Bilde 1 av Kirkerudlia 7IBilde 2 av Kirkerudlia 7I
Digital salgsoppgave
Kirkerudlia 7I

1339 Vøyenenga • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Delikat 2 plans rekkehus i blindvei | Fantastisk utsikt | Lekkert kjøkken | Stor terrasse & hage med kveldssol | Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
83 m²
Bruksareal (BRA)
87 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
4 m²
Innglasset balkong (BRA-b)
87 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
56 m²
Fellesutgifter
kr 1 200 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 856 / Mnd
Prisantydning
kr 4 980 000
Omkostninger
kr 138 250
Totalpris
kr 5 118 250
Byggeår
1962
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36230569
Prisantydningkr 4 980 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 122 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 5 118 250
Eiendom
Kirkerudlia 7I, 1339 Vøyenenga

Matrikkel
Gnr. 47 Bnr. 305 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 87 kvm, BRA-i: 83 kvm , BRA-e: 4 kvm , BRA-b: 87 kvm, TBA: 56 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1962

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
4 980 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Simen Thorp Takstdato: 11.12.23 12:39

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 123 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 103 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 118 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 262,02 pr. år Årsprognose for 2023

Eier
Johanne Andrea Morén

Beskrivelse
Velkommen til Kirkerudlia 7I presentert av Andreas Bock v/EIE eiendomsmegling
Dette innholdsrike og innbydende rekkehuset, fordelt over to etasjer, ligger i et veletablert og svært barnevennlig nabolag i Vøyenenga/Kirkerud-området. Boligen tilbyr hyggelige uteområder og befinner seg i trygge, naturskjønne omgivelser, samtidig som den er sentralt plassert med nærhet til alt man trenger i hverdagen. Her har du ski in/ski out til Kirkerudbakken alpinsenter, skiløyper i marka og er i nærheten av Kolsåstoppen

Fremstående kvaliteter:
  • Innholdsrik & attraktiv bolig
  • Ski in/ski out til Kirkerudbakken alpinsenter
  • Flott utsikt - Solrike uteplasser
  • Barnevennlig område med kort vei til barnehager/skoler, Sandvika, butikker m.m.
  • Flotte turmuligheter
  • Hyggelig nabomiljø
  • Smart planløsning
  • Gjennomgående god standard
  • Oppbevaring/lagringsmuligheter
  • Garasjeplass med automatisk portåpner
  • Pen opparbeidet hage på to nivåer med plass til trampoline eller passende utemøblemang

Boligen går over 2 plan og har følgende romfordeling:
U. etasje: Entré, bad og to soverom.
1. etasje: Stue og kjøkken

Boder og lagring m.m:
Ekstern bod på 4kvm.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Andreas Bock på abo@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning

Parkering
Boligen har garasjeplass med automatisk portåpner.

Beliggenhet
Boligen ligger fint til i et veletablert og barnevennlig område i rolige omgivelser på Kirkerud/Vøyenenga. Sentralt, med markanært beliggenhet som er perfekt for deg som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser. Her er det kort gangavstand til forretninger og offentlig kommunikasjon.

Området er kjent for nærhet til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt. Det er (ski-in/ski-out) til Kirkerudbakken skisenter som er Asker og Bærums største alpinanlegg 4 skiheiser, 6 nedfarter og stor, stor barnebakke og skiskole. Kort vei til Ståvivannet med bade- og fiskemuligheter, og Vestmarka som byr på skiløyper om vinteren og tur- og sykkelveier om sommeren.

Det er også et bredt utvalg av fritidsaktiviteter i nærheten, med bl.a. Bærums idrettspark på Rud bestående av flerbrukshall, kunstisbane, ishall, baseball/softballanlegg, tennisbaner, putting-greener for golf og grøntarealer for blant annet fotball.

Av ulike servicetilbud vil man først og fremst finne dagligvarehandel med Kiwi Vøyenenga og Meny Vøyenenga som de nærmeste. Ønsker du ytterligere servicetilbud Vøyenenga et handlesenter som dekker de fleste dagligdagse behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vøyenenga et handlesenter som dekker de fleste dagligdagse behov. Sandvika Storsenter ligger kun 9-10 minutter unna med bil og er ett av Norges største kjøpesentre med nesten 200 butikker og spisesteder.

Det er flere skolemuligheter i nærheten med både grunnskoler og videregående. De videregående skolene i nærheten tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer, med både studiespesialisering og yrkesfag. Det er også flere barnehager i nærområdet.

Hverdagens logistikk forenkles med en meget god offentlig kommunikasjon i området med bussforbindelser til og fra området. Det er en kort busstur til Sandvika Sentrum som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med flytog, lokaltog, buss og taxi.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består av rekkehus og småhus/villa-bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets underetasje og 1.etasje. Adkomst via egen entrédør fra trappeoppgang med terrasse på ca 11kvm.
Boligen består av:
U. etasje: Entré, bad og to soverom.
1. etasje: Stue og kjøkken.

Byggemåte
Rekkehus beliggende i Bærum kommune. Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Boligbygg over 2 etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og trebjelker. Yttervegger
kledd med liggende malt trepanel. Saltak tekket med takstein. Brannsertifisert entrédør. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass
fra 2005. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring

Primærrom
Primærrom: 83 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 87 kvm

Boder
Boligen har en ekstern bod på ca 4 kvm.

Standard
Dette er en flott mulighet til å sikre seg en lys og luftig bolig Boligen med en attraktiv beliggenhet i et meget populært og ettertraktet boligområde på Vøyenenga. Videre holder boligen en gjennomgående god standard. Her har du muligheten til å bo sentralt med kort vei til en rekke servicetilbud og forretninger, offentlig kommunikasjon samt flotte tur og rekreasjonsmuligheter

1.etasje

Kjøkken | Matlaging i fokus
Lekkert kjøkken med slette fronter fra 2018 og luksøriøse hvitvarer. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter i underskap. Det er benkeplate av treverk med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur.  Videre er det integrerte hvitevarer som kjøleskuff, komfyr og kaffemaskin i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp med integrert ventilator. Her er det hyggelig å lage mat!


Stue | Et sosialt oppholdsrom
Stor og luftig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Det er gode møbleringsmuligheter i flere deler av stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Flere gode veggflater gir også plass til kommode, vitrineskap eller annet ønskelig oppbevaringsmøblement. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig teglsteinspipe tilknyttetet peis i metall med glassdør som gir godt med varme og hyggelige stunder på de kaldere dagene.

Fra stuen er det utgang til en flott terrasse på 45kvm, som på sommerstid oppleves som en forlengelse av stuen. Solen er til å nytes fra 07:30-21:30 på sommerstid.

Underetasje

Entré/Hall | Velkommen inn!
Hyggelig flislagt entré med gulvvarme som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Fra entréen er det adkomst til en hall.

Soverom | To gode rom
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det en skyvedørsgarderobe med speil.'

Soverom 2 kan benyttes som boligens/leilighetens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønskelig behov. Soverom 2 var opprinnelig en bod som er gjort om og bruksendret til et soverom.

Baderom + Vaskerom | God morgen!
Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med et vegghengt servantskap og en ovenpåliggende servant utstyrt med ett-greps armatur. Over servanten er det et speil. Videre finnes en dusjsone avgrenset med en glassvegg og glassdør, utstyrt med vegghengt dusjarmatur, samt et vegghengt toalett. I tillegg er det en gulvstående servantinnredning med dører. Badet har også opplegg for vaskemaskin. En mekanisk avtrekksventil i himling. Deler av badet var opprinnelig en bod og har blitt innlemmet som en del av badet. Denne delen er i dag benyttet som vaskerom. Dette er meget praktisk i en hektisk hverdag.


Overflater:
Gulv: Gulvflater er belagt med parkett
Vegger: Veggflater med pusset og malte overflater.
Himling: Pusset og malte overflater.

Oppgraderinger:
- Nye hvitevarer fra Miele i 2023
- Nytt tak med belysning i 2.etg.

Kommentarer til tilstandsgrad 3 | TG 3
Det mangler rekkverk på en av to trapper som leder opp til ekstern bod. Rekkverk må etableres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2
Våtrom - bad: 4 punkt.
Kjøkken: 2 punkt.
Ildsted: 1 punkt
Teknsik anlegg: 1 punkt.
Elektrisk anlegg: 1 punkt.
Yttervegger: 1 punkt.
Drenering: 2 punkt.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 10.06.2022 som omhandler bruksendring

Det er avvik mellom opprinnelige byggetegninger og hvordan boligen fremstår i dag.

U. etasje: Veggen mellom gang og vindfang blitt tatt bort. Det er en bod som har blitt omgjort til boligens vaskerom og er innlemmet som en del av baderommet. Videre er den andre boden omgjort og bruksendret til et soverom. Denne bruksendringen for soverommet er godkjent. Ferdigattest foreligger .

1. etasje: Her har et soverom blitt fjernet til foredel for en åpen stue/kjøkken løsning. I utgangspunktet var det separat kjøkken og et soverom i tillegg til stuedelen.

Disse endringe er ikke omsøkt i kommunen og dermed heller ikke godkjent for varig opphold. Ferdigattest for denne bruksendringen vedr. soverom ligger vedlagt salgsoppgaven.
Risiko for overnevnte tilfaller kjøper.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Ukjent.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Nei.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.

Beskrivelse av det elektriske anlegget:
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.
Det er hovedsakelig skjult elektrisk anlegg

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 10 262,02 pr. år Årsprognose for 2023
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Årsprognose for kommunale avgifter i 2023 var kr 10.262,02 kr. Det må forventes at dette beløpet kan øke i 2024.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader og kommunale avgifter, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.'

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Det må påregnes at felleskostnadene kan øke.

Forsikring med polisenummer
Tryg

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 182 676,- Som sekundærbolig Kr. 4 257 634,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Vinduer i 2-lags glass datert 2005. Vindu i 2-lags glass datert 2022.
- Balkongdør i 2-lags glass datert 2005
- Utgang fra stue i 2. etasje til nordøstvendt terrasse på 45 m2. Terrassen er belagt  med terrassebord. Utebelysning, stikkontakt og markise
- Varmtvannsbereder på 198L fra 2005 plassert på bad
- Himlingshøyde ca. 3,02 m målt i stue


Elektrisk anlegg
Samsvarserklæring signert og datert er fremvist for følgende arbeider:
Det er fremlagt samsvarserklæring, datert 19.02.2021 , arbeidene gjelder opplegg lys kjøkken. Koble til ovn i spisestue. Opplegg stikk på 2 stk. Opplegg 2 stikk i stue. Modernisere sikringskap.
"Det er fremlagt samsvarserklæring, datert 19-12-2018, arbeidene gjelder rehab"

Annet
Medfølger:
- Hvitevarer
- Taklamper

Medfølger ikke:
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Hvitevarer på kjøkken

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

0/990429-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:197 1/128

0/990430-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:206 1/128

0/990431-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:215 1/128

0/990432-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:224 1/128

0/990433-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:233 1/128

0/990434-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:244 1/128

0/990435-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:245 1/128

0/990436-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:252 1/128

0/990437-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:253 1/128

0/990438-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:260 1/128

0/990439-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:267 1/128

0/990440-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:274 1/128

0/990441-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:283 1/128

0/990442-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3024 GNR:47 BNR:338 1/128

1976/3995-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.03.1976
RETTIGHETSHAVER: KIRKERUDBAKKEN SAMEIE
FOR INNTIL KR 5.000

1993/31789-187/100 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST
29.12.1993
Panterett til sameiet for kr 10.000 som sikkerhet for
fellesutgifter

1976/3995-2/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
01.03.1976
Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Sameiet
Med flere bestemmelser

1976/3995-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/4542-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.03.1976
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/7024-17/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.04.1976
Påtegning på pantsettelseserklæring om at den viker for
80 % av offentlig verditakst
Gjelder denne registerenheten med flere
1979/12350-2/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
28.06.1979
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
Best. om vedlikehold m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/16789-1/100 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
06.11.1974
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:40
2020/1875822-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST
01.01.2020 00:00

1976/3993-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313
1976/3994-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/3996-4/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/3997-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/3998-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/3999-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/4000-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/4001-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1976/4002-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:307
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312

1976/4541-3/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
09.03.1976
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:302
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:306
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:308
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:309
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:310
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:311
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:312
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:313

1979/12350-1/100 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST
28.06.1979
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:303
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:304
:Knr:3024 Gnr:47 Bnr:305
Med flere bestemmelser




Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Adkomst fra kommunal vei. Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Boligen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplanen.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 217 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1958095 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1958095)
Navn KIRKERUD OG GRINIBRÅTEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.05.1959
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8727/1958095.pdf
Delarealer Delareal 217 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse

Området er identifisert med radonutsatt område. Område analyse er vedlagt salgsoppgaven, under dokumentmappen I KOMMUNE SAMLET

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 123 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 103 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 118 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1,25%

Tilrettelegging: 19.500 kr

Markedspakke : 25.000 kr

Informasjonspakke bolig: 14.966kr

Visning pr. gang: 3750 kr




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0569

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Andreas Bock

Saksbehandlere
Andreas Bock
EIE Sandvika
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 54 55 57 / E-post: abo@eie.no

Mona Zomlot
Medhjelper
Mob: 41 26 49 76
[/ E-post: mzo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kirkerudlia 7I
For mer om objektet
Kirkerudlia 7I

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: