Bilde 1 av Kubbaleitet 92 - 301Bilde 2 av Kubbaleitet 92 - 301
Digital salgsoppgave
Kubbaleitet 92 - 301

5916 Isdalstø • Alver kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Topp og hjørneleilegheit i fremre rekkje mot Kvernafjorden med upåklagelege sol og utsiktstilhøve!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
25
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
99 m²
Bruksareal (BRA)
99 m²
Fellesutgifter
kr 1 500 / Mnd
Prisantydning
kr 6 650 000
Omkostninger
kr 19 740
Totalpris
kr 6 669 740
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 3245 m²
Oppdragsnummer
26230147
card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Susanne
Prisantydningkr 6 650 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 18 500,-
  
Totalpris kr 6 669 740
Eiendom
Kubbaleitet 92 - 301, 5916 Isdalstø, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 137 Bnr. 834 Snr. 25 i Alver kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Tomteareal er ca. 3.245,5 kvm. Sjølveigande tomt.

Opplyst areal er kun omtrentleg da tomta ikkje er oppmålt, og endeleg storleik kan avvike frå det som er opplyst. Kjøpar må som følge av dette akseptere avvik på tomtearealet.

Tomta er bebygd med bustad 5, 6 og 7.

Antall soverom
3

Byggeår
2023

Tomt
Fellestomt 3245 kvm

Prisantydning
6 650 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhenta tilstandsrapport. Leilegheita er heilt ny.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 18 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 19 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 669 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 500,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter skal dekke eigarseksjonssameiget sine ordinære driftsutgifter, herunder byggforsikring, felles strøm, serviceavtale heis, avtalar knytt til brannalarm og sprinklar, forretningsførsel, brøyting, vedlikehald av fellesareal og avsetting til buffer.

Eier
Sommerro Panorama AS

Parkering
Leilegheita har ein fast parkeringsplass i garasje. Det er mogleg å kjøpe ekstra plass i garasjen. Konferer meklar for meir info.

Det ligg klart med elektrisitet for elbil-ladar.

Beliggenhet
Alverparken er eit nytt, moderne og triveleg buområde for folk i alle aldrar, og ligg som eit knutepunkt mellom Knarvik og Alversund i Alver kommune. Herifrå kan du nyte utsikta mot leia i Hagelsundet i sør og Håøy og Radfjorden mot vest.

Med sør-vestvendt plassering like ved Kvernafjorden ligg alt til rette for eit godt og triveleg bumiljø med vektlegging på mellom anna deilige park- og grøntomgjevnader. Her er det ingen gjennomgangstrafikk og dermed lite trafikkstøy, samt at du bur med svært lite innsyn frå naboar. Den unike kyststien opna i 2022 og går langs fjorden i solrike og maritime omgjevnader. Det er også adkomst til sjø og naustområde, her er etablert plass til bading og fisking.

Frå Alverparken er det gangavstand til både Alversund skule og offentlege servicetilbod ved regionsenteret Knarvik. Innan gangavstand finn ein flott opparbeida badeplass i Isdal, barnehage ved Stølen samt daglegvarebutikkar som Kiwi på Ikenberget og Eurospar i Isdal. Til Bergen sentrum og Mongstad tar det ca. 30 min. med bil.

I Alverparken er det lagt vekt på vel gjennomtenkte løysingar og gode kvalitetar for å gje deg som kjøpar enkle rammer i kvardagen. Bygningane er planlagde og teikna av Reigstad Bygg og Eigedom AS i lag med Åsane BF - som har lokal forankring og eit godt omdøme frå tidlegare byggeprosjekt.

Leiligheita ligg i Bustad 7, som er siste bygg i fremre rekke i Alverparken.

Tomt
Fellestomt, 3245 kvm

Byggemåte
Bygget er bygd i betong med utvendig fasade som for det meste består av trekledning. Kledninga er av typen Kebony, som krev svært lite vedlikehald. Etasjeskilje er av betong, noko som gjer lite støy mellom bueiningane. Vindauge har energiglas av god kvalitet. Taket er tekka med takbelegg.

Primærrom
Primærrom: 99 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 99 kvm

Standard
Velkomen inn!

Overflatar |
Alle rom er lysmalte med eikeparkett på golv.

Entrè |
Entrèen gjev både deg og gjestar ein varm velkomst. Yst i entrèen er golvet flislagd med varmekabler.

Stove |
Stova er lys og trivleg. Her er det pene overflater med eikeparkett på golv og lysmalte veggar og tak. Stova ligg i ei open løysing mot kjøkkenet. Store vindaugsflater set den flotte utsikta i fokus. Frå stove/kjøken er det utgang til balkong. Balkongen har glassrekkverk, er delvis overbygget og har lys og straum.

Kjøkken |
Kjøkkenet er lekkert og moderne. Dette er levert av Designa og har integrerte kvitevarer. Løysinga har gode arbeidsområde og godt med skapplass. Best av alt er den fantastiske utsikta du har frå kjøkkenet. Her kan du kose deg med utsikt til matlaginga!

Baderom |
Leilegheita har to bad. Det eine ligg i master-avdelinga, det andre med tilkomst frå gongen. Begg bada har vegghengt klosett, dusjveggar og baderomsinnreiing med skuff og speil over. Golv og veggar er flislagt. Det er varmekablar i golv og spottar i tak.

Vaskerom |
Vaskerom har flislagte golv og lyse, malte overflatar på veggar og i himling. Her er det tilkopling for vatn/avløp til vaskemaskin og vannskap i vegg. Vaskerommet ligg innafor badet.

Branntryggleik |
Leilegheita har eige sprinkelanlegg. Parkeringskjellar er også sprinkla.

Bod |
Leilegheita har sportsbod i parkeringskjellaren. Boda har lys og stikkontakt.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte leveranseskildring.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Der er ferdigattest for bygget datert 22.08.2023.

Oppvarming
Leilegheita har NIBE avtrekksvarmepumpe. Dette gjev leilegheita balansert ventilasjon som igjen førar til eit godt inneklima og er med på å halde energibehovet nede.

Det er gulvvarme på bad, vaskerom og delar av entrè. Elles oppvarma luft frå avtrekksvarmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsetjast når bustadene er tatt i bruk og betalast av den enkelte seksjonseigar direkte til kommunen utanom fellesutgiftene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 500,- pr.mnd.
Fellesutgiftene er stipulert og kan avvike. Fellesutgifter dekker byggforsikring, strøm i fellesareal, serviceavtale heis, avtaler for drift av brannalarm og sprinkleranlegg, regnskap/revisor, brøyting, vedlikehold av fellesareal og avsetting.

Formuesverdi
Likningsverdi er p.t. ikkje fastsett. Likningsverdien fastsetjast av Likningskontoret etter ny berekningsmodell som tar omsyn til om bustaden er ein "primærbustad" (der bustadeigaren er folkeregistrert busett) eller "sekundærbustad" (alle andre bustadar ein måtte eige).

Likningsverdien for primærbustader vil normalt utgjere inntil ca 30 % av den berekna kvadratmeterprisen multiplisert med arealet til bustaden. For sekundærbustader vil likningsverdien utgjere 80 % av den berekna kvadratmeterprisen multiplisert med arealet til bustaden.

Sjå http://www.skatteetaten.no for nærare informasjon.

Sameie
Bygg 5, 6 og 7 i Alverparken er organisert som eit eigarseksjonssameige i samsvar med eigarseksjonslova. Kjøpar vil få skøyte på sin eigen seksjon.

Når ein kjøper ei leilegheit i eit eigarseksjonssameige vert ein eigar av eigedomen og eigedomen sine installasjonar saman med dei andre seksjonseigarane.

Seksjonen/leilegheita med tilhørande balkong/terrasse eig ein eksklusivt. Sportsbod og parkeringsplass i garasjeanlegget vil bli tinglyst som tilleggsdel til seksjonen. Seksjonseigarane har felles bruksrett til sameigets fellesareal. For ordens skuld gjer me dykk merksam på at eigarseksjonslova ikkje gjev anledning til at meir enn to bustadseksjonar ervervast av ein og
same fysiske/juridiske person.

Diverse
Med dagens tette bygningar og miljøvenleg måling kan heksesot førekome i bustaden. Det er viktig å ventilere godt, spesielt det første året, for å unngå dette. Utbyggjar gjev ingen garanti mot dette.

Utbyggar kan ikkje garantere at det ikkje førekjem skjeggkre eller liknande i leilegheiter etter reingjering og overlevering til kunde.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Bustadene vert overdradd med dei rettar og forpliktingar som grunnboka viser. Eigedomen har følgande tinglyste pengehefte/servituttar som vil følgje eigedomen:

4631/137/803:
19.07.1920 - Dokumentnr: 900268 - Bestemmelse om veg
16.08.1920 - Dokumentnr: 900269 - Bestemmelse om veg
20.09.1920 - Dokumentnr: 900270 - Bestemmelse om vannrett, bestemmelse om veg,
bestemmelse om naustplass
04.05.1921 - Dokumentnr: 902520 - Bestemmelse om veg
06.07.1921 - Dokumentnr: 902521 - Bestemmelse om veg
04.10.1922 - Dokumentnr: 904736 - Utskifting overutskifting utmark
16.03.1925 - Dokumentnr: 900264 - Bestemmelse om veg
11.02.1935 - Dokumentnr: 900333 - Utskifting over Tveiten øvre
14.08.1959 - Dokumentnr: 3450 - Bestemmelse om veg
04.02.1977 - Dokumentnr: 739 - Erklæring/avtale, grensegangssak
23.06.1987 - Dokumentnr: 4576 - Bruksrett, bestemmelse om båt/bryggeplass, med flere bestemmelser
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Bestemmelse om veg
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Bestemmelse om vannledning
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Bestemmelse om kloakkledning
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Bestemmelse om parkering
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Bestemmelse om ngangrett/rett til sti
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Erklæring/avtale
02.10.2017 - Dokumentnr: 1073608 - Forkjøpsrett
02.10.2020 - Dokumentnr: 3114980 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
26.06.2017 - Dokumentnr: 684653 - Registrering av grunn
01.01.2020 - Dokumentnr: 172855 - Omnummerering ved kommuneendring

Kjøpar kan ikkje motsetje seg eller krevje prisavslag/erstatning for tinglysingar av øvrige naudsynte erklæringar/avtalar o.l. vedkomande sameige, naboforhold eller forhold pålagt av myndigheitene knytt til gjennomføringa av prosjektet innanfor reguleringsplanen.

Bustadene seljast fri for pengehefte med unntak av bustadsameiget si legalpant i kvar seksjon som sikkerheit for oppfylling av den enkelte sameigar sine fellesforpliktingar jf. lov om eigarseksjonar.

Kopi av tinglyste servituttar kan ein få ved å ta kontakt med meklar.

Ver merksam på at det kan verte tinglyst ytterlegare servituttar for gjennomføringa av prosjektet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Bustadane er sjølveigne og kan fritt leigast ut.

Vei/vann/kloakk
Private anlegg fram til offentleg tilknyting for vatn og avløp. Privat til offentleg veg. Eigarane er solidarisk ansvarleg for vedlikehald av veg, vatn og avløp.

Regulering
Tomta er regulert til bustadføremål og er ein del av reguleringsplanen for Kubbaleitet med AreaplanID 1263-201215. Reguleringsplanens føremål er å legge til rette for varierande typar bustader, frå konsentrert busetnad til områder for småhus og frittliggande einebustader, videre naust, kai, badeplass med tilhøyrande infrastruktur og grøntområde. Føremålet er i samsvar med kommunedelplan. Reguleringskart og reguleringsføresegner kan fås av meklar.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med seljar.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 18 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 19 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 669 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 990)
Provisjon (Kr.60 573)
Foto (Kr.6 000)
Totalt kr. (Kr.73 563)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
26-23-0147

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mekleriet Nybygg Bergen AS
EIE nybygg Bergen
Org. nr: 928146669
Nesttunbrekka 95
5221 Nesttun
Tlf: 93 49 14 14

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Susanne Hulsman

Saksbehandlere
Susanne Hulsman
EIE nybygg Bergen
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 91 55 88 63 / E-post: shh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kubbaleitet 92 - 301
For mer om objektet
Kubbaleitet 92 - 301

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: