Bilde 1 av Finstadvollen 35Bilde 2 av Finstadvollen 35
Digital salgsoppgave
Finstadvollen 35

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 6 490 000

Omkostninger: kr 178 500Totalpris: kr 6 668 500
Eneboligfølelse - 1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig - Flott hage - Solrik terrasse - Garasje - Blindvei - Sentralt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
143 m²
Bruksareal (BRA)
158 m²
Kommunale avgifter
kr 2 065 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 178 500
Totalpris
kr 6 668 500
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 543 m²
Oppdragsnummer
77230152
Visninger
Søndag 28. apr.
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)kr 162 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 6 668 500
Eiendom
Finstadvollen 35, 1475 Finstadjordet

Matrikkel
Gnr. 98 Bnr. 43 i Lørenskog kommune

Boligtype
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 158 kvm. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3 ifølge vedlagt tilstandsrapport.

Byggeår
Ca. 1965 ifølge vedlagt tilstandsrapport. Garasjen er antatt bygget i 1969 jf. stempel på mottatte byggetegninger.

Tomt
Eiendommen har ifølge kommunen et beregnet areal  på ca. 543 kvm. Ifølge grunnkart mottatt fra kommunen er eiendomsgrensene middels nøyaktig >10<=30 cm. Skjermet, pent opparbeidet tomt bestående av asfaltert vei, plen, hekker, diverse beplantning, garasje og terrasse m.m.

Prisantydning
6 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 10.10.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 163 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 653 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 668 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 24 773 pr. år Inkluderer vann, avløp, fiing og renovasjon. Beløpet oppgitt er kun en årsprognose for 2024 oppgitt av kommunen.

Eier
Per Gjermund Storrø

Beskrivelse
Eie Lillestrøm har gleden av å presentere Finstadvollen 35!

Romslig ½-part av vertikaldelt tomannsbolig beliggende på høydedrag i et barnevennlig og koselig strøk nest innerst i blindvei.  Pent opparbeidet solrik, flat og skjermet hage. Stor terrasse samt balkong med flotte utsiktsforhold. Innheolder kjeller, 1. etg og 2. etg.  Kort gangavstand til barneskole og barnehage. Kun 2.5 km til ungdomsskole. Gangavstand til blant annet populære Triaden kjøpesenter, buss samt flotte turområder i marka m.m.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Idyllisk, solrik og skjermet hage
- Stor terrasse ca. 29 kvm og balkong ca. 7 kvm
- Lekkert flislagt bad med gulvvarme 2015
- Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Garasje med ladeboks
- Peis, varmepumpe og gulvvarme
- Sentralt med kort vei til Lørenskog mangfold av fasiliteter

Parkering
Parkering på egen grunn samt i garasje. Garasjen har elbillader montert. Ellers parkering etter gjeldende regler i området.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, tilbaketrukket og barnevennlig område på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Boligen ligger til blindvei uten særlig trafikk. Gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder i marka. Lørenskog er under aktiv utvikling og har de fleste bymessige fasiliteter i gangavstand fra denne eiendommen.

Servicetilbud:
Gangavstand til nærmeste dagligvareforretning Coop Extra. Videre er det gangavstand til Triaden Lørenskog Storsenter og Metro kjøpesenter med en rekke butikker og tjenester. Lørenskog Kulturhus byr på et rikt tilbud av kulturelle arrangementer. I tillegg finner du blant annet restaurant, kino, bibliotek og helsetjeneste her. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter med ca. 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiendommen har ifølge kommunen et beregnet areal  på ca. 543 kvm. Ifølge grunnkart mottatt fra kommunen er eiendomsgrensene middels nøyaktig >10<=30 cm. Skjermet, pent opparbeidet tomt bestående av asfaltert vei, plen, hekker, diverse beplantning, garasje og terrasse m.m.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Kort gangavstand til Finstad barneskole. Ca. 2.6 km til Hammer ungdomsskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger blant annet til Oslo og Lillestrøm.

Fritidstilbud
Turmulighetene er mange både sommer som vinter. Skiløyper er normalt tilgjengelig direkte fra dette området. Fra Sørlihavna går skiløypene milevis innover Losbymarka på vinterstid. Fra Sørlihavna og inn til Losby besøksgård er det cirka 3,5 km. Ca. 1 km innenfor Losby gods finner man Mønevann, et populært stoppested med mulighet for å bade, grille og slappe av før turen fortsetter. Noen minutters gange fra boligen er det fine turmuligheter innover i marka også ved Hauger gård. Her kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet og øvrige deler av Østmarka.

En kort biltur unna finner du Losby Gods og golfbane. Her finnes også meget populære tur- og treningsområder. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbaner, driving range, putting green og nærspillsområde.

I tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter ligger Lørenskog Hus. Her finnes kino, bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsal/galleri m.m. Lørenskog har et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane i nærliggende område.

I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! I 2021 åpnet Thon Hotel Snø, med ski-inn/ski-out rett fra hotellet.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre etasjer bestående av:
Kjelleretasje: gang, kjellerstue, toalettrom, vaskerom og bod.
1. etasje med entré, gang, stue og kjøkken.
2. etasje med gang, bad og tre soverom.

Frittstående garasje.

Byggemåte
Vertikaldelt tomannsbolig med garasje beliggende på Finstad i Lørenskog kommune. Tilnærmet flat tomt opparbeidet med asfaltert oppkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Terrasse på siden av boligen mot syd og balkong mot øst på baksiden av boligen. Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av betong- og trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak med ark av trekonstruksjon tekket med takstein. Ytterdør med glassfelt. Vinduer og terrasse/balkongdører med to-lags glass. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Naturlig ventilasjon. Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre etasjer bestående av: Kjelleretasje med gang, kjellerstue, toalettrom, vaskerom og bod. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 143 kvm ifølge vedlagt tilstandsrapport.

Bruksareal
Bruksareal: 158 kvm ifølge vedlagt tilstandsrapport.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Utdrag fra vedlagt tilstandsrapport:

Våtrom bad 2. etg:
Bad fra 2015. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med sidelys. Gulvstående baderomsmøbel med dører. Dusjnisje med glassdør. Veggmontert dusjarmatur, hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Overflater vegger Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes.

Våtrom kjeller - vaskerom:
Vaskerom fra ukjent årstall. Flislagt gulv. Veggflater med fliser og malt mur. Malt betong i himling. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Vannrør av kobber og metall. Avløpsrør i plast. Avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne. Følgende punkter har fått TG 3 i tilstandsrapporten: TG 3: Helhetsvurdering TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Rommet er vurdert til å ikke være bygget som et våtrom. Det er vurdert at det ikke er benyttet membraner på vegger eller gulv. Deler av røropplegg samt sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Ventilasjonen av rommet er vurdert til å ikke være tilfredsstillende, mekanisk avtrekk bør etableres. Våtrommet har vegger av mur/betong og det er derfor ikke utført hulltaking/fuktmåling. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 2005 med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser og tapet mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer og frittstående oppvaskmaskin. Kjøleskap med frysedel, komfyr i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Vannrør. Vannrør har en alder som tilsier at forventet resterende levetid er usikker. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Overflater gulv Det er glipper mellom enkelte gulvbord, samt "svikt" i gulvbord ved komfyren. Fornying av gulvet bør påregnes.

Øvrige rom 1. etasje:
Gulvflater belagt med parkett, fliser i entré og gulvbelegg i gang. Veggflater med tapet, malt panel og maltmur. Himlingsflater med malt panel og malte flater. Slette innerdører. Garderobeskap i entré.
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Overflater gulv. Gulvet i stue, samt gulvlister bærer preg av slitasje i form av riper og hakk. Bytte av gulvoverflate bør påregnes.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Underetasjen er hovedsakelig innredet med utlektede vegger. Enkelte rom er uinnredet. Gulvflater belagt med parkett med gulvvarme, fliser og malt beotng. Veggflater med malt mur og malt panel. Himlingsflater med malt betong. Profilerte og slett innerdør. Naturlig ventilasjon via ventiler. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Overflater gulv. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak bør påregnes. Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i konstruksjonen. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak. Det er utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser vektprosent under 16.

Loft - innredet - 2. etasje:
Gulvflater med prakett. Veggflater med malte flater og tapet. Himlingsflater/skråtak med malte flater. Profilerte innerdører. Garderobeskap på soverom 1 og 3. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Overflater gulv. Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Utbedring av overflater bør vurderes. Det er registreres stedvis knirk i gulvet. Årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak bør påregnes.

Innvendige trapper:
180 grader trapper i tre med rekkverk av tre. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Innvendige trapper Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Inntrinn er mindre enn 0,25 meter. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.

Etasjeskiller - kjeller:
Støpt gulv mot grunn. Det er gjort målinger i følgende rom: kjellerstue. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Skjevhetsmåling. Det er noe merkbare skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 13 mm i kjellerstue.

Etasjeskiller - 2. etasje:
Etasjeskille av tre. Det er gjort målinger i følgende rom: soverom 1 og gang. Følgende punkter har fått TG 3 i tilstandsrapporten: Skjevhetsmåling. Det er noe merkbare skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 19 mm i gang og 23 mm på soverom 1. Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000. Teknisk anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør med rør-i-rør system og kobberrør. Vanninntaksrør i kobber. Hovedstoppekran er plassert under trapp i kjeller. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på soverom 3. Varmtvannsbereder på 287L fra 2006 plassert på vaskerom. Varmepumpe fra 2018 i stue. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom). Deler av vannrørene i boligen har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov. Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system, anbefales etablert. Hovedstoppekran Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/observert tilstand. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Følgende punkter har fått TGIU i tilstandsrapporten: Stakeluke. Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.

Radon:
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Radon. Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Elektrisk anlegg:
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Forenklet vurdering: Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei Er det synlig tegn på termiske skader: Nei Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei Selgers opplysninger: Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Byggeår Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei Forekommer det at sikringer løses ut: Nei Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja Sikringsskap med automatsikringer er plassert i kjellerbod. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Brann:
Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr. Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten: Rømningsveier. Rømningsvei fra rom under terreng har vindu som er plassert for høyt på veggen. Avstand fra underkant av vindu til gulv skal være maks en meter. Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000.

Dører og vinduer:
Vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra byggeår, 2022 og 2011 i 1. etasje. Vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra 1995, 2014 og 2022 i 2. etasje. Vinduer i 2-lags glass. med kamer/rammer av tre fra 2012 i kjeller. Balkongdører med 2-lags glass fra 1993 og karmer/rammer av tre. Terrassedører fra ukjent årstall med 2-lags glass og karmer/rammer av tre. Ytterdør med glassfelt fra 2006. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Vinduer. Vinduer som er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak - Hovedtak:
Yttertaktekking er vurdert til å være fra byggeår. Saltak med ark, tekket med takstein. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten. Helhetsvurdering: Taktekkingen bærer preg av elde og slitasje. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader, men oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.

Balkong, terrasser, veranda etc.:
Utgang fra soverom 1 til østvendt balkong på 7 m2. Gulvoverflate av filtteppe og beslag med rekkverk av tre. Rekkverkshøyde er målt til 91 cm. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer). Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Grunnmur, fundamenter:
Grunnmur i betong fra byggeår. Følgende punkter har fått TGIU i tilstandsrapporten: Fundamenter. Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har. Byggegrunn Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.

Drenering:
Dreneringen er fra byggeår. Tilnærmet flat tomt. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Vann fra yttertak og bortledning. Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/- skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres. Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur Det vurderes at grunnmuren mangler fuktsikring. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Alder Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Frittstående byggverk:
Frittstående garasje på 20 m2 i trekonstruksjon, med støpt gulv mot grunn og yttertak i trekonstruksjon. Treport og ladeboks for el-bil. Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten: Helhetsvurdering. Garasje. Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.


Utdrag fra selgers egenerklæring:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3. Ja, kun faglært. Firmanavn: Bademiljø Experten as. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Totelrenovert bad i 2. etg. Utført av Bademiljø experten as 26.08.2015. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Kommentar: Garantibevis - 10 år. Fra 26.08.2015. Er arbeidet byggemeldt? Ja. Kommentar: Se bevis.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært. Firmanavn: Lørenskog Rørleggerbedrift as. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Rep. av utvendig lekkasje i forbindelse med felles ed Finstadvollen 35/37 felles vannrør (ligger på Finstadvollen 37 sin eiendom). Ordrenummer 11499. 19.08.2021.

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Kommentar: Fukt i tak i garasje. Gammel/originalt takbelegg. Fukt nede til høyre i lite vindu i stue som var utett. Sistnevnte er byttet og utbedret av snekker (se neste punkt).

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Firmanavn: Rune Bryn - håndtverker. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Sommer 2022: byttet to vinduer, utbedret fuktskade. Samt byttet noen utvendige fasadebord. Lagt terrassebord selv på nytt, etter firma fjernet parafintank som lå under terrasse.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14. Ja, kun faglært. Firmanavn: Arnkværn miljø og renovasjon Oslo as. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Avsluttet bruk av parafintank som ligger under terrasse. Denne ble fylt igjen av firma. Høst 2021. Ordrenummer 15415.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Nei. Kommentar: Usikker.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Kommentar: Kontroll av parafintank etter utført arbeide.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja. I garasje.

Kjenner du til om det er nedgravd oljetank på eiendommen? Hvis nei, gå til punkt 18. Ja.

Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser? Ja. Kommentar er meldt inn til kommunen og fått godkjenning.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Hvis nei, gå til punkt 22. Ja. Kommentar: Byttet alle vinduer i kjeller. Samt pigget og satt inn to store vinduer for mulighet til bruk som soverom.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ifølge opplysninger mottatt fra kommunen foreligger det et dokument vedr. "Ferdigbefaring" datert 27.04.1967. I dokumentet fremkommer det følgende om gjenstående arbeider: 2. etasje: Justering av dører og vinduer. Diverse dører i klesskap bør byttes. Soverom føydvegg - antagelig lekkasje. 1. etasje: Anordning av ventilasjon i matskap. Kjeller: Kanal fra tak føres inn i vaskerom. Ute. Anskaffelse av stig til tak. Oppfylling av ferdigplanering av tomt. Lekkasje ved ventilasjonspipe. Videre står det anført at alle gjenstående arbeider må være ordnet innen 01.09.67. Ved fristens utløp rekvireres ny befaring slik at ferdigattest kan utstedes.

Det foreligger også brukstillatelse datert 11.11.1971 for garasjen. I brukstillatelsen står det anført at det gjenstår kun å anordne forskriftsmessig ventilasjon og at dette må være utført innen 01.02.1972.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Hjørnepeis i stuen. Varmepumpe fra 2018. Elektriske panelovn. Gulvvarme i flere rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke F (gul). Energiattest ligger vedlagt i denne salgsoppgaven.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter inkluderer avløp, feiing, renovasjon og vann. Årsprognose for kommunale avgifter for 2024 utgjør kr. 24 772,75. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Kommunen belaster ikke eiendomsskatt i skrivende stund.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgfiter, forsikring, bredbånd, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 556 895,- Som sekundærbolig Kr. 5 604 821,-

Tekniske installasjoner
Ladeboks for elbil medfølger og er montert i garasjen. Innlagt fiberkabel for bredbånd og tv.

Diverse
Fasaden avviker noe i forhold til innhentede byggetegninger mottatt fra kommunen. På vestsiden av yttertaket finnes et takløft på deler av yttertaket. Dette er ikke synlige på opprinnelige byggetegninger. Stuevinduet på østsiden fremkommer på tegningene som delt men er ett helt. Eier har installert større kjellervinduer i kjellerstuen. Markterrassen med utgang fra stuen fremkommer ikke på byggetegningene. Kjellerplanet avviker noe fra opprinnelige byggetegninger. Der hvor kjellerstuen er i dag har det tidligere vært hobbyrom, bod og rom for brensel. Det er fjernet en matbod til fordel for større vaskerom. Kjellerboden til høyre når man kommer ned trappen er på tegningene vist som "Ikke utgravd".  1. etasje avviker noe fra opprinnelige byggetegninger. Det er tegnet inn en bod ved vindfanget. Boden er fjernet til fordel for større vindfang og skyvedørsgarderobe. Eier opplyser at han ikke er kjent med at det er søkt / omsøkt kommunen om avvikene nevnt ovenfor. Megler har undersøkt i kommunens arkiver og har ikke funnet dokumentasjon om de nevnte avvikene. Byggetegningene ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Annet
Eier opplyser at det er lagt inn fiberkabel i boligen. Bredbånd leveres av Global Connect. Se priser og betingelser på http://www.globalconnect.no/privat/

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra eiendommens grunnbok:
1965/1302-1/8 Bestemmelse om bebyggelse
22.04.1965
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:98 Bnr:18

Denne erklæringen omhandler blant annet at naboeiendommen gnr. 98, bnr. 18 har rett til å plassere garasje inntil grensen mot den nordenfroliggende parsell gnr. 19, bnr. 43 under forutsetning av at garasjen gis en slik form at en eventuell garasje på parsell gnr. 19, bnr. 43 kan oppføres inntil garasjen på gnr. 98, bnr. 18 slik at garasjene fremtrer som et bygg.

1966/3521-2/8 Bestemmelse om bebyggelse
11.10.1966
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:98 Bnr:18

Denne erklæringen omhandler et skjøte hvor det blant annet fremkommer bestemmelser om hva slags type bolig som kan bygges og fargevalg m.m. Bestemmelser om å sette opp gjerde og at det ikke skal drives noen form for virksomhet som handel, verkstedarbeid som kan virke sjenerende på naboer. Husdyr herunder fjærkre og kaniner tillates ikke. Eiendommen må ikke benyttes som lagerplass og biler må ikke hensettes på gårdsplass eller vei, men anbringes i garasje eller på annet godkjent sted. Forpliktelse om å tilsluttes de kommunale elektriske ledninger, vann- og kloakkledninger med flere bestemmelser.

1966/3521-3/8 Bestemmelse om bebyggelse
11.10.1966
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Denne erklæringen omhandler et skjøte hvor det blant annet fremkommer bestemmelser om hva slags type bolig som kan bygges og fargevalg m.m. Bestemmelser om å sette opp gjerde og at det ikke skal drives noen form for virksomhet som handel, verkstedarbeid som kan virke sjenerende på naboer. Husdyr herunder fjærkre og kaniner tillates ikke. Eiendommen må ikke benyttes som lagerplass og biler må ikke hensettes på gårdsplass eller vei, men anbringes i garasje eller på annet godkjent sted. Forpliktelse om å tilsluttes de kommunale elektriske ledninger, vann- og kloakkledninger med flere bestemmelser.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og avløp. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.  Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Ifølge opplysninger mottatt fra kommunen er eiendommen omfattet av følgende:

Id 2022003
Navn: Kommuneplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.03.2023
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9254/Bestemmelser%20og%20retningslinjer.pdf
Delarealer: Delareal 544 kvm.
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende

Reguleringsplaner
Id 1964004
Navn: Del av Nedre Finstad (Heimjordet)
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.12.1964
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9267/1964004_Bestemmelser.pdf
Delarealer: Delareal 543 kvm
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan og er avsatt til boligbebyggelse nåværende i kommuneplanen. Reguleringsplankart for eiendommen ligger som vedlegg til denne salgsoppgaven.

Områdeanalyse
Iføgle innhentet områdeanalyse mottatt fra Ambita ligger eiendommen i et område med aktshomhetsgrad for radon på eiendommen satt til "Middels til lav aktsomhet". Ifølge samme områdeanalyse ligger eiendommen i rød og gul støysone fra vei. FV353 er hyppig belastet med tungtrafikk, primært på dagtid i ukedagene. Tungtrafikk forekommer også på andre tidspunkter.

Odel og konsesjon
Det hviler ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 163 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 653 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 668 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon av oppnådd salgssum 0.6%

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Oppgjør (Kr.5 500)

Tilrettelegging (Kr.14 900)

Visningshonorar (Kr.0)

Foto (Kr.7 750)

Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0152

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Dag Finstad

Saksbehandlere
Dag Finstad
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 99 09 98 79 / E-post: dfi@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Finstadvollen 35
For mer om objektet
Finstadvollen 35

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: