Bilde 1 av Ekraveien 7C-EBilde 2 av Ekraveien 7C-E
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Ekraveien 7C-E

0756 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 16 900 000 - 17 900 000

Arealer: 221 - 222 m²Antall enheter: 3 (1 solgt)Byggeår: 2024
(1 solgt!) Moderne boliger i attraktivt og barnevennlig område | Vannb. varme, garasje, peis m.m. | Egen inng. u.etg.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Fellestomt 1042 m²
Oppdragsnummer
50239013
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
card-default

Petter A.P. Jordbakke

Eiendomsmegler / Partner
Les om Petter

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Hovedoppdragsnummer
50-23-9013

Eiendom
Ekraveien 7C-E, 0756 Oslo

Eiendommen vil bli seksjonert iht. eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65. Endelig adresse og seksjonsnummer fastsettes av kommunen innen overtakelse.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til sameiets felles tomt/arealer.

Det er ikke tillatt å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Matrikkel
Gnr. 12 Bnr. 516 i Oslo kommune

Boligtype
En enebolig og to enheter i vertikaldelt tomannsbolig.

Eierform
Eierseksjon

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Selger/Utbygger
Tiberius Eiendom AS v. Erlend Sevje Lilleberg

www.tiberiuseiendom.no

Priser fra - til
Priser fra 16 900 000 - til 17 900 000

Hus 1: 17 500 000,-
Hus 2: 16 900 000,-
Hus 3: SOLGT!

Arealer
Bruksareal: 221 kvm - 222 kvm

Hus 1 = BRA: 222 kvm (inkludert ca. 36 kvm garasje)
3. etasje: Loft
2. etasje: Trapperom, tre soverom, kontor, omkledningsrom og to bad.
1. etasje: Garasje, entré, toalett, stue/spisestue og kjøkken.
Underetasje: Garasje, gang, kjellerstue, bad, bod og vaskerom.

Hus 2 = BRA: 221 kvm (inkludert ca. 36 kvm garasje)
3. etasje: Loft
2. etasje: Trapperom, tre soverom, kontor, omkledningsrom og to bad.
1. etasje: Garasje, entré, toalett, stue/spisestue og kjøkken.
Underetasje: Garasje, gang, kjellerstue, bad, bod og vaskerom.

Hus 3 = BRA: 221 kvm (inkludert ca. 36 kvm garasje)
3. etasje: Loft
2. etasje: Trapperom, tre soverom, kontor, omkledningsrom og to bad.
1. etasje: Garasje, entré, toalett, stue/spisestue og kjøkken.
Underetasje: Garasje, gang, kjellerstue, bad, bod og vaskerom.

Boligens arealer er angitt så nøyaktig som mulig med grunnlag i arkitektens tegninger. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer da endelig arbeidstegninger ikke er utarbeidet på salgstidspunktet.

Beskrivelse
Høydepunkter:
 • Dokumentavgift kun av andel tomteverdi
 • Gjennomførte og moderne planløsninger
 • Solrikt med vestvendte balkonger og uteplasser
 • Meget god beliggenhet, innerst og høyt i blindvei
 • Garasje til alle enhetene
 • Vannbåren gulvvarme i alle rom (ikke loft)
 • Kjøkkeninnredning fra Sigdal eller Kvänum
 • Enstavs eikeparkett fra kvalitetsprodusenten Kährs (Eik Newington)
 • Lekker peis fra Peisselskabet (VisionLine BLK)
 • Opplegg for vaskemaskin på bad kjeller (i tillegg til vaskerom)
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
 • Idyllisk beliggenhet med enkel tilgang til fine turstier
 • Meget barnevennlig
 • Gangavstand til flere populære barnehager og skoler
 • Under 5 minutter gange til Ekraveien T-banestasjon

Ekraveien 7C er et prosjekt bestående av en enebolig og to enheter i tomannsbolig, under oppføring. Husene er innredet med tanke på kvalitet og komfort, og det er gjennomgående bruk av materialer med høy kvalitet både utvendig og innvendig.

Husene går over fire plan og det vil være inngang både i 1. etasje og underetasje. Alle husene vil i underetasjen få romslig kjellerstue. I tillegg vil det her være vaskerom kombinert med teknisk rom for varmtvannsbereder, el-kjel osv. Badet i underetasje vil også få opplegg for vaskemaskin (i tillegg til vaskerommet).

Husene vil være moderne og energieffektive med balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg som hjelper med å holde strømkostnadene lave. Vannbåren varme sørger for behagelig innetemperatur i alle boligene.

1. etasje utgjør husenes sosiale sone med stor stue og kjøkken i åpen løsning. Det leveres kvalitetskjøkken fra Sigdal eller Kvänum til 200 000,- med gode muligheter for tilvalg og endringer etter eget ønske. Med lys, enstavs eikeparkett fra Kährs og overflater malt i moderne farger blir boligene meget tiltalende. Det leveres også vannbåren gulvvarme som gjør at man slipper sjenerende panelovner på vegger. Husene leveres også med lekker peis fra Peisselskabet (Visionline BLK) som standard. Denne vil utgjøre et fint midtpunkt i 1. etasje, samtidig som den bidrar med varme og hygge.

1. etasje vil også bestå av delikat, flislagt inngangsparti med adkomst til separat toalett. Hver enhet disponerer egen del av uteareal. I tillegg kommer et flott felles uteareal som er godt egnet til lek og rekreasjon.

Boligen byr på differensierte oppholdsrom og gir gode rammer for et sosialt familieliv samtidig som man kan trekke seg tilbake i mer intime soner i andre etasje. Her har man fire romslige soverom og bad. I denne etasjen vil man kunne slappe av, falle helt til ro og lade batteriene. Husene får en fantastisk masteravdeling med hovedsoverom, balkong, romslig omkledningsrom og en-suite bad. Totalt er det fire flotte soverom i 2. etasje.

Badene vil være flislagt med delikate og moderne høykvalitetsfliser i 60x60 størrelse for et lekkert uttrykk med redusert behov for fugemasse.  Videre får badene vegghengte toaletter med softclose fra kvalitetsleverandøren Vikingbad og blandebatterier fra fantastiske Tapwell.

I material- og innredningsvalget er det vektlagt et trendy og moderne design, kombinert med praktisk funksjonalitet.

Husene leveres ferdig grunnet og med ett strøk maling. Innvendig malerarbeid leveres i klasse K2 ihht NS 3420-T.

Husene leveres også med downlights i himling i gangarealer, våtrom, kjøkken og stuer. Det leveres også takpunkt for pendellampe e.l. i stue og spisestue, samt stikk og brytere i Elko Plus.

Fellesutgifter
Fellesutgifter: Ca. kr 1 500,- pr. mnd. Stipulert av selger.

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a. felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer mm.

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2023. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside.

Eiendomsskatten fastsettes med bakgrunn i boligverdien fra Skatteetaten. Eiendomsskattegrunnlaget er 70 prosent av denne summen.

Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger.

Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Leilighetene er ikke ferdigstilt og det er følgelig ikke skrevet ut eiendomsskatt for boligen. For å gi et bilde av eiendomsskatten viser vi til Oslo kommunes beregninger:

Boligverdi (boligverdi er tilnærmet lik boligens markedsverdi): kr 20 000 000 = Eiendomsskattegrunnlag: kr 14 000 000 = Eiendomsskatt: kr 30 000

Boligverdi (boligverdi er tilnærmet lik boligens markedsverdi): kr 15 000 000 = Eiendomsskattegrunnlag: kr 10 500 000 = Eiendomsskatt: kr 19 500

Det gjøres oppmerksom på at det er boligverdien fra Skatteetaten som er gjeldende for beregning av eiendomsskatt.

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Innhold
Store eksklusive, innholdsrike familieboliger med store vindusflater og gode planløsninger med luftige oppholdssoner. Boligene har gjennomgående god standard og blir bygget etter TEK17. For øvrig, se leveransebeskrivelse.

Parkering
Boligene får hver sin garasje m/ bilheis integrert bygningskroppen.

Garasjer vil ha innvendig mål på omtrentlig 2900mm x 5500mm. Takhøyde i bilheisens kjelleretasje vil være omtrentlig 1900mm.

Løfteplattform for bil skal ha ettersyn/service fra leverandør halvårlig. Pr 01.01.23 var kostnaden for halvårlig service for løfteplattform estimert til kr 8 500. Hvert andre år skal løfteplattformen kontrolleres av kommunen. Prisen er pr 01.01.22 kr 3 500.

Oppvarming
Husene leveres med vannbåren varme, tilknyttet el-kjel som plasseres i teknisk rom i kjeller, i nærhet til fordelerskap for varme. Det leveres gulvvarme i alle rom i kjeller, 1. etasje og 2. etasje.

Det gjøres oppmerksom på at det vil være behov for innjustering av varmeanlegg over en prøvedriftsperiode. Denne tiden kan vedvare utover overtakelsen.

Beliggenhet
Kort fortalt:
 • Barnevennlig
 • Naturopplevelser i nærområdet
 • Godt utvalg av ulike servicetilbud
 • God tilgang til offentlig kommunikasjon
 • Kort avstand til skoler og barnehager

Ekraveien 7C  ligger som en del av et veletablert boligområde på Røa/Bogstad. Her befinner man seg rett ved skog og mark samtidig som Røa, med sitt gode utvalg av forretninger og nødvendige tjenester, ligger i nærområdet.

Kort vei til søndagsåpen Jokerbutikk, samt Kiwi på Bogstad som holder åpent alle dager. Ved Kiwi Bogstad finner en også hurtigladere for el-biler og Circle K bensinstasjon. Ellers er det bare en kort tur til Røa sentrum, som er nærmeste handelssentrum med både Røasenteret og nyere Røa Torg. Her finner du kaféer, restauranter,  vinmonopol, apotek, klesforretninger, blomsterforretning, matbutikker, bibliotek, treningssenter, SATS Røa Trening og Bad, legesenter m.m.

Tomt
Fellestomt, 1042 kvm

Uteområdene leveres med et anselig antall planter. Kjøper må ta høyde for at enkelte planter må byttes ut for egen regning da man erfarer at ikke samtlige planter klarer seg gjennom første syklus.

Skole/barnehage
Et svært barnevennlig område med kun noen minutters gange til blant annet Bogstad Skole som boligen sogner til, og kort avstand til både videregående- og ungdomsskole, samt flere barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T- bane. Linje 2 Østerås/ Ellingsrud fra Ekraveien T- banestasjon tar deg til Majorstuen på ca. 12. min. Fra Majorstuen er det overganger til alle T- baner. Fra bussholdeplassen Linhusveien går det flere bussforbindelser. Her går buss 41 i retning Sørkedalen og buss 32 i retning Oslo Sentrum/ Voksen skog.

Fritidstilbud
Boligen har et glimrende utgangspunkt for rekreasjon og fritid. Ikke langt fra boligen har man marka klar, med alle sine muligheter om sommeren og flotte preparerte skiløyper om vinteren.  Flotte løp-, sykkel- og turmuligheter like utenfor døren, samt gangavstand til hyggelige badevann som bl.a. Strømsdammen og Bogstadvannet. Kort vei til Bogstad golfbane og Bogstad gård med kafé og ulike kulturelle tilbud. Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard. I retning Sørkedalen og Tryvann finnes det også turløyper for enhver smak.

Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg heller ikke langt unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Flotte bakker (14 bakker/6 heiser) for alpint i Tryvann Vinterpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelsen ligger i sin helhet som vedlegg til den digitale salgsoppgave. Det er viktig at interessenter setter seg nøye inn i denne beskrivelsen. Alle forbehold gitt i leveransebeskrivelse gjelder for kjøpet. Tegninger og illustrasjoner i prospektet og tegningsmaterialet er kun av illustrativ karakter. Ved eventuelle avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran prospektet og tegninger.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 90% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Området er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen ligger innenfor "Småhusplanen" i Oslo. Det er innført bygge- og deleforbud for eiendommer beliggende innenfor dette området og forslag til ny reguleringsplan er på høring.

Servitutter / Rettigheter
Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler. Servitutter ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiet
Selger oppretter seksjoner med grunnlag i godkjente rammetegninger. Sameiet etableres av kjøpere, ikke av selger.

Det gjøres oppmerksom på at sameiets vedtekter hva angår disposisjonsrett av utearealer og parkeringsplasser ikke nødvendigvis samsvarer med gjeldende reguleringsbestemmelser. Det tinglyses ikke tilleggsdel i grunn.

Det kan forekomme mindre avvik i forbindelse med seksjonering når det gjelder disposisjonsrett over de oppgitte utomhusarealer til hver enkelt bolig og lek/oppholds arealer.

Sameiet/Kjøper ordner selv med postkasser, avfallsbeholdere og standplass for disse, samt installering av bredbånd.

Stipulert overtagelse
Eiendommen antas ferdigstilt 4. kvartal 2024. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ikke er å regne som en avtalt frist etter buofl § 10.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen må kjøper selv forsikre eiendommen, eventuelt at det etableres en fellesforsikring for sameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Del av kjeller er ikke omsøkt som egen boenhet. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold - ligger til rette for utnytting som utleie. Merk at ikke alle rom i underetasjen nødvendigvis tilfredsstiller krav til varig oppholdsrom. Se benevnelser på tegninger vedlagt salgsoppgaven og konferer megler.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Hus 1: 17 500 000,-

Hus 2: 16 900 000,-

Hus 3: 17 900 000,-
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

116 000,- (Dokumentavgift av tomtekostnad)
117 370,- (Omkostninger totalt)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.12 692)

Markedspakke (Kr.15 000)

Oppgjørsgebyr x 3 á kr 7500 (Kr.22 500)

Provisjon 1% (forutsatt at alle enhetene blir solgt til prisantydning (Kr.523 000))

Totalt kr. (Kr.573 192)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper har avbestillingsrett etter buofl. § 52 etter at bindene avtale er inngått gjennom bud og budaksept. Ved kjøpers avbestilling reguleres erstatningen av buofl. § 53, slik at selger skal ha erstattet hele sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen. Kjøper gjøres oppmerksom på at det økonomiske tapet kan bli betydelig, bl.a. avhengig av markedsutviklingen. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må uansett betales i sin helhet. Skjer avbestillingen før igangsetting, settes avbestillingsgebyret til 10 % av kjøpesummen.

Selgers forbehold
Selger står fritt til å sette inn tekniske installasjoner som kummer, elskap osv. der entreprenør anser det for nødvendig. Der det ikke er egnet å plassere dette i fellesarealer, kan slike tekniske innretninger bli plassert innenfor områder hvor den enkeltes seksjon har sin disposisjonsrett. Tekniske installasjoner kan være avhengig jevnlig vedlikehold  og/eller serviceavtaler med leverandør.

Vegger kan bli bygget tykkere enn oppgitt, samt at det kan forekomme innkassinger for å gi plass til bærekonstruksjon, rør, kanaler eller andre tekniske installasjoner. Det vil forekomme tekniske føringer med kanaler og rør som ikke er vist på tegning.

Illustrasjoner i prospektet og annonser angir ikke nødvendigvis en helt nøyaktig gjengivelse av boligene, terrenget, utomhusarealene, fasader, plantegninger med mer.

Endringer som følge av tekniske løsninger eller offentlige pålegg må påregnes.

På tegningene og i illustrasjoner kan det vises innredningsforslag som garderober, kjøkken, hvitevarer med mer, som ikke er del av leveransen. Det er selve leveransebeskrivelsen som angir hva som følger salget.

Det vil kunne forekomme endringer fra tegninger vedlagt salgsoppgaven til endelige arbeidstegninger er utarbeidet av husleverandør. Kjøper oppfordres til å sette seg inn i arbeidstegningene så snart disse foreligger. Konferer kundekontakt hos husleverandøren.

Bygningsmaterialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå riss og krakeleringer på grunn av bevegelse i materialene. Dette omfattes normalt ikke av reklamasjon eller garantier.

Selger forbeholder seg retten til at felling og plassering av nye trær vist på utomhusplanen kan bli endret.

Utvendig kledning leveres grunnet og med ett strøk maling. Kjøper må selv påføre et toppstrøk, senest innen to år etter overlevering.

Utvendig kjellertrapper leveres grovstøpt.

FDV leveres på boligmappen.no og er tilgjengelig kort tid etter at hjemmel er overført kjøper.

Fire soverom forutsetter bruk av kontor eller stue i underetasjen som soverom.

Tilvalg
Som kjøper vil man avhengig av hvor tidlig man kommer inn i prosessen kunne få være med å påvirke de fleste stilmessige valg innvendig som f.eks. Kjøkken, baderomsinnredning, fliser, parkett, farger med mer. Endringer utover dette kan ikke påregnes med mindre dette er avklart med selger før budaksept.

Kjøper er innforstått med at husleverandøren tar seg av kundekontakt og tilvalgsprosess. Selger har ikke garanti- og reklamasjonsansvar for tilleggsleveranser som kjøper har bestilt direkte fra husleverandøren og deres underentreprenører.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Boligen overtas på brukstillatelse og det er følgelig ingen mangel at ferdigattest ikke foreligger på tidspunkt for overlevering.

Eventuelle endringer på boligen eller tomten som sameiet eller kjøper skal stå for i egen regi og for egen regning, må normalt utføres først etter at ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at det normalt vil gå noe tid fra brukstillatelse gis til ferdigattest blir utstedt.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
50-23-9013

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Ekraveien 7C-E
For mer om objektet
Ekraveien 7C-E

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: