Bilde 1 av Eiksveien 7Bilde 2 av Eiksveien 7
Digital salgsoppgave
Eiksveien 7

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Svært lys og luftig 4-R topp-/endeleil med særdeles god beliggenhet - Vestvendt balkong - Garasje m/EL - Solrik hagedel
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
84 m²
Bruksareal (BRA)
97 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
13 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
6 m²
Fellesutgifter
kr 4 000 / Mnd
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 179 200
Totalpris
kr 6 929 200
Fellesformue
kr 17 640
Byggeår
1949
Tomt
Eiet tomt 2724 m²
Oppdragsnummer
36240011
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 6 750 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 168 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 6 929 200
Eiendom
Eiksveien 7, 1359 Eiksmarka, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 34 Bnr. 8 Snr. 3 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 97 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 84 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 13 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 6 kvm

Areal
Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 97 kvm, BRA-i: 84 kvm , BRA-e: 13 kvm , TBA: 6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1949

Tomt
Eiet tomt 2724 kvm

Prisantydning
6 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 17 640,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 168 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 169 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 919 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 929 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 4000 pr mnd og inkluderer varmtvann, forretningsførsel, brøyting, gressklipping, fellesanlegg strøm, forsikring, generelt vedlikehold.

Eier
Vassøy eiendom as v. Jan Ove Vassøy

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles rekke rett utenfor boligen med elbil lading. Mulighet for å parkere foran garasjen eller i gaten utenfor.

Garasjene er fra 2010 og er av forholdsvis god størrelse. Garasjen er oppmålt til ca. 17,7 m2.

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt og populært område sentralt på Østerås/Eiksmarka i rolige, barnevennlig omgivelser. Området er veletablert og har koselig småhusbebyggelse med kort vei til de aller fleste fasiliteter, inkludert  rundt 4 minutters gange til T-bane. Østerås kjøpesenter ligger innenfor kort gangavstand, og kan by på bl.a. apotek, vinmonopol, treningssenter, et variert tilbud av forretninger, legesenter og kafé. Her finner du også dagligvarebutikken Meny som har svært godt utvalg. I august 2018 åpnet nye Eiksmarka senter som ligger enda nærmere. Her er det kommet KIWI og Mester Grønn, samt blant annet Norli, Nille, Apotek1, Dnb, Frisør, Sabi Sushi og Eiksmarka Helsestasjon.

Fra boligen er det kort avstand til barnehager og så og si bilfri vei til Eiksmarka skole, samt frodige friområder. Dette er rett og slett et trygt området å færdes i for barna.

Det går rutebuss og T-bane Fra Eiksmarka, få minutters gange fra boligen. Du kommer deg til Oslo sentrum på ca. et kvarter med T-banen fra Eiksmarka stasjon som har flere avganger i timen. Store deler av dagen går den hele 8 ganger i timen. God bussforbindelse i umiddelbar nærhet med busser til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum. Fra Nadderudveien går også flybussen.

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner. Her er det kort vei til Bærumsmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Om sommeren er strendene ved Østernvann og Bogstadvann populære utfluktsmål.

Tomt
Eiet tomt, 2724 kvm

Eiendommen har kanskje en av Eiksmarkas beste beliggenheter! Her bor du i et solrikt og usjenert boligområdet uten innsyn, med flott utsikt over nabolaget og mot bla. Holmenkollen fra leiligheten.

Sameiet har en stor og flott opparbeidet eiendom med pene grøntarealer. Eiendommen er oppdelt mellom de 4 seksjonene. Tegning/oversikt over grensene ligger vedlagt i salgsoppgaven. Denne leiligheten benytter arealet som benevnes H201.

Eiendommen har også ideell andel i Eiksmarka tomtesameie. Eiendommens ideelle andel i Eiksmarka tomtesameie innebærer andel i 230 mål friområder på Eiksmarka og fremkommer av grunnboken. Disse er tinglyst som realsameier på boligene i området(se punkt om heftelser), og følger dermed hver enkelt eiendom ved videresalg. Friområdene forvaltes av Eiksmarka Vel. Her er det store grøntarealer som benyttes til forskjellige aktiviteter, bl.a. fotball, basketballplass, lekeapparater m.m. Eiksmarka Vel har egen hjemmeside: http://eiksmarkavel.no/.

Inneholder
Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder entrè, stue, kjøkken, tre soverom og bad.

Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 6 m2.

Det medfølger i tillegg en garasjeplass og to kjellerboder oppmålt til ca. 6,2 m2 og ca. 6,3 m2. Bodene er merket nr. 3.

Vaskemaskin i felles vaskekjeller som medfølger salget (alle seksjonene har hver sin vaskemaskin). Her er det også plass til tørketrommel. Sameiet har også et stort tørkerom.

Sameiet har også felles bod med plass til bla. sykler.

Byggemåte
Firemannsbolig over 2 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og etasjeskillere av betong, Yttervegger av murkonstruksjoner i pusset og malt mur. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater i metall. Boligen har slett entrédør fra Svensk Dørrteknik AB med brannklasse B30 og kikkehull. Balkongdør med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 1991. Vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 1980, 1982 og 1991.

Etasjeskiller - 3.etasje:
- Etasjeskillere av betong. urdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente  måleavvik. Det ble registrert avvik i gulvets horisontalplan på ca. 17 mm gjennom  hele rommet i stuen. Målt far midten av stuegulvet til balkongdør.
Det ble registrert avvik i gulvets horisontalplan på ca. 15 mm på en  lengde på 2 meter i stuen. Målt ut fra pipen.  Det ble benyttet laser hvor to rom i hver etasje ble ble kontrollert. Avvik  kan forekomme uten at dette blir registrert. I gangen ble det målt mindre avvik gjennom hele rommet på ca. 14 mm.

Loft /takkonstruksjon:
- Takkonstruksjon i tre. Sprøyteisolasjon i etasjeskilleer. Synlig luftig i gavlvegg. Ingen synlig luftig  i raft.
- Adkomst til uisolert loft via loftsluke i felles trappegang. Gangsti belagt med sponplater. Sprøyteisolasjon på gulv.
- Kommentarer til TG2:  Det er vist en del fuktmerker på undertak og sperrer på loftet.  Merkene var tørre på befaringsdagen.  Det er ingen synlig lufting i rafte, og loftet har begrenset ventilasjon. Til  tross for dette er det ikke påvist tegn til skader som følge av den  begrensede ventilasjonen.

Yttertak:
- Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater i metall fra 1990 tallet. Renner og nedløp samt snøfangere av metall fra 2021.
- Kommentarer til TG2: Tekking (undertak, lekter og yttertekking); Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Skorstein av teglstein fra byggeår (ukjent oppgraderingshistorikk). Peisovn i stue. Det er satt opp ny pipehatt for peisen i 2021.
- Kommentar til Tg2: Skorsteiner inne i boligen; TG 2 er satt grunnet alder.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Boligen er tilknyttet felles varmtvann. Hovedstoppekran er plassert i kjeller. Vannrør av type rør-i-rør, kobber og forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast.
- Kommentar til TG2: Hovedstoppekran; Det er ikke registrert hovedstoppekran i leiligheten.
Til informasjon: Det er felles hovedstoppekran i kjeller.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring og måler er plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og tidligere selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Eltilsynet gikk igjennom hele det elektriske anlegget i leiligheten i 2022. Mangler er utført og rettet opp av Brd. Kolstad Installasjon AS. Elvia har bekreftet at anlegget er ok. Elbillader ble installert av Bdr. Kolstad Installasjon i 2021. Dette er en 20 A sikring. - Kommentarer til TG2: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget; Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Brann:
- Boligen har røykvarsler og brannslukningsapparat.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Boligen har yttervegger i mur eller betong. Det er registrer enkelte sprekker på yttervegg.

Dører og vinduer:
- Slett entrédør fra Svensk Dørrteknik AB med brannklasse B30 og kikkehull. Balkongdør med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 1991. Vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 1980, 1982 og 1991. Balkongdør og vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato.
- Kommentarer til TG2: Vinduer og balkongdør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger  og vedlikehold. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene  sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

Veggkonstruksjon:
- Boligen har yttervegger i mur/betong.
- Kommentarer til TG2: Det er registrert enkelte sprekker på yttervegg, samt en del  avflassing/krakelering av puss og maling. Bygningsdelen faller under av sameiets vedlikeholdsansvar.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Utgang fra stue til vest-vendt balkong på ca. 6,3 m2. Rekkverkshøyden er målt til ca. 103 cm.
Oppgradering i 2020: Rehabilitering av gulv og montering av nytt rekkverk.
- Kommentarer til TG2: Det er påvist riss og sprekker i malingen på gulvet, samt tegn til avflassing.

Grunnmur, fundamenter:
- Grunnmur i murkonstruksjon.
- Kommentarer til TG2: Grunnmur Det er registrert malingsavflassing og enkelte sprekker.

Drenering:
- Drenering er fra 2019/2020. Det er drenert rundt hele kjelleren og fylt på med nye masser, i tillegg er det også isolert med 5 cm xps plater rundt hele kjelleren.
- Kommentarer til TG2: Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur;
Det er registrert enkelte glipper i overgang mellom grunnmurslist og grunnmursplast. Det er påvist fuktmerker og løs puss i nedre del av grunnmur i kjelleren.

Pipe og ildsted:
- Skorstein av teglstein fra byggeår.  Det er ukjent oppgraderingshistorikk på pipeløp. Peisovn i stue.
- Kommentarer til TG2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.

Stikkledninger og tanker:
- Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra byggeår.
- Kommentarer til TG2: Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger);  Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 84 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 97 kvm

Standard
Leiligheten holder gjennomgående grei standard, men noe modernisering bør påregnes.

Entrè | Velkommen inn!
Leiligheten ligger i husets toppetasje (2.etg). Entrèen gir et fint førsteinntrykk med downlights i himling, parkett på gulv og moderne overflater. Gangen har gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Stue | Lyst
Leiligheten har en svært lys og innbydende stue med parkett på gulv og ellers lyse, moderne overflater. Stuen oppleves som meget lys med store vindusflater på tre sider og en koselig peisovn sentralt plassert i rommet. Peisen skaper en  lun og hyggelig atmosfære og varmer godt på kaldere dager. Rommet har god plass til både sofaseksjon, spisebord og annet tilhørende møblement. Fra spisebordet kan du nyte flott utsikt mot Holmenkollen. Rommet oppleves som skjermet og privat med usjenert utsyn. Leiligheten oppleves generelt som stille da det kun er fire leiligheter i huset og naboen ved siden av har lydisolert veggen mot leiligheten.

Balkong | Solrikt
Fra stuen er det utgang til en herlig balkong på ca 6 m2 med flott, usjenert utsikt over nabolaget. Uteplassen vender mot vest og byr på ettermiddags-/kveldssol. På balkongen er det montert markise som kan skygger for solen på de varmeste sommerdagene. Her kan du innredet med ønsket utemøblement og nyte fine sommerdager og fred og ro. Leiligheten disponerer også ca 1/4 av hagen, da sameiet har delt opp slik at hver enhet har mulighet til å disponere egen hagedel.

Kjøkken | Innholdsrikt
Videre inneholder boligen et hyggelig kjøkken med lyse fronter og benkeplate i stein med nedfelt oppvaskkum. Det er dekorative fliser på veggen over kjøkkenbenken. Kjøkkenet har generelt godt med skap- og benkeplass og vindu med fin utsikt mot Holmenkollen. Videre er kjøkkenet utstyrt med mikrobølgeovn og integrert komfyr, platetopp og kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarene medfølger salget.

Soverom | Tre gode rom
Boligen inneholder tre gode soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Her er det også innredet med en romslig skyvedørsgarderobe med mye oppbevaringsplass. De to andre rommene egner seg utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Begge barnerommene er også innredet med garderobeskap. Alle soverommene er malt i behagelige farger og har parkett på gulv. Mulighet for 4 soverom, da to av soverommene idag er slått sammen til ett stort.

Bad | Funksjonelt
Leiligheten inneholder også et praktisk, flislagt baderom med varmekabler i gulv og downlights i himling. I 2023 ble flisene i våtsonen malt og det ble montert pleksiglass foran vindu. Baderommet er utstyrt med servant, samt speil og belysning over servanten. Det er også montert glasshyller på veggen. Her er det innredet med badekar med dusj, samt gulvstående toalett med to vegghengte skap over. Det er vaskemaskin i felles vaskekjeller som medfølger salget (alle seksjonene har hver sin vaskemaskin). Her er det også plass til tørketrommel.

Overflater:
- Gulvflater belagt med parkett.
- Vegger med malt strie, tapet og malte flater.
- Nedsenket himling med downlights i entré. Malt mur i øvrige rom.

Kommentarer til TG2:
Bad:
- Overflater vegger og himling
- Overflater gulv
- Sluk, membran og tettesjikt
- Santitær og utstyr
- Ventilasjon

Kjøkken:
- Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Det er avflasset  laminering på flere fronter.  Det er ikke gjort undersøkelser under sokkel, da denne er fuget fast.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på bygget. Plan- og bygningsloven (PBL) ble gjort gjeldende for sentrale deler av kommunen ved kgl. resolusjon av 15. november 1912, og for hele kommunen først fra 25. januar 1951. Det innebærer at for store deler av kommunen var det ikke søknadsplikt frem til 1951. Dette er grunnen til at mange eldre bygninger ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Peisovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Forrige selger hadde et strømforbruk på ca 15.000 kwh i 2022. Dette er inkludert lading av to elbiler.

Kommunale avgifter: Årsprognose ca 11.000,-.

Kabel og internett leveres av Telenor. Dette er ikke inkl. i felleskostnader.
Sameiet har planer om felles avtale om bredbånd . Kostnaden ved dette vil vli fakturert utenom felleskostnadene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen langsiktig gjeld.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: SP495665.1.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 448 838,- Som sekundærbolig Kr. 5 505 584,-

Sameie
Sameiet Eiksveien 7 består av 4 seksjoner. Forretningsfærer er Viggo Hallgren.

Sameiet gjennomfører dugbad ved behov. Det er gjennomføres trappevask en gang pr mnd.

Grønt og Hvitt klipper plenen en gang i uken og måker snø. Det dekkes av felleskostnadene.

Tidligere arbeider:
- Ny elektrisk krets i kjelleren 2023
- Satt inn bryter til garasjeport og ny nødåpner på porten samt service utført sist 2023.
- Nye terrasser, deler fasade, vaskeri i 2020/21/22.
- Nytt takvindu loftet 2022.
- Bygningen ble drenert i 2019/2020.
-  Nye takrenner, nedløpsrør, pipehatter og gitter over pipe som ikke brukes for å forhindre fuglerei.

Sameiet har byttet det store vindu i oppgangen til  nytt, stort 3 lags vindu. Dette vil spare betydelig strøm om vinteren samtidig som alle får en enda varmere oppgang. Dette kostet ca. kr. 22.000 per leilighet. Kostnaden er betalt av selger.

Sameiet har planer om fjerning av gammel vanntanken i kjelleren. Sameiet skal også følge opp plast og lister fra drenering som er skadet.

Langsiktige planer for bygningsvedlikehold:
- Fasaden viser en del mindre sprekker, spesielt rundt vinduene. Med  fryse/tine-syklusen bygningen opplever årlig, kan disse sprekkene øke  raskt i antall.
-  Med tanke på suksessen med å erstatte det store vinduet i gangen, og de  positive effektene det har hatt på innetemperaturen, ønsker sameiet be om et tilbud  fra Glassmester1 for å erstatte døren med noe mer moderne.
- Vannrørene for varmt og kaldt vann er gamle, og sameiet har opplevd  vannlekkasjer i løpet av de siste to årene. Dessverre er rørene fremdeles  tilknyttet det gamle sentrale varmesystemet, så utskiftingen kan være  komplisert. Sameiet vurdere å erstatte rørene i nær fremtid.
- Taket har ikke nådd sin forventede alder for utskifting ennå, og  sannsynligvis vil det være et tiår eller mer før utskifting er nødvendig.
Når taket skal erstattes, bør et større prosjekt som inkluderer evaluering av solenergi og fjerning av unødvendige skorsteiner vurderes.

Ovennevnt bygningsvedlikehold krever ytterligere behandling i senere møter.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med hund og katt. Det er dog forbud mot enkelte hunderaser. Se sameiets vedtekter for hvilke hunderaser som er forbudt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1951/263-1/100  Bestemmelse om deleforbud  
 06.01.1951 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3201-34/8
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Maksimal tillatt periode for kortidsutleie i løpet av et år er 60 dager. Alle som leier en enhet må sende detaljene til både styret og  forretningsføreren. Dette inkluderer navn, kontaktinformasjon og datoer for oppholdet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Oslo kommune v/vann og avløpsetaten bygger en reservevannforsyning som skal vøre stor nok til å gi hele Oslo rent drikkevann. Kommunen bruker tunnelboremaskiner tilå lage tunnelene som skal føre vann fra Holsfjorden og inn til Oslo. En av maskinene borer nå (oktober- desember 2023) under Eiksmarka/Grini. De som bor i området der tunnelboremaskinen skal bore under kan derfor høre maskinen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 168 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 169 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 919 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 929 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.2 450)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.12 195)
Markedspakke 1 (Kr.22 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (Kr.60 750)
Tilrettelegging (Kr.16 400)
Totalt kr. (Kr.123 445)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0011

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Eiksveien 7
For mer om objektet
Eiksveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: