Bilde 1 av Smedgata 9HBilde 2 av Smedgata 9H
Digital salgsoppgave
Smedgata 9H

3050 Mjøndalen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Mjøndalen - Moderne og påkostet funkisbolig fra 2021 - høy standard - attraktiv beliggenhet - carport - elbillader
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
104 m²
Bruksareal (BRA)
104 m²
Fellesutgifter
kr 2 400 / Mnd
Prisantydning
kr 5 800 000
Omkostninger
kr 155 450
Totalpris
kr 5 955 450
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 1996 m²
Oppdragsnummer
93230021
card-default

Linda Bahajeva

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Linda
Prisantydningkr 5 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 145 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 5 955 450
Eiendom
Smedgata 9H, 3050 Mjøndalen

Matrikkel
Gnr. 214 Bnr. 18 Snr. 6 i Drammen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 1996 kvm

Prisantydning
5 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Petter Homstvedt Takstdato: 05.06.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 145 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 146 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 946 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 955 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 400,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renovasjon, byggforsikring, grunnpakke internett// TV, regnskapsførsel, strøm i fellesarealer, brøyting og strøing.

Eier
Yuriy Lianguzov

Beskrivelse
Smedgata 9 H er en lekker funkisbolig med høy standard. Boligen var ny i 2021 og har blitt betydelig påkostet med tilvalg utover normal standard. Det er gulvvarme i hele første etasje og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har store vinduer, samt en lekker peisovn. Kjøkkenet har rikt utstyrt kvalitetsinnredning med eksklusivt design og øy med sitteplasser. Badet er delikat med sorte detaljer og ligger ovenfor et praktisk vaskerom. Soverommene er innbydende og ett har garderobeskap.

Ute er det en integrert carport med elbillader og sportsbod, samt asfaltert gårdsplass og hage omkranset av hekk. Gode solforhold og langstrakt utsikt kan nytes fra en terrasse. Terrassen har overbygg med innfelte downlights. Velkommen til visning!

- Lekker funkisbolig fra 2021.
- Betydelig påkostet.
- Carport med elbillader.
- Hage omkranset av tujahekk.
- Solrik terrasse på 17 kvm.
- Fin og langstrakt utsikt.
- Stue/kjøkken i åpen løsning.
- Lyst og luftig m/store vinduer.
- Lekker peisovn.
- Rikt utstyrt kvalitetskjøkken.
- Kjøkkenøy med sitteplasser.
- Delikat bad m/sorte detaljer.
- Praktisk vaskerom.
- Tre soverom, ett m/garderobe.
- Sportsbod på ca. 5 kvm.
- Gulvvarme i første etasje.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Smart lysstyring.

Parkering
Det er totalt 2 parkeringsplasser som følger boligen. Det er parkering i en integrert carport med elbillader og en parkering på gårdsplassen. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde i Mjøndalen i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall og badeplass m.m.

Boligen ligger 400 meter unna Mjøndalen IF, som har et bredspektret idrettstilbud for alle aldre, samt nyoppført stadionanlegg, kunstgressbaner og idrettshall. Her finner du også Stamina treningssenter, og rett ved hallen ligger Vassenga Kunstis. Videre har Eiker Golfklubb en 9-hulls bane på Portaasen.

Drammenselva ligger like i nærheten med tursti, idylliske rasteplasser og fine fiskemuligheter. Det er heller ikke langt til skog og mark, der du til fots, på ski eller sykkel kan ta deg rundt i et mylder av merkede løyper og stier.

Her ligger alt fra store, populære badevann som Hagatjern med strand og brygge, til rolige og naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel servering, samt mulighet for overnatting.

Uteområde
Boligen er en del av et sameie og har et lettstelt uteområde med gode solforhold. Uteområdet består av en asfaltert gårdsplass og romslig hage med plen. Hagen er skjermet av tujahekk og innbyr til ballspill, lek og moro blant de minste.

Mens ungene leker trygt, kan de voksne slappe av på en solrik terrasse med langstrakt utsikt. Terrassen er på ca. 17 kvm, så her er det bare å invitere gode venner til grilling og hygge. En del av terrassen er overbygd og har innfelte downlights som setter stemningen utover kvelden.

Tomt
Fellestomt, 1996 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Rema 1000, Kiwi og Extra, hvor sistnevnte ligger 280 meter unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mjøndalen sentrum, Buskerud Storsenter og Gulskogen et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg finner du blant annet Biltema, Megaflis, Power, Jula, Spar Kjøp og Plantasjen på Orkidehøgda.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Drammensveien 23 som ligger ca. 200 meter unna boligen. Det er ca. 8 min å gå til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 2 min til sentrum, 3 min til Orkidehøgda, 15 min til Drammen sentrum, 30 min til Kongsberg, 50 min til Oslo S og 70 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Mjøndalen barneskole og Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Inneholder
Boligen har følgende rominndeling:
1. etasje: Entré, bad/wc, vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken og soverom.
Annet: Sportsbod.

Entré:
Boligen har inngang fra carporten, noe som gjør at du kan ta deg tørrskodd til og fra bilen. Inn ønskes du velkommen til en romslig entré med stilrene overflater. Entreen har bred, enstavs laminat og slette vegger malt i en behagelig gulfarge. Det er listefri overgang til himling med downlights. Gulvet har varme som tørker raskt opp etter våte klær og sko, noe som kommer godt med for barnefamilien. Fra entreen er det en flott og påkostet trapp opp til andre etasje. Trappen har glassrekkverk og valnøtt finish som harmonerer godt med fargen på veggene.

Stue:
Boligen har en stor og nydelig stue i åpen løsning med kjøkkenet. Den åpne romløsningen danner et sosialt allrom, og store vinduer, samt skyvedører i glass ut til terrassen, gjør det ekstra lyst og luftig. Det største vinduet dekker nesten en hel vegg og har utvendig screens.

Stuen har plass til sofamøblement og spisebord, og i overgangen til kjøkkenet er det en lekker peisovn som gjør det lille ekstra. Gulvet har enstavs Barry Alloc laminat og veggene er malt i samme, behagelige farge som entreen. I himlingen er det stemningsfulle downlights.

Kjøkken:
Kjøkkenet har smakfull og rikt utstyrt kvalitetsinnredning fra Aubo. Designet er eksklusivt med stramme linjer og Siemens hvitevarer. Skap og skuffer har matte, sorte fronter og benkeplatene er i hvit, marmorimitert laminat. Innredningen er montert langs to vegger og har flere høyskap. I tillegg er det en lang halvøy med barløsning og sitteplass for fire - perfekt for enkle måltider, lekselesing og hyggelige samtaler. Benken har en bred, nedfelt oppvaskkum i kompositt og i halvøya er det nedfelt induksjonstopp med integrert kullfilterventilator. Komfyrvakt er montert. Øvrige hvitevarer består av 2 i 1 ovn/mikrobølgeovn i høyskap, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har bad og vaskerom i første etasje. Badet har delikat utførelse med store gulv- og veggfliser, samt sorte detaljer. Det er varme i gulvet og downlights i himling. Innredningen består av et skuffemøblement med mørke fronter og heldekkende dobbelservant, og ved siden av er det høyskap. Over servanten er det et stort, rundt speil med lysramme. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet har innfellbare dører i glass, regnfallsdusj og hånddusj.

Vaskerom:
Vaskerommet er utstyrt med hyller, kurvsystem, klesheng og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Gulvet har varmekabler og store, lyse fliser, mens veggene er hvitmalte.

Soverom og garderobe:
Boligen har tre innbydende soverom; to i første etasje og ett i andre etasje. Soverommene har varmekabler, enstavs Barry Alloc laminat og slette vegger. Det i andre etasje har dør ut til terrassen, hvor det er deilig å starte dagen. Hovedsoverommet er stort og har plassbygd skyvedørsgarderobe med hvite rammefronter. Det er for øvrig lagringsplass i en sportsbod i carporten. Boden er på ca. 5 kvm og har enkel innredning.

Byggemåte
Takkonstruksjon med flatt tak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer (med lastberegninger fra byggeåret). Tak ikke nærmere besiktiget, antar papp-/ folietekket. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Nedløp fra takrenne fører takvann ut til terreng. Pipe beslått med heldekkelde pipebeslag. Yttervegger av bindingsverk fra byggeåret. Utvendig kledning i treverk, liggende panel.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder:

Mørk - TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:

Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom/ teknisk rom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet.

Primærrom
Primærrom: 104 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
2. etasje: Stue , kjøkken m/ åpen løsning til stue og soverom/ kontor.
1. etasje: Entré/ gang m/ trapp, soverom 1, soverom 2, bad  og vaskerom/ teknisk rom.
I tillegg til 104m2, er det en sportsbod på 5kvm.

De oppgitte rominndelingene er hentet fra tilstandsrapport. Inndeling benevnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bruksareal
Bruksareal: 104 kvm

Standard
Innvendig overflater består hovedsakelig av:
Gulv med Barry Alloc laminat og fliser.
Vegger med malte flater.
Himling (innvendige tak) med malte flater.

Våtrom:
Baderom i 1. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger, fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servanter montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatterier og speil med lys. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Vaskerom/ teknisk rom i 1. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger, fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid. Overflater vegger med malte flater (sokkelflis mot gulv) og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr; Opplegg for vaskemaskin. Bereder og ventilasjonsanlegg er montert på vaskerommet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Aubo med slette fronter og kjøkkenøy fra byggeåret, benkeplate i laminat og 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Kjøkken avtrekk innebygget i platetopp med kullfilter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger godkjente bygningtegninger som ikke har stempel hos kommunen datert 10.12.2020.  Disse samsvarer med dagens bruk.

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 25.02.2022.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap plassert i vaskerom/ teknisk rom med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 400V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i utvendig skap. Boligen hadde røykvarslere og brannslukning i henhold til forskriftskrav ved befaring.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Boligen har elektrisk oppvarming med gulvvarme i første etasje og panelovner i andre etasje. Stuen har supplerende oppvarming med peisovn. Ute er det lagt opp ekstra stikk, slik at det kan monteres varmepumpe. Varmtvann er fra en 200 liters bereder plassert i boden. Sikringsskapet har automatsikringer og ventilasjonen er balansert med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 400,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et årlig strømforbruk som tilsvarer ca.11 300 kWh. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Faktuert beløp for vann og avløp i 2022  kr 20500,-  Eier opplyser at han i år 2022, brukte en del vann på nyplantet thuja hekk, derav høyt forbruk.

Kostnad for feiing vil tilkomme.

Boligen er tilknyttet TV og internett levrandør Viken fiber.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Årsregnskap
Positivt årsresultat på 257 296 kr i år 2022.

Forsikring med polisenummer
If Forsikring Polisenummer: 3776806

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 451 062,- Som sekundærbolig Kr. 5 223 822,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Smedgata 9, Orgnr: 928163695

Forretningsfører
Regnskapsjefen AS

Styregodkjenning
Det kreves ingen styregodkjennelse av ny seksjonseier.

Tekniske installasjoner
- Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på vaskerom.
- Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom.
- Automatisk vannstopper med magnetventil montert ved hovedstengekran.
- Det er avløpsrør av plast.
- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg, med varmegjenvinning, (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert på vaskerom/ teknisk rom.
- Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i bod fra år 2021

Dyrehold
Det er tillatt med husdyr så som hund og katt, så lenge de ikke er til sjenase for øvrige sameiere.

Diverse
Det er ikke tillatt å bruke kullgrill eller engangsgrill på balkong, terrasse eller utenfor leilighet i 1. etasje.

Det er to robotklippere i sameiet, en stor og en litt mindre. Den store er til det største arealet og den lille er til Smedgata 9H, der står også ladestasjonen som går på strømmåleren til 9H. Med robotklipperen slipper du å tenke på klippe plenen manuelt.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m., ligger som vedlegg.

Google smart ringeklokke med kamera følger ikke salget.

Ifølge styreleder har man anledning til å søke styre om mulighet for å plassere trampoline i hagen.

Annet
Det er tinglyst at eiendommen gnr 14, bnr 414 i Drammen kommune, skal ha veirett over eiendommen gnr 14, bnr 18 i Drammen kommune.

Eiendommen ligger i sone for flomfare med intervall 500-1000 år.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Dagboknr: 900006-1/25  Bestemmelse om vannledn.  
02.11.1774 
Overført fra: 3005-214/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr: 900036-1/25  Bestemmelse om veg  
31.01.1866 
Overført fra: 3005-214/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr: 4106-2/25  Bestemmelse iflg. skjøte  
02.05.1997 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:214 Bnr:57  
Bestemmelse om VANN/AVLØPSLEDNINGER.
Overført fra: 3005-214/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr: 4107-1/25  Bestemmelse om veg  
02.05.1997 
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:14 Bnr:414  
Overført fra: 3005-214/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr: 1278514-1/200  Seksjonering  
13.10.2021 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 6
formål: Bolig
sameiebrøk: 109/820
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Sameiets styre og forretningsfører skal underrettes skriflig om leieforhold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er beliggende til offentlig vei via sameiets private adkomstvei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Regulering
GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område.
3005 062520130008 Områderegulering for Mjøndalen sentrum (19.6.2019) Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse
3005 062520130008 Områderegulering for Mjøndalen sentrum (19.6.2019) Flomfare
3005 062520130008 Områderegulering for Mjøndalen sentrum (19.6.2019) Gul sone iht. T-1442
RELATERTE PLANER
062519780003 MJ 15, Nedre Krok (23.11.1978)
062519780006 MJ 13.01; Hatten, endring av reg.plan for Hattenomr, tillegg til eiendommer 23250 (8.11.1978)
062519810001 MJ 14, Solløs (7.4.1981)
062519820003 MJ 25 Ny E76, Mjøndalsbekken - Evja (29.6.1982)
062519840002 MJ 22 Området stadion - Vassenga (9.1.1984)
062519850005 MJ 25 A, Rosendal skole (24.4.1985)
062519860003 MJ 24 Del av Krok (22.1.1986)
062519950001 MJ 25.03, Kryss RV11 - Mjøndalen industriområde (15.6.1995)
062519960002 MJ 37 Området strandveien- øst (med grensejustering) (20.11.1991)
062519990002 MJ 22.01 Vassenga idr.park omr. vest (13.10.1999)
062520000011 MJ 25.01.01 GS vei, ved Drammenselva lans E134 (14.2.2001)
062520010008 MJ 15.02 Krokstien, GBNR 236 (21.4.2004)
062520010011 MJ 25.03.01, AS Norske Shell Bensinstasjon, GBNr 8162 (10.10.2001)
062520050016 MJ 20.07.01; Regplan for Maskinstasjonstomta (14.6.2006)
062520050027 MJ 20.11; Reg.plan for Arbeidergata 17 (tidligere kalt ParkveienArbeidergata) (19.5.2010)
062520080005 MJ; Storgata 3 og Nedre Torggate 14 kvartalene (31.8.2011)
062520080010 Mj 04.02; Reguleringsplan for Gang- og sykkelveg: Orkidehøgda-Fjerdingen (27.1.2010)
062520090002 Mj 20.12; Reguleringsplan for Munkhaughjørnet (31.8.2011)
062520090003 Detaljregulering for Betelkvartalet (11.5.2016)
062520090008 Flomsikring Mjøndalen (25.4.2018)
062520110006 Detaljplan for Storgata 2, 4, 6 m.fl Mjøndalen (11.4.2012)
062520120003 Detaljregulering, MJ E134, Mjøndalen- Øvre Eiker grense, midtdeler (22.5.2014)
062520130002 Detaljregulering for Strandveien 7-11 (13.12.2017)
062520170002 Stadionkvartalet (26.9.2018)
BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke  igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.i
PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke det planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanens arealdel 2015-2026

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 145 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 146 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 946 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 955 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering (Kr.6 500)
Markedspakke 1 (Kr.18 990)
Markedspakke 3 (Kr.3 990)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (Kr.35 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.1 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.31 958)
Oppgjør (Kr.6 490)
Tilrettelegging (Kr.9 990)
Tilstandsrapport (Kr.14 000)
Oppløft finn.no (Kr.4 990)
Look (Kr.3 990)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.4 990)
Totalt kr. (Kr.143 281)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-23-0021

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Linda Bahajeva
EIE Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 45 80 86 71 / E-post: lba@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Smedgata 9H
For mer om objektet
Smedgata 9H

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: