Bilde 1 av Hornfjellveien 2DBilde 2 av Hornfjellveien 2D
Digital salgsoppgave
Hornfjellveien 2D

1086 Oslo • Oslo kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 191 000Totalpris: kr 7 181 000
Attraktiv, innholdsrik halvpart tomannsbolig med flotte utearealer - 3 kjøkken - 3 bad - Garasje - Sogner til Høybråten!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
168 m²
Bruksareal (BRA)
168 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
17 m²
Kommunale avgifter
kr 1 933 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 191 000
Totalpris
kr 7 181 000
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 451 m²
Oppdragsnummer
75240035
card-default

Camilla Therese Schrøder

Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)kr 174 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 7 181 000
Eiendom
Hornfjellveien 2D, 1086 Oslo

Matrikkel
Gnr. 107 Bnr. 1077 i Oslo kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 168 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 168 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 17 kvm

Areal
Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 168 kvm, BRA-i: 168 kvm , TBA: 17 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 451 kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rune Larsen Takstdato: 18.06.24 22:20

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 181 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 23 194,52 pr. år Feie-og tilsynsgebyr 272,00 Renovasjonsgebyr 9 766,58 Vann-og avløpsgebyr 12 297,44 Eiendomsskatt 858,50 Totale avgifter 23 194,52

Eier
Rikke Marie C Ellstrøm Tor Raymond Ellstrøm

Beskrivelse
Camilla Schrøder ved Din Lokale Eiendomsmegler EIE har gleden av å presentere Hornfjellveien 2D, en attraktiv og innholdsrik vertilkaldelt tomannsbolig over 2 plan med flotte utearealer, beliggende i et veletablert og attraktivt område på Høybråten, nord i Oslo, og sokner til populære Høybråten skole.
  
  • Vertikaldelt halvpart tomannsbolig over 2 plan
  • Attraktiv og meget innholdsrik
  • Flotte utearealer med terrasse og hagedel
  • Utsikt
  • Flat tomt på 451m2
  • Gode solforhold
  • Familievennlig planløsning
  • 2 innganger
  • 3 kjøkken
  • 3 pene bad
  • 3 gode soverom
  • Vaskerom
  • Peis
  • Varmepumpe
  • Automatsikringer
  • Garasje
  • Utebod
  • Biloppstillingsplasser på tomten
  • Attraktiv beliggenhet på Høybråten
  • Sokner til populære Høybråten skole
  • Gode kollektivforbindelser
  • Godt investeringsobjekt
  • Flytt rett inn
  • Muligheter for rask overtakelse
  • Sjelden sjanse, bør sees!

Parkering
Boligen disponerer en frittstående garasje. Ellers er det parkering på tomt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt i veletablert og rolig villaområde, midt i smørøyet, på populære Høybråten. Eiendommen er tilbaketrukket og stille beliggende, men med kort vei til Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole. I tillegg er det barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud som alle ligger innen kort rekkevidde fra boligen. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og servicetilbud gjør dette til et svært attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Rema 1000 eller på Joker (søndagsåpen).  Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Stovner senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. lekeplasser, tennisbaner, Golfbane (Stovner og Losby), fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger også i gangavstand fra boligen. Høybråten og Stovner IL har begge et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

I tillegg er verdens største innendørs skianlegg, SNØ en kort kjøretur unna. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og har en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Restaurant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness m.m. I tillegg er det kort vei til andre spennende aktivitetssentre som Høyt og lavt, Jumpyard og Hoppeloppeland.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Høybråten, som ligger kun minutters gange fra boligen. Toget går hvert 15.minutt og tar deg raskt inn til sentrum med en reisevei på kun 13 minutter til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass er Folkvangveien.

Med bil tar det ca. 10 min til Stovner, 12 min til Økern, 16 min til Oslo S og ca. 30 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 451 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Camilla Schrøder ved Din Lokale Eiendomsmegler EIE har gleden av å presentere Hornfjellveien 2D, en attraktiv og innholdsrik vertilkaldelt tomannsbolig over 2 plan med flotte utearealer, beliggende i et veletablert og attraktivt område på Høybråten, nord i Oslo, og sokner til populære Høybråten skole.
Velkommen til denne halvpart tomannsboligen som byr på mange muligheter. Denne boligen er ideell for en storfamilie!

Vi starter i hovedetasjen:
Boligen har en lys og romslig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en terrasse med flott utsikt samt den hyggelige hagedel. Det romslige kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer og har rikelig med skapplass, perfekt for matlaging. Hovedetasjen har tre soverom, hvor hovedsoverommet er romslig og har plass til dobbeltseng og garderobeskap, mens de to andre soverommene passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. Videre finnes et praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, et stort og pent bad samt et eget toalettrom med servant. En romslig gang med garderobeplass, en innbydende entré med plass til yttertøy og sko, og en praktisk bod med god lagringsplass, kompletterer hovedetasjen.

I kjelleren finner du to separate hybler med egen, felles inngang. Disse ble etablert i 2016 (hyblene er ikke byggemeldt, og det er ikke søkt om bruksendring hos Oslo kommune. Disse rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold pt).

Hybel 1 har et pent bad med dusj og toalett, et koselig soverom med plass til seng og tilhørende møbler og videre en åpen stue- og kjøkkenløsning med en moderne innredning og hvitevarer.

Hybel 2 har et pent bad med dusj og toalett, et fullt utstyrt kjøkken med moderne innredning, og en kombinert stue og soverom med plass til både sofagruppe og seng. En felles gang gir enkel tilgang til begge hyblene, og det finnes også et teknisk rom for hybel 1 med nødvendig utstyr og lagringsplass.

Eiendommen holder en normalt god standard,  men modernisering bør påregnes på enkelte områder.

I tillegg byr boligen på utebod samt garasje og flere biloppstillingsplasser.

Ta kontakt for visning og opplev denne spennende eiendommen!

Byggemåte
Taket er tekket med shingel, Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål, sort. Det mangler snøfangere og stigetrinn for
feier. Bindingsverks konstruksjon med stående kledning. kledning og utvendige bord har stedvis råteskader. Kledning ligger for nær terreng. W-takstoler fra byggeåret, tekket med panel, papp og takstein. Trolig isolert etter byggeårets krav. Toppsving og fastkarm vinduer. Malte karmer av tre med isolerglass. Vinduer har brukt opp sin levetid har sprukket treverk, kondens skader og stedvis råteskader. Utskiftninger må påregnes i nær fremtid. Det er ikke oppdaget punktert vinduer på befarings dagen da dette er vanskelig å oppdage men i følge alder å tilstand er det å forvente. Det bemerkes at krav til tetthet og varme motstand er mye strengere i dag Malt ytterdør med glass inn til 1 etg og til hybler. Veranda av impregnerte materialer med rekkverk av tre på 17m2. Verandaen ligger vendt mot sørøst. Rekkverk er for lavt. Tretrapp fra bakkenivå opp til veranda, trappen har for lavt rekkverk.

Følgende punkter har fått TG-3:
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Dører - 2
Innvendig > Krypkjeller
Våtrom > Etasje > Vaskerom > Generell
Tomteforhold > Forstøtningsmurer

Følgende punkter har fått TG-2:
Utvendig > Nedløp og beslag
Utvendig > Veggkonstruksjon
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Utvendig > Utvendige trapper
Innvendig > Overflater
Innvendig > Radon
Innvendig > Rom Under Terreng
Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv
Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Kjøkken > Kjeller > Stue/kjøkken Hybel 1 > Avtrekk
Kjøkken > Kjeller > Kjøkken Hybel 2 > Avtrekk
Spesialrom > Etasje > Toalettrom > Overflater og
konstruksjon
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - 2
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Tomteforhold > Drenering
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Våtrom > Kjeller > Bad Hybel 1 > Sluk, membran og tettesjikt
Våtrom > Kjeller > Bad Hybel 1 > Tilliggende konstruksjoner våtrom

Følgende punkter fremkommer i egenerklæringsskjemaet:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Selvstendig næringsdrivende/ bekjent faglært. Har ingen papirer på dette.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. Vet ikke. Samme svar som over.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Ja. Noe synlig fukt i krypkjeller.

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Tak. Taket er tekket med shingel i 2006 pga noe lekkasje.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært/egeninnsats. Ny terrasse ble satt opp av snekker i 2017, og utbedring av garasje. Ingen godkjente papirer
fra faglært.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ja. Diverse murerarbeid er utført, både ute og inne.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
- Ja.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja, Utleiedeler i sokkel.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
- Ja. Ikke godkjente utleiedeler.

Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
- Ja. I 2018. Satt inn ventilasjon etter dette.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- Ja. i 2018.

Primærrom
Primærrom: 166 kvm
Hovedetasje: Stue , Kjøkken , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Vaskerom , Bad , Toalettrom , Gang , Entré , Bod
Kjeller: Bad Hybel 1, Soverom Hybel 1, Stue/kjøkken Hybel 1, Bad Hybel 2, Kjøkken Hybel 2, Stue/sov Hybel 2, Felles gang , Teknisk rom hybel 1

Bruksareal
Bruksareal: 168 kvm

Boder
Boligen disponerer en bod på 10m2.

Standard
1.etasje:

Entré
Velkommen inn! Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Det er plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Lysmalte veggoverflater og nyere laminatgulv. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen.

Kjøkken
Romslig kjøkken med plass for spisebord. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate og fliser mellom over-og underskap. Det er frittstående hvitevarer. Lysmalte veggoverflater og nyere laminatgulv.

Stue
Romslig stue med plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. Stuens gode størrelse byr på en rekke møbleringsmuligheter og gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Det er peis i stuen som skaper lunhet og en god atmosfære på kjøligere dager. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Fra stuen er det utgang til terrasse/hagedel.

Terrasse/hagedel
Flott, solrik terrasse på hele 17m2 med flott utsikt. Her kan sommerdagene nytes til det fulle! Hagen byr på boltreplass for store og små, både sommer som vinter. Dette er et yndet oppholdssted året rundt. Hagen fremstår som godt skjermet, og er pent opparbeidet med plen og beplanting.

Bad
Pent, flislagt bad, oppgradert i 2016. Rommet er innredet med dusjnisje, servant i innredning og toalett. Badet har forskriftsmessig fall til sluk 1-50 i dusj sone. Gulvet utenfor dusj er flatt med stedvis fall bort fra sluk. Det er stedvis store sprang i fliser. Membran er synlig i sluket men ligger ikke under klemring. Det er stålsluk fra byggeår med mulighet for rengjøring. Det er ventilasjon via mekanisk avtrekk til felles anlegg, til luft under døren.

Toalettrom
Toalettrom med parkett på gulv og malte plater på tak og vegg, innredet med toalett og servant.

Vaskerom
Vaskerom med plater på vegg, belegg på gulv, malte plater i taket. Rommet er innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank. Badet har forskriftsmessig fall til sluk og rett høydeforskjell i mellom gulv ved dør og topp slukrist 2,5cm. Det er stålsluk med mulighet for rengjøring.

Soverom 1
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er godt med oppbevaring i den praktiske garderoben. Det store vinduet sørger for godt med lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater og nyere laminatgulv.

Soverom 2
Det andre soverommet er av god størrelse og har plass til seng og garderobeskap. Lysmalte veggoverflater og nyere laminatgulv.

Soverom 3
Romslig soverom med god plass til garderobeskap for oppbevaring. Lysmalte veggoverflater og nyere laminatgulv.

Kjelleretasjen er innredet som to separate hybler med egen, felles inngang. Disse ble etablert i 2016 (hyblene er ikke byggemeldt, og det er ikke søkt om bruksendring hos Oslo kommune. Disse rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold pt).

Hybel 1
 
Rom innredet som kjøkken/stue
Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning. Utformingen gjør rommet til et yppelig samlingspunkt.  Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate, integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, platetopp og stekeovn. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Rom innredet som soverom
Soverom av romslig størrelse med god plass til tilhørende møblement. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Bad
Bad med flis på vegg og gulv, malte plater i taket. Rommet er innredet med dusjhjørne, servant i innredning, opplegg for vaskemaskin og vegghengt toalett. Badet har forskriftsmessig fall til sluk 1-100 og rett høydeforskjell i mellom gulv ved dør og topp slukrist 2,5cm. Membran er ikke synlig i sluket. Det er plast sluk med mulighet for rengjøring. Det er boret hull og målt etter fukt, ingen fukt ble påvist. Det er ventilasjon via mekanisk avtrekk til felles anlegg, til luft under døren.

Hybel 2

Rom innredet som stue/soverom
I denne hybelen er det er rom innredet som soverom og stue i ett og samme rom. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Rom innredet som kjøkken
Hybelen har et fullverdig kjøkken. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate, frittstående hvitevarer Det er ikke montert automatisk vann stopper. Det er slitasje på kjøkkenet som har brukt opp sin levetid men oppfyller sin funksjon. Lysmalte veggoverflater og

Bad
Bad med flis på vegg og gulv, malte plater i taket. Rommet er innredet med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, servant i innredning og toalett. Badet har forskriftsmessig fall til sluk 1-100 og rett høydeforskjell i mellom gulv ved dør og topp sluk rist 2,5cm. Membran er synlig i sluket. Det er plast sluk med mulighet for rengjøring. Det er ventilasjon via mekanisk avtrekk til felles anlegg, til luft under døren, Rommet er innredet med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, servant i innredning og toalett. Badet har forskriftsmessig fall til sluk 1-100 og rett høydeforskjell i mellom gulv ved dør og topp sluk rist 2,5cm.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en approbasjon på støttemur datert 23.06.86
Det foreligger en approbasjon på tilbygg, garasje  datert 30.06.87
Det foreligger et ekspedisjonsdokument som omhandler vert.delt. tomannsbolig. 04.07.83

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er avvik fra byggegodkjente tegninger og dagens bruk av underetasjen. Kjeller er godkjent som boder og "ikke utgravd". I dag er det innredet 2 hybler i underetasjen. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette, herunder risikoen for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Elektrisk anlegg
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens brukDet gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med peis, varmepumpe, varmeovner og varmekabler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 23 194,52 pr. år Feie-og tilsynsgebyr 272,00 Renovasjonsgebyr 9 766,58 Vann-og avløpsgebyr 12 297,44 Eiendomsskatt 858,50 Totale avgifter 23 194,52
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, etc. Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
Knif Polisenummer: 707719.13

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 658 609,- Som sekundærbolig Kr. 6 302 712,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Hornfjellveien er en privat vei, så her har beboerne gått sammen om å benytte seg av Vaktmesterkompaniets tjenester til blant annet snømåking og strøing av veien. Eier betaler rundt kroner 2.000,- i året for dette.

Kjelleretasjen leies ut i dag til kroner 16.500,-.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1984/40991-4/105  Best. om adkomstrett  
16.08.1984 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1074  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1075  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1076  
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
 
1984/43574-4/105  Best. om vann/kloakkledn.  
31.08.1984 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1074  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1075  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1076  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1980/26490-2/105  Best. om adkomstrett  
07.11.1980 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1077  
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1987/70903-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
29.10.1987 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1077  
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Byggeforbud på nærmere angitt avstand

1984/43574-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
 31.08.1984 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1075  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1076  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:107 Bnr:1077  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert til byggeområde for boliger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger/megler.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 181 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.3 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Veiledningstime styling (Kr.1 950)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.251 640)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.318 640)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder

Saksbehandlere
Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hornfjellveien 2D
For mer om objektet
Hornfjellveien 2D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: