Bilde 1 av Th. Kittelsens vei 114Bilde 2 av Th. Kittelsens vei 114
Digital salgsoppgave
Th. Kittelsens vei 114

1415 Oppegård • Nordre follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bo solrikt i en 4-roms leilighet med vestvendt stor balkong og garasje. Alt på ett plan, barnevennlig, og nær marka!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
5
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
94 m²
Bruksareal (BRA)
94 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
44 m²
Fellesutgifter
kr 2 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 022 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 109 670
Fellesgjeld
kr 19 713
Totalpris
kr 4 079 383
Fellesformue
kr 51 041
Byggeår
1979
Tomt
Eiet tomt 7297 m²
Oppdragsnummer
84230160
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Prisantydningkr 3 950 000,-
Fellesgjeldkr 19 713,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 99 220,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 4 079 383
Eiendom
Th. Kittelsens vei 114, 1415 OPPEGÅRD

Matrikkel
Gnr. 243 Bnr. 616 Snr. 5 i Nordre follo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
- BRA-i (internt bruksareal): 94 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm
- Total BRA: 99 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 44 kvm

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm, BRA-i: 94 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 44 kvm. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,32 meter takhøyde entré/kjøkken 2,33 meter på bad, bad, 2,42 meter i stue og soverom 3 samt 2,24 meter takhøyde på øvrige rom. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1979

Tomt
Eiet tomt 7297 kvm. Felles tomt for sameiet med asfalterte og hellebelagte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Prisantydning
3 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 04.01.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 950 000,- (Prisantydning)
kr 19 713,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 969 713,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 220,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 100 420,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 070 133,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 079 383,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 264,77 pr. år Dette er fakturert leiligheten i 2023.

Eier
Haavard Arnt Aasen Haavard Arnt Aasen Tone Lotz Mona Helene Aasen

Beskrivelse
Th. Kittelsens vei 114 har en svært god beliggenhet i et barnevennlig og trafikkstille boligområde på Greverud. Flere lekeplasser, barnehager, barneskoler og ungdomsskole i nærområdet. For øvrig kort vei til bussholdeplass, togstasjon og nærsenter med blant annet kafé, apotek, treningssenter og dagligvarehandel Rema 1000 og Meny. Toget tar ca. 26 minutter til Oslo S. Boligen har alt på et plan - et svært godt alternativ til blokkleilighet eller rekkehus. Inneholder 3 soverom, stue, kjøkken, bad og WC. Ved inngangen er det en frittstående sportsbod samt en østvendt markterrasse på ca. 30 kvm. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med utsyn mot marka. Området har gode solforhold. Balkongen ligger godt skjermet for innsyn. Boligen disponerer garasjeplass i felles garasjerekke. Det er behov for modernisering for å møte dagens krav til standard.

Parkering
Boligen har fast garasjeplass i felles anlegg.

Beliggenhet
Eiendommen har en svært god beliggenhet i et barnevennlig og trafikkstille boligområde på Greverud. Det er flere lekeplasser i nærheten av boligen samt kort gange til barnehager, Greverud barneskole og Flåtestad ungdomsskole. Store friluftsområder i nærområdet med flotte turstier og lysløype med skispor om vinteren. 18-hulls golfbane, Ingierkollen slalåmbakke, idrettsanlegg med fotballbaner, volleyballbaner og flerbrukshaller er noe av det kommunen kan tilby. Nærmeste matvareforretning finnes på Greverudsenteret med Meny og Rema 1000, forøvrig er det kun 10 minutter med bil til Kolbotn sentrum med et flott og større kjøpesenter med ca. 60 butikker, kaféer og restauranter. Greverud senter ble nylig pusset opp
og inneholder blant annet apotek, kafe, frisør og treningssenter. Gangavstand fra boligen til bussholdeplass og Greverud togstasjon, begge med gode forbindelser inn til Oslo. Tog til Oslo tar ca. 26 minutter

Bebyggelse
Området er bebygd med eneboliger, rekkehus og leilighetsbygg.

Tomt
Eiet tomt, 7297 kvm. Felles tomt for sameiet opparbeidet med blandt annet asfalterte og hellebelagte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Inneholder
Leiligheten er på ett plan, og inneholder entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, bod  og WC. Utgang fra stuen til vestvendt balkong. Det er en stor østvendt markterrasse på ca. 30 kvm og en frittstående sportsbod ved inngangen til boligen. Boligen har også egen parkering i felles garasjerekke for sameiet.

Byggemåte
Leilighet i Nyjordet Boligsameie Felt K ligger på Greverud i Nordre Follo kommune.

OPPSUMMERING:
Boligbygg over 2 etasjer. Bygningen har støpt såle mot grunn. Grunnmur og skillende dekker av betong. Bærende vegger av trekonstruksjoner.
Yttervegger kledd med stående panel. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett
entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2011. Varmtvannsbereder på ca. 116 liter plassert
under kjøkkenbenk. Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med vedfyring. Gulvvarme i entré og kjøkken.

Yttertak:
Yttertaktekking er fra 2002. Saltaksform av trekonstruksjoner utvendig tekket med takplater. Nedløp og beslag av metall. TG2: Det er registrert symptomer på elde og slitasje, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader, anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand. Konstruksjon Svertesopp observert på enkelte taksperrer fra invendig side. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeårsak-/omfang og eventuelle tiltak bør påregnes. Beslag, renner, nedløp og snøfangere: TG2 er satt grunnet alder/slitasjegrad. Utskifting/fornying kan vurderes.

Loft - uinnredet / råloft:
Uinnredet kaldtloft med adkomst via loftsluke i bod. TG2: Svertesopp observert på enkelte taksperrer. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeårsak-/omfang og eventuelle tiltak bør påregnes.

Etasjeskiller - 1.etasje
Etasjeskille av betong. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Stue og soverom 1.

Dører og vinduer:
Slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2011.

Balkong:
Utgang fra stue til balkong oppmålt til 13 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Veggflater av stående panel. Stikkontakt og belysning på vegg. Markise. Rekkverk av tre. Rekkverkshøyde er målt til 95 cm. TG2: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift.
Terrassebord har i tillegg behov for rengjøring.

Terrasse:
Adkomst fra entré til terrasse oppmålt til 31 m2 med videre adkomst til utvendig bod. Gulvflate belagt med terrassebord. Blomsterkasser. TG2: Terrassebord bærer preg av slitasje. Utskifting/fornying bør vurderes.

Utvendig trapp:
TG2: Trappen er preget av slitasje og har behov for vedlikehold/overflatebehandling.

Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Skorsteinen er fra byggeår. Det er en elementpipe. Peis i stue. TG2: TG2 er satt grunnet alder på pipeløp. Ukjent eventuell oppgraderingshistorikk. Det ikke kan utelukkes behov for oppgraderinger/vedlikehold.

Frittstående byggverk - bod:
Adkomst via terrasse til frittstående uinnredet bod. Vegger av bindingsverk kledd med stående panel. Gulvflate av gulvbord. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater. Renner, nedløp og beslag av metall. Takvinkel er målt til 4 grader. TG2: Det er registrert takvinkel under anbefalt grad for tekking med takplater samt svertesopp påvist i undertak. Boden er preget av alder/slitasje. Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport fra Anticimex som er vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 94 kvm

Boder
Det er en bod i boligen samt en frittstående bod ved inngangspartiet til boligen.

Standard
Bad:
Baderom fra ukjent årstall oppgradert i 1998 verifisert via avløpsrør til servant. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Flislagte vegger. Nedsenket himling med panel og downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakt på vegg
over servant. Vegghengt høyskap. Gulvstående toalett. To vegghengte hyller. Dusjkabinett med skyvedører av glass og metall. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Naturlig avtrekksventil i himling. Vannrør av kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Oppgradering i 2023: Toalett. TG2: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Vann- og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier usikker tilstand og restlevetid. Oppgraderinger bør vurderes.Det er registrert fukt/svellemerker på servantskap. Utskifting/fornying bør vurderes. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til ca. 45 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Gulvbelegg er benyttet som fuktsikring. Det er ikke registrert synlige skader, men på bakgrunn av alder er TG2 satt for å belyse risiko for fuktskader. TG3 gjelder: Gulvbelegg har sprekker og utettheter. Utbedring må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder for utbedringer. Sjablongmessig prisanslag: kr. 10 000,- - kr. 50 000,-. Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Det hefter i tillegg usikkerhet vedrørende tettesjikt mellom gulv og vegg. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Tettesjiktet har en alder som tilsier at levetiden er passert. Det er observeres sprekker ved dør. Bakenforliggende skader kan ikke utelukkes.Utbedring av skader og utskifting av tettesjikt må påregnes.

Kjøkken:
Kjøkken med adkomst fra entré. Flislagt gulv med varme. Veggflater av murkonstruksjoner og stående panel. Nedsenket himling i malt panel med downlights. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter vurdert til å være fra omkring 2002. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål
med ett-greps armatur. Fliser og stikkontakt samt benkeskapsbelysning med stikkontakt over kjøkkenbenk. Overskap med vitrinedører. Frittstående kjøleskap med fryser, fryser og oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og keramisk platetopp. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap.
Varmtvannsbereder på ca. 116 liter fra 2002 plassert i kjøkkenbenk. Stoppekran til kjøkken under oppvaskkum. Hovedstoppekran i høyskap. Vannrør av kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Kjøkkenet har komfyrvakt. TG2: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Eldre vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier usikker tilstand og restlevetid. Oppgraderinger bør vurderes. Til informasjon: Det er ikke etablert automatisk lekkasjestopper på kjøkkenet. Lekkasjestopper bør etableres. Veggflater av panel bærer preg av alder/slitasje. Fornying/oppgradering bør vurderes. Himling bærer preg av alder/slitasje. Fornying/utskifting bør vurderes. Det er registrert bomlyd i enkelte fliser. Kan skyldes manglende vedheft mellom flis og underlag. Det er registrert manglende elastisk fug mellom benkeplate og karmlist til vindu (karmlist på kjøkkenvinduet er skiftet etter tilstandsrapporten ble skrevet ifølge selger), samt elastisk fug vurdert til å være ufagmessig utført rundt oppvaskkum. Det er i tillegg registrert fukt/svellemerker på benkeplate. Utskifting/fornying bør vurderes. Avløpsrør Avløpsrør fra byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier usikker tilstand og restlevetid. Oppgraderinger bør vurderes. Det er registrert fukt/svelleskade på karmlist til vindu. Utskifting/fornying bør vurderes.

Overflater og innredninger øvrige rom:
Gulvflate i entré belagt med fliser. Gulvflate i bod belagt med gulvbelegg. Gulvflater belagt med laminat i øvrige rom. Veggflater av murkonstruksjoner, tapet, malt tapet, malt strie samt stående panel. Nedsenket himling med downlights i entré. Himling av malte flater i øvrige rom. Slette innerdører. Garderobeskap på soverom. Leiligheten har naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vinduer kombinert med naturlig avtrekk via felles avtrekkskanaler på bad, kjøkken, og bod. Oppvarming med elektrisitet i kombinasjon med vedfyring. Gulvvarme på bad, entré og kjøkken. TG2: Enkelte veggflater bærer preg av alder og slitasje samt enkelte ujevnheter. Det er i tillegg registrert merker på yttervegger vurdert til å være støvkondens. Kan skyldes utilstrekkelig isolasjon. Utskifting/fornying bør vurderes. Det er registrert merker i himlinger av malte flater vurdert til å være støvkondens. Kan skyldes utilstrekkelig isolasjon mot kaldtloft/yttervegger. Det er i tillegg registrert enkelte ujevnheter samt panehimling i entré har behov for overflatebehandling. Utbedring/fornying bør vurderes. Det er registrert fukt/svellemerker i enkelte skjøter på laminatbord i stue og soverom 1 samt enkelte skjøter med noe stort mellomrom på rom samt gulvlister har stedvis behov for overflatebehandling. Utskifting/fornying kan vurderes.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport fra Anticimex.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest fra 1979.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer og måler samt kursfortegnelse plassert i entré. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Byggeår med oppgradering ved ukjent årstall.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei,
Forekommer det at sikringer løses ut: Ukjent.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Ukjent.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Ukjent.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.

TG2: Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert visuelle avvik avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. TG2 er satt grunnet manglende samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport fra Anticimex som er vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på i entré og kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 12 264,77 pr. år Dette er fakturert leiligheten i 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
If forsikring Polisenummer: SP377787.2.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 203 947,- Som sekundærbolig Kr. 4 574 999,-

Tekniske installasjoner
VVS-installasjoner:
Vannrør av kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Stoppekran til kjøkken under oppvaskkum. Hovedstoppekran i høyskap på kjøkken. Varmtvannsbereder på ca. 116 liter fra 2002 plassert i kjøkkenbenk. Vaskemaskin plassert i bod. Leiligheten har naturlig oppdriftsventilasjon med
tilluftsventiler i vinduer kombinert med avtrekk via felles avtrekkskanaler på bad, kjøkken bod. TG2: Vaskemaskin er plassert i rom uten sluk og har ikke automatisk lekkasjestopper. Ikke hensiktsmessig mht lekkasjeproblematikk. I tillegg har eldre vannrør i bod og skjulte vannrør i leiligheten en alder som tilsier usikker tilstand og restlevetid. Etablering av lekkasjestopper samt utbedringer bør vurderes. Hovedstoppekran Hovedstoppekran er av eldre type og har en alder som tilsier usikker tilstand og restlevetid. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Brannsikring:
Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

TV-tuner er inkludert i husleien, og ligger ubrukt i skapet ifølge selger. Internett og TV leveres fra Telenor.

Diverse
Selger har gitt følgende opplysninger i egenerklæringsskjemaet:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun faglært. Firmanavn TK Rørservice as. Nytt toalett okt 2023.
Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Vet ikke.
Er arbeidet byggemeldt? Vet ikke.
Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Ytre vedlikehold gjøres av sameiet, har vært snakk om noen verandaer hvor det renner litt vann ned under verandataket.

Egenerklæringskjemaet er vedlagt salgsoppgaven.

Annet
Vedlagt i salgsoppgaven er informasjon om Nyjordet boligsameie, gjeldende pr. 31.02.2024.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Området er regulert til boligformål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 950 000,- (Prisantydning)
kr 19 713,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 969 713,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 99 220,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 100 420,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 070 133,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 079 383,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon fastpris kr. 44 000,-

Visningshonorar kr. 2 900,-

Markedspakke premium kr. 23 900,-

Oppgjør kr. 7 900,-

Factoring kr. 3 450,-

Tilrettelegging kr. 15 900,-

Grunnpakke sameie kr. 16 000,-




Tilsammen kr.. 114 050,-.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-23-0160

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr: 818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski & Ås
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Th. Kittelsens vei 114
For mer om objektet
Th. Kittelsens vei 114

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: