Bilde 1 av Ragnhilds vei 8A Bilde 2 av Ragnhilds vei 8A
Digital salgsoppgave
Ragnhilds vei 8A

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Halvpart av tomannsbolig midt i smørøyet på Lørenskog | Sørvestvendt privat hage | Dobbelgarasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
139 m²
Bruksareal (BRA)
191 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
52 m²
Kommunale avgifter
kr 1 458 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 142 950
Totalpris
kr 5 342 950
Byggeår
1956
Tomt
Eiet tomt 457 m²
Oppdragsnummer
32230143
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Partner
Les om Ellen
card-default

Christian Halvorsen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christian
Prisantydningkr 5 200 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 132 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 5 342 950
Eiendom
Ragnhilds vei 8A, 1473 LØRENSKOG

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 138 Snr. 1 i Lørenskog kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 191 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 139 kvm. 1. etg: Entré, bad, stue/spisestue, kjøkken, soverom. Kjeller: Gang, toalettrom, bad, badstue, to soverom.
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 52 kvm. Garasje

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av loftsetasje over garasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Loftsetasje over garasje har et totalt gulvareal (GUA) på 28 m², men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 18 m² av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 10 m². Felles gang er ikke medtatt i arealet grunnet tilgang fra begge boenheter.
Markterrasse er ikke oppmålt eller tilstandsvurdert grunnet snødekte flater på befaringstidspunktet.

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 191 kvm, BRA-i: 139 kvm , BRA-e: 52 kvm
Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1956

Tomt
Eiet tomt 457 kvm
Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og dobbeltgarasje. Hagen er pent opparbeidet med plen, trær og diverse prydbusker. Hagen er skjermet fra innsyn fra naboer og veien, samt at deler av hagen vender mot grønt friområde. Tomten er seksjonert slik at den vestvendte delen av hagen, og garasjen, tilhører denne halvdelen av tomannsboligen.

Tomten tilhørende denne seksjonen er 328 kvm som er hage og garasje. I tillegg til dette eier seksjonen 1/2 i fellesarealet som er innkjøring og der bolig er plassert. Dette utgjør 128,6 kvm. Det er derfor opplyst tomtestørrelse på 457,5 kvm.
I tillegg til 328 kvm tomt har eiendommen tilgang til fellesareal/fellestomt som er innkjøring og rommer ca. 257 kvm. Ideell andel: 1/2.

Se vedlagt reseksjonering i salgsoppgaven for hvordan oppdeling av tomteareal er blitt gjort. Innkjøring og gårdsplass er fellesareal.

Prisantydning
5 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien Takstdato: 19.02.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 132 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 133 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 333 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 342 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 492,88 pr. år

Eier
Tom Gunnar Aronsen Mette Christin Nymoen

Parkering
Boligen har en dobbelgarasje og asfaltert felles gårdsplass for parkering.

Beliggenhet
Ragnhilds vei 8A ligger i Lørenskog sentrum, et meget hyggelig og pent opparbeidet boområde. Her bor du godt skjermet for både byggeaktivitet og trafikk, men samtidig tett på alle servicefasiliteter.

For den aktivitetslystne er det et aktivt idrettsmiljø både på Lørenskog og i området. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Leiligheten har også nærhet til flotte natur- og friluftsområder med skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er kun 5-6 min gange til Langvannet med fine turområder og badeplasser, samt nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Losby Gods og golfbane ligger en liten kjøretur unna og er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Golfanlegget har bl.a. 9 og 18-hulls golfbane. Her kan du også møte ulike husdyr på nært hold.

I 2020 åpnet området ved Lørenskog stasjon verdens kanskje råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget er åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet og alltid gøy. I tilknytning til skihallen er det bygd et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten.

Populære Langvannet ligger like i nærheten, og byr på blant annet bademuligheter og forskjellige sittegrupperinger med grill. Flere badeplasser som Langgrunna og Vangen, begge med strand, brygge og grøntarealer. Nyanlagt tursti og bro rundt og over vannet.

Lørenskog Hus, kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger/show, kurs/konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter m.m.

Servicetilbud
Rolvsrudhjemmet ligger i nærheten og har mange fine aktiviteter og tilbud for den eldre garde, herunder middag, dans, sang og trening m.m. Dagsenteret har åpent 3-4 dager i uken. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi som ligger 350 m fra leiligheten eller på Metrosenteret med et rikt utvalg av butikker. Her finnes også alt fra bowling, kino, bibliotek til vinmonopol og spisesteder. I andre enden av Skårersletta ligger Triaden kjøpesenter som etterhvert vil fremstå som et moderne kjøpesenter med fasiliteter som Tuftepark, trampolinepark etc. Strømmen Storsenter ligger 5 minutter bilkjøring unna og fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger, blokkbebyggelse og tjenesteyting.

Tomt
Eiet tomt, 457 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen har kort gangavstand til Solheim barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Kjenn ungdomsskole.

Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende område som Mailand Videregående skole og Lørenskog videregående skole. I tillegg har Høyskolen i Oslo og Akershus beliggenhet på Kjeller og har et bredspektret studietilbud. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, som Rolvsrud barnehage. Solheim barnehage og Rasta barnehage ligger også i umiddelbar nærhet.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Lørenskog sentrum og ligger ca. 5 minutters gange fra boligen.

Ekspressbuss mot både Oslo og Lillestrøm flere ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 9 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

Inneholder
1. etasje: Entré, bad, stue/spisestue, kjøkken og soverom.
Kjeller: Gang, toalettrom, bad, badstue og to soverom.

Byggemåte
Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende og stående trepanel. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er inspisert fra bakkeplan). Entrédør med karm av tre. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og PVC i 2- og 3-lags glass fra ukjent årstall og 2019. Oppvarming med elektrisitet og ildsted. Naturlig ventilasjon.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 191 kvm

Boder
For ytterligere oppbevaringsplass har dobbeltgarasjen et innredet loft på 18 kvm, og 28 kvm gulvareal. Garasjen ble bygget i 2010.

Standard
Entré
Velkommen - Ved innkjørselen blir du møtt av en stor asfaltert gårdsplass og en dobbelgarasje for både oppbevaring og gode parkeringsmuligheter. Det er få trappetrinn opp til et overbygget trivelig inngangsparti som deles med den andre halvdelen av tomannsboligen. På innsiden av vindfanget er det plass til å henge fra seg ytterklær og sko. På innsiden av døren til den private delen har boligen også en liten trivelig entré.

Bad
Boligen har to bad, et i hovedetasjen og et i underetasjen. Badet i hovedetasjen er fra 2008, er helfliset med varme i gulvet. Det er utstyrt med downlights fra himling, installert dusjkabinett med glassdører, servantskap med heldekkende servant og speil med ekstra overbelysning. Videre er toalettet vegghengt med innebygget sisterne.

Badet i underetasjen er fra 2021 og er utstyrt med boblebad, dusj og badstue! Gulvet er fliset og det er vegg- og himlingsflaster av baderomspanel samt trepanel. Baderommet er romslig og gir en avslappende følelse. Dusjnisjen har innfellbare glassvegger og hånddusj, og det er opplegg for vaskemaskin. Det er også eget toalettrom i underetasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning mot spisestuen, og det er tilrettelagt for sosial matlaging. Kjøkkeninnredningen har profilerte lyse fronter og glass i overskapene for å fremstille serviset. Benkeplaten er av tre med planlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Det er laminerte plater mellom over- og underskap med underbelysning og stikkontakt. Det er integrert oppvaskmaskin, komfyr, nedfelt induksjonstopp og mikro i høyskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det er laget til en hyggelig spiseplass ved det store vinduet på kjøkkenet, perfekt som frokostområde i hverdagen.

Stue
Stuen er svært romslig og har en pen inndeling mellom spisestue og tv-stue med peisen plassert i midten. Det er gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og utsikt til hagen. Her er det utgang til plattingen gjennom verandadøren, som er alt tilrettelagt for sene grillkvelder med venner og familie. Plattingen og terrassen er sørvestvendt og har gode solforhold.

Soverom
Boligen har ett godkjent soverom, men det er innredet til tre soverom i dag. Hovedsoverommet ligger i hovedetasjen og er vendt mot hagen og grøntareal, som gir svært lite innsyn. Det er plass til dobbeltseng og nattbord på hver side av sengen, og det er allerede et åpent pent garderobeløsning i rommet. De andre rommene er plassert i underetasjen og er av svært god størrelse. Her har du muligheten til å innrede akkurat slik du ønsker!  Det gjøres oppmerksom på at soverommene i kjeller ikke er bruksendret og godkjent for varig opphold.

Utdrag fra egenerklæringsskjema
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Bademiljø
Redegjør: Nye rør fra kjeller og totalrenovering.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Firmanavn: Bademiljø
Redegjør: Total renovering

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ja, utbedret etter pipebrann.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Elektriss.
Redegjør: Skiftet sikringsskap og hovedsikringsboks. Og fjernet gamle ledninger.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja, Elektris.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja, innredet kjeller med bad/wc 2 soverom vaskerom og badstue.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja, tinglyst IG godkjent.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ja, tinglyst.

Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Ja, 2 (to) ganger.

Følgene punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Bad i kjeller:
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk i dusj er på tilfeldig sted målt til 14 mm. Våtromsplater/baderomspanel i dusjsonen er ikke montert iht. monteringsanvisning.
Det er observert uegnede materialer i våtsone ved eksempelvis badekar.Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Ingen ventilasjon. Mekanisk avtrekk må etableres.

Bad 1 etasje:
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen bærer stedvis preg av alder/slitasje.

Toalettrom (ikke våtrom):
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning 

Øvrige rom:
Innvendige flater samt enkelte vinduskarmer bærer preg av alder/slitasje samt egeninnsats/ufagmessig utførelse. Det registreres stedvis "heng" i himlingsflater.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Innvendige flater samt enkelte vinduskarmer bærer stedvis preg av alder/slitasje samt egeninnsats/ufagmessig utførelse.
Det registreres i tillegg råteskader i himling ved varmtvannsberedere.
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i kosntruksjonen.
Etasjen har gulv under bakkenivå som er opplektet. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i kosntruksjonen

Badstue
Badstuen har feil bruk av materialer og kvae er derfor utskilt på vegger og himling

Ildsteder/ skorsteiner innvendig:
- Skorsteiner inne i boligen
Selger opplyser om tidligere tiløp til pipebrann

- Ildsteder inne i boligen
Oljekamin bærer preg av alder.

Innvendige trapper:
Trappenes bruksflater bærer preg av alder/slitasje. Overflater bør fornyes. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - 1.etasje, kjeller:
Det er noe målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt
er målt til 20 mm i stue/spisestue. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i
den sammenheng.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Varmtvannsbereder
TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand.

- Vannrør
Vannrør av eldre dato er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Kondensering på vannrør ble observert i fordelerskap.

- Avløpsrør
TG2 er valgt på avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg.

Elektrisk anlegg:
Det registreres utstrakt bruk av skjøteledniger. Det er ikke fremlagt samsvarerklæring på elektrisk arbeid/anlegg.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- fasader ink. kledning
Luftespalte bak trekledning er blokkert. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen.
Stående trepanel bærer stedvis preg av egeninnsats/ufagmessig utførelse.

Dører og vinduer:
Høyere varmetap på grunn av entredør og balkongdør er av eldre dato sammenlignet med med nyere dører.

Yttertak:
- Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder.

- Konstruksjon
Ukjent oppbygging. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført.

-Gesimsløsninger
Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. Følgeskader er ikke registrert, men kan ikke utelukkes.

- Beslag, renner, nedløp og snøfangere
Enkelte renner, nedløp og beslag bærer preg av alder/slitasje

Utvendige trapper:
Skjevheter påvist. Uvisst om negativ utvikling er fortsatt gjeldende eller om utviklingen
har stoppet/er stabil

Drenering
- Vann fra yttertak og bortledning
Takvann har stedvis kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.

- Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur
Ingen synlig grunnmursplast eller klemlist på grunnmursplast. TG2 settes for å belyse risiko.

- Alder
TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes.

Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)
Materialene er skjulte i
grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

Frittstående byggverk - Dobbelgarasje
- Garasje
i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig. Det registreres i tillegg fuktmerker i isolasjon i himling.

Følgene punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:

Ildsteder inne i boligen:
TG3 gjelder ildsted i stue.
Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse.

Brann:
Brannslukkerutstyr er utgått / ikke forskriftsmessig vedlikeholdt
Det er ikke kjent om brannskiller er utført i henhold til byggteknisk forskrift. Det foreligger ikke dokumentasjon på brannsikkerhet.

Frittstående byggverk:
Innredet rom over garasje har fått TG 3
Utvendig trapp vurderes til å være for bratt/feilkonstruert for god funksjonalitet. Rekkverkets tilstand og/eller utforming vurderes til å ha behov for utbedringer med tanke på sikkerheten.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger følgende for eiendommen:
- Det foreligger en bevitnelse av eiendommen som omhandler befaring boligen ved ferdigstillelse. Det fremkommer avvik i denne bevitnelse, men det ser ut til at det er blitt ferdigstilt.
- Seksjoneringsbegjæring fra 13.03.2001.
- Reseksjonering datert 13.11.2019.
Seksjonering i tråd med reseksjonering viser hva hver enkelt seksjon har som tilleggsdel, tomt og hva

Det er mottatt godkjente byggetegninger fra kommunen datert 28.07.1953. Følgende punkter avviker fra godkjente byggetegninger:
Første etasje:
- Vegg mellom kjøkken og entré er fjernet, slik at kjøkkenet er utvidet. Satt inn vegg mellom kjøkken og entré mot bad. Vegg mellom entré og stue er fjernet, slik at kjøkkenet er åpent mot stue.
- Opprinnelig spisestue er omgjort til soverom, og åpning mellom tidligere stue og spisestue er igjennkledd.
- Tidligere stue er åpnet opp mot tidligere stue, og omgjort til stue.
- Trappeløp til kjeller er ikke med.
Kjeller:
- Rulle- og tørkerom er omgjort til soverom, og det er innsatt en åpning mellom de to nåværende soverommene.
- Opprinnelig brensel er nå soverom og utvidet mot matbod. Veggene i matboden er fjernet, og innsatt dør mot gang.
- Vegger i tidligere matbod 2 er fjernet og innsatt toalettrom og gang.
- Tidligere vaskerom og brenselrom er sammenslått til nåværende bad. Deler av tidligere vaskerom er nå badstue. 
- Soverom i kjeller: Det er ikke søkt bruksendring på kjeller og rommene er ikke godkjent for varig opphold. I reseksjoneringen, godkjent og stemplet fra kommune i 2019 frekommer det dog at det er tre soverom i underetasjen.
Se orginale byggetegninger og reseksjonering i salgsoppgaven.

Rapport fra brannvesen:
Skorsteinsløpet hadde sist feiing 18.12.2017, og ildstedet hadde sist tilsyn 18.12.2018.
Det foreligger ingen avvik.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektristet og peis.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Estimert for 2024: kr. 17 492,88
Herav:
Vann: 5.199,77,-
Avløp: 5.695,11,-
Feiing: 360,-
Renovasjon: 6.238,-
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune pdd.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Vi har forsøkt å komme i kontakt med skatteetaten vedrørende formuesverdi, men uten hell. Det foreligger formuesverdi på snr. 2, men ikke på denne seksjonen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1953/4836-1/8  Rettigheter iflg. skjøte  
 10.09.1953 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3222-102/138
Gjelder denne registerenheten med flere
Kort forklart:
Eier av eiendommen (gnr. 102 bnr. 138)  har full gjerdeplikt mot friarealet og en toenedel gjerdeplikt mot nabo. Eieren har rett til å legge kloakk og vannledning over regulerte friareal, og plikter å delta forholdsmessig i utgiftene til anlegg og vedlikehold av de nødvendige veier som ikke overtas av kommunen. Eier av eiendommen plikter med hensyn til tomtens anvendlse å rette seg etter de bestemmelser for bebyggelse m.v. som er bestemt av kommunen.


Utleie
Eiendommen har ingen godkjent utleiedel, men hele eller deler av boligen kan leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Innkjøring er fellesareal.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan.
Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
- Kommuneplanensvarealdel 2023 - 2035 Bestemmelser og retningslinjer til sluttbehandling mars 2023

Område- hensynssoner:
- Boligen ligger i nærheten av et område som liggen i hensynssone for bevaring av kulturminner (Kommuneplan H570).
- Boligen ligger et område med konsesjonsområde for fjernvarme (Kommuneplan H800)
- Utviklingsområde for Lørenskog sentrum (kommuneplan H820). Det bør derfor regnes med utvikling i område.
- Eiendommen ligger i et radonutsatt område med middels til lav aktsomhet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 132 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 133 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 333 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 342 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke tomannsbolig (Kr.5 000)
Markedspakke Premium+ (Kr.22 500)
Provisjon (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.27 243)
Oppgjør (Kr.5 500)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Foto - utebilder/sommer (Kr.3 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Totalt kr. (Kr.134 155)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0143

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Ellen Celine Heireth

Saksbehandlere
Ellen Celine Heireth
EIE Lørenskog
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 50 85 51 / E-post: eche@eie.no

Christian Halvorsen
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 91 61 27 17
[/ E-post: ch@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ragnhilds vei 8A
For mer om objektet
Ragnhilds vei 8A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: