sentrum 20 min, eller Østerås senter og Østerås T-banestasjon i andre retning 10 min unna. Flybussen går fra Hosleveien busstopp, 6 min gange unna. T-banens linje 3 går til Oslo fra Bekkestua T-banestasjon.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av småhus-/ villabebyggelse, samt lavblokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Andelsleilighet tilhørende Nadderudjordet Borettslag, beliggende ved Bekkestua, Bærum kommune. Barna her sokner til Bekkestua skolekrets. Borettslaget består av 17 andeler. Borettslaget har

felles tomt opparbeidet med blant annet gressplener, trær, prydbusker og diverse beplantning. Felles områder består av blant annet av sittegrupper, sykkelstativer, lekeapparater, grus og asfalterte internveier.

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong/murkonstruksjon. Utvendig fasade forblendet med pusset og malt mur. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (tak ikke besiktiget). Vinduer i stue av tre med 2-lags fra 1984. Vinduer på bad og soverom 2 av tre med 3-lags glass fra 2012. Vindu på soverom 1 av tre med 3-lags glass fra 2016. To fløyet balkongdør av tre med 2-lags glass fra 2008. Entrédør fra ukjent årstall med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Leiligheten har naturlig tilluftsventiler i vinduer og på yttervegger. Mekanisk avtrekksvifte på bad og toalett. Kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på bad, entré og kjøkken. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 67 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 73 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Leiligheten har en innbydende entré med gode lagringsmuligheter i tilhørende skyvedørsgarderobe.

Stue/spisestue:
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. I stuen har du god plass til bl.a. sofa, tv-benk m.m. Her er det også en peis som gir varme på kjøligere dager. Ved stuen har du også god plass til en spisestuedel. Videre fra stuen har du tilgang til en flott balkong hvor du kan nyte morgenkaffen.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 2023 med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Oppvaskkum av metall med ett-greps armatur. Laminat plassert på vegg over benkeplater med stikkontakt. Integrerte hvitevarer. Frittstående kjøkkenventilator montert på vegg tilknyttet avtrekkskanal ihht eier. Vannrør av typen rør-i-rør og avløpsrør av plast. Komfyrvakt .

Bad/ toalett:
Baderom fra 2005. Flislagte vegger. Flislagt gulv med gulvvarme. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantinnredning med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overlys og stikkontakt. Dusjhjørne med skyvedører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksvifte er plassert på vegg. Synlig vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Sluk av støpejern og plast.

Toalett:
WC fra ukjent årstall. Flislagt gulv. Delvis flislagt vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt toalett. Fordelerskap for typen rør-i-rørsystemet er plassert over toalett (ikke besiktiget grunnet manglende nøkkel). Stoppekraner til leiligheten er plassert bak inspeksjonsluke nede på venstre side av toalettet. Mekanisk avtrekksvifte. Synlige vannrør av rør-i-rør og kobberør. Avløpsrør av plast og støpejern.

Soverom:
Leiligheten har totalt 2 soverom. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov.

Overflater:
Gulv: Fliser, parkett.
Vegger: Fliser, malte flater.
Himling: Malt flate, himlingsflater av malte betong og nedsenket himling med downlights i entré og kjøkken.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 70 %
TG2: 25 %
TG3: 0 %
TGIU: 5 %

TG2 er i tilstandsrapport gitt til:
Våtrom - Bad - se nærmere beskrivelse på side nr. 8 i tilstandsrapporten
Overflater vegger
Overflater gulv
Membran, tettesjikt og overgang til sluk
Fallforhold (gulv)

Kjøkken Vannrør

WC Vannrør - se nærmere beskrivelse på side nr. 9 i tilstandsrapporten

Øvrige rom Overflater gulv - se nærmere beskrivelse på side nr. 9 i tilstandsrapporten

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Vannbåren varme - se nærmere beskrivelse på side nr. 10 i tilstandsrapporten

Elektrisk anlegg Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - se nærmere beskrivelse på side nr. 11 i tilstandsrapporten

Dører og vinduer Vinduer -   se nærmere beskrivelse på side nr. 11 i tilstandsrapporten

Balkonger, terrasser, veranda etc Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Balkonger, terrasser,
veranda etc- se nærmere beskrivelse på side nr 12 i tilstandsrapporten

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på bolig-forretningsbygg datert 7.1.1967.
Det foreligger ferdigattest på bruksendring fra kontor til bolig datert 6.6.2001.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold. Husordensregler til borettslaget sier at enhver ombygging av leilighetene eller deler av leilighetene må godkjennes på forhånd av borettslagets styre.

Det gjøres oppmerksom på at det er ukjent om det er søkt om/godkjent å flytte kjøkken fra soverom 1 til ut entréen og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Det kan derfor ikke verifiseres om rommet er godkjent til varig opphold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på bad, entré og kjøkken. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 453,- pr.mnd.

Felleskostnadene fordeles slikt:

Neste endring: 3 453,-  01.03.2024
Tot. utg. i kr.:
Felleskostnader: Renter og avdrag 735,-
Felleskostnader 1 546,-
Kabel-TV og Bredbånd 609,-
Tillegg varme/strøm 563,-

Styreleder opplyser om at det er planlagt å male, men det er foreløpig ikke avtalt noe konkret og pga rentehevinger er dette satt litt på hold. Det er enda ikke bestemt om det skal tas opp et felleslån eller om dette skal finansieres via egenkapital innkrevning. Det må derfor påregnes med økning av felleskostnader/ fellesgjeld ifm dette.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra borettslaget etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 16362950388, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.02.2024: 5.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 106
Saldo per 26.02.2024: 2 341 959
Andel av saldo: 123 968
Første termin/første avdrag: 30.03.2021 ( siste termin 30.06.2050 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP0000568727

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 234 468,- Som sekundærbolig Kr. 4 690 978,-

Borettslag
Borettslag: Nadderudjordet borettslag, Orgnr: 952951432

Forretningsfører
OSLO OG OMEGN BOLIGFORVALTNING AS

Styregodkjenning
Godkjennelse må innhentes skriftlig fra styret. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
Styregodkjenning kan ta inntil 20 dager iht. ny borettslagslov, se boligopplysningene.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.  Se avsnitt over.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er forbudt å holde husdyr på eiendommen. Den enkelte seksjonseier, for borettslaget: borettslagets styre, kan gi midlertidig dispensasjon fra forbudet dersom det/de dyr detgjelder ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne, og det forøvrig er dyr det er tillatt å holde i fangeskap.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
-Skapseng medfølger ikke.

GARASJE
Seksjon-3 i Sameiet Øygardveien 80 er eiendommens garasjeanlegg med 20 garasjeplasser. Det eies av Borettslaget. Én av garasjeplassene skal iflg. Sameiets vedtekter være leid ut til eier av Seksjon-1, som fremleier den til sin leietaker i Seksjon-1. For øvrig er garasjeplassene selvstendige objekter som leies ut etter regler fastsatt i ekstraordinær generalforsamling 12.11.1997. (med innskudd). Eventuell(e) ledig(e) garasje(r) skal tilbys andelseiere som ikke har garasje. Blir den/de ikke leid ut internt, kan den/de leies ut eksternt etter nærmere regler. Pr. utgangen av 2015 er alle garasjeplassene leid ut til andelseiere mot innskudd, med unntak av 3 garasjer som ble leid ut eksternt mot innskudd da eiendommen Øygardveien 80 var privateid, en forpliktelse borettslaget overtok i forbindelse med kjøpet av seksjon 3 i Sameiet Øygardveien 80.

FYRING, VARMTVANN
Borettslagets boliger benytter vannbåret varme, levert fra det felles fyringsanlegget i Sameiet Øygardveien 80. Varmt forbruksvann leveres fra samme anlegg. Beboerne belastes med et månedlig à-konto beløp, som bestemmes gjennom årsbudsjettet for fyring. Kostnadene fordeles på beboerne etter boligenes størrelse. Budsjettet revideres hvert halvår, og à-kontobeløpet justeres om nødvendig. Fyringsregnskapet gjøres opp én gang hvert år ved at de innbetalte akontobeløp trekkes fra den totale fyringskostnaden (inkl. varmtvann) pr. husstand. Er differensen positiv, kreves det inn tilleggsbetaling. I motsatt fall tilbakebetales det overskytende beløp til husstandene.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter for borettslaget:

1962/301571-1/100  Erklæring/avtale  
21.03.1962 
Kjøper forplikter seg til å oppføre forretningsgård på d.e.
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3201-19/602
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1962/301572-1/100  Erklæring/avtale  
21.03.1962 
Det skal ikke oppføres eller drives bensinstasjon med
omsetning eller distibusjon av motordrivstoffer og
smøremidler o.l. eller forøvrig drive handel i konkurranse
med virksomhet som etableres på bnr. 603.
Overført fra: 3201-19/602
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/300624-1/100  Best. om vann/kloakkledn. 06.02.1964 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3201-19/602
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Andelseiere som ønsker å fremleie sin leilighet må søke styret om tillatelse. Søknaden må, for å være gyldig, inneholde den potensielle leieboerens navn og arbeidsgiver/arbeidssted. Videre må utleier bekrefte at den potensielle leieboer kjenner borettslagets og sameiets ordensregler og det ansvar som følger av disse. Utleier er ansvarlig overfor Borettslaget for rett innbetaling av husleie. Alvorlige og/eller konsekvente brudd på ordensreglene medfører øyeblikkelig utkastelse.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 3 714 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1961032 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1961032)
Navn HOSLE, sydøstre del
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.08.1962
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8749/1961032.pdf
Delarealer Delareal 3 714 m
Formål Bolig/Forretning

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 690 000,- (Prisantydning)
kr 123 967,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 813 967,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 815 167,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 385)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Look (Kr.3 500)
Foto (Kr.3 750)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.18 721)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke borettslag (Kr.8 581)
Markedspakke 1 - Look - Foto (Kr.28 650)
Meglerbrev / info (Kr.3 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.41 500)
Totalt kr. (Kr.151 387)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0076

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øygardveien 80A
For mer om objektet
Øygardveien 80A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: