Bilde 1 av Linjeveien 39DBilde 2 av Linjeveien 39D
Digital salgsoppgave
Linjeveien 39D

1087 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjarmerende enebolig med fin og flat tomt i blindvei - Sogner til Høybråten skole - Separat inngang til u. etg.- Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
230 m²
Bruksareal (BRA)
230 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
43 m²
Kommunale avgifter
kr 2 509 / Mnd
Prisantydning
kr 7 700 000
Omkostninger
kr 210 620
Totalpris
kr 7 910 620
Byggeår
1982
Tomt
Eiet tomt 822 m²
Oppdragsnummer
75240009
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Alicha Viste

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alicha
Prisantydningkr 7 700 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 191 870,-
  
Totalpris kr 7 910 620
Eiendom
Linjeveien 39D, 1087 Oslo

Matrikkel
Gnr. 107 Bnr. 1013 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 230 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 230 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 43 kvm

Areal
Primærrom: 174 kvm, Bruksareal: 230 kvm, BRA-i: 230 kvm , TBA: 43 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1982

Tomt
Eiet tomt 822 kvm

Prisantydning
7 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 09.04.24 19:30

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 191 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 193 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 893 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 910 620,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 30 107,40 pr. år Eiendomsskatt 3 082,00 Feie- og tilsynsgebyr 272,00 Renovasjonsgebyr 7 283,08 Vann- og avløpsgebyr 19 470,32 Totale avgifter 30 107,40

Eier
Kari Nilsen Raaer Tore Raaer

Beskrivelse
Denne eneboligen byr på en varm velkomst med et sjarmerende vindfang som ønsker deg velkommen ved inngangen. Det er det perfekte stedet å ta av deg yttertøyet og skoene før du går videre inn i hjemmet. En gang fører deg videre gjennom huset og gir tilgang til ulike rom.

På høyre side av gangen kommer du direkte inn til kjøkkenet som ikke bare er funksjonelt, men også en del av det sosiale senteret i hjemmet Videre inn i boligen finner du et praktisk kott, ideelt for oppbevaring av alt fra jakker til småredskaper. Til venstre finner du et bad og et separat wc-rom, som gir fleksibilitet og effektivitet i morgenrutinene. To soverom i første etasje tilbyr komfortabel overnatting, enten det er for familie, gjester eller som et hjemmekontor.

Når du går opp til andre etasje, møter du en romslig gang som fører til to ekstra soverom. Disse rommene gir ekstra plass og privatliv til familie eller gjester. Hele huset er gjennomtenkt designet for å tilby både funksjonalitet og komfort.

I kjelleren finner du et vaskerom som gjør klesvasken enklere, og fem boder gir rikelig med lagringsplass for alt fra verktøy til sesongbaserte gjenstander. Det er også et rom som kan brukes som kjellerstue, et ekstra område for avslapning, underholdning eller hobbyer.

Denne enkle eneboligen tilbyr et koselig hjemmemiljø med alt du trenger for å trives og leve komfortabelt.

Boligen strekker seg over tre plan og består av:
2.etasje med: gang og to soverom.
1.etasje består av: vindfang, gang, bad, wc-rom, kott, to soverom, stue med spisedel og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse på 40 m2. Utgang fra soverom 1 til veranda på 3 m2.
Kjelleren består av: rom benyttet som kjellerstue, vaskerom og fem boder. Utgang fra vaskerom via trapp til hageområde.

Videre er det parkering på tomten eller i den romslige frittstående garasjen.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Parkering
Parkering i garasje på 22 m2. Biloppstillingsplasser foran boligen.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt i veletablert og rolig villaområde, midt i smørøyet, på populære Høybråten. Eiendommen ligger i kort distanse til Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole, i tillegg er det barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud som alle ligger innen kort rekkevidde fra boligen. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og servicetilbud gjør dette til et svært attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Rema 1000, Kiwi eller på Joker (søndagsåpen).  Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Stovner senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. lekeplasser, tennisbaner, Golfbane (Stovner og Losby), fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger også i gangavstand fra boligen. Høybråten og Stovner IL har begge et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

I tillegg er verdens største innendørs skianlegg, SNØ en kort kjøretur unna. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og har en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Restaurant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness m.m. I tillegg er det kort vei til andre spennende aktivitetssentre som Høyt og lavt, Jumpyard og Hoppeloppeland.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Høybråten, som ligger kun minutters gange fra boligen. Toget går hvert 15.minutt og tar deg raskt inn til sentrum med en reisevei på kun 13 minutter til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass ligger ved Høybråten kirke.

Med bil tar det ca. 7 min til Stovner, 10 min til Økern, 14 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består av hovedsakelig av småhusbyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 822 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Ali Hashmi har gleden av å presentere denne sjarmerende og innholdsrike eneboligen som strekker seg over tre plan og tilbyr et bredt spekter av flotte funksjoner og fordeler. Med 4 romslige soverom, bad, vaskerom, kjellerstue og 5 boder er det rikelig med plass for hele familien å trives i.
Oppgradering må påregnes.

Boligen strekker seg over tre plan og består av:
2.etasje med: gang og to soverom.
1.etasje består av: vindfang, gang, bad, wc-rom, kott, to soverom, stue med spisedel og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse på 40 m2. Utgang fra soverom 1 til veranda på 3 m2.
Kjelleren består av: rom benyttet som kjellerstue, vaskerom og fem boder. Utgang fra vaskerom via trapp til hageområde.


Kvaliteter ved boligen:
Flott og flat tomt
Familievennlig planløsning
Romslig terrasse på 40 kvm
Boligen sogner til Høybråten skole

Byggemåte
Enebolig over tre etasjer. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av multimur. Bærende konstruksjoner av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Sal og valmtak i trekonstruksjoner utvendig belagt med takplater(typ Decra). Boligen har profilert entrédør med sikkerhetslås. Vinduer med to-lags isolerglass fra 1998. Vinduer med tre -lags glass fra byggeår og 2020. Balkongdører med tre-lags isolerglass fra byggeår. Utgangsdør fra kjeller fra 2020. Oppvarming med elektrisitet, elektriske varmekabler og vedfyrt ildsted. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler. Radonbrønn med vifte er installert i 2009. Adkomst til boligen via gruslagt oppkjørsel og gangsti til boligens hovedinngangsparti i 1.etasje


Følgende punkter har fått TG-3:
Vaskerom
Helhetsvurdering TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: eldre gulvbelegg som har passert forventet brukstid. Gulvbelegg har utettheter ved sluk, under varmtvannsbereder og i overgang gulv/vegger. Vannrør av kobber er vurdert til å være fra byggeår og har passert forventet brukstid. Avløpsrør er vurdert til å ha passert mer enn halvparten av forventet brukstid og har begrenset restlevetid. Våtrommet har vegger av multimur og grunnet høye målinger ved fuktmåling i bod 2 settes TG3. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble registrert forhøyede verdier Målingene viser vektprosent over 19. Sjablonmessig prisanslag gjelder innvendige oppgraderinger av våtrommet. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Rom under terreng
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).
TG2: Etasjen har gulv under bakkenivå som er opplektet. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i konstruksjonen. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

TG3: Grunnmur er en Multimur/Multimurlignende konstruksjon. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fuktskader. Det er observert skader/symptomer på skader. Ytterligere undersøkelser bør påregnes for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak.

TG3: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser følgende: RH 90,5 %, temperatur 9,3 grader C og duggpunkt 7,8 grader C. Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen. Dette indikerer utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres.

TG3: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser vektprosent over 20(fibermetning er oppnådd). Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen. Dette indikerer utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres.
Sjablonmessig prisanslag gjelder innvendige utbedringer.
Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Etasjeskiller
Skjevhetsmåling Det er merkbare skjevheter i stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 35 mm målt langsmed rommet og 20 mm på tvers av rommet. Se videre informasjon og sjablonmessig prisanslag under avsnitt om etasjeskiller i kjeller.

Skjevhetsmåling Det er merkbare skjevheter i kjellerstue. Største målte avvik er målt i kjellerstue. Avviket er målt til 65 mm på tvers av rommet og 100 mm på langs. Skjevhetene kan skyldes setninger i grunnen. Ytterligere undersøkelser må påregnes, og eventuelle setningsskader må utbedres. Sjablonmessig prisanslag gjelder innvendige utbedringer. Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

Skjevhetsmåling Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 15 mm i soverom 2 langsmed rommet og 20 mm på tvers av rommet. Se videre informasjon og sjablonmessig prisanslag under avsnitt etasjeskiller i kjeller.

Yttervegger
Fasader ink. kledning Panel er stedvis råteskadet ved overgang hovedbygg/tilbygg. Råteskader må utbedres. Skader i bakenforliggende konstruksjon er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Terrasser
Platting Plattingen har betydelig slitasje og skjevheter. Tiltak bør påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Grunnmur
Fundamenter Grunnet skjevheter i boligen samt sviktende betonggulv i underetasje settes TG3 for å belyse risiko/usikkerhet med fundamentering. Sjablonmessig prisanslag gjelder videre undersøkelser utført av byggingeniør eller annet byggteknisk kompetent personell. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Drenering
Fuktmåling i lukkede konstruksjoner
TG3: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser følgende: RH 90,5 %, temperatur 9,3 grader C og duggpunkt 7,8 grader C. Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen. Dette indikerer utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres.

TG3: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser vektprosent over 20(fibermetning er oppnådd). Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen. Dette indikerer utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og fuktskade må utbedres. Sjablonmessig prisanslag gjelder eventuelle utvendige utbedringer av dreneringssystem.
Sjablongmessig prisanslag: kr over 300 000

Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark
Det er observert fuktmerker og deformasjoner/råte i vegg. Tiltak for å stoppe fuktinnsig må påregnes. Stor sannsynlighet for følgeskader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle
tiltak. Se Sjablonmessig under avsnitt om drenering/rom under terreng/konstruksjoner.

Følgende punkter har fått TG-2:
Bad
Vannrør Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.

Sanitærutstyr / innredning Servantskap har fuktskader. Utbedringer/utskifting bør påregnes. I følge selgers opplysninger kan flottøren i toalettet henge seg opp, utbedringer bør påregnes.

Overflater gulv Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men bør holdes under oppsikt.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk.Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.

Fallforhold (gulv) Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 9 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Kjøkken
Vannrør Vannrør i kjøkken er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Overflater gulv Gulvoverflater bærer preg av slitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov. Innredning Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Avløpsrør Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at mer enn halvparten av anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles
over tid.

Toalettrom
Vannrør Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Avløpsrør Avløpsrør er vurdert til å være fra byggeår og har passert mer enn halvparten av forventet brukstid. Begrenset restlevetid.

Øvrige rom
Overflater gulv 1.etasje: Gulvoverflater bærer stedvis preg av slitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Rom under terreng
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre.
Manglende ventilering bør utbedres.

Overflater vegger Fuktskjolder/-merker observert på vegg i bod 1. Tiltak for å stoppe fukt må påregnes. Risiko for skader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser bør påregnes for å fastlegge eventuelle tiltak.

Overflater gulv Heltregulv bærer preg av brukslitasje. Det er gliper mellom gulvlist/vegg og gulv. Årsak vurderes til å være setningsskader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Se videre informasjon under avsnitt om etasjeskillere.

Loft
Overflater gulv Fuktmerker på isolasjon rundt utildekket downlightskasse. Kan skyldes kondensproblematikk. Skjulte feil eller skader kan ikke utelukkes. Videre undersøkelser anbefales.

Konstruksjonsoppbygging Luftespaltene mellom taksperrene er i hovedsak tettet med isolasjon, noe som fører til redusert ventilering av kaldtloftet. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skjulte skader kan ikke utelukkes. Isolasjon bør utbedres for å sikre tilstrekkelig ventilering av loftet.

Innvendige trapper
Innvendige trapper Trapp til kjeller bærer preg av brukslitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Tekniske anlegg
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Gjelder synlige og skjulte vannrør av kobber fra byggeår og 1998 i boligen: Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Synlige og skjulte avløpsrør i boligen: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at mer enn halvparten av anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
Som følger av manglende samssvarerklæring på det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik(manglende samsvarserklæring for hele det elektriske anlegget) bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Dører og vinduer
Vinduer Gjelder vinduer fra byggeår og 1998: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det
må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Det ble påvist punktert glass på balkongdør fra stue. Utskifting av glass anbefales.

Dører Balkongdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dør hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Balkonger
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)
Rekkverkshøyder er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales.

Fundamenter er lagt rett på bakken uten frostsikring eller fundamentering ned til frostfrie masser. Dette kan medføre telehiv eller skjevheter på konstruksjoner. Skjevheter er observert på bærende konstruksjoner og terrassegulv på befaringstidspunktet. Utbedringer bør påregnes.

Grunnmur
Grunnmur Se informasjon om multimur under avsnitt om rom under terreng/konstruksjoner.

Byggegrunn Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent, men TG2 settes for å belyse usikkerhet grunnet setninger i boligen.

Drenering
Vann fra yttertak og bortledning
Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/- skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.

Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur
Grunnmursplast mangler stedvis topplist. Dette kan føre til inntrenging av vann med skader som konsekvens.
Alder Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen.

Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen
har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Forstøtningsmurer
Skjevheter påvist mellom støttemur og grunnmur ved utvendig kjellertrapp. Uvisst om negativ utvikling er fortsatt gjeldende eller om utviklingen har stoppet/er stabil. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Stikkledninger og tanker
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)
Gjelder vannledning og avløpsrør som ikke er skiftet mellom boligen og kommunal tilkoblig: Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

Frittstående byggverk
Selger opplyser at det ved nedbør tidvis kan trenge inn vann på gulvflater. Usikker årsak. Videre undersøkelser anbefales.

Følgende punkter fremkommer i selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. I BAD, TOTALRENOVERT CA 1995.

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. PROTAN AS. PROTAN / MEMBRAN-KRISTIANSEN & STØKKET/ RØRLEGGER.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. PROTAN AS. MEMBRAN 1995.

Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja. TETT UTVENDIG AVLØP.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun faglært. I GJENNOM IF FORSIKRING, TRANS GRAV AS. LAGT DELVIS NYE AVLØPSRØR I 2021.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Ja. VANNEKKASJE FRA KJØKKEN TIL KJELLER. - UTBEDRET!

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. SKADER PGA SETNINGSSVIKT I GRUNNMUR.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
- Ja. BAD, TOTALRENOVERT I 1995.

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. I GARASJEN, LITE INNSIG AV VANN, MULIGENS VED GRUNNMUR.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært. HUSKER IKKE. LAGT NYTT DECRATAK I 2010.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. HOLMSENS MAGASIN AS / PROSJEKTBYGG AS. DIVERSE ARBEIDER - TILBYGG 1998.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja. SENDY INN TIL ELTILSYNET.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
- Ja. SERVITUTT / GARASJE.

Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen?
- Ja. SERVITUTT ANGÅENDE OPPARBEIDELSE BILVEI.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. INNREDET KJELLERSTUE.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Nei. BRUKES KUN SOM OPPHOLDSROM PÅ DAGTID.

Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
- Ja. LAGT INN RADONBRØNN MED MEKANISK UTLUFTING.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- Ja. RADONMÅLINGER (RADONOR) / GRUNNMURSMÅLINGER NOTEBY.

TILLEGGSKOMMENTAR
2020 - SKIFTET TIL 3-LAGS VINDUER I ANNEN ETASJE, OG BADEROMSVINDU
SKIFTET NY YTTERDØR I KJELLER

Primærrom
Primærrom: 174 kvm
Boligen består av.
2.etasje med: gang og to soverom.
1.etasje består av: vindfang, gang, bad, wc-rom, kott, to soverom, stue med spisedel og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse på 40 m2. Utgang fra soverom 1 til veranda på 3 m2.
Kjelleren består av: rom benyttet som kjellerstue, vaskerom og fem boder. Utgang fra vaskerom via trapp til hageområde.

Bruksareal
Bruksareal: 230 kvm

Boder
Boligen disponerer 5 boder i kjelleretasjen.

Standard
Entré
I det du kommer inn i boligen blir du møtt av en lys og åpen entré. Her er det god plass for oppheng av yttertøy.

Stue
Lys og romslig stue med plass til sofagruppe og annet tilhørende møblement. Stuen har store vindusflater noe som gir rikelig med tilgang til naturlig lys. Stuen er et sosialt oppholdsrom med god atmosfære. Fra stuen er det utgang til terrasseplatting på ca. 40 kvm med gode solforhold, grønt utsyn og god plass til utemøblement.

Rom benyttet som kjellerstue/hobbyrom
Rommet befinnet seg i underetasjen

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår, senere oppgradert med nyere fronter i 1998 i følge selgers opplysninger. Innredning med profilerte fronter. Benkeplater i treverk. Benkebeslag i rustfritt stål med utslagsvask, oppvaskkum og ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Frittstående komfyr med keramisk platetopp plassert i nisje. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Innebygget oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frysedel plassert i nisje. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Gulvflate med gulvbelegg. Tapetserte og malte veggflater. Himlingsflate med himlingsplater.

Bad
Bad fra 1995 verifisert via årstall på sluk og selgers opplysninger. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med profilerte finerte fronter og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Dushjørne med skyvedører og togreps armatur. Frittstående toalett. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksvifte i himling med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Toalettrom
Toalettrom fra byggeår i følge selgers opplysninger. Gulvflate med gulvbelegg. Malte veggflater. Himlingsflate med himlingsplater. Vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur. Frittstående toalett.

Vaskerom
Vaskerom fra byggeår i følge selgers opplysninger. Gulvflate med gulvbelegg og gulvarme. Veggflater med gipsplater. Himlingsflate med trepanel. Vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Frittstående dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Høiax varmtvannsbereder på ca 200 liter fra 2014.

Soverom 1
Lyst og romslig hovedsoverom med store vinduer som slipper inn godt med lys. Soverommet vender mot rolige omgivelser - her sover du helt uforstyrret samt som du får et hyggelig utsyn.

Soverom 2
Dette soverommet passer ypperlig som et barnerom. Rommet har god plass til en dobbeltseng med tilhørende nattbord. Rommet byr også på god plass til et garderobeskap.

Soverom 3
Soverommet er av god størrelse med god plass for seng og annet møblement. Videre har rommet plass for oppbevarings- og øvrige soveromsmøbler.

Soverom 4
Soverommet er av god størrelse med god plass for seng og annet møblement. Videre har rommet plass for oppbevarings- og øvrige soveromsmøbler. Rommet brukes i dag som et kontor og kan ved enkle grep bli et gjeste eller barnerom. Alt etter behov.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en ferdigattest datert 25.09.89 som omhandler nybygg enebolig.
Det foreligger en ferdigattest datert 07.mars. 2000 som omhandler tilbygg.
Det ligger en tillatelse til tilak datert 13.07.2022 som omhandler oppføring.

Avvik fra byggetegningene:
1. etg. Det er tegnet tilbygg som ikke eksisterer, gang og WC ved inngangen.
Terrassen er bygget noe større enn det som er tegnet i bygningstegninger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, elektriske varmekabler og vedfyrt ildsted.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 30 107,40 pr. år Eiendomsskatt 3 082,00 Feie- og tilsynsgebyr 272,00 Renovasjonsgebyr 7 283,08 Vann- og avløpsgebyr 19 470,32 Totale avgifter 30 107,40
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt 3 082,00
Feie- og tilsynsgebyr 272,00
Renovasjonsgebyr 7 283,08
Vann- og avløpsgebyr 19 470,32
Totale avgifter 30 107,40

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:3 082,- for året 2024.


Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, kabel-TV, internett etc..
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18064 kwh pr. 2023. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eier opplyser at de fikk kr. 5 630,- i strømstøtte.

Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
IF FORSIKRING Polisenummer: 5309499

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 071 747,- Som sekundærbolig Kr. 7 872 639,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Alle hvitevarer medfølger.
Garderobeskap i to av soverommene medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



1982/3235-2/105  Best. om vann/kloakkledn.  
04.02.1982 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:106 Bnr:210  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.


2012/527370-1/200  Bestemmelse om bebyggelse  
29.06.2012 
Midlertidig dispensasjon fra veglovenvedrørende garasje
Plikt til å fjerne eller forandre ovennevte byggverk uten erstatning etter forlangende av Oslo kommune
Kan ikke avlyses uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420


Grunndata

2014/950195-1/200  Arealoverføring  
03.11.2014 
Areal overført fra:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:131
Areal: 75 m2
Fra Linjeveien 41 b, som foreldre eide før.


Rettigheter på 0301-107/511

1981/28232-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
02.11.1981 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1013  
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Gnr. 107 Bnr. 511 samtykker til at Gnr. 107 Bnr. 1013 bygges inntil 3,57 meter fra grensen.


Rettigheter på 0301-106/210

2014/333090-1/200  Best. om adkomstrett  
28.04.2014 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:131  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:511 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:511 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1013  
Med flere bestemmelser
Har adkomstrett over Gnr. 107 Bnr. 1013.



Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert byggeområde for boliger. S-4220.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 191 870,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 193 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 893 070,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 910 620,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.15 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Prospekter (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Foto (Kr.5 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.69 075)
Totalt kr. (Kr.140 075)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0009

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Alicha Viste
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 96 72 90 62
[/ E-post: alicha@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linjeveien 39D
For mer om objektet
Linjeveien 39D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: