Bilde 1 av Jarmyrveien 12Bilde 2 av Jarmyrveien 12
Digital salgsoppgave
Jarmyrveien 12

1358 Jar • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDSRIK 1/2 AV TOMANNSBOLIG M/ STORT POTENSIAL - MODERNISERINGSBEHOV - 2 STUER - FLOTTE UTEOMRÅDER - NATURSKJØNT
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
131 m²
Bruksareal (BRA)
152 m²
Kommunale avgifter
kr 1 260 / Mnd
Prisantydning
kr 10 500 000
Omkostninger
kr 280 000
Totalpris
kr 10 780 000
Byggeår
1973
Tomt
Eiet tomt 759 m²
Oppdragsnummer
36230293
Prisantydningkr 10 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 263 750,-
  
Totalpris kr 10 780 000
Eiendom
Jarmyrveien 12, 1358 Jar

Matrikkel
Gnr. 36 Bnr. 546 i Bærum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 152 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1973

Tomt
Eiet tomt 759 kvm

Prisantydning
10 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Christensen Takstdato: 28.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 263 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 264 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 764 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 780 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 114,66 pr. år

Eier
Jan Fredrik Andersen-Gott Marit Andersen-Gott

Beskrivelse
Velkommen til Jarmyrveien 12, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Boligen ligger inntil flotte turområder som Tjernsrudtjernet og Jarmyra rett i nærheten, samt kort avstand til Lysakerelva hvor lange turer kan nytes i flotte omgivelser. Med kort avstand til både Jar handelssenter og Bekkestua Senter, er dette den ideelle boligen for en moderne livsstil hvor komfort, tilgjengelighet og natur går hånd i hånd.

Når du trer inn i boligen, blir du møtt av en innbydende entré som byr på gode oppbevaringsmuligheter med en garderobe. Videre fra entréen har du tilgang til boligens spisestue. Spisestuedelen inviterer til sosiale sammenkomster med en delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Fra spisestuen er det utgang til en flott terrasse som kan møbleres etter ønske, et perfekt sted å nyte morgenkaffen. Fra terrassen er det videre utgang til boligens hage. Videre i 2. etasje finner du en lys og romslig stue med en innbydende peis, som skaper en ekstra hyggelig atmosfære på kjølige kvelder. Fra stuen er det utgang til en koselig veranda, som fungerer som en forlengelse av stuen om sommeren.

Kjøkkenet har en tradisjonell stil med profilerte fronter og benkeplater i tre. Det er godt med arbeidsplass og kjøkkenet er utstyrt med nødvendige hvitevarer. Baderommene i boligen har flislagt gulv, hvor det ene har gulvstående toalett og nedsenket dusjsone, mens det andre i tillegg har et frittstående badekar. Boligen rommer totalt 4 soverom, som alle er av god størrelse og kan innredes etter behov.

Plassert i en rolig blindvei, gir den begrenset trafikk kun til eiendommen og friarealet, noe som skaper en følelse av privatliv og ro. Samtidig er alle nødvendige fasiliteter som skoler, barnehager og idrettsanlegg lett tilgjengelige. Jar T-banestasjon er kun en kort spasertur unna, og gir gode forbindelser mot Kolsås og Oslo, noe som gir enkel tilgang til byens pulserende liv.

KORT OM BOLIGEN:
- STORT POTENSIAL
- MODERNISERINGSBEHOV
- STOR OG LUFTIG SPISESTUEDEL
- LYS OG ROMSLIG STUE I 2. ETASJE
- UTGANG FRA STUE I 2. ETASJE TIL EN KOSELIG VERANDA
- UTGANG FRA SPISESTUE TIL STOR TERRASSE
- UTGANG FRA SOVEROM 1 OG 2 TIL EN VERANDA
- 2 BADEROM
- 4 SOVEROM
- GODE LAGRINGSMULIGHETER PÅ LOFT SAMT I BODER
- INNHOLDSRIKT KJØKKEN
- PARKERING I CARPORT
- IDYLLISK BELIGGENHET I FAMILIEVENNLIGE JAR
- MEGET BARNEVENNLIG
- MARKANÆRT MEN SENTRALT
- FÅ MINUTTER MED BIL TIL BEKKESTUA OG SANDVIKA SENTRUM
- GRØNNE OMGIVELSER
- KORT AVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT AVSTAND TIL IDRETTSHALLER, SVØMMEHALL
- KORT VEI TIL JAR T-BANESTASJON, TRIKK, SKOLER OG HANDLESENTRE

Flott beliggende bolig over 2 plan som inneholder:
1.etg.: Entré, spisestue, kjøkken, bad og to soverom.
2.etg.: Stue, bad, og to soverom.
Loft: Unninredet kaldtloft.

Parkering: Parkering i frittstående carport.

Lagring: Gode lagringsmuligheter i loft, innvendig og utvendig boder.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Boligen ligger idyllisk til i et av de mest ettertraktede, sentrale og familievennlige boligområdene på Jar. Området er rolig og skjermet takket være boligens beliggenhet i en blindvei, hvor trafikken er begrenset kun til eiendommene. Dette gir en følelse av privatliv og ro, samtidig som man har umiddelbar nærhet til alle nødvendige fasiliteter. Skoler, barnehager og idrettsanlegg er lett tilgjengelige, noe som underbygger områdets appell til familier. For de yngste, ligger Jar Idrettsbarnehage i den samme gaten.

Forbindelsen til offentlig transport er også utmerket, med Jar T-banestasjon kun en kort spasertur unna, og som gir forbindelser mot Kolsås og Oslo. Dette gir en enkel tilgang til byens pulserende liv. I tillegg er det flotte turområder som Tjernsrudtjernet og Jarmyra rett i nærheten for de som ønsker frisk luft og rekreasjon. Det er også kort avstand til Lysakerelva hvor lange turer kan nytes i flotte omgivelser. Boligen har også nærhet til både Jar handelssenter og Bekkestua Senter, hvor man kan finne alt fra dagligvarebutikker som Meny, apotek, til et variert utvalg av butikker, restauranter og andre servicetilbud. Dette gjør boligens beliggenhet ideell for en moderne livsstil hvor komfort, tilgjengelighet og natur går hånd i hånd.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av rekkehus-bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 759 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Boligen er oppført plate på mark. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av tre kledd med stående panel. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takplater. Renner og nedløp av tre og av metall. Dører og vinduer hovedsakelig fra byggeår. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Verandadør og vinduer i stue 2.etasje med to-lags glass fra 2016.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 131 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 152 kvm

Standard
Innholdsrik 1/2 av tomannsbolig med en praktisk planløsning. Boligen er godt vedlikeholdt men krever modernisering for å være opp til dagens standarder.

Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré med en garderobe som byr på gode oppbevaringsmuligheter.

Stue/ spisestue/ kjellerstue:
I 1. etasje finner du en spisestuedel som enkelt kan romme et langbord, noe som gir hele familien muligheten til å samles rundt måltidene. Spisestuen har en delvis åpen løsning mot kjøkkenet, som inviterer til sosiale sammenkomster og enkel kommunikasjon mellom de ulike sonene i boligen. Fra spisestuen er det utgang til en flott terrasse. Terrassen er av god størrelse og kan innredes etter ønske. Et perfekt sted å nyte morgenkaffen! Fra terrassen har du videre utgang boligens hage.

2. etasje har en lys og romslig stue. Stuen har god plass til sofa og tv-benk m.m. Her er det store vindusflater som sørger for rikelig med lysinnslipp. Den innbydende peisen legger til rette for koselige stunder på kjølige kvelder, og bidrar til å skape en ekstra hyggelig atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til en koselig veranda. Verandaen har god plass til ønskelig utemøblement og fungerer som en forlengelse av stuen om sommeren.

Kjøkken:
Kjøkken med profilerte fronter og benkeplater i tre. Kjøkkenet har nedsenket oppvaskkum og flislagt flate mellom benkeplate og overskap. Det er overbelysning og stikkontakter over benken. Frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og platetopp.

Bad/ vaskerom:

Baderom i 1. etasje med flislagt gulv. Badet har vegghengt servant med flislagt flate og belysning over servant. Det er gulvstående toalett og nedsenket dusjsone med innfelt dusjarmatur.

Baderom i 2. etasje med flislagt gulv og gulvvarme. Badet inneholder et servantskap med laminert benkeplate og nedsenket servant. Det er speil, belysning og stikkontakt over servant. Badet har gulvstående toalett og nedsenket dusjsone med innfellbare glassdører. Her er det også frittstående badekar.

Soverom:
Boligen har totalt 4 soverom. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov. Alle soverommene har plassbygget garderobeskap.

Gulv: Parkett, laminat og teppe.
Vegger: Panel, tapeserte flater og teglstein.
Himling: Panel.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 42%
TG2: 25%
TG3: 29%
TGIU: 4%

TG3 er i tilstandsrapporten gitt til:
Våtrom - Bad 2. etg. -helhetsvurdering
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder. Det er blant annet registrert
følgende avvik: Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Fuger bør rengjøres/fornyes. Våtromsplater har slitasje mellom skjøter. Utskifting av våtromsplater bør påregnes. Det registreres bomlyd i fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Det er motfall mot dør. Tiltak må påregnes. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 20 mm.
Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets gulvflater/veggflater, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet vannrør er usikker. Fare for fukt i konstruksjon. Tettedetaljer bør fornyes. Sluk, vann- og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres.
Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS),
i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 56,5 %, temperatur 18,9 grader C og duggpunkt 10,2 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering.

Sjablongmessig prisanslag: kr over 300 000

Våtrom - Bad 1. etg. - helhetsvurdering
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder. Det er blant annet registrert følgende avvik: Det er observert uegnede materialer i dusjonen da veggplater ikke er tettet i underkant. TG2 er satt for å belyse risiko med hensyn til fukt. Underkant veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning og levetiden vil derfor være redusert. Det registreres bomlyd i fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 35 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Det vurderes at det ikke er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommet. Rommet
tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tilstrekkelig tettesjikt bør etableres. Sluk, vann- og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS),
i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 52,2 %, temperatur 21,8 grader C og duggpunkt 11,7 grader C.
Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering.

Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

TG2 er i tilstandsrapporten gitt til ( se sidehenvisning i tilstandsrapport)
Kjøkken- vannrør, innredning, avløpsrør- side 8
Øvrige rom- overflater vegger og gulv- side 9
Loft- uinnredet / råloft- kontroll av diffusjonssperre- side 9
Innvendige trapper- side 9
Etasjeskiller- 1. etg. og 2. etg. skjevhetsmåling- side 10
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)- Varmtvannsbereder- side 10
Vannrør
Avløpsrør
Elektrisk anlegg- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget- side 10
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon- fasade inkl. kledning- side 11
Dører og vinduer- side 11
Yttertak- side 12
Drenering- side 13
Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur
Avløp
Stikkledninger og tanker- Oljetanker- side 13
Frittstående byggverk - Carport /boder- side 13
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på våningshus m/ garasje og garasje.
Byggetegning vedlagt salgsoppgaven.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet, vedfyring og parafin (bio). Naturlig oppdriftsventilasjon.

Oljetank er nedgravd.

Fra 1.1.2020 er det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 15 114,66 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 967 292,- Som sekundærbolig Kr. 7 082 252,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1977/7044-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.05.1977
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje

1977/7045-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.05.1977
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. plassering av
garasje

1977/7046-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.05.1977
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje,
ikke frostfritt fundamentert

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Det går felles vann-/ avløps- og spillvannsledning gjennom tomten. Se VAledninger vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
- 68 kvm av tomtearealet er regulert som gang-/ sykkelvei.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 201601 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 759 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1995007 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1995007)
Navn TJERNSRUD/JARMYRA SKOLE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.03.1996
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/9083/1995007.pdf
Delarealer Delareal 68 m
Formål Gang-/sykkelvei
Feltnavn GS2
Delareal 691 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B6

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 263 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 264 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 764 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 780 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.6 000)
Foto (Kr.5 050)
Foto (Kr.5 100)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.60 521,50)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 - foto x 1 (3.895,-) (Kr.26 005)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.92 840)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.239 301,50)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0293

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jarmyrveien 12
For mer om objektet
Jarmyrveien 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: