Bilde 1 av Korpeveien 4Bilde 2 av Korpeveien 4
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Korpeveien 4

3050 Mjøndalen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning i prosjekt

Objektet er solgt!

Prosjektert enebolig i funkisstil med dobbelgarasje - leilighet - Solrik takterrasse - Utsikt .
Se alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 - 6 soverom
Tomt
Eiet tomt 545 m²
Oppdragsnummer
93239015
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven.

Hovedoppdragsnummer
93-23-9015

Eiendom
Korpeveien 4, 3050 Mjøndalen

Matrikkel
Gnr. 213 Bnr. 426 i Drammen kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Prosjektet har en anslått byggetid på ca.12 måneder fra fysisk igangsettelse av byggearbeidene. Det tas sikte på ferdigstillelse 2. kvartal 2024, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.
Kjøper vil bli varslet om overtakelsesmåned ca. 3 måneder før overtakelsestidspunktet. Endelig overtakelsesdato vil først bli gitt med 4 ukers skriftlig varsel fra Selger. Selger skal innkalle til ettårsbefaring ca. ett år etter overtakelsestidspunktet.
Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere tidligere dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig.

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Selger/Utbygger
FINANS OG BOLIG UTVIKLING AS

Hjemmelshaver
Finans og Bolig AS

Priser fra - til
Priser fra 8 900 000 - til

Arealer
Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 211 kvm

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Beskrivelse
Utforsk enestående luksus i Korpeveien 4: Denne imponerende prosjekterte eneboligen i funkisstil er det perfekte hjemmet med en rekke attraktive funksjoner. Med en dobbelgarasje, en praktisk leilighet, en solrik takterrasse og panoramautsikt, er dette eiendommen som gir deg en unik opplevelse. Plassert i en idyllisk beliggenhet i Mjøndalen, kun 5 minutters kjøretur fra sentrum, gir den deg den perfekte balansen mellom landlig sjarm og enkel tilgang til fasiliteter.

Dette fantastiske hjemmet bader i naturlig sollys takket være den optimale plasseringen og den skrånende tomten, og gir deg en praktfull takterrasse hvor du kan nyte solfylte dager og spektakulære solnedganger. Med en egen utgang fra omkledningsrommet til dobbelgarasjen, er praktisk parkering bare et steg unna.

Eneboligen strekker seg over tre velutformede plan og inkluderer en separat leilighet i nederste etasje. Denne leiligheten er ideell for gjester, familie eller som en kilde til ekstra inntekt. Med en privat inngang, to elegante soverom, et stilfullt bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning, gir denne leiligheten både komfort og fleksibilitet.

Hoveddelen av boligen har en imponerende inngang fra toppetasjen. Her ønskes du velkommen av en romslig inngang med en elegant skyvedør som fører til et praktisk omkledningsrom. Videre vil du oppdage et luksuriøst gjestetoalett og en trapp som leder til underetasjen. Stuen er et imponerende familerom med en åpen kjøkkenløsning, store glassfasader og en koselig peisovn som skaper en varm og innbydende atmosfære. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer og gir deg en kulinarisk opplevelse i verdensklasse. I underetasjen finner du fire romslige soverom, hvorav det ene er et luksuriøst hovedsoverom med tilknyttet flislagt bad og omkledningsrom. Alle soverommene har rikelig med plass til garderober, og du kan våkne opp til en fantastisk utsikt fra soveromsgangen som fører ut til en romslig balkong.

Korpeveien 4 er mer enn bare et hjem - det er en opplevelse av modernitet, komfort og estetisk appell. Utforsk dette enestående tilbudet og ta det første skrittet mot ditt drømmehjem i dag.

Hvorfor velge en ny bolig?
  
  • Boligen er i samsvar med forskriftene og har en lang reklamasjonsfrist.
  • Energiøkonomiske og miljøvennlige løsninger.
  • Klar til innflytting uten behov for oppussing.
  • Svært lave vedlikeholdskostnader i nær fremtid.


Høydepunkter:
  • Eksklusiv enebolig fordelt over tre plan.
  • Moderne funkisstil med store vinduer.
  • Separat leilighet med 2 soverom i underetasjen.
  • Dobbelgarasje for parkering.
  • Romslig takterrasse.
  • Solrik beliggenhet i naturskjønt område.
  • Inngang ved garasjen.
  • Entré med garderobeplass.
  • Åpen planløsning mellom stue og kjøkken.
  • Ildsted i stuen for ekstra atmosfære.
  • Elegant kjøkken med hvitevarer fra Norema.
  • Tre flislagte bad av høy standard samt gjestetoalett.
  • 6 soverom med god plass til garderober.
  • Balansert ventilasjonsanlegg for optimalt inneklima.

Innhold/Leveransebeskrivelse
Bygning: Det er en enebolig fordelt over tre plan med en dobbelgarasje. Arealene er fordelt som følger:
  • Primærrom: 189 kvm
  • Bruksareal: 211 kvm
Etasjefordeling:
1.             1.etasje (P1), hoveddel: Trapperom, gang med omkledningsrom, wc, kjøkken og stue.
2.             Underetasje (U1), hoveddel: Gang, 4 soverom, 2 bad/wc, trapperom og omkledningsrom.
3.             Underetasje (U2): Hybel: Gang, stue/kjøkken, bad/wc og 2 soverom. Hoveddelen: Gang, trapperom og bod.
Standard: Inngangspartiet har en entré med omkledningsrom. Arealet kan møbleres med en koselig sittegruppe. Det er en skyvedør med glassfelt og direkte utgang fra omkledningsrommet til passasjen ved garasjen. Dette gir enkel tilgang til bilen uten å måtte gå langt. Trapperommet binder etasjene sammen, og trappen er standardmessig i eik.
Inne i boligen er det en romslig entré med varmekabler i gulvet og omkledningsrom til garderobeskap eller annet møblement. Alle rom, inkludert entreen, har gipsede vegger som sparkles og males hvite. Det er matchende gulvlister ned mot gulvet, og listefrie overganger til tak og rundt dører/vinduer. Innvendige dører leveres som standard i glatt utførelse i fargen NCS S0500N, med beslag og vridere.
Stue og kjøkken: Fra entreen kommer man inn i et nydelig vinkelformet familierom med store glassfasader og peisovn. Det er plass til et spisebord og en kjøkkenøy. I familierommet/stuen er det et kjøkken fra Norema i den ene enden og plass til en sofagruppe i den andre enden. Veggene blir hvitmalt med listefrie overganger til tak. Vinduer på tre sider gir en fantastisk utsikt mot åkerlapper og skaper en flott lyssetting som endrer seg gjennom dagen. Kjøkkenet har en klassisk og moderne utforming og er utstyrt med integrerte hvitevarer som ventilator, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Bad/WC: Boligen har tre moderne og smakfullt innredede bad og et gjestetoalett med høy standard. To av badene befinner seg i den mellomste etasjen, og det tredje badet er i underetasjen. Hvert av badene er komplett utstyrt i henhold til dagens standard, inkludert vegghengt toalett og store fliser på vegg- og gulvflater i størrelsen 60 x 60 cm.
Soverom og garderobe: I den mellomste etasjen har eneboligen fire innbydende soverom av god størrelse. Alle rommene er tilknyttet entreen, og ett av soverommene har eget integrert bad og omkledningsrom. Alle soverommene har hvitmalte vegger med listefrie overganger til tak og plass til garderobe.
Hybel/leilighet: I underetasjen har boligen en hybel/leilighet med egen inngang. Den har et pent bad, soverom, stue og kjøkken i åpen løsning. Det er også en dør som gir tilgang til hoveddelen, noe som gjør planløsningen ekstra fleksibel.
Stuen i hybelen har en fin utforming med plass til sofa, TV og et spisebord. Kjøkkenet har stilrene og funksjonelle kjøkkeninnredninger, inkludert ventilator og koketopp.

Beliggenhet
Fantastisk beliggenhet i skrått terreng med spektakulær utsikt - en drømmeadresse!
Denne tomten er perfekt plassert i et ettertraktet område med gangavstand til Mjøndalen sentrum og alle servicetilbudene det har å tilby. Og det beste av alt? Den ligger i en stille blindvei uten gjennomgangstrafikk, slik at du kan nyte fred og ro i ditt eget hjem.

Familiesentrumet i området ligger også innen kort avstand, med Mjøndalen barneskole, SFO, IFO, barnehage og ungdomsskole rett rundt hjørnet. Idrettsentusiaster vil elske nærheten til Isachen stadion og Mjøndalen idrettsforenings anlegg, som har fotballbaner, kunstisbane, idrettshall, tennisbane og klubbhus. Uansett om du er glad i allidrett, fotball, bandy, turn, ski eller judo, vil du finne en aktivitet som passer for deg her. Du kan finne mer informasjon på www.MIF.no.

Naturelskere vil bli begeistret over de utallige turmulighetene i området, inkludert populære destinasjoner som Portåsen, MIF-hytta og de omkringliggende områdene. Her er det milevis med skiløyper og tur-/sykkelstier som venter på å bli utforsket.

Hvis du liker å fiske eller bade, er Hagatjern bare noen få minutters kjøretur unna, og for golfentusiaster er det en idyllisk 9-hulls golfbane på Portåsen som er bare en kort kjøretur unna.
Det er også tatt hensyn til de minste i familien. En idyllisk gangsti langs Drammenselven tar deg hele veien til Hokksund, og i sentrum finner du en lekeplass på torget. I tillegg er det en større lekeplass med en spennende hinderløype like ved barneskolen.

Offentlig transport er også enkelt tilgjengelig med Mjøndalen stasjon kun 1,7 km unna. Herfra kan du nyte et godt kollektivtilbud med tog og buss. Togturen til Drammen tar kun 9 minutter, til Kongsberg ca. 32 minutter, og til Oslo S ca. 45 minutter. Du trenger heller ikke bekymre deg for parkering, da det er gode parkeringsmuligheter ved stasjonen.
Bussforbindelser til Hokksund og Drammen er tilgjengelig via både krokstadelva/Solbergelva og Ytterkollen. Du kan finne mer informasjon om offentlig kommunikasjon på www.brakar.no og www.vy.no.

Hvis du foretrekker å kjøre, tar det kun 13 minutter å komme seg til Drammen, 25 minutter til Kongsberg og 45 minutter til Oslo utenfor rushtiden. Med en beliggenhet som dette er du aldri langt unna bylivet og alle fasilitetene det har å tilby.
Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne attraktive

Tomt
Eiet tomt, 545 kvm

Illustrasjoner i annonsen
Det presiseres at bildene som er benyttet i prospektet/markedsføringen er illustrasjonsbilder. Både utvendige og innvendige bilder kan avvike fra det ferdige bygget, men de vil være i samsvar med beskrivelsen.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen vil bli tilknyttet det offentlig vann og avløpsnett. Privat vei knyttet til eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er Q3. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.
Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 2 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.
I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.
Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.
Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.
Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Økonomi
Andre faste løpende kostnader
- Selger står ansvarlig for påkoblingsavgift for strøm, vann og avløp.
- Bygnings-og innboforsikring.
- Årsgebyr renovasjon kr. 3 973,- pr år standard renovasjon.
- Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 858,- og kr. 27,46 pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 314 og kr. 43,28 pr. kubikk.
- Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt.
påkobling av tv/internett.
- Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket
innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
- Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 37 500,- (Dokumentavgift)
kr 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 76 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 976 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.
Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.
Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 14 dager før overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.18 990)
dig mark (Kr.4 900)
Visningshonorar (Kr.3 190)
Markedspakke 2 (Kr.4 990)
Oppgjør (Kr.8 490)
Tilrettelegging (Kr.12 500)
Provisjon (Kr.89 000)
Totalt kr. (Kr.147 960)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes.vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreslege (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.
Ved videresalg (transport) av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 20 000,- til selgeren og kr. 12 000,- til megleren.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste pris. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
93-23-9015

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Korpeveien 4
For mer om objektet
Korpeveien 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: