Bilde 1 av Nordhellinga 9Bilde 2 av Nordhellinga 9
Digital salgsoppgave
Nordhellinga 9

1339 Vøyenenga • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott enebolig i blindvei - familievennlig v/Kirkerudbakken - 5 soverom - 2 stuer - fine uteplasser - garasje - utsikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
199 m²
Bruksareal (BRA)
201 m²
Kommunale avgifter
kr 995 / Mnd
Prisantydning
kr 9 650 000
Omkostninger
kr 256 250
Totalpris
kr 9 906 250
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 577 m²
Oppdragsnummer
36230452
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydningkr 9 650 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 240 000,-
  
Totalpris kr 9 906 250
Eiendom
Nordhellinga 9, 1339 Vøyenenga

Matrikkel
Gnr. 47 Bnr. 74 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 201 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Garasjen er 15 m².
2 utvendige boder på til sammen 12 m².

Antall soverom
5

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 577 kvm

Prisantydning
9 650 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ole Peter Arnesen Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 240 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 241 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 891 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 906 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 938 pr. år Inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiegebyr. Opplyste beløp er prognose for 2023.

Eier
Trond Arnesen
Beate Johansen

Beskrivelse
Innholdsrik enebolig i barnevennlige omgivelser ved Kirkerudbakken. Hyggelige boligfelt i blindvei uten gjennomfartstrafikk. Beliggenheten er fantastisk, med umiddelbar nærhet til marka. Kort vei til Vøyenenga og Sandvika med forretninger og servicetilbud.

Boligen ligger høyt og fritt med utsikt. Boligen går over 2 plan. 1.etasje består av entré/hall garderobeskap, 4 soverom og bad. Egen fløy med praktisk vaskerom/trimrom. 2.etasje består av trapperom, gang, toalett, stue, spisestue m/åpen kjøkkenløsning. Egen fløy med tv-stue og soverom. Boligen har også to utvendige boder og en garasje m/elbillader. 2 biloppstillingsplasser foran garasjen.

Fra stuen er det tilgang til en herlig terrasse med god plass til sittegrupper, spisebord og solsenger. Nedfelt basseng som brukes hyppig i sommermånedene. Eiendommen har sol fra ca. kl. 10 til den går ned ca. 21.30 tiden.

Noen høydepunkter:
5 soverom
2 stuer
Familievennlig planløsning med flere soner
Herlig terrasse med basseng for store og små
Sol hele dagen
Markanært
Trivelig nærmiljø med lite trafikk
Kort vei til barnehager, lekeplasser mm.
Kort vei til Kirkerudbakken

Parkering
Garasje (15 m²) med plass til noe lagring. Biloppstilling for inntil 2 biler foran garasjen. Det er også mulig med gateparkering.

Beliggenhet
Velkommen til toppen av Vøyenenga. Her bor du høyt og fritt med nydelig utsikt. Rolig og tilbaketrukket i blindvei i barnevennlige omgivelser. Området er veletablert og består hovedsakelig av eneboliger og rekkehus. Kort vei til Kirkerudbakken hvor det full fart hele uken med terrengpark, barnebakke, skiskole og alpintrening.

Det er flere barnehager i området, bl.a. Ståvi barnehage avd. Borkenveien, Kirkerudbakken Friluftsbarnehage og Hornienga Fus barnehage. Barna sokner til Skui barneskole og/eller Emma Hjorth og Vøyenenga Ungdomsskole.

Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet som for eksempel i Vestmarka, Ramsåsen, Kolsåstoppen og Einåsen. Nærmiljøet har idrettsanlegg for sommer- og vinteraktiviteter, bl.a. Kirkerudbakken, lysløyper, ridesenter og den flotte idrettsparken på Rud med idrettsbaner, svømmehall, muligheter for håndball, basketball, volleyball, tennis, fotball, friidrett osv. BVIF på Rykkinn og idrettslaget Jutul på Skui, samt Hauger fotball tilbyr et bredt utvalg av organisert idrett for barn og unge.

Sommerstid er det en kort kjøretur til nye og oppgraderte Sandvika fjordpark/Kadettangen med badestrand, park og aktivitetsanlegg. Populære Kalvøya ligger rett utenfor fjordparken. Fra Kadettangen er det en gangbru over til øya hvor det er flotte turstier, badestrender og fotballbaner. Her er det populært å tilbringe tiden om sommeren både for store og små.

Vøyenenga senter i umiddelbar nærhet med bla. flott Meny butikk, Kiwi, frisør, legesenter, apotek og spisested og butikker. Boligen ligger kun 3 km fra Sandvika sentrum, så her bor du landlig, men likevel meget sentralt med kort vei til sentrum. Her finner du alt av forretninger og servicetilbud, lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, kino, bibliotek, m.m. Sandvika storsenter har hele 200 varierte butikker og spisesteder å velge mellom. Sandvika har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her kommer man over smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler, både til lunsj og middag. For de kulturinteresserte kan Bærum kulturhus tilby et tett program av konserter med flere kjente artister, samt teaterforestillinger, m.m.
Det er ellers kort vei til forretninger på Kolsås senter, med dagligvareforretning, blomsterbutikk, vinmonopol, kaféer, sushirestaurant m.m.

Bebyggelse
Området består av eneboliger og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 577 kvm

Adkomst
Fra Skuiveien ta inn Borkenveien og videre inn i Grinibråten, ta så inn i Nordhellinga på venstre hånd, så finner du Nordhellinga 9 på høyre hånd. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i eks. Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, hall m/trapp, bad/wc, 4 soverom, vaskerom.
2. etasje: Trapperom, gang, kjøkken, spisestue, stue, TV-stue, soverom.

Byggemåte
Oppført i 1967 og med tilbygg fra 1974. Terrasse i trekonstruksjon på 65 m² med utgang fra stuen. Det er i tillegg 3 innganger til boligen. Yttervegger er av tradisjonelt bindingsverk fra byggeår kledd med dels stående og dels liggende panel. Saltak.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 199 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 201 kvm

Boder
2 utvendige boder på til sammen 12 m².

Standard
En velholdt enebolig som er betydelig oppgradert de siste årene. Terrassen ble utvidet i 2021 med frittstående nedsenket basseng. Ny enstav hvitlakkert eikeparkett i TV-stue, entré, trapp og soverom i 2. etasje ble lagt i 2021. Klikkvinyl med gulvvarme i entré/gang og hall m/trapp i 1. etasje ble uført i 2019.
Nye gipsplater på vegger og himlinger i kjøkken, spisestue og stue samt i entré/gang og hall m/trapp i 2019. Himlingene ble i tillegg utstyrt med innfelte LED-downlights i 2019. Nytt røropplegg på bad/wc, toalettrom og kjøkken i 2019. Ny El-bil lader i 2019. 3 nye ytterdører ble satt inn i 2019. Badet ble totalrenovert i 2019. Det ble gjennomført oppgradering av El-anlegg i 2019. Ny heve/skyvedør til terrasse i 2019. Enkelte nye vinduer i tilbygget i 2019. Ny luft til luft varmepumpe i 2018. For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Litt om rommene:

Entré - hall | Velkommen inn!
Stilig hall med fin skyvedørsgarderobe. Det er kvikkvinyl med gulvvarme.

Soverom - totalt 5 | Plass til storfamilien
I 1. etasje er det 4 gode soverom. Et hovedsoverom og 3 barnerom. Det siste soverommet ligger i tilbygget med adkomst via trapp fra 2. etasje.

Stuer - kjøkken - spisestue | Lyst & innbydende
En åpen og tiltalende planløsning, men inndelt i soner som gjør det lett å møblere. Mange store vinduer med herlig utsikt. En peis står sentralt i stuen. God plass til både sofagruppe, spisegruppe og annet tilhørende møblement. Gjennomført stil og tidsriktige farger. Fra stuen er det utgang til stor solrik terrasse og hagen.
Åpen kjøkkenløsning med innredning produsert av møbelsnekker med flate grå fronter. Det er stilige glassplater på vegg over benkeflater. Utstyrt med integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt 70 cm. induksjonstopp. Ventilator tilkoblet avtrekk.
Det er i tillegg en egen tv-stue/multimediarom i tilbygget. Denne fungerer godt til aktiviteter for både store og små.

Bad og toalett  | Nytt 2019
I 1. etasje er det et lekkert flislagt baderom fra 2019. Himling med innfelte LED-downlights. Flislagt gulv med varmekabler og nedsenket gulv i dusjen. Badet er utstyrt med dusj med innfellbare glassvegger, badekar, servantseksjon med skuffer og heldekkende dobbel komposittvask. Speilskap med lys og vegghengt toalett.
Det er i tillegg et eget toalettrom i 2. etasje som ble pusset opp til samme tid.

Vaskerom/trimrom i underetasjen
Tilgang til vaskerom fra tilbygget. Vaskerommet er utstyrt med skyllekar og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det brukes i dag også som trimrom. Det er adkomst til gårdsplass.

Overflater:
Enstav hvitlakkert eikeparkett fra 2021 i TV-stue, entré, trapp og soverom i 2. etasje.
Klikkvinyl med gulvvarme i entré/gang og hall m/trapp i 1. etasje.
Nye gipsplater på vegger og himlinger i kjøkken, spisestue og stue samt i entré/gang og hall m/trapp i 2019.
Himlingene ble i tillegg utstyrt med innfelte LED-downlights i 2019.
Eikeparkett i kjøkken, spisestue og stue samt på soverommene i 1. etasje.
Vegger og himlinger i tilbygget består av malt panel og malte plater.

Uteplasser
Solrik terrasse i trekonstruksjon på 65 m² med utgang fra stuen. Utstyrt med utelys og stikkontakter. Overbygget del på 16 m².  Eier opplyser om opprinnelig terrasse fra 2018 og ny del med frittstående basseng i 2021 som kun er i bruk sommerstid.

Kommentarer/utdrag fra tilstandsrapporten:
De fleste punkter i rapporten er gitt TG1 og TG2. Ingen områder er gitt TG3. Noen av TG2-avvikene kan kreve tiltak. Dette omfatter bl.a. mangel på plate foran ildsted, at pipevangene ikke er synlige, stedvis noe fuktutslag i krypkjeller/ventilasjon, fall på gulv i vaskerom og kommentar om tomteforhold.
Det blir omfattende å ta inn kommentarer i sin helhet. Vi ber derfor interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten for detaljert oversikt.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse for boligen. For senere tilbygg og garasje foreligger det ikke attester.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke helt med dagens bruk. Planløsningen er noe endret. Det foreligger ikke tegninger for garasje, og eier opplyser at boden på baksiden av garasjen ikke er byggemeldt. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Fordelingskurser er sikret med jordfeilautomater. Hovedsikringer og overspenningsvern på 63 A. Det er 14 fordelingskurser. Fjernavlest måler. Eier opplyser om oppgradering av det elektriske anlegget i 2019 med blant annet følgende påkostninger:
- Økt inntakssikring.
- Trukket nye kurser.
- Oppgradert sikringsskap.
- Nye LED-downlights.
- Ny El-bil lader.

Det er i tillegg opplyst at det foreligger Samsvarserklæring.

Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser
som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18
inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av
offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert
elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse
eller lov til å foreta en slik kontroll.
Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede
kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler
som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor
oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en
fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet.
1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt
arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i
eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
Nei
2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? (årstall)
2019
Spørsmål til eier
3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert
elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ja
4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider
på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?
Ja
Eksisterer det samsvarserklæring?
Ja
5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale
Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med
avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
Nei
6. Forekommer det at sikringene løses ut?
Nei
7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel
termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens
elektriske anlegg?
Nei
8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på
kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk
samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av
varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank
Nei
Generelt om anlegget
9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei
10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap
ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne
kapslinger?
Nei
Inntak og sikringsskap
11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
Ja
12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder,
allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget
ha en utvidet el-kontroll?
Nei

Oppvarming
Boligen er hovedsakelig elektrisk oppvarmet. Det er tillegg murt peis med åpen grue i stuen, samt luft til luft varmepumpe.
Forbruket i 2022 var 29 000 kWh. I tillegg elbillader med forbruk på ca 8000 kWh.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 11 938 pr. år Inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiegebyr. Opplyste beløp er prognose for 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Eier har følgende avtaler i dag:
Installert alarm fra Verisure. 7 860 per år.
Eier har Gjensidige. Hus og innbo: 12 399 ,-
Viken fiber. Kun Internett 779 per/mnd.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 91071203

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 885 717,- Som sekundærbolig Kr. 6 788 579,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr medfølger.
Fryseboks, vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. 
Taklamper over kjøkkenbord, lampett i stue og taklampe i trapp medfølger ikke.
Taklampe i tv-stue i påbygg medfølger.
Taklampe hovedsoverom medfølger.
Veggmonterte hyller/bildelister og frittstående garderobeskap medfølger ikke
Bassengløsning inkludert filter og varmekolbe medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1968/2079-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
26.03.1968
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1968/2078-2/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.04.1968
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1974/10890-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
17.07.1974
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. våningshus

Erklæringene er innhentet.

Utleie
Ingen utleiedel.

Vei/vann/kloakk
Innkjøring fra offentlig vei.
Vann og avløp er offentlig via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20-%20Kommuneplanens%20arealdel%202022-42%20-
%20Med%20punkter%20unntatt%20rettsvirkning%20(10666427).docx
Delarealer Delareal 577 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1966002
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1966002)
Navn GRINIBRÅTEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.06.1967
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8778/1966002.pdf
Delarealer Delareal 577 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 240 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 241 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 891 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 906 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 750)
Provisjon (Kr.57 600)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Visningshonorar/overtagelse kr. 2500,- pr stk. 2 visninger inkl. (Kr.7 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.39 648)
Foto august 2023 (Kr.4 200)
Relansering Finn.no 2 stk. (Kr.2 400)
Oppgjør (Kr.6 300)
Markedspakke 1 (Kr.18 900)
Foto desember 2023 (Kr.4 800)
Totalt kr. (Kr.162 998)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0452

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nordhellinga 9
For mer om objektet
Nordhellinga 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: