Bilde 1 av Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100Bilde 2 av Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100
Digital salgsoppgave
Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100

0585 Oslo • Oslo kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 5 050 000

Omkostninger: kr 147 821Totalpris: kr 5 197 821
Salg av kontrakt: Strøken 2-roms i 2.etg med balkong - Gode tilvalg - Heis - Oppvarming og v.v inkl. - Overtakelse 09.12
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
43 m²
Bruksareal (BRA)
43 m²
Fellesutgifter
kr 1 677 / Mnd
Prisantydning
kr 5 050 000
Omkostninger
kr 147 821
Totalpris
kr 5 197 821
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt 4014 m²
Oppdragsnummer
125240488
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 050 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 509 000,-)kr 37 720,-
Transaksjonskostnad kr 40 000,-
Tilvalgkr 68 901,-
  
Totalpris kr 5 197 821
Eiendom
Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100, 0585 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 83 Bnr. 1 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer
av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.



Areal
Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, BRA-i: 43 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2024

Tomt
Eiet tomt 4014 kvm

TOMTEFORHOLD
Utbygger er i prosess med eiendomsdannelse, slik at endelig gnr/bnr ikke er klart. Kontakt selger for informasjon. Det kan bli gjennomført justeringer av tomtens grenser og areal før overtakelse. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og utomhusarealer med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre enkelte endringer på utomhusplanen.

BARNEHAGE
Det planlegges barnehage i den senere utviklingen av Lille Løren Park, i byggetrinn 3.

Prisantydning
5 050 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhentet offentlig godkjent tilstandsrapport.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 720,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 509 000,-))
kr 40 000,- (Transaksjonskostnad )
kr 68 901,- (Tilvalg)
--------------------------------------------------------
kr 147 821,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 197 821,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 677,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 39,- pr. kvm BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Forretningsfører vil på vegne av sameiet, i forbindelse med kjøpers overtakelse av bolig, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnader som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
• Kostnad kabel-TV og bredbånd er stipulert til ca. kr. 440,- pr. mnd.
• Kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr. 14,- pr. kvm BRA. I tillegg kommer kostnader til måling og avlesing.
• Felleskostnad garasjeplass, stipulert til ca. kr. 150,- pr. mnd. pr. garasjeplass.
• Eventuell kommunal eiendomsskatt faktureres som regel direkte til den enkelte sameier.

Eier
May Elisabeth Tidemann

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere Sinsenveien 49 - En delikat og kvalitetsrik leilighet med moderne standard, gode materialvalg samt miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Leiligheten ligger i 2.etasje og har en god planløsning med Entré, lys og romslig stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom og stort baderom.

Gangavstand alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig tilbaketrukket som en grønn oase med svært flotte fellesarealer.

Felles takterrasse
Store vindusflater m/rikelig lysinnslipp
5 års garanti
Balansert ventilasjon og vannbåren varme
Felles smørebod for ski
Felles sykkelvask og stor sykkelgarasje

Salg av kontrakt:
Leilighet under oppføføring med estimert ferdigstillelse desember 2024. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Parkering
Det medfølger IKKE parkeringsplass til leiligheten.

Parkering er i gate iht. områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Velkommen til Lille Løren Park. Dette er et nytt leilighetsprosjekt med særdeles god intern beliggenhet på Løren.

Løren har gjennomgått en imponerende transformasjon de siste årene, fra å være et industriområde til å bli et levende bolig- og forretningsområde. Her finner du moderne leilighetskomplekser, trendy kafeer og restauranter, samt grønne parker og rekreasjonsområder. Den gamle industrihistorien til området er fremdeles synlig i form av omgjorte fabrikkbygninger som nå huser kunstneriske verksteder, kreative kontorlokaler og innovative bedrifter.

Aktivitet og fritid
Sinsenparken ligger kun seks minutters gange unna, og byr på store grøntområder, lekeplasser og sykkelstier. For de som ønsker å holde seg i form, er det ingen mangel på treningsalternativer. EVO Løren ligger kun tre minutters spasertur unna, og tilbyr et moderne treningsmiljø utstyrt med det siste innen treningsapparater og gruppetimer. Ikke langt unna finner man også STERK treningssenter, kun seks minutters gange fra Lille Lørenparken.

Servicetilbud
Bare rundt tre minutters gange unna finner Rema 1000 Lørenveien med et bredt utvalg av dagligvarer. Du finner også søndagsåpne Bunnpris Sinsen innen 15 minutters gange fra leiligheten. For ytterligere tilbud er det ca. 16 minutters gange til Carl Berner Passasjen. Senteret åpnet i 2018 og er en aktiv, innendørs tverrforbindelse mellom Hasleveien og Sinsenveien med et selektivt utvalg av butikker. Her har antakelig Norges flotteste Vinmonopolet utsalg, moderne KIWI dagligvarebutikk, Apotek 1 og en koselig Waynes Coffee med gode sitteplasser for en kaffe.

Offentlig kommunikasjon
Det er meget god offentlig kommunikasjon i området med ca. 4 min gange til Sinsenveien bussholdeplass, 6 min gange til Løren T-banestasjon og 12 min til Sinsenkrysset med trikk. Med bil tar det ca. 5 min til Grünerløkka, 11 min til Oslo S, 15 min til Nationaltheatret og 33 min til Gardermoen.

Skoler og barnehager
Meget barnevennlig området med et rikt utvalg av skoler og barnehager. Både Sinsen Kirkes barnehage, Lørensvingen barnehage og Barnehagen Vår Løren ligger ca. 2-3 min fra leiligheten. Av barneskoler er Sinsen skole kun 6 min og Løren skole ca. 14 min gange fra leiligheten. Av ungdomsskoler er Frydenberg og Wang ungdomsskole nærmest hvor begge er +- 10 min gange fra leiligheten. Nærmeste videregående skoler er Kuben og Valle Hovin videregående skole.

Bebyggelse
Dette prospektet gjelder Hus A2 i byggetrinn 2 i Lille Løren Park. Boligprosjektet Lille Løren Park ligger i Oslo kommune. Hus A2 i Lille Løren Park planlegges med til sammen 47 leiligheter. Byggetrinn 2 vil til sammen bestå av 99 leiligheter fordelt på to hus (hus A2 og F).

Tomt
Eiet tomt, 4014 kvm

Inneholder
Leiligheten har følgende rominndeling:
Entré, stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom og baderom.

Leiligheten disponerer bod i kjeller.

Byggemåte
Prosjektbeskrivelsen beskriver hvilke materialer og arbeid som inngår i leveransen for leilighetene. Leveranser utføres i henhold til teknisk forskrift av 2017 (TEK17). Se romskjema for leveransebeskrivelse for leilighetene og fellesareal i bygget.

BÆRESYSTEMER
Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller leveres hovedsakelig i betong. Det blir synlige V-fuger i himlinger.

FASADER
Fasader består i hovedsak av puss og tegl.

YTTERTAK
Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger. Det legges taktekking med forskriftsmessig fall til sluk. For de leilighetene som får takterrasser vil det legges tremmegulv, som angitt på kontraktstegning.

HIMLINGER
Generell takhøyde er 2,6 meter. !

Det må påregnes lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner i
 leilighetene. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme som en del av detaljprosjekteringen.

INNERVEGGER
Innervegger utføres generelt i stenderverk som kles med gips på begge sider, alternativt med en eller flere vegger av betong. Internt i leilighetene isoleres innvendige vegger mot bad og om nødvendig mot sjakt.

TILPASNING FOR RULLESTOL/TILGJENGELIGHET
Ved behov for bruk av rullestol i leilighetene, må kjøper påregne å fjerne eller flytte hele, eller deler av innredningen i leiligheten. Ikke alle leiligheter har tilgjengelighetskrav, kontakt selger for mer informasjon.

VINDUER/BALKONGDØRER/SKYVEDØRER
Utvendig leveres disse med aluminiumskledning og innvendig hvitmalt. Innvendig leveres det gerikter rundt vinduer og dører Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring. Balkongdører i 1 etg. leveres med innvendig låssylinder. I andre etasjer leveres det knappevrider innvendig.

DØRER
Glatte hvite innvendig dører. Gjæret hvitt listverk med synlige stifter. Matt vrider. Dør fra felles korridor til leiligheten leveres med farge bestemt fra arkitekt.

PÅREGNELIG SVINN, KRYMPING
I nyoppførte bygninger må det i noen grad forventes svinn og krymping av materiale, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

SPORTSBODER
Alle leilighetene får egen sportsbod. Bodene vil hovedsakelig være lokalisert i parkeringskjeller. Bodene vil bli fordelt av selger i forkant av innflytting. Sportsboder får en størrelse på minst 2,5 kvm for leiligheter under 50 kvm eller 5 kvm for leiligheter over 50 kvm. Sportsbod utføres som nettingbod med tett dør og med feste for hengelås. !

Det gjøres oppmerksom på at det i enkelte sportsboder vil kunne være tekniske installasjoner slik som f.eks. ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem, som kan redusere det totale lagringsvolumet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Dører leveres med hengelås.

Standard
Se vedlagt leverensebeskrivelse i prospekt.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Oppvarming
VARMEANLEGG/OPPVARMING
Det vil bli levert vannbåren varme via radiatorer. På baderom leveres det varme i gulv.

VENTILASJON
Det leveres balanserte sentrale ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner plassert i teknisk rom i kjeller. Innblåsing av luft til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenventilator. Utlufting over tak/ventilasjonstårn kan medføre sjenerende lukt.


Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 677,- pr.mnd.
Se større spesifisering i prospekt! Konferer med megler ved uklarheter

Sameie
Sameie: Lille Løren Park 2,

Forretningsfører
OBOS

Diverse
EIERFORM OG ORGANISERING
Lille Løren Park 2 Sameie planlegges som ett eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven av 16.06.2017. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse i sameiet tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan erverves av én og samme fysiske eller juridiske person.

Bod vil følge leiligheten, og planlegges seksjonert som tilleggsdel til denne.

Utbygger tar forbehold om annen organisering dersom det finnes nødvendig eller formålstjenlig, herunder oppdeling av sameiet i flere eierseksjonssameier, sammenslåing med senere byggetrinn, og annen organisering av bodene. For de leilighetene som har terrasse/uteplass på bakkeplan, planlegges terrasser/uteplasser organisert som tilleggsdel til seksjonen. Noen leiligheter vil få inntrukket takterrasse. Slik terrasse vil være til eksklusiv bruk for den respektive bolig, og planlegges organisert som del av seksjonen.

Se prospekt og prisliste for hvilke boliger dette gjelder. Det er utarbeidet forslag til vedtekter for boligsameiet og garasjesameiet (tilgjengelig fra selger). Vedtektene regulerer bl.a. nødvendige hensyn i byggefasen, hva parkeringsplassene kan brukes til, samt mulighet for omsetning av parkeringsparkeringsplassene.

Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen.
 
Utbygger tar forbehold om at det kan bli aktuelt å slå sammen eller dele opp seksjoner. Bruksretter kan bli organisert som tinglyste eller vedtektsfestede rettigheter.

EIERSEKSJONSSAMEIE
Sameiets formål er å sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, fjernvarmeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom, drift av garasjeanlegg mm. Kostnadene i sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet «Felleskostnad/oppstartskapital». Selger kan på vegne av sameiet innhente tilbud og inngå avtaler for driften av sameiet.

FORRETNINGSFØRER
OBOS Forvaltning AS (org.nr. 934 261 585) er engasjert som forretningsfører for Sameiet. Avtalen har ingen bindingstid. Det er 6 måneders oppsigelse på avtalen. Utbygger vil også inngå drift og vedlikeholdsavtaler på vegne av sameiet. Det et 6 måneders oppsigelse på avtalen, men oppsigelse frarådes.

FELLESAREALER
Hus B i fremtidige byggetrinn 3 planlegges utviklet med et areal for felles benyttelse. Arealet er fra utbygger tenkt benyttet til barnebursdager og andre sosiale sammenkomster, fellesmiddager mellom beboerne, møtevirksomhet m.m. Det planlegges også to gjesterom for intern leie i tilknytning til fellesrommet. I tillegg
 planlegges det sykkelverksted for felles benyttelse i tilknytning til et senere byggetrinn. Fellesarealene planlegges organisert som næringsseksjon underlagt de tre sameiene. Felleslokalet er ikke endelig detaljprosjektert og det tas forbehold om etablering, utforming og funksjon.

Utbygger forbeholder seg retten til å inngå avtale på vegne av Lille Løren Park Sameie 2 med tjenesteyter om etablering og drift av servicekonsept for Felleslokalet.



MERKNADER TIL ROMSKJEMA OG PLANTEGNINGER
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende informasjon i romskjema:
• Skyvedørsfronter og garderober er stiplet inn i salgstegningene for å vise mulig plassering, og er ikke en del av leveransen.
• Hvitevarer er ikke en del av leveransen.
• Bad vil bli plassbygget eller levert som badekabiner.
• Plantegningene presentert i prospektet er ikke detaljplanlagt med kjøkkenleverandør. Det vil derfor i noen tilfeller være avvik på kjøkken mellom plantegning og kjøkkentegning. Kjøkkentegninger ettersendes.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Boligen kan leies ut i sin helhet iht. vedtektene

Vei/vann/kloakk
boligen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp

Regulering
Reguleringsforhold
Tomten er regulert for bolig, barnehage og næring. Det opplyses om at det må påregnes byggearbeider (byggestøy) på tomten og nærliggende tomter etter overtakelse.

Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Pågående plansaker:
Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13 - Planforslag til politisk behandling - Detaljregulering for boliger
Saksnummer: 201509417 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 01.07.2015
Beskrivelse: Selvaag Bolig ASA og Orkla ASA foreslår å omregulere den eksisterende industribebyggelsen fra kontor og industri til boligbebyggelse i 4-8 etasjer, barnehage, næring, park og offentlig torg. Det er foreslått ca. 320 boliger. Plan- og bygningsetaten anbefaler ikke planforslaget og har utarbeidet et alternativ med lavere utnyttelse og høyder (3-8 et.) i tråd med overordnete føringer som gir ca. 195 boliger, større park som blir sikret  opparbeidet før boligene kan tas i bruk, og bevaring og gjenbruk av den gamle Tran fabrikken i sin helhet. PBE anbefaler alternativ 2.

Lørenvangen 25 - Planforslag til politisk behandling - Boligblokker
Saksnummer: 201909046 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 06.06.2019
Beskrivelse: Lørenvangen Utvikling AS foreslår å omregulere Lørenvangen 25 fra industri til bolig, for oppføring av to boligblokker med opptil 8 700 m2 bruksareal, inkludert minimum 150 m2 næringslokaler i første etasje. Eiendommen vil inngå i et større bomiljø på Løren. Det foreslås fellesarealer og noe publikumsrettet virksomhet ut mot Lørenvangen. Det innpasses en allmenn forbindelse til «den grønne ringen», som blir et  sammenhengende grøntdrag i øst, og hvor fire store trær skal bevares.

Trondheimsveien 197 C med flere - Planforslag til offentlig ettersyn - Bevaring kulturmiljø H 570 - Sinsenbyen bevaringsplan
Saksnummer: 202100768 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 13.01.2021
Beskrivelse: Byantikvaren foreslår å omregulere Sinsenbyen til bevaring. Planforslaget omfatter hele eller deler av 108 eiendommer og er mellomkrigstidens største private utbyggingsfelt i Oslo. Hensikten er å sikre varig vern av Sinsenbyen med de bygningene, veiene og grøntområdene
som sammen danner et helhetlig kulturmiljø fra 1930- og 1950- tallet. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget.

Hasleveien 28, 30, 36, 38 og Sinsenveien 11 - bolig og næring - fortsettelse av sak 202113718
Saksnummer: 202451391 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 31.01.2024
Link til saksinnsyn: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202451391

Økernveien 145 med flere (Økern sentrum) - Flerfunksjonelt bysentrum med høy andel bolig
Saksnummer: 201908559 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 29.05.2019
Beskrivelse: Forslagsstiller Økern Sentrum ANS ønsker å endre reguleringsplanen for sentrale deler av Økern til et nytt bysentrum, men opprettholder hovedsakelig arealbruk fra gjeldende plan, herunder bolig, kontor, forretning, allmennyttig formål (kultur, helse), bevertning og samferdselsareal. I tillegg avsettes 8900 m2 til blågrønn struktur med gjenåpnet Hovinbekken og Refstadbekken gjennom område. I planforslaget legges det opp til 274 300 m2 BRA ny bebyggelse, hvorav 152 000 m2BRA bolig (opp til 1500 boliger), maksimalt 16 000 m2BRA forretninger hovedsakelig i form av utadrettede første etasjer og byggehøyder over 70 m. Plan- og bygningsetaten mener at plangrepet er godt, men anbefaler ikke planforslaget og fremmer alternativ 2 med overbygget T-banestasjon, økt grønn mobilitet, innpassing av bad og høyere bokvalitet. Alternativ 2 har et større planområde  enn det som er varslet til oppstart for å sikre oppgradering av turdrag (Den grønne ringen) og vei.

Spireaveien 3, Refstad flerbrukshall
Saksnummer: 201610267 - Reguleringssak              
Mottatt sak: 04.07.2016
Beskrivelse: Undervisningsbygg Oslo KF foreslår å omregulere Løren idrettspark fra samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur - fortau og friområde - turvei/ skiløype til idrettsanlegg, torg og friområde. Hensikten med forslaget er å legge til rette for ny flerbrukshall og ishall, flere utendørsbaner og at
Refstadbekken kan åpnes gjennom området. Forslagsstiller fremmer to alternativ der forskjellen mellom alternativene er plassering av ny flerbrukshall. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslagets alternativ 1 med forbehold om at gesimshøyde for flerbrukshall reduseres og
løsning for overvann revideres. Plan- og bygningsetaten ber om bemerkninger til forslaget i løpet av høringsperioden som er oppgitt i varslingsbrevet.

Økernveien 224 med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Bjerke Parkbyen (syd) - Bolig
Saksnummer: 202213600 - Reguleringssak               
Mottatt sak: 19.09.2022
Link til planinnsyn: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202213600

Byggesaker:

Sinsenveien 47 - 49 - Oppføring av to boligblokker - Hus A2 og F - Lille Løren Park
Saksnummer: 202209931 - Byggesak          
Mottatt sak: 30.06.2022
Status: Endret tillatelse gitt

Sinsenveien 47 E-G - 49 A-C - Oppføring av to boligblokker med barnehage - Hus A1 og C - Lille Løren Park
Saksnummer: 202218757 - Byggesak           
Mottatt sak: 22.12.2022
Status: Endret tillatelse gitt

Sinsenveien 49 - Oppføring av boligblokk - Hus B - Lille Løren Park
Saksnummer: 202309306 - Byggesak           
Mottatt sak: 09.06.2023
Status: Igangsettingstillatelse gitt

Sinsenveien 45 - 49 - Oppføring av boliger, barnehage og offentlig park
Saksnummer: 202202392 - Byggesak           
Mottatt sak: 11.02.2022
Status: Endret tillatelse gitt

Sinsenveien 45 - 49 - Opparbeiding av fortau
Saksnummer: 202317636 - Byggesak           
Mottatt sak: 01.12.2023
Status: Tillatelse gitt

Peter Møllers vei 13 - Forlengelse av midlertidige lagerhaller (gjelder t.o.m. 29.04.2025)
Saksnummer: 202216675 - Byggesak           
Mottatt sak: 07.11.2022
Status: Tillatelse gitt

Peter Møllers vei 4 A - Midlertidig paviljong og tribune for maksimalt to år
Saksnummer: 202109915 - Byggesak           
Mottatt sak: 11.06.2021
Status: Tillatelse gitt

Børsteveien - Riving av støttemur
Saksnummer: 202309659 - Byggesak          
Mottatt sak: 16.06.2023
Status: Tillatelse gitt

Børsteveien - Etablering av deler av offentlig park - Lille Løren park
Saksnummer: 202311018 - Byggesak          
Mottatt sak: 08.07.2023
Status: Rammetillatelse gitt

Petter Møllers vei 8 - 14 - Opparbeidelse av uteområde for barnehage
Saksnummer: 202006178 - Byggesak          
Mottatt sak: 24.06.2020
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon

Børsteveien - Etablering av gatetun og torg
Saksnummer: 202308000 - Byggesak          
Mottatt sak: 12.05.2023
Status: Rammetillatelse gitt

Børsteveien 33 - 35 - Oppføring av boligblokk med barnehage - A1
Saksnummer: 202109368 - Byggesak          
Mottatt sak: 02.06.2021
Status: Igangsettingstillatelse gitt

Løren er under stor utvikling og mye byggeprosjekter/ utvikling i nærområdet må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin saksinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/


Overtagelse
Overtakelse er ved ferdigstillelse av leiligheten, dato satt for overtakelse er 09.12.2024. Det vil bli sendt ut varsel 60 dager før overtakelse.
utbygger kaller inn og gjennomfører overtakelsen.

Estimert overtakelse er desember 2024.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 720,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 509 000,-))
kr 40 000,- (Transaksjonskostnad )
kr 68 901,- (Tilvalg)
--------------------------------------------------------
kr 147 821,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 197 821,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (fastpris) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke (Kr.25 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.96 708)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
125-24-0488

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Hegdehaugen Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Org. nr: 931569082
Hegdehaugsveien 24
0352 Oslo
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Andersen

Saksbehandlere
Anders Andersen
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 83 74 52 / E-post: aa@eie.no

Christopher Jørgensen
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 90 96 08 36
[/ E-post: cj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100
For mer om objektet
Sinsensveien 49 - Lille Løren park hus A2, Leil. 100

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: