Bilde 1 av Ståvihagan 4DBilde 2 av Ståvihagan 4D
Digital salgsoppgave
Ståvihagan 4D

1339 Vøyenenga • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Familievennlig enderekkehus over 3 plan | Stor terrasse og hage | Solrikt med flott utsikt | Nær "alt"
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
124 m²
Bruksareal (BRA)
125 m²
Fellesutgifter
kr 1 789 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 833 / Mnd
Prisantydning
kr 5 700 000
Omkostninger
kr 142 500
Fellesgjeld
kr 2 764
Totalpris
kr 5 845 264
Fellesformue
kr 12 570
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 319 m²
Oppdragsnummer
36230338
Prisantydningkr 5 700 000,-
Fellesgjeldkr 2 764,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 141 300,-
  
Totalpris kr 5 845 264
Eiendom
Ståvihagan 4D, 1339 Vøyenenga

Matrikkel
Gnr. 63 Bnr. 233 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 125 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 319 kvm

Prisantydning
5 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 15.06.23 13:46

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 700 000,- (Prisantydning)
kr 2 764,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 702 764,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 141 300,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 142 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 845 264,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 986,80 pr. år

Beskrivelse
Velkommen til Ståvihagan 4D presentert av Andreas Bock v/EIE eiendomsmegling!

Skap ditt nye drømmehjem! Dette er et familievennlig enderekkehus over 3 plan med moderniseringsbehov, gjennomgående lyse rom og flott utsikt mot Kolsås. Skjermet terrasse med hagedel opparbeidet med plen og beplantninger. Boligen har en trivelig stue samt en stor og fin uteplass. Romslig entré med stor garderobe gir gode oppbevaringsmuligheter. Underetasjen inneholder praktisk kjellerstue, vaskerom og god lagringsplass i boder

Boligen ligger i et etablert og svært barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Også umiddelbar nærhet til Kirkerudbakken Skisenter som er Asker og Bærums største alpinanlegg.

Fremstående kvaliteter:
- Romslig og funksjonell planløsning
- Moderniseringsbehov
- Lys og innbydende stue med store vinduer
- Tre romslige soverom
- Smakfullt utformet bad
- Koselig kjellerstue
- Innredet kjellerrom for allsidig bruk
- Praktisk bad/vaskerom
- Terrasse med imponerende utsikt mot Kolsås toppen
- Beliggenhet i rolig og familievennlig nabolag
- Skap ditt nye drømmehjem!


Boligen går over 3 plan og har følgende romfordeling:
1.etasje: Entré, stue, kjøkken
2.etasje: Gang, bad, tre soverom.
Underetasje: Kjellerstue, innredet kjellerrom, bad/vaskerom.

Boder og lagring m.m
Boligen disponerer en utvendig bod på ca. 0,7 m2.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Andreas Bock på abo@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Eier har brukt deler av tomten foran boligen som en biloppstillingsplass.
Det er også mulig å kjøpe en rettighet til garasjeplass i felles nærliggende garasjeanlegg for ca. 100.000 kr  ifølge eier. I dag leies denne garasjeplassen ut internt i sameiet.

Parkering ellers etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et etablert og svært barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Også umiddelbar nærhet til Kirkerudbakken Skisenter som er Asker og Bærums største alpinanlegg med 3 heiser, 4 nedfarter og 600 parkeringsplasser. Høsten 2016 er det installert et nytt barnebånd. I tillegg er barnebakken nå avskjermet fra resten av bakken. Kirkerudbakken har en flott terrengpark med rails og hopp, et alpinanlegg med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer.


Området er kjent for nærhet til marka og det grønne og idylliske preger bebyggelsen her. Vestmarka har gode tur- og rekreasjonsområder året rundt med bl.a. Ståvivann som har god bestand av både Abbor og Gjedde, skiløyper, turstier m.m. Eiendommen har også umiddelbar nærhet til friluftsområder som Tanumplatået og kort vei til Skrivarberget, samt severdigheter som gravhauger ved Tanum Gård og Tanum kirke. Heller ikke langt unna fra boligen (ca. 10 min med bil) er Ringi gård hvor det blant annet er maisplukking og eplepresseri.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Vøyenenga og ligger ca. 6 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 9-10 min til Sandvika, 9 min til Kolsåsbanen (med gode muligheter for gratis pendlerparkering), 10 min til Bærums verk, 12 min til Bekkestua, 25 min til Oslo S, samt 50 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen ligger ca. 2,9 km fra til Skui barneskole og har kort gangavstand til Vøyenenga ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Av ulike servicetilbud vil man først og fremst finne dagligvarehandel med Kiwi Vøyenenga og Meny Vøyenenga som de nærmeste. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vøyenenga et handlesenter som dekker de fleste dagligdagse behov. Sandvika Storsenter ligger kun 9-10 minutter unna med bil og er ett av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder.

Hennie Onstad kunstsenter ligger ca. 7 km fra Vøyenenga og er ett av Nordens ledende kunstsentre for norsk og internasjonal samtidskunst. Kalvøya byr på familievennlige strender. Det tar ca. 11 min med bil til Kalvøya og det er fin sykkelvei. Ny Kadettangen er ferdigstilt i 2018. Her er det stupebrygge, sandstrender, grøntområder, lekeplasser, Tuftepark og sandvolleyballbaner.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområde består stort sett av rekkehus og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 319 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
1.etasje: Entré, stue, kjøkken
2.etasje: Gang, bad, tre soverom.
Underetasje: Kjellerstue, innredet kjellerrom, bad/vaskerom.

Fra stuen er det adkomst til terrasse på ca. 27kvm.

Boligen disponerer en utvendig bod på ca. 0,7 m2.

Byggemåte
Dette rekkehuset har en struktur som omfatter tre etasjer. Gulvet i første etasje er laget av betong, og bærende konstruksjoner består av både betong og tre. Grunnmuren er konstruert av betong og murverk.

Utvendig er ytterveggene bygget med trekonstruksjoner og er kledd med stående trekledning. Dette gir en tradisjonell og estetisk tiltalende utseende på fasaden. Taket er også laget av trekonstruksjoner og er belagt med takpapp, noe som gir beskyttelse mot vær og vind.

Inngangsdøren til boligen er en slett entrédør med glassfelt fra 2018, ifølge selgers opplysninger. Vinduene i huset varierer i lasskonfigurasjon. Noen av vinduene har dobbelt glassfelt og antas å være originale fra byggeåret. Det er også vinduer med to-lags isolerglass fra både 1981 og 2017. Videre finnes det vinduer med tre-lags isolerglass fra 1981. Balkongdøren er utstyrt med tre-lags isolerglass fra 1981

Utgang fra stue til terrasse på ca. 27 m2. Trekonstruksjon belagt med trebord. Rekkverk av trekonstruksjoner.

Primærrom
Primærrom: 124 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 125 kvm

Boder
Boligen disponerer en utvendig bod på ca. 0,7 kvm.

Standard
1.etasje:
Entré/gang
Entréen har et garderobeskap med mål på ca. 1,0 meter. Perfekt for å organisere og lagre klær og sko i nærheten av inngangen. Bidrar til å holde entréen ryddig og velorganisert

Stue
Stuen er preget av sin romslighet og gir muligheter for å skape flere forskjellige soner og funksjoner. En spiseseksjon er praktisk plassert motsatt kjøkkenåpningen, og gir en flott utsikt mot Kolsåstoppen.

Et flott trekk i stuen er den vedfyrt peisovnen som gir både varme og en koselig atmosfære. Skorsteinen er original fra byggeåret og er laget av teglstein, og bidrar til en rustikk sjarm i rommet.

Stuen har også direkte utgang til en flott og romslig terrasse. Dette gir deg muligheten til å utvide boarealet og nyte utendørs opphold i rolige omgivelser. Enten det er en morgenkaffe med utsikt over naturen eller en hyggelig kveld med venner og familie, gir terrassen en ekstra dimensjon til stuen og utvider mulighetene for avslapning og underholdning.

Denne stuen er virkelig et hjerte i hjemmet, med romslighet, vakker utsikt, en varmende peisovn og tilgang til en flott terrasse. Det er en perfekt plass for å skape minner og trives i en hyggelig atmosfære.


Kjøkken
Kjøkkenet, som stammer fra 2003 ifølge selgers opplysninger, er innredet med elegante profilerte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplaten er i naturlig treverk og har en nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med et praktisk ett-greps armatur. Mellom benkeplaten og overskapene er det flislagt, noe som gir en stilren og lettstelt overflate.

Under overskapene finner du et lysarmatur med stikkontakt, som gir god belysning og mulighet for enkel tilkobling av elektriske apparater. I en nisje er det plassert en frittstående komfyr med keramisk platetopp. En ventilator med belysning og avtrekkssystem fører røyk og damp ut av bygget, og bidrar til en ren og frisk atmosfære på kjøkkenet.

Kjøkkenet har også en innebygget oppvaskmaskin, som gjør det enkelt å håndtere oppvasken. En frittstående kjøleskap med frysedel er plassert i en nisje og gir god lagringsplass for matvarer.

Vannrørene i kjøkkenet er av typen kobberrør og er synlige, mens avløpsrørene er synlige og laget av plast. I tillegg er det en brannslange plassert i benkeskapet på kjøkkenet, som er en ekstra sikkerhetsfunksjon.

Dette kjøkkenet kombinerer både funksjonalitet og stil. Med profilerte fronter, flislagt overflate, moderne hvitevarer og synlige rør gir det en innbydende og praktisk plass for matlaging og sosiale sammenkomster.

Terrasse
Stor og flott uteplass som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager. Flott utsikt mot Kolsåstoppen. Terrassen har god plass til diverse utemøblement som loungeområde og sitte/spisegruppe.

2.etasje
Soverom | 3 gode rom.
I boligens 2. etg finner man 3 soverom. Alle rommene er i meget god størrelse og er familievennlig plassert i samme etasjen. Et stort hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng, og har i dag innebygd garderobeløsning. For øvrig 2 mindre soverom, som begge passer utmerket som barnerom/gjesterom eller kontor - alt etter behov! Her er det godt med plass.

Baderom
Badet ble totalrenovert i 2004 og har et stilrent design. Med flislagt gulv og vegger skaper det en ren og frisk atmosfære. Servantskapet i matt hvit utførelse og nedsenket servant gir et elegant preg. Det innfelte speilet og belysningen over speilet gir god funksjonalitet. Badet har også et frittstående boblebadekar og et vegghengt toalett med innebygget sisterne. Med gulvvarme og god ventilasjon er dette badet et perfekt sted for avslapning og velvære.

Kjelleretasje:
Kjelleretasjen består i dag av en kjellerstue, innredet rom/kjellerrom og bad/vaskerom. Det er gulvvarme i innredet rom og kjellerstuen. Det foreligger også vedfyrt ovn i kjeller.

Bad/vaskerom
Badet/vaskerommet er oppgradert i 2004. Med flislagt gulv og pussede vegger skaper det en ren og stilfull atmosfære. Dusjhjørnet er flislagt, og taket har en malt platehimling med en taklampe. Rommet har også en vegghengt utslagsvask i rustfritt stål og et frittstående toalett. Vannrørene er synlige og er av typen kobberrør, mens avløpsrørene er synlige og er laget av plast og støpejern. Med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin er dette badet/vaskerommet både praktisk og funksjonelt.

Overflater:
Gulv:.Gulvflater med laminatgulv. Gulvarme i kjellerstue og innredet rim ifølge selgers opplysninger.
Vegger: Veggflater med trepanel og pussede flater
Himling: Himlingsflater med trepanel


Kommentarer til tilstandsgrad 3 | TG 3
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger):

Etasjen ble innredet/ombygd i 2004. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Fuktskader i utlektet kjellervegg. Fuktskade må utbedres. Sjablonmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000.
Ildsteder/skorsteiner:
Kjeller: Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse. Ubrennbar plate med tilstrekkelig størrelse må etableres. Sjablonmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.
Innvendige trapper:
Trapp til kjeller: Kun rekkverk/håndløper på en side. TG2 i henhold til NS 3600.
Etasjeskiller - 2. etasje:
Gang: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 17 mm.
Soverom 2: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 8 mm.
Etasjeskiller - 1. etasje:
Stue: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 11 mm.
Etasjeskiller - Kjeller:
Kjellerstue: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 6 mm.
Innredet rom: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 17 mm.
Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Eldre synlige og skjulte vannrør av kobber i boligen. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Avløpsrør av støpejern i boligen. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
P-ROM:
Kjelleretasje: Takhøyde lavere enn 2.2 meter. Primærrom avviker i forhold til dagslys-forskriftskrav. Rømningsveier oppfyller ikke dagens byggeforskrifter.
Elektrisk anlegg:
Fremlagt dokumentasjon og vurderinger indikerer behov for utvidet el-kontroll av kvalifisert elektrofaglig person.
Brann:
Kjelleretasje: Mangler to uavhengige trapperom eller rømningsvei til planert terreng. Branntekniske egenskaper til luke i bad/vaskerom og hull til nabo seksjon må undersøkes nærmere.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Slitasje og behov for overflatebehandling på kledning. Manglende lufting kan påvirke levetiden negativt.
Grunnmur, fundamenter:
Usikkerhet vedrørende dreneringssystemets tilstand.


Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2
Våtrom 2.etasje: 4 punkt
Våtrom - Bad/vaskerom
kjeller: 1 punkt
Kjøkken 1.etasje: 1 punkt
øvrige rom - 1+2 etasje: 4 punkt.
Rom under terreng: 3 punkt
Innvending trapper: 1 punkt
Etasjeskiller- 2.etasje: 1 punkt
Etasjeskiller- kjeller: 1 punkt.
Teknisk anlegg: 2 punkt
Elektrisk anlegg: 1 punkt
Yttervegger: 1 punkt
Balkonger, terrasser, veranda: 1 punkt
Drenering: 3 punkt
Stikkledninger og tanker: 1 punkt.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger ikke originale byggetegninger fra boligen. Ifølge eier er det avvik fra originale plantegninger til dagens planløsning og bruk. Eier har i 2 etasje slått sammen toalettrom og bad til et baderom. Da det ikke foreligger originale byggetegninger er det også vanskelig å si om kjelleren er godkjent som kjellerstue eller kun som kjellerom. I salgsoppgaven blir kjelleren beksrevet etter dagens bruk som da er kjellerstue.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap plassert i kjellerstue. Automatsikringer. Delvis synlig og skjult elektrisk anlegg i boligen.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: vet ikke.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år:Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut:Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget:Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Nei, mangler kursoversikt.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: ja.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, elektrisk gulvarme og vedfyrte ildsteder.
Det er varmekabler i følgende rom: Gulvarme i kjellerstue og innredet rom ifølge selgers opplysninger, våtrom 2.etasje og våtrom- bad/vaskerom kjeller.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 9 986,80 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det foreligger ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Faste løpende kostnader
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1428601

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 884 969,- Som sekundærbolig Kr. 6 785 887,-

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør av typen kobberrør og plastrør. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Høiax varmtvannsbereder på 150 liter fra 2008. Hovedstoppekran plassert bak luke i vegg i bad/vaskerom underetasje. Stakeluke plassert på vegg i bad/vaskerom. Oppvarming med elektrisitet, elektrisk gulvarme og vedfyrte ildsteder.

Diverse
- Vinduer med dobbelt glassfelt vurdert til å være fra byggeår.
Vinduer med to-lags isolerglass fra 1981 og 2017. Vinduer med tre-lags isolerglass fra 1981
- Balkongdører med tre-lags isolerglass fra 1981.
- Stor terrasse på 27kvm med adkomst
- Varmtvannsbereder
- Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via veggventiler
- Himlingshøyde ca.

Elektrisk anlegg:
Samsvarserklæring vedrørende bytte av OV og isolasjonsmåling av anlegget. Signert og datert 10.10.2017. Arbeider utført av Skagen Elektro AS.

Annet
Medfølger og medfølger ikke:
Hvitevarer: medfølger ikke
Vaskemaskin og tørketrommel: Medfølger ikke.
Taklamper: Medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1985/8429-2/100  Erklæring/avtale   
18.03.1985
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
 

Utleie
Overdragelse/utleie av seksjon skal meldes til styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 201601
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 318 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Navarende

Kommuneplaner under arbeid
Besok kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besok kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1949205
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1949205)
Navn SONDRE STAVI
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 09.08.1950
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8659/1949205.pdf
Delarealer Delareal 318 m
Formal Konsentrert småhusbebyggelse

Det skal gjøres omfattende byggearbeid i Vøyenenga sentrum. Vøyenenga senter skal utvikles i tillegg skal Vøyenengtunet 5 på sikt rives til fordel for nye butikker og flere leiligheter.

Interessenter oppfordres til å se sette seg nøye inn disse prosjektene samt reguleringsplanene.


Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplanen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 700 000,- (Prisantydning)
kr 2 764,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 702 764,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 141 300,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 142 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 845 264,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1%

Tilrettelegging: 14.900 kr

Markedspakke : 29.900 kr

Informasjonspakke bolig: 4.966kr

Visning pr. gang: 3750 kr




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0338

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Andreas Bock

Saksbehandlere
Andreas Bock
EIE Sandvika
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 54 55 57 / E-post: abo@eie.no

Mona Zomlot
Medhjelper
Mob: 41 26 49 76
[/ E-post: mzo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ståvihagan 4D
For mer om objektet
Ståvihagan 4D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: