Bilde 1 av Slemmestadveien 633ABilde 2 av Slemmestadveien 633A
Digital salgsoppgave
Slemmestadveien 633A

3470 SLEMMESTAD • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og pen 3-roms oppgradert i 2016 | Parkering | Sentralt | Kort vei til skoler, marka og sjøen
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
69 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Fellesutgifter
kr 1 582 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 4 827 / År
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 79 895
Totalpris
kr 3 369 895
Byggeår
1981
Tomt
Eiet tomt 2652 m²
Matrikkel
knr. 3203, gnr. 238, bnr. 42, snr. 11
Oppdragsnummer
46240001
card-default

Hossein Sediqi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Hossein
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Prisantydningkr 3 290 000,-
Pantattest kjøperkr 525,-
2,5% dokumentavgiftkr 79 370,-
  
Totalpris kr 3 369 895
Standard

Leiligheten ble ifølge tidligere salgsoppgave modernisert i 2016 med blant annet nye overflater, vinduer med mer og holder god standard. 


Entré|

Fra felles inngang i 1.etg er leiligheten plassert til høyre i det du kommer inn.

Entreen er romslig med god plass til garderobeskap.


Stue og kjøkken|

I hjertet av leiligheten finner du en lys og luftig stue- og kjøkken i åpen løsning, noe som bidrar til en god og sosial atmosfære. Kjøkkenet er godt utstyrt og har rikelig med benk- og skapplass, kjøkkenet ble pusset opp av tidligere eier i 2016.


Stuen er romslig med gode møbleringsmuligheter. Store vindusflater sørger for at det er rikelig med naturlig lys.


Bad|

Lekkert bad med tidsriktige farger. Badet ble ifølge tidligere salgsoppgave renovert i ca. 2016.

Det er varmekabler i gulv.



Soverom|

Leiligheten har to gode soverom.


Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller.



Tilstandsrapport og byggemåte


Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Takstgruppen v/ Tove Hegerland. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:  

Bygget:  3-roms leilighet i 1. etasje i leilighetsbygg oppført i 1981. Innvendig er leiligheten rehabilitert i 2016 med bad, røropplegg og el-anlegg samt alle overflater. Kjøkkeninnredning fra 2013. Vinduer fra 2015

 

Boligen har fått følgende TG3: 

  • Ingen TG3


Boligen har fått følgende TG2: 

Innvendig: Overflater - 2

Innvendig: Etasjeskille/gulv mot grunn

Våtrom: 1. etasje: Bad/vaskerom: Overflater vegger og himling

Våtrom: 1. etasje: Bad/vaskerom: Overflater Gulv

Våtrom: 1. etasje: Bad/vaskerom: Sluk, membran og tettesjikt

Kjøkken: 1. etasje: Stue/kjøkken: Overflater og innredning

Kjøkken: 1. etasje: Stue/kjøkken: Avtrekk

Tekniske installasjoner: Ventilasjon

 

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.



Arealer

Totalt bruksareal: 74,0 m²

  • BRA-i: 69,0 m²
  • BRA-e: 5,0 m²
  • BRA-b:  m²


Arealer hentet fra vedlagt tilstandsrapport.



Arealbeskrivelse


Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:


Leilighet

Første etasje:

BRA 74 m²

- BRA-i 69 m²: Entré, hjemmekontor , bad/vaskerom , stue/kjøkken , soverom , soverom 2

- BRA-e 5 m²: Bod i kjeller med utvendig adkomst.

- BRA-b 0 m²:


Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.



Elektrisk anlegg


Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.



Oppvarming og energimerking

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energiattest med energimerke Rød E er vedlagt salgsoppgaven.



Løsøre og tilbehør


Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.



Tomten

2652,00 m² felles eiet tomt.  




Parkering

Styreleder opplyser om at leiligheten disponerer 2 parkeringsplasser etter hverandre. Dersom en har veldig stor bil er det plass til 1.



Diverse

Styreleder opplyser om at sameiet ikke har vedtekter, årsregnskap og husordensregler.



Skole og barnehage

Fra eiendommen er det ca:

  • 1,2 km til Slemmestad barneskole 
  • 1,3 km til Slemmestad ungdomsskole
  • 2,4 km til Morgbergtoppen barnehage


Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over andre skoler og barnehager i nærheten.



Adkomst


Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.



Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt til med kort vei til både dagligvarebutikk, Rortunet kjøpesenter, Slemmestad sentrum, bussholdeplass, skole og barnehager. Det er flere fritidsmuligheter i nærområdet med blant annet fotballbane og idrettsklubb. Er du glad i gåturer eller løpeturer finner du et stort utvalg av turveier og stier i marka like ved. Om vinteren kjøres det opp skiløyper på jordet oppe ved Tors vei.


Nye Rortunet kjøpesenter

Det er en kort gåtur til Rortunet handlesenter som akkurat har åpnet et nytt senter i disse dager. Her er det 40 butikker og spisesteder. Senteret har en fin miks av butikker samt apotek, vinmonopol og SATS. Det er stort parkeringshus og mulighet for å lade bil.


Skole og barnehage

Området sogner til Slemmestad barneskole som ligger ca. 1,5 km unna. Når barna skal over på ungdomsskolen sogner området til Slemmestad ungdomsskole som også ligger ca. 1,5 km unna boligen. Det er flere barnehager i området, de nærmeste er Slemmestad barnehage, Utforskeren Kanvas-barnehage og Morbergtoppen FUS barnehage.


Servicetilbud

KIWI Bødalen ligger i gangavstand fra boligen og er et godt alternativ for den daglige handelen.

I gamle Slemmestad sentrum finner du serveringssteder, restaurant, samt hurtigbåt til Aker brygge. Finner du ikke det du trenger på Rortunet er det kun 10 minutter til Asker sentrum, hvor du bla. annet finner Trekanten kjøpesenter med over 75 butikker og servicesteder. I Asker er det også et rikt kulturliv med teater, kino og kulturhus. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Intermezzo, Haveli Tandoori, Restaurant Glorioso og Intermezzo, for å nevne noen.


Aktivitet og fritid

Med sin fantastiske beliggenhet både med kort vei til fjorden og til Kjekstadmarka florerer det av tur- og fritidsmuligheter både sommer som vinter. Det er oppkjørte skispor i lysløype og fine bademuligheter like i nærheten. Det er en flott kunstgressbane i Slemmestad med et godt idrettsmiljø ellers idrettshall med diverse sportstilbud rundt Slemmestadhallen. Slemmestad IF er en aktiv idrettsforening som tilbyr en rekke forskjellige fritidsaktiviteter. Er du interessert i golf så er det få minutters kjøring til Kjekstad golfklubb med en flott 18 hulls golfbane og en 9 hulls bane. For den bade- og båtglade ligger Oslofjorden rett i nærheten.


Offentlig kommunikasjon

Det er ca. 1 km til bussholdeplass med ekspressforbindelse retning Drammen og Oslo. Det går hurtigbåt fra Slemmestad til Aker brygge. Denne har fem avganger morgen og ettermiddag og bruker ca. 25 minutter. Det er parkering ved båten. Om man heller vil bruke tog er det kun 15 minutters kjøring til Asker sentrum og 15 minutters kjøring til togstasjonen i Røyken



Eiendomsskatt

Det er ikke innført eiendomsskatt i kommunen.



Kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør 4 827 pr. år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. 

Styreleder opplyser om at Asker kommune fakturerer sameiet direkte for vann og avløp hvert kvartal. På de månedene fakturerer sameie seksjonseierne dobbelt.




Fellesutgifter

Fellesutgiftene utgjør kr. 1 582,- pr. mnd. og inkluderer:

Internett, bygningsforsikring og felles strøm.

Styreleder opplyser om at Asker kommune fakturerer sameiet direkte for vann og avløp hvert kvartal. På de månedene fakturerer sameie seksjonseierne dobbelt.

Sameiet opplyser videre om at det er planlagt økning av månedlige felleskostnader. Det er anslått en økning på ca. 8 - 15% basert på hvordan utviklingen blir fremover.


Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.



Forsikring

Eiendommen er forsikret i Storebrand med polisenummer: 271843 gjennom sameie. 



Formuesverdi

Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:


Som primærbolig kr. 741 234,00,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.


Som sekundærbolig kr. 2 819 690,00,- ved annen bruk av eiendommen.


Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.



Sameiet

Sameiet Slemmestadveien 76, Orgnr: 918 165 002


Styreleder i sameiet er: Hassan.

Sameiet består av 9 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 85/701

Dyrehold er tillatt.


Styreleder opplyser megler om at vedtekter/husordensregler ikke foreligger.

Det gjøres oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner.



Årsregnskap

Sameiet opplyser om at det er planlagt økning av månedlige felleskostnader. Det er anslått en økning på ca. 8 - 15% basert på hvordan utviklingen blir fremover.


Styreleder opplyser om følgende planer/prosjekter fremover:

Tak, drenering og nøkkel til hoved inngang. Dette i lengre sikt og når det går opp for alle. 




Styregodkjennelse og forkjøpsrett


Det kreves ikke styregodkjennelse av kjøper. Seksjonen er heller ikke beheftet med forkjøpsrett.



Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse var gitt 05.02.1982 på følgende vilkår:

  1. Noen innredningsarbeider i kjeller gjenstår.
  2. Avtrekk fra bad/w.c må føres over tak i isolerte kanaler
  3. Rømningsveg fra soveromsavdeling må ordnes med fastmontert stige i samsvar med bygningsrådets vedtak.
  4. Stigetrinn må monteres på tak ved pipe.
  5. Husstige må monteres på vegg lett tilgjengelig for Røyken brann- og feiervesen.
  6. Husnummerskilt må monteres på vegg.
  7. Avkjørsel fra R.v må opparbeides i samsvar med krav gitt vegsjefens brev av 26.mars 1979


Det er uvisst om dette er utført.

Ferdigattest utstedes ikke på tiltak som er søkt før 01.01.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.


Komplette tegninger finnes ikke for denne seksjonen i kommunens byggesaksarkiv, men tegninger fra seksjoneringen samsvarer med dagens planløsning. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvaret for nevnte forhold.



Regulering

Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 2023.


Kommuneplaner

ID 2020100 Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034

Plantype Kommuneplanens arealdel

Status: Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse 13.06.2023 Bestemmelser -

Delareal 1 305 m ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Delareal 959 m KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø KPHensynsonenavnH560_2

Delareal 1 348 m Arealbruk LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende

Delareal 2 653 m BestemmelseOmrådenavn#8 Null vekst nord KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav


Kommuneplaner under arbeid

ID 2020100

Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034

Status Endelig vedtatt arealplan

Plantype Kommuneplanens arealdel


Reguleringsplaner

ID 3025

Uregulert

Navn Uregulert område, kommuneplanen med bestemmelser gjelder Plantype 20 (NB! Finner ikke tekstbeskrivelse for denne koden.

Kontakt kommunen for oppdatert verdi)

Status Overstyrt

Ikrafttredelse 14.11.2017 Bestemmelser 


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.



Vei, vann og kloakk

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.



Rettigheter og heftelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.


For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



Utleie

Seksjonen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av seksjonen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier. Det gjøres allikevel oppmerksom på at kortidsutleie av hele seksjonen i mer enn 90 døgn per år allikevel ikke er lov iht. eierseksjonsloven. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret.



Radon

Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.



Totalpris inkl. omkostninger

Prisantydning kr 3 290 000,-


I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Dokumentavgift kr 79 370,00,-

Pantattest kjøper kr 525,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 3 369 895,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.



Overtakelse

Overtakelse etter avtale med selger. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.



Boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring

EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.


Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.


Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.


Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.



Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.



Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.


Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.


Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen.


Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.



Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.


På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbrukerkjøp - definisjon

Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.


Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon

Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.


Ikke-forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.


Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.



Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret for videre oppfølging. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern



Hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundekontroll av selger og kjøper, herunder fullmektiger. Slike kontrolltiltak vil i praksis gjøres ved å bekrefte våre kunders og reelle rettighetshaveres identitet, samt å innhente informasjon knyttet til handelens formål og tilsiktede art.


Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig.


I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kontrolltiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom nødvendige kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 1,5 % av salgssummen inkl. mva


Tilrettelegging: 15 000,00

Oppgjørsgebyr: 7 900,00

Markedspakke: 18 900,00

Foto medium pakke: 3 500,00

Visning/overtakelse pr. stk: 2 950,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.



Om oppdraget

Oppdr.nr: 46240001

Ansvarlig megler: Hossein Sediqi


EIE Drammen Bragernes

Bragernes Eiendomsmegling AS

NO 932 843 765 MVA



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Slemmestadveien 633A
3470 SLEMMESTAD
Slemmestadveien 633A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: