Bilde 1 av Tankvegen 12Bilde 2 av Tankvegen 12
Digital salgsoppgave
Tankvegen 12

7046 Trondheim • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Ærverdig villa med særpreg og med tomt på ca. 1,1 mål - Pent opparbeidet hage - Utleie - Garasje - Fantastisk utsikt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
164 m²
Bruksareal (BRA)
210 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
26 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
36 m²
Kommunale avgifter
kr 3 413 / Mnd
Prisantydning
kr 9 500 000
Omkostninger
kr 253 750
Totalpris
kr 9 753 750
Byggeår
1912
Tomt
Eiet tomt 1067 m²
Oppdragsnummer
97220389
card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Andreas
Prisantydningkr 9 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 237 500,-
  
Totalpris kr 9 753 750
Eiendom
Tankvegen 12, 7046 Trondheim

Matrikkel
Gnr. 57 Bnr. 16 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 190 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 164 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal, herav garasje): 26 kvm
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 36 kvm

Areal
Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 210 kvm, BRA-i: 164 kvm , BRA-e: 26 kvm , TBA: 36 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1912

Tomt
Eiet tomt 1067 kvm
Tomt opparbeidet med grus, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, lekeplass og biloppstillingsplass. Frittstående garasje.

Prisantydning
9 500 000

Tilstandsrapport
Takstmanns tilstandsrapport beskriver hvilke bygningsdeler som har tilstandsgrad 1, 2 og 3. Tankvegen 12 har en takstrapport der 59% av bygningsdelen har TG1, 34% har TG2, 0% har TG 3 og 7% har TGIU(Ikke vurdert). Se vedlegg til salgsoppgave for fullstendig rapport.

Nedenfor har vi dratt ut tilstandsgrader som har TG 2 for å synligjøre dette ovenfor interessenter.

Våtrom - Baderom 1. etasje:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen:

På bakgrunn av alderen til for eksempel røropplegg, tekniske installasjoner, tettesjikt og lignende er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid, men ikke lar seg observere direkte. Ventilasjonen vurderes ikke til å være tilstrekkelig. Lokalfall og fallforhold med tanke på lekkasjesikkerhet er mindre enn hva som ideelt anbefales.

Det gjøres oppmerksom på at våtrommets anbefalte brukstid er passert. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn av våtrommet, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes. Eksakt tilstand på bygningsdeler som ikke lar seg inspisere er ikke kartlagt. Våtrommets eventuelle restlevetid er ikke kjent, og det må påregnes tiltak i fremtiden.

Til informasjon: Det er foretatt fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom til våtsone(i underliggende etasje ved sluk). Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Piggmåling: 9 vektprosent.

Våtrom - Bad underetasje:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen:

TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy slitasjegrad, og behov for total fornying for å gjøre det skadefritt og fuktsikkert. Rommet oppfyller ikke de krav som gjelder for våtrom. Det er ikke benyttet tettesjikt/membran på vegger i våtsoner. Tettesjikt, overflater, vann og avløpsrør med sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Basert på alder og symptomer som sprekker i flis, vurderes anbefalt brukstid på våtrommets tettesjikt (membran) til å være passert. Det er stedvis fall mot døren på gulvflater utenfor dusjsonen. Ved en eventuell lekkasje vil vann kunne renne ut i tilliggende arealer til våtrommet og forårsake fuktskader, (til informasjon: Det er registrert oppkant ved dør, men det kan ikke verifiseres at membransjiktet følger  oppkanten). Grunnet plassering av dusjkabinett er det ikke mulig å foreta undersøkelse av sluket. Avtrekksvifte er defekt, (forholdet fører til økt fuktpåkjenning i våtrommet). Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes.

Til informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Relativ fuktighet ble målt til 28 prosent, ved 16 celsius.

Kjøkken - underetasje:
TG 2 er valgt på hele kjøkkenet på grunn av høy slitasjegrad, og med tanke på alder på røropplegg/andre tekniske installasjoner.

Kjøkken - 2. etasje:
TG 2 er valgt på hele kjøkkenet på grunn av høy slitasjegrad, og med tanke på alder på røropplegg/andre tekniske installasjoner.

Øvrige rom:
- Overflater gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Observasjonene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.
- Annet: Deler av 2 etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Rom under terreng:
- Ventilasjon: Lite ventilasjon i etasjen. Det er ukjent om ventilasjon/tilluft er tilstrekkelig. Ventilering ved åpning av vinduer må påregnes.
- Overflater vegger: Vegg- og himlingsflater er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter.
- Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter.
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i utlektet veggkonstruksjon. Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Det kan ikke sies med sikkerhet at forholdene er det samme i resten av konstruksjonen. (Relativ fuktighet ble målt til 58 prosent, ved 14,2 celsius). Hulltaking i forbindelse med fuktmåling viser at konstruksjonen har en oppbygging som erfaringsmessig medfører forhøyet risiko for fuktproblematikk. Det observeres dampsperre i veggen.

Innvendige trapper: Trappen er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter. Trappen har ikke håndløper på begge sider. Trappen til loft vurderes som bratt, og oppfyller ikke dagens krav til en sikker trapp.

Etasjeskiller - Underetasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 45 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Etasjeskiller - 1. etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue og i gang. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 40 mm i stue, og 30 mm i gang. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. Til informasjon: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.

Etasjeskiller - 2. etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 20 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. Til informasjon: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
- Vannrør: Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Hovedstoppekran: Stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/tilstand. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Avløpsrør: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader inkl. kledning: Bygningens ytterkledning/fasader har symptomer på slitasje og elde, selv om det ikke ble observert tegn på større  råteskader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Dører og vinduer:
- Vinduer: Enkelte vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Terrasser / inntrukket balkong over innvendige rom: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter.(0,99 meter) Avvik fra dagens byggeteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Grunnmur, fundamenter:
- Grunnmur: Skråriss/vertikalriss observert på grunnmur. Risset er med høy sannsynlighet oppstått for lenge siden, men for å bekrefte eller avkrefte om det fortsatt er utvikling bør forholdet holdes under oppsikt. I følge huseier har det ikke vært antydning til bevegelser.

Drenering:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere dreneringen med en samlet helhetsvurdering. Følgende momenter er lagt til grunn for vurderinger:

Dreneringens tilstand og funksjon påvirker innvendige bruksområder og innvendige bygningsdelers tilstand. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: Bygningsdelen er nedgravd og skjult, noe som gjør at det er vanskelig å angi noen eksakt tilstand. Estimert teknisk levetid på drenssystemer har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Basert på alder er derfor restlevetiden vurdert til å være usikker. Alle opplysninger gitt i dette punktet bør ses i sammenheng med avsnitt "Rom under terreng".
Basert på alle ovennevnte forhold anbefales jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Stikkledninger og tanker:
- Vann og avløpsledninger: Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Redusert/usikker restlevetid.

Takhøyde i rom for varig opphold:
Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen.
Underetasje: I stue er takhøyden målt til meter 2,06 og på bad er takhøyden målt til 2,15 meter.
2. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,48 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,50 meter.
1. etasje: I gang er takhøyden målt til 2,61 meter og på soverom er takhøyden målt til 2,57 meter.
Underetasje har en takhøyde lavere enn 2,2 meter.

Se også tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 237 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 238 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 738 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 753 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 40 948 pr. år Per første termin 2024 kr. 10 237. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Tosten Linge Solberg

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/ Andreas Forsell Lund har gleden av å presentere Tankvegen 12!

Denne ærverdige villaeiendommen har ca. 1.1 mål tomt og har en herlig beliggenhet i et meget attraktivt boområde på Tyholt. Stor og fin hage som er pent oppartbeidet med plen, trær, prydbusker og blomster.

To store fine balkonger der her kan man nyte utsikten til det fulle.

Sokkeletg. har egen inngang og har blitt benyttet til utleie.

Merk deg dette:
•Boligen er meget godt vedlikeholdt
•Rehabilitert tak i 2008, men fortsatt tatt vare på skifersteinen.
•Installert stålrør i pipe i 2013
•Garasje med elbillader.
•Frodig opparbeidet hage rundt hele boligen.
•To balkonger som er både øst og vestvendt.
•Utleie i sokkeletg.
•Lite innsyn og FANTASTISK utsikt mot Trondheimsfjorden
•Tre etasjer + loftetg. for lagring

Parkering
Parkering i garasje med elbillader og i tillegg oppstillingplasser på egen tomt.

Beliggenhet
Tyholt er et populært område i Trondheim, og er kjent for dens store andel av villabebyggelse fra tidlig 1900 tallet. Nærmeste butikkvarehandler er Kiwi Valentinlyst og Coop Mega Valentinlyst, og Bunnpris Tyholt er ikke lange stykket unna. E6 er kun en liten kjøretur unna på ca. 5 minutter. Flere kjøpesentre i nærheten, som Valentinlystsenteret eller Moholtsenteret med et mangfoldig utvalg av  matbutikker, restauranter, apotek, frisører, tannleger, treningssenteret og interiørbutikker.

Bebyggelse
Enebolig fra 1912 og garasje fra 1981/82.

Tomt
Eiet tomt, 1067 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sogner til Berg barneskole og Blussuvoll ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Strinda vgs eller Bybroen vgs. De nærmeste barnehagene er Hagebyen barnehage, Tyholttunet barnehage og Strindheim barnehager, alle innenfor en 500meters gange.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Tyholt, og betjenes av linje 22 som kjører over Valentinlyst, ned til Solsiden og opp til Risvollan igjen. Nærmeste togstasjon er Strindheim og Trondheim S. Trondheim Lufthavn Værnes ligger ca. 30 minutter unna med bil.

Fritidstilbud
På Tyholt er det noe for enhver.
For barna har veletablerte Strindheim Idrettslag en rekke tilbud; fotball, håndball, ski, allidrett og friidrett. Sykkelparken på Eberg er perfekt for de som skal lære seg å sykle og lære seg trafikkregler. Strindheims Skole musikkorps tilbyr et flott musikalsk miljø fra andre klasse og ut videregående.
Av treningssentre er det Fresh Fitness på Valentinlystsenteret eller Easyfit på Buran. Opplevelsesvoll på Voll gård er et flott tilbud for de som ønsker nærhet til dyr, og være med på aktiviteter som snekring og matlaging. Det er også et mangfold av mattilbud og restauranter, som Kvilhaugen gård, Mikalsen Bakeri på Eberg eller Fyr på Valentinlyst.

Inneholder
Enebolig over 3 etasjer (samt kaldtloft) bestående av:
Underetasje: Entre, stue, kjøkken, sovealkove, gang, trappegang og bad/vaskerom.
1. etasje: Entre, gang, 3 soverom, kontor og stue.
2. etasje: Gang, stue, spisestue og kjøkken.
Utgang fra stue til balkong.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1912. Grunnmur av betong med sparestein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med skiferstein. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tolags glass. Varmepumpe samt peisovn i stue. Naturlig ventilasjon.

Bruksareal
Bruksareal: 210 kvm

Standard
Øvrige rom, slik som stue, soverom og kontor, er belagt med gulvbelegg og heltre gulv. Vegg- og himlingsflater i malte flater, malte tapetserte flater og malt panel. Profilerte  innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe samt peisovn i stue og på kontor.

Kjøkkenet i 2. etasje har en åpen løsning til spisestuen. Innredning fra ca. 1980. Gulvflater belagt med heltre gulv, og vegg - og himlingsflater i malte tapetserte flater og malt panel. Innredningen har profilerte fronter, og benkeplate av laminat. Nedfelt vaskekum og ett-greps armatur, og benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.  Fritthengende ventilator.

Kjøkken i underetasje har en åpen løsning inn til stuen. Gulvflater i laminat, og vegg - og himlingsflater i malte tapetserte flater og malt panel. Innredning fra ca. 1980. Innredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående kjøleskap. Vegghengt ventilator.

Baderom i underetasjen er fra ca. 1970. Flislagt gulv med gulvvarme, panel på vegger og takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører og skuffer, og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overbelysning og stikkontakter. Dusjkabinett med dusjarmatur, badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående  toalett. Mekanisk avtrekk med ventil i vindu. Opplegg for vaskemaskin.

Baderom i 1. etasje er fra ca. 1980. Flisbelagt gulv med gulvvarme, tapet på vegger og takplater i himling. Servanter med ett-greps armatur og speil med overbelysning. Dusjnisje med glassdør med vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Avtrekksventil på vegg.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er ikke mottatt byggetegninger fra boligens opprinnelse, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Boligen er oppført med 1. etasje, 2. etasje og kjelleretasje.

Det foreligger byggemelding og byggetegninger som gjelder tiltak for tilbygg og garasje datert 07.07.1981. Tilbygget fikk en grunnflate på 17,2 kvm og inneholder et nytt soverom, samt inngangsparti med vindfang. Megler har kontrollert plantegninger mot byggetegninger fra 1981, og tiltaket samsvarer med dagens bruk av boligen. Garasjen fikk et areal oppgitt 28 kvm i tegninger, men takstmann måler 26 kvm. Forøvrig samsvarer tegninger med dagens bruk.

Det er mottatt godkjent bruksendring datert 23.11.2023. Tiltaket består av bruksendring av underetasje på ca. 34 kvm. Dette gjelder kjøkken, stuen, sovealkove, bad, kott, gang og entre. Det er gitt ferdigattest for tiltaket datert 05.01.2024.

Bygningen har antikvarisk verdi klasse C. Dette betyr at bygningen er sjelden på én eller flere måter. Bygninger med antikvarisk verdi er rangert fra klasse A til klasse C, hvor klasse C er den minst regulerte klassen og bygninger i denne gruppen har i noen grad antikvarisk verdi.
Det er i vurderingen tatt hensyn til miljøskapende betydning i bystrøk, omegnsstrøk og bygdemiljø samt byggets karakter og byggeår. Klasse C er en stor og sammensatt gruppe bygninger. Endel av bygningene er tatt med på grunn av sin verdi som del av bygningsmiljø.

Elektrisk anlegg
Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang underetasje. Boligen har hovedsakelig åpent elektrisk anlegg.

Følgende spørsmål er stilt til eier/selger:
Foreligger det eltilsynsrapport fra de siste fem år: Nei.
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: 2004
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei
Fungerer hvitevarer som følger boligen som tiltenkt: Ja

Forenklet vurdering:
Er det synlige tegn til merker på kontakt (plugg) til varmtvannsbereder: Nei
Er det synlige tegn på varmeskader (termiske skader): Nei
Er det synlige tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei

Se punkt "Elektrisk anlegg" i tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming ved elektrisitet, varmepumpe og ved. Varmepumpen henter varme fra uteluft.
Ventilasjon: Periodisk avtrekk fra bad/kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 40 948 pr. år Per første termin 2024 kr. 10 237. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 11 024,-

Forsikring med polisenummer
KLP Polisenummer: 1748351

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 775 160,- Som sekundærbolig Kr. 6 745 608,-

Diverse
Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Ja. Stålrør montert i pipeløp i 2013.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. Sprekk i mur siden vi flyttet inn i 1975. Ingen endring til dags dato.

 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Liten lekkasje fra tak utbygg/veranda. Reparert våren 2023.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært. Arbeid utført av Bautista De Hugdal byggtj.,renov.taktekking. Lagt ny papp, noe ny taktro, nye takrenner og beslag, nye golvbord.

 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. Arbeid utført av Ranum elektro/Sitecom a/s. Full gjennomgang av el-anlegg etter el-kontroll, ombygging av sikringsskap mm etter El-tilsyn i 2024. I etterkant er det gjort en del mindre arbeider.
 
Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja. For hele anlegget.

 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. Se punkt overfor.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Ladeboks i garasje.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
- Ja.

Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
- Ja. Godkjent 05.01.24

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. Innredet kjeller.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. Ferdigattest datert 05.01.2024

Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
- Ja. En måling 1. etg 1.kvartal 2023 og en måling kjeller 2023/2024 avsluttet mars 2024. Begge målinger godt under tiltaksgrensen.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.
Se punkt om radonmåling i takstrapport.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1911/900195-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
16.12.1911
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1911/900193-1/107 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
16.12.1911
:Knr:5001 Gnr:57 Bnr:16
:Knr:5001 Gnr:57 Bnr:17
:Knr:5001 Gnr:57 Bnr:18

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille dokumenter fra før 01.01.1951


Utleie
Sokkeletasje har egen inngang og inneholder stue, kjøkken, sovealkove og bad. Rommene er godkjent for varig opphold.  Eier har leid ut sokkeletasjen. Det foreligger ikke noe leieforhold pr.d.d.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2012-2024 avsatt til tettbebyggelse - nåværende.

Eiendommen er i reguleringsplan R227a regulert til eksisterende bebyggelse. Navnet på reguleringsplanen er Paul Fjermstads v. Asbjørnsens gt Tyholtv., forlengelse av Kong Øysteins veg og NTH`s eiendom Paul Fjermstads veg 59 (21.6.1962).

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 237 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 238 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 738 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 753 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 660)

Visningshonorar (Kr.2 690)

Markedspakke 2 (Kr.20 000)

Provisjon 0,55% (forutsatt salgssum: 8 600 000,-) (Kr.47 907)

Styling (Kr.3 100)

Tilrettelegging (Kr.15 000)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-22-0389

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/ Partner / Daglig leder Andreas Forsell Lund

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tankvegen 12
For mer om objektet
Tankvegen 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: