Bilde 1 av Kileveien 51Bilde 2 av Kileveien 51
Digital salgsoppgave
Kileveien 51

1634 Gamle fredrikstad • Fredrikstad kommune

Prisantydning

kr 3 500 000

Omkostninger: kr 98 770Totalpris: kr 3 598 770
Fritidseiendom ved sjøen med solrike uteplasser og flott utsikt - Anneks og båtplass
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Kommunale avgifter
kr 1 111 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 98 770
Totalpris
kr 3 598 770
Byggeår
1963
Tomt
Festet tomt 1150 m²
Oppdragsnummer
56230070
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)kr 87 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
  
Totalpris kr 3 598 770
Eiendom
Kileveien 51, 1634 Gamle Fredrikstad

Matrikkel
Gnr. 691 Bnr. 3 Fnr. 12 og Gnr. 691 Bnr. 3 Fnr. 20 i Fredrikstad kommune

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
Hytte 1963
Anneks 2020

Tomt
Festet tomt 1150 kvm

Prisantydning
3 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: A1 Fredrikstad Eiendomstaksering AS Takstdato: 20.06.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 588 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 598 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 327 pr. år Inkludert hytterenovasjon, avløp og vann hytte fastgebyr, branntilsyn hytte, eiendomsskatt, A-konto vann og avløp med beregnet forbruk 90M3.

Eier
Geir Magnus Hindahl

Beskrivelse
I Kileveien 51 i Fredrikstad ligger en flott fritidseiendom som har vært et tilfluktssted for rekreasjon og avslapning siden den ble bygget i 1965. Hytta har gjennomgått noen oppgraderinger opp gjennom årene, inkludert tilbygget av et kjøkken og soverom i cirka 1990, ny taktekking i 2002 og oppusning av bad i 2012. Hytta har en normal/enkel standard, samtidig som den har mange flotte egenskaper som gjør den attraktiv for de som ønsker å komme seg bort fra byens kjas og mas.

Eiendommen består av to tomteparseller, og ved ankomst blir du møtt av en romslig veranda på cirka 40 kvadratmeter. Denne er det perfekte stedet å nyte morgenkaffen eller slappe av med en bok mens du tar inn den vakre naturen rundt deg. Hytta har også en veranda/platting på baksiden som strekker seg over cirka 39 kvadratmeter. Begge uteplassene har solrik beliggenhet og tilbyr god plass til utemøbler i flere soner, slik at du kan nyte utendørsaktiviteter og sosiale sammenkomster. For ekstra hygge kan du glede deg over en utepeis, som skaper en varm atmosfære og gir deg muligheten til å nyte utendørslivet selv på kjøligere kvelder.

Fra både utsiden og innsiden av hytta kan man nyte den flotte sjøutsikten mot Ødegårdskilen. Dette gir en følelse av ro og harmoni, og skaper den perfekte atmosfæren for avslapning.

Innvendig har hytta gulv av laminat og furu og veggene er lyse med trepanel og malte plater, noe som gir en lys og koselig atmosfære. Hytta har en funksjonell planløsning med et kjøkken, to soverom, stue og et bad/vaskerom. Stuen er romslig og har plass til både en komfortabel sofaseksjon og en spisestue. Hovedrommet blir oppvarmet av en hyggelig, åpen peis som gir ekstra varme og hygge på kjølige kvelder.

Badet i hytta ble pusset opp i regi av dagens eier i 2012. Veggene er flislagt, taket er malt, og gulvet er dekket med vinylbelegg. Badet er innredet med en nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkenet har en enkel, men praktisk innredning med malte profilerte fronter. Benkeplaten er laget av heltre med en nedfelt stål oppvaskkum. Her er det også et frittstående kjøleskap og komfyr som er inkludert.

I tillegg til hovedhytta har fritidseiendommen et enkelt anneks fra 2020 som ikke er ferdigstilt innvendig, men som tilbyr flere gode løsninger og muligheter.

Samlet sett er fritidseiendommen i Kileveien 51 en attraktiv mulighet for de som søker en avslappende hytteopplevelse. Med sin vakre beliggenhet, sjøutsikt, solrike uteplasser og funksjonelle innredning, er dette et sted hvor man virkelig kan koble av og nyte fritiden.

Parkering
Parkering i egen oppkjørsel.

Beliggenhet
Hytta ligger i et veletablert og fredelig hytteområde i Torsnes, cirka en 20 minutters kjøretur fra Fredrikstad sentrum. Du kommer enkelt til eiendommen med bil, da det er vei helt frem.

Denne sjarmerende hytta ligger cirka 125 meter fra vannkanten, nærmere bestemt ved den vakre Øgårdskilen. Beliggenheten er rolig og gir deg flott utsikt mot sjøen. Fra hytta er det kort gangavstand til egen båtplass på felles brygge. Med båt kan du utforske den flotte skjærgården i nærområdet eller ta turen over til de vakre Hvaler-øyene.

Området rundt hytta byr på et rikt dyre- og fugleliv, og det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Du kan utforske naturen og nyte frisk luft i vakre omgivelser.

Hvis du ønsker å oppleve litt mer av bylivet, er det bare en kort kjøretur på cirka 16 minutter til Fredrikstads sjarmerende gamleby. Her finner du eldre kvartalsbebyggelse, unike nisjebutikker og koselige bakgårdsrestauranter. Like ved Gamlebyen, på Brohodet-området er det også et bredt utvalg av butikker og servicetilbud, inkludert vinmonopol, Biltema, bakeri og apotek. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop prix Torsnes, cirka 5 km unna.

Fredrikstad sentrum ligger kun 14 km unna, og her finner du et bredt spekter av shoppingmuligheter, kafeer, restauranter og kulturelle arrangementer.

Tomt
Festet tomt, 1150 kvm
Oppgitt areal gjelder for begge festetomter. Festenummer 12: 659 kvm. Festenummer 20: 491 kvm.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Hytte: Kjøkken, 2overom, stue, bad/vaskerom.
Anneks: Bod/uinnredet rom.

Byggemåte
Fritidsbolig, oppført i trekonstruksjon på en etasje. Saltak i trekonstruksjon, tekket med asfaltpapp. Bygningen er plassert på støpt natursteinsmur og på pilarer i lettklinker/blokkekonstruksjon samt noe tresøyler, med åpent ventilert kryperom under hele bygget. Lavt kryperom uten adkomst under tilbygget. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon i tre. Lukket konstruksjon, antar lufting i sperrefakk, ingen inspeksjonsmulighet. Taktekkingen er av pappshingel/asfaltpapp. Taktekking fra 2002 iflg eier. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra 1993 og fra 2012. I stuen er det eldre fastfelt med et lag glass fra opprinnelig byggeår. Bygningen har malt hovedytterdør samt malt tett dør fra stue til veranda. Veranda i behandlet trekonstruksjon, malte materialer i rekkverk.

Nyere anneks i trekonstruksjon, bygget i 2020. I hovedsak ferdig utvendig, med gjenstående arbeider innvendig. (uinnredet). Oppført i enkel trekonstruksjon, delvis isolert. Fundamentert med pilarer direkte på terreng/fjell. Uinnredet, åpne vegger og hems. Spongulv med laminat. Utvendig kledd med liggende trepanel. Panel er stedvis for nærme terreng. Saltak i trekonstruksjon, undertak av rupanel, tekket med asfaltpapp og betongstein som yttertekking. Treplatting/veranda uten rekkverk. Yttervegger er isolert og platet med mdf panel, forøvrig uinnredet med åpen konstruksjon inne.

Enkel eldre frittstående liten bod, oppført i trekonstruksjon. (ikke besiktiget på befaringen).

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 60 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Kjøkken, 2overom, stue, bad/vaskerom.

Det er bygget sovealkove i stue inn mot soverom, med lagringsareal under alkoven inne i soverommet. Rommene hver for seg er ikke målbart areal, men arealet samlet er tatt med i totalareal for hytten.

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Boder
Enkel og eldre frittstående bod.

Standard
Tilstandsgrad 3: Store eller alvorlige avvik.
Utvendig > Balkonger terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Det er ikke montert rekkverk. Det mangler rekkverk på deler av veranda, fallfare. Noe eldre råte/aldersforringelse i konstruksjonen for gammel terrasse, se pkt 25 i egenerklæringen.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Det er registrert avvik med avtrekk.
Tomteforhold > Terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning.

Tilstandsgrad 2. Avvik som kan kreve tiltak.
Utvendig > Nedløp og beslag. Det er avvik:  Det mangler renner og beslag mot veien.
Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Underbeslag på vinduer har stedvis for liten oppkant (ikke ført opp i beslag-spor under vinduet) Eldre vindu har vedlikeholds/utskiftingsbehov - kort gjenværende forventet levetid.
Innvendig > Pipe og ildsted. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Pipevanger er ikke synlige. Ikke synlige sider på pipen for åpen peis. Ukjent plassering feieluke. Feieluke for elementpipe på kjøkken er for nærme brennbart materiale (gulv i stuen).
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Åpen el tavle under sovealkove på soverom. Skrusikringer, 4 kurser (1stk 16 og 3 stk 10amp) Ikke sjekket hovedsikring.

Tilstandsgrad 2. Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Taktekking. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Antar undertak fra opprinnelig byggeår på eldste delen.
Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er avvik: Kledning er stedvis nærme terreng
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner. Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVSinstallasjoner er oppbrukt. Ukjent alder og tilstand på pumpe/tank og røropplegg
Tomteforhold > Drenering. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Eier opplyser at det er skrapt ned til bart fjell under hytten.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter. Det er avvik: Tresøyler står sannsynligvis direkte på fjell. (Fuktutsatt).
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Inspeksjon av sisternen kan iflg eier enkelt utføres ved å ta av toppen på sisternekassen.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt.
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Visuelt inne og ute er det ikke avdekket feil eller fuktsymptomer ved takkonstruksjonen. Selv om det ikke er avdekket tegn på skader under befaringen, betyr ikke dette nødvendigvis at det ikke foreligger andre skader som ikke er oppdaget. Det anbefales derfor at en er oppmerksom på denne risikoen og undersøker dette nærmere/holder bygningsdelen under oppsyn.

Krypkjeller har ingen adkomstmulighet og derfor ikke nærmere vurdert innvendig. Lavt kryperom under tilbygget del og noe lavt
kryperom under opprinnelig hytte. Ikke avdekket unormal fukt/symptomer ved visuell kontroll. Kryperom under opprinnelig hytte virker generelt godt luftet. Det virker som det stedvis (midt under hytten) er noe nedras av stubbloft med synlig isolasjon hengende ned. Dette blir utbedret av eier. Kryperom under tilbygg er ikke besiktiget, ingen adkomst. Det er begrenset tilkomst for å vurdere
konstruksjonen i hele krypkjelleren da høyden er svært lav og med vanskelig adkomst. Fuktigheten kan tidvis være høy i slike rom/kjellere på grunn av fuktighet fra grunnen, innsig av vann eller kondensering. Dette kan gi skader i konstruksjonen og ofte utvikle seg over tid. Tilstandsrapporten baseres på en visuell befaring uten inngrep i konstruksjonen. Selv om det ikke er avdekket tegn på skader utenfor/i krypkjelleren under befaring, betyr ikke dette nødvendigvis at det ikke forekommer skader i eller i forbindelse med krypkjelleren. Det anbefales derfor at en er oppmerksom på denne risikoen og undersøker forholdet nærmere. Det er avdekket bjelke med eldre råteskader på befaringen, forholdet er utbedret av eier. (bjelke til terrasse).

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Sammendrag fra selgers egenerklæring:
3) Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja. Frostskade under vintere 2013 på kjøkken.
4) Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. I forbindelsen med innleggelse av kommunalt vann/avløp. Vann og avløp med varmekabel fra grøft i veien.
9) Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Ja. En mus stikker innom fra tid til annen.
12) Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. Firmanavn: Tak og blikkservice. Ny takpapp 2002.
22) Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja. Anneks er ikke ferdigstilt.
25) Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Gammel terrasse kan trenge ettersyn.
Se egenerklæring vedlagt salgsoppgave for utfyllende informasjon.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver for bebyggelsen på eiendommen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 26. mai 1993 som gjelder for tilbygg, tegninger viser kun to sider av ny fasade og en enkel skisse av plan. Plantegning samsvarer ikke med slik hytta fremstår pr. i dag.
Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen for hytta i sin helhet med innvendig beskrivelse på plantegning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elementpipe og lukket vedovn på kjøkken samt mursteinspipe og åpen peis i stuen. Ellers oppvarming med elektriske panelovner.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 327 pr. år Inkludert hytterenovasjon, avløp og vann hytte fastgebyr, branntilsyn hytte, eiendomsskatt, A-konto vann og avløp med beregnet forbruk 90M3.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Det er installert vannmåler.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 5.166,-

Faste løpende kostnader
Dagens eier har betalt cirka kr. 500 i året for medlemskap i bryggeforeningen, cirka kr. 500 i året i velavgift og cirka kr. 3.125 i året til vann og avløpslaget.

Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, strøm og forsikring kommer i tillegg.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 110415950

Formuesverdi
Formuesverdi kr 276 760 pr.
Gjelder for begge tomter (kr. 138.380 for Fnr 12 og kr. 138.380 for Fnr 20).

Tekniske installasjoner
- Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe. Enkelt opplegg.
- Det er avløpsrør av plast.
- Hytta har naturlig ventilasjon.
- Eget borrevann med trykktank i krypkjeller i tillegg til innlagt vann/avløp via privat vannlag.
- Varmtvannstanken er på ca. 120 liter, fra 1993.
- Åpen el tavle under sovealkove på soverom. Skrusikringer, 4 kurser (1stk 16 og 3 stk 10amp) Ikke sjekket hovedsikring. (noe begrenset kapasitet).
- Enkle røkvarslere, pulver-apparat.

Diverse
Grunneier har forkjøpsrett til salgspris. Denne avklares umiddelbart etter salg.
Møbler og inventar kan medfølge handelen etter nærmere avtale. Selger vil uansett fjerne saker og ting av affeksjonsverdi. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 1 150 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 17975, Eiendommen består av to festetomter med Fnr 12 og 20.

opplysninger fra grunneier Per Arne Humlekjær:
Årlig festeavgift: kr. 6.800 og kr. 11.175.
Neste regulering av festeavgift: 24/4-2025 og 14/05-2024 I henhold til konsumprisindeksen.
Festekontrakt utløper: 2065 og 2069.
Rett til fornyelse: Ja.
Mulighet for innløsning av festetomten: Nei.

Festenummer 12:
Utdrag fra festeavtale. :
Årlig leie kr. 90.00 skal betales forskuddsvis hver 24/4 første gang 24/4-1965. Hvis leien ikke er betalt i rett tid har grunneieren første prioritets pant i hytten. 
Tomten bortleies med de rettigheter og forpliktelser som grunneieren eier og besidder.
Leieren har ikke rett til salg av hytten til andre enn sine barn. Ved salg til andre har grunneieren forkjøpsrett til takst.
Leieren har ikke rett til bortleie av hytten eller tomt i forretningsmessig øymed, og heller ikke rett til å drive handel på den leide tomt, uten grunneiers samtykke.
I tilfelle inngjerding av tomten besørges dette av leieren.
Vei fra bygdeveien til tomten blir etter anvisning. Opparbeidelse og vedlikehold er grunneieren uvedkommende.
Leietiden er 50 år regnet fra 24/4-1965. Leieren har rett til fornyelse av leietiden, men grunneieren har rett til å forhøye grunnleien hvis tomteprisen har steget.

Festenummer 20:
utdrag fra festeavtale
Årlig leie kr. 90.00 skal betales forskuddsvis hver 1/7 første gang 1/7-1971. Hvis leien ikke er betalt i rett tid har grunneieren første prioritets pant i hytten. 
Tomten bortleies med de rettigheter og forpliktelser som grunneieren eier og besidder.
Leieren har ikke rett til salg av hytten til andre enn sine barn. Ved salg til andre har grunneieren forkjøpsrett til takst.
Leieren har ikke rett til bortleie av hytten eller tomt i forretningsmessig øymed, og heller ikke rett til å drive handel på den leide tomt, uten grunneiers samtykke.
I tilfelle inngjerding av tomten besørges dette av leieren.
Vei fra bygdeveien til tomten blir etter anvisning. Opparbeidelse og vedlikehold er grunneieren uvedkommende.
Leietiden er 50 år regnet fra 1/7-1971. Leieren har rett til fornyelse av leietiden, men grunneieren har rett til å forhøye grunnleien hvis tomteprisen har steget.

For utfyllende bestemmelser og informasjon se vedlagte avtaler i salgsoppgave.

Utleie
Festeren har i henhold til festekontrakt ikke rett til bortleie av hytten eller tomt i forretningsmessig øymed.
Ellers kan eiendommen i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger og privat vann og avløpslag "Ødegårdskilen vann og avløpslag. Vedtekter og referat fra årsmøtet 2022 ligger vedlagt i salgsoppgaven.

I tillegg har eiendommen eget borrevann med trykktank i krypkjeller.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert.
Eiendommen omfattes av Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med gjeldende bestemmelser. Formål/hensynssone: 5100 - LNF - tiltak for stedbunden næring og 5200 - LNF - spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse. Godkjent/vedtatt 18. juni 2020.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 588 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 598 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 2 (Kr.24 650)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 500 000,-) (Kr.59 500)
Eierskiftegebyr festetomt. (Kr.1 000)
Grunnpakke (Kr.12 950)
Oppgjør (Kr.8 250)
Visningshonorar (Kr.2 800)
Totalt kr. (Kr.109 150)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-23-0070

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Lars Ketil Liane

Saksbehandlere
Lars Ketil Liane
EIE Fredrikstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 09 23 60 / E-post: lkl@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kileveien 51
For mer om objektet
Kileveien 51

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: