Bilde 1 av Veumveien 42Bilde 2 av Veumveien 42
Digital salgsoppgave
Veumveien 42

1613 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Prisantydning

kr 3 350 000

Omkostninger: kr 92 770Totalpris: kr 3 442 770
Oppusset del av vertikal 2-mannsbolig nær sentrum og marka, med stor egen hage.
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
82 m²
Bruksareal (BRA)
121 m²
Kommunale avgifter
kr 1 300 / Mnd
Prisantydning
kr 3 350 000
Omkostninger
kr 92 770
Totalpris
kr 3 442 770
Byggeår
1957
Tomt
Festet fellestomt 622 m²
Oppdragsnummer
56230035
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 350 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)kr 83 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 442 770
Eiendom
Veumveien 42, 1613 Fredrikstad

Matrikkel
Gnr. 209 Bnr. 308 Snr. 1 i Fredrikstad kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 121 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1957

Tomt
Festet fellestomt 622 kvm

Prisantydning
3 350 000

Tilstandsrapport
Takstmann: A1 Fredrikstad Eiendomstaksering AS Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 85 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 435 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 442 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 595 pr. år Eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon, branntilsyn.

Eier
Hanne Kristin Solie

Beskrivelse
I Veumveien 42 finner du en romslig og innholdsrik tomannsbolig over to plan med et primærareal på 82 kvm. Her får du følelsen av å bo i en enebolig. Eiendommen befinner seg i et veletablert, barnevennlig og rolig boligområde utenfor Fredrikstad sentrum som både er avslappet, men samtidig sentrumsnært med kort vei til det aller meste. Det er gangavstand til flere skoler og barnehager. I nærområde finner du dagligvare, baker, frisør, kiosk m.m. Hiv deg på sykkelen og vær i sentrum på ca. 5 minutter, eller 4 minutter med bil. I umiddelbar nærhet er det både turterreng og rekreasjonsområder i vår lokale skatt - nemlig Fredrikstadmarka.

Boligen har en fin fordeling av oppholdsrommene og soverommene i hver sin etasje. I boligens 1. etasje er det nytt flytende gulv fra 2022. Her kommer du inn gjennom gangen med direkte adkomst til kjøkkenet. Kjøkkenet er nytt i 2022 og har enkel profil holdt i en lys fargetone. Det er plass til eget spisebord ved vinduet. Videre har man stue/spisestue som er holdt i en lys og lun fargetone. Store vindusflater sørger for at rommet får rikelig med naturlig lys. 

Fra spisestuen er det utgang til en solrik veranda som om sommeren gir boligen en naturlig overgang mellom inne og ute. Fra verandaen kommer man ut til en pen og grønn hage, samt en stor platting, perfekt når man har familie og venner på besøk. Hagen tilhører denne boenheten og er godt skjermet av høye tujahekker.

I boligens 2. etasje har du de 3 soverommene strategisk plassert hvor alle har direkte adkomst fra trappehallen. Er det imidlertidig nok med to soverom, vil man kunne la soverom nr. 3 være gjesterom eller kontor. Soverommene har enkel tilgang til etasjens bad.
  
  • Betydelig oppgradert i senere tid
  • Oppusset i 2022 av fagfolk
  • Nytt kjøkken, rør og flytende gulv i 1. etasje 2022
  • 3 soverom
  • Generøs takhøyde
  • Egen usjenert hage som er godt skjermet
  • 3 biloppstillingsplasser
  • Sentrumsnært
  • Nærhet til flere skoler
  • Separert V/A til kun denne enheten
  • Godkjent el tilsyn

Parkering
Parkering på gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et veletablert og populært boligområde, bestående av frittliggende lav boligbebyggelse. Beliggende langs Veumveien, inntil område med Trosvik skole. Kort avstand til skoler, barnehage, videregående skoler, bussholdeplass og div forretninger på Christianslund. Gangavstand til Fredrikstad sentrum. Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet.

Bebyggelse
Området er i hovedsak bestående av frittliggende og kjedet lav boligbebyggelse samt noe blokk-bebyggelse.

Tomt
Festet fellestomt, 622 kvm

Skole/barnehage
BARNEHAGER:
Trosvik barnehage (avstand ca. 0,6 km):
Trosvik barnehage startet i august 1972 som en privat barnehage drevet av Trosvik I.F. I 1988 tok kommunen over bygget og driften. I 2007 ble barnehagen utvidet og består i dag av fire 3-6 årsavdelinger og to 0-3 årsavdelinger.

Do-Re-Mi Barnehage (avstand ca. 0,6 km):
Læringsverkstedet DoReMi Trosvik startet opp høsten 2003, og har 5 avdelinger hvor det er plass til 82 barn. Barnehagen holder til i lokalene til gamle Trosvik skole, sentralt i Fredrikstad. Barnehagen blir drevet etter Do Re Mi-konseptet. DoReMi er et spennende og annerledes barnehagetilbud, og skal være et konsept som legger vekt på barns evne for musikk og språk. Daglige aktiviteter og lek skjer på engelsk og norsk. I tillegg legges det vekt på estetiske fag som dans, drama og forming. Engelsk er en stor del av hverdagen til barna. Det er en engelskspråklig assistent på hver avdeling som snakker engelsk med barna, og har samlingsstunder på engelsk. De eldste i barnehagen har undervisning i fiolin. To ganger i året setter de opp konsert hvor barna år vist fram noe av det de har lært.

SKOLER:
Trosvik barneskole: 1. til 7. trinn.
Trosvik skole ble bygd i 1961 og ligger ca. 500 meter fra boligen. Skolen har store utearealer som elevene kan bevege seg på.

Trara skole: 1-7 trinn. Avstand ca. 1 km.

Kvernhuset ungdomsskole: 8. til 10. trinn.
Kvernhuset er organisert i tre årstrinn med tre team på hvert trinn. Kvernhuset ungdomsskole er en stor skole som ble bygd i 2002 for 8, 9 og 10. trinn. Hvert årstrinn består av tre team på hvert trinn. Skolen har en kantine hvor man kan kjøpe bagetter og drikke, og på fredager kan man kjøpe varmmat. På Kvernhuset er det ca. 500 elever. Det er en stor gymsal rett utenfor skolen. Alle klassene bruker gymsalen 2 ganger annenhver uke. Elevene styrer kantina, elevskranken, biblioteket og Young Mentors.

Fredrik II Videregående skole: (planlagt nedlagt og flyttes til Værste/Kråkerøy)
Frederik II videregående skole har litt mer enn 1200 elever, og tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering, idrettsfag og service og samferdsel. I tillegg tilbyr skolen et innføringsår for minoritetsspråklige og en egen IB-linje, (International Baccalaureate), et internasjonalt to-årig utdanningsprogram som erstatter de to siste årene (vg2 og vg3) på studiespesialisering. Skolen har i tillegg Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse og International Beginners. Skolen er kalt opp etter den dansk-norske kongen Frederik II, som grunnla Fredrikstad i 1567. Den ble opprettet 1. juli 1997, da de to skolene Frydenberg videregående skole og Christianslund videregående skole ble slått sammen til en.

Offentlig kommunikasjon
Buss: Geas Christianslund linje 102, 116, 187, ca. 100 meter fra eiendommen.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
Loft: Ikke målbart areal.
2. etasje: 41 kvm BRA / 41 kvm P-ROM
1. etasje: 41 kvm BRA / 41 kvm P-ROM
Kjeller: 39 kvm BRA

Boligen går over 3 plan og følgende rom er inkludert:
2. etasje: 3 soverom, bad, gang.
1. etasje: Stue, kjøkken, gang/trappeoppgang.
Kjeller: Bod/trappegang, bod/vaskerom, bod 3, bod 4, bod 5. Inn -og utvendig adkomst til kjeller.

Byggemåte
Grunn og fundamenter: Det er ukjent byggegrunn. Antar stedlige faste masser. Grunnmur i betong/støp/blokkekonstruksjon fra byggeår.
Yttervegger: Eldre utvendig kledning i trekonstruksjon med normal elde samt noe vedlikeholdsbehov. Fasade/kledning har liggende bordkledning.
Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjon, undertak av rupanel tekket med sement-takstein fra opprinnelig byggeår. Sperrekonstruksjon i tre. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Taket var snødekket på befaringen. Eldre takrenner og beslag i malt stål/metall.
Gulvsystemer: Trebjelkelag.
Vinduer: Malte trevinduer med 2-lags glass. I hovedsak vinduer fra 2007/08. Nyere vindu på et soverom, 2 lags isolerglass fra 2014.
Dører: Bygningen har malt og glasset hovedytterdør (antar fra 2007) og malt 2 fløyet balkongdør i tre, med 2 lags isolerglass fra 2007.
Veranda: Veranda i betongkonstruksjon, malte materialer i rekkverk, samt meget enkel tretrapp til hagen. Adkomst fra stuen. Tett betongtrapp, rekkverk i malt stålkonstruksjon ved adkomst. Meget enkel tretrapp uten rekkverk fra veranda.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 82 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Stue, kjøkken, gang/trappegang.
2. etasje: 3 soverom, bad, gang.

Bruksareal
Bruksareal: 121 kvm

Boder
Kjeller: Bod/trappegang, bod 2, bod 3/vaskerom, bod 4, bod 5.

Standard
Andel av eldre seksjonert og oppusset tomannsbolig, oppført i trekonstruksjon over 2 etasjer, samt full kjeller og lavt krypeloft. Opprinnelig bygget i 1957, ombygget/seksjonert og modernisert ca. 2007/08. Noe normal elde og bruksslitasje generelt. Normalt behov for utskiftning og oppussing. Enkelte bygningsdeler fra opprinnelig byggeår må påregnes å skiftes ut iht. Normal elde/vedlikeholdsintervall, normal elde/slitasje.

INNVENDIG
Innvendig er det greie oppussede overflater samt nyere utstyr og innredninger fra vedlikeholdsoppdatering/ombygging og oppussing/modernisering. Dagens eier har pusset opp overflater inne i 2011 og 2015, samt i 2022. Bad er pusset opp av forrige eier, ukjent tidspunkt, antar på 2000 tallet.

Innvendig er det gulv av laminat og malte tregulv, betonggulv i kjeller. Nytt laminatgulv i 1 etg samt ny kjellerdør, stedvis isolering av etasjeskiller mot kjeller.
Veggene har tapet/malt tapet, malt trepanel og malte plater.
Innvendige tak har malte plater og malt trepanel. Ny trepanel i taket, utført i 2022.
Boligen har mursteinspipe.
Åpen kjeller med i hovedsak betongkonstruksjoner. Gulvet er av betong. Veggene har betong/mur.
Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig.
Boligen har malt tretrapp i hovedetasje og lakkert tretrapp til kjeller.
Malte formpressede innerdører, enkle tredører i kjeller.

BAD
Ukjent alder på badet. Sannsynligvis er aktuell byggeforskrift tekniske forskrifter i perioden 1997 -2010. Ingen dokumentasjon for membranprodukter eller utførelse foreligger. Oppussing er utført av tidligere eier.

Fall mot sluk er målt til ca. 20mm. Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i Soverom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er mekanisk avtrekk via veggventil.
Servantinnredning med hel plate med 1 servant, veggspeil med lys. Dusjkabinett og gulvmontert wc.

KJØKKEN
Kjøkken er nytt i 2022. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt stål oppvaskbeslag. Det er frittstående kjøleskap og komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TILSTANDSGRAD 3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Relativt normale hellningsavvik på eldre konstruksjon.

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
Terrengforhold: Flat tomt. Ikke etablert spesifikt fall ut fra undermuren.

TILSTANDSGRAD 2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Taktekking er ikke visuelt besiktiget, kun vurdert ut ifra alder.
Utvendig veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Stedvis begynnende råte i kledning og vindusomramming. Kledning har behov av vask, evt maling. Manglende ventilering er forhold som har vært siden byggeår, ingen spesiell skade oppstått som følge av dette.
Takkonstruksjon/loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er tilsynelatende noe begrenset ventilering nede mot raftsider (langsider). Noe symptomer på dannelse av svertesopp. Dette er relativt normalt på eldre konstruksjoner. Det ligger noe ujevnt med isolering på loftet, bør kontrolleres.
Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.
Utvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i område med høy radonkonsentrasjon.
Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det mangler stedvis veggventiler.

Det er ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen de siste 5 årene: Ny kjøkkeninnredning i 2022, div el arbeider, nytt vann- og avløp til kommunal stikkledning i 2021.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Opplysninger fra egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
- Lagt opp ny jordet kontakt på badet. Utført av Elektrosmia a/s.
2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Jeg har kvittering.
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Separert avløp og spillvann ute, og koblet til Fredrikstad kommunes nye nett. Pigget i kjeller med nytt avløpsrør frem til vaskerom. Utført av Robert Kapoun a/s
7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Setningskader i kjeller som har vært der siden jeg flyttet inn. At gulvet var skjevt fikk jeg beskjed om av snekker som la nytt gulv i 2022. Har ikke merket det selv.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Malt uteplass og veranda i 2021.
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
- Lagt opp nye kontakter i kjeller, og bryter til varmtvannstank i 2021. Og lagt ny kurs til bad for jordet kontakt i 2021. Byttet regulator og hatt full service på varmepumpen i 2022, byttet motor i 2018. Utført av Elektrosmia a/s og isnes varmepumper.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja, den ligger i boligmappa.
14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Det er utført og godkjent el tilsyn. Varmepumpen er oppgradert og tatt service på i 2022.
24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- Det foreligger skaderapport etter vannskade forårsaket av kattene i 2021, men alt er reparert og i orden av fagfolk.

For utfyllende opplysninger for øvrig henvises det til vedlagt egenerklæringsskjema.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Melding fra Fredrikstad kommune.
Fredrikstad kommune - Kultur, miljø og byutvikling: Ved gjennomgang av eiendomsmappen i vårt arkiv, har vi ikke funnet noen midlertidig brukstillatelse/ferdigattest for den forespurte eiendommen. Følgelig kan ikke dokumentasjon leveres.

Det foreligger ikke tegninger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Elektriske varmekabler på bad.
Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 15 595 pr. år Eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon, branntilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 2.292,-

Faste løpende kostnader
Festeavgift kr. 6.796,- pr år.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 14549971

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 676 951,- Som sekundærbolig Kr. 2 437 025,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Innvendige vannledninger er av kobber med og uten plastkappe.
Det er avløpsrør av plast samt noe eldre soil fra byggeår.
Boligen har naturlig ventilasjon. Mekanisk avtrekk via veggventil på baderom samt avtrekk via kjøkkenventilator.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Ukjent prod år. Antar 2000 tallet. Antar kort gjenværende teknisk levetid.
Luft til luft varmepumpe fra ca. 2008 iflg eier. Det er utført reparasjon i 2018 samt service og renovering i 2022. Arbeider er utført av fagpersonell. Info fra eier.
Oppgradert el-skap, 40 amp OV, 8 fordelingskurser med automater.
Enkle røkvarslere, pulver-apparat.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Tomten er flat , delvis felles med naboseksjonen. Opparbeidet med plenareale, busker og beplantning. Eget opparbeidet uteareal. Gruset/betong belegningsstein i innkjørsel, parkering på egen eiendom. Tomten har normalt gode lys/solforhold.

Dreneringen er fra byggeår, ikke synlig drensplast på undermur. Det er ikke avdekket unormal fuktinngang i kjeller. Normal kjellerfukt er påregnelig og ventilering er viktig. Ved vesentlig endring av rombruk i rom under terreng, bør drenering utbedres/omlegges.
Antar undermur i betong, evt blokkekonstruksjon fra byggeår. Pusset inne og ute.
Flat tomt. Ikke etablert spesifikt fall ut fra undermuren.
Utvendige vann og avløpsrør er av plast/PEL. Utvendige vann og avløpsledninger er lagt nye i 2021 og det er foretatt kamera-inspeksjon som dokumentasjon i 2022. Det er offentlig vann/avløp via private stikkledninger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i område med høy radonkonsentrasjon.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

1948/300725-2/86  Festekontrakt - vilkår  
23.03.1948 
festetid: 75 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3004 Gnr:209 Bnr:308 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 128
Gjelder denne registerenheten med flere

1948/300725-2/86  Festekontrakt - vilkår  
23.03.1948  
festetid: 75 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3004 Gnr:209 Bnr:308 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 128
Overført fra: 3004-209/308
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/608182-1/200  Seksjonering  
24.07.2008 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 50/100

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 622 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 6796, Det er to seksjoner på denne eiendommen, slik at det er de to seksjonseierne som til sammen skal betale kr 13 592 i årlig festeavgift.
Festekontrakt utløper dato: Utløp i 2022 og er nå i prinsippet evigvarende.
Neste regulering: 2032.
Reguleres iht. konsumprisindeks.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Nye stikkledninger samt delvis fornyet røropplegg inne i 2021/22.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg.
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020

Eiendommen er ikke regulert.

Det er ikke registrert reguleringsplaner innenfor den aktuelle eiendommen.

Plandataene er hentet fra kommunens digitale planregister. Disse kan inneholde småfeil og bør oppfattes som veiledende. Det er det stemplede analoge kartet / dokumentet som er det juridiske plandokument.

Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 85 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 435 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 442 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 350 000,-) (Kr.56 950)
Visningshonorar (Kr.2 800)
Markedspakke (Kr.21 150)
Fotografering/video - 4 plantegninger (Kr.1 000)
Grunnpakke (Kr.12 950)
Oppgjør (Kr.8 250)
Totalt kr. (Kr.103 100)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-23-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Lars Ketil Liane

Saksbehandlere
Lars Ketil Liane
EIE Fredrikstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 09 23 60 / E-post: lkl@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Veumveien 42
For mer om objektet
Veumveien 42

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: